Колко пари харчите по жените/приятелките си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко пари харчите по жените/приятелките си?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 8185 пъти
Интересувам се по колко пари ви струва жената до вас. В смисъл - харчове, които са изцяло за нея или заради нея - например нов телефон, нова кола само за нея, дрехи, козметични процедури, всякакви подаръци (бижута, козметика и пр. ), екскурзии (където без жена не бихте отишъл сам никога), вечери в ресторанти и пр. Питам, защото в периода докато бях сам, пестях солидно всеки месец. А сега, от 3 месеца имам нова приятелка и парите като че ли се изпаряват неусетно.
Знам, да си имаш гадже е съсвем различно от това да ходиш на платени компаньонки - поне за периода, докато си с нея, го вкарваш само ти (или поне се надяваш да е така) и уж имаш някакви емоционални преживявания. Но много скъпо излиза това удоволствие, мамка му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 89

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 78a7e63235
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Жена съм и не мисля, че тези разходи трябва да се покриват само от мъжа. И аз съм учила и работя, вадим много повече от средното с мъжа ми, знаем си парите и плащаме заедно. Не разбираам защо всичко плащаш ти?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c46b33e462
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   А тя дали пресмята какво внимание отделя на теб? Защо свързвате любовта с парите и водите счетоводство на всичко? Смятам,че всичко си зависи от жената. Ако те влекат натокани, ще харчиш като луд. Аз досега мъж кола не ми е купувал, камо ли телефон или друга техника. Подаръци по повод. За екскурзиите- делене на разходите. Разходи от личен характер-било сметки за телефон, ток или за козметик, гримове- не съм позволявала да ми дава пари за тях. Ако иска да ми направи подарък е едно, но не и да ми финансира всичко и да съм на негова издръжка. Мразя жени тип ''мило, купи ми това, купи ми онова , ако ме обичаш'' и подобни глезения. Много зависи на какви жени попадате и как се държат спрямо парите. Ако са с широки пръсти, трудно ще се променят. Ако искат пари, ще продължат да искат. Ако се тръшкат, че не им купувате нещо, няма да се променят. Отваряйте си хубаво очите, много жени има, които не харчат и не врънкат за всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fff6881959
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Предимството да имаш приятелка не е само в това, че ще го "вкарваш само ти", но като гледам не го разбираш. Щом измерваш всичко около гаджето в пари, а не осъзнаваш какво е да си имаш приятелка, да имаш близък човек, да те разбира, да те обича и т.н., по-добре си продължи с компаньонките. Няма смисъл, поне като плащаш, няма да те е яд за парите. Явно не си готов за приятелка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d4d70aa19
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Това колко ще харчиш по жена зависи само от теб. Това дали тя би позволила да и се купи телефон , нова кола ?! Само от нея.
Имаш връзка от 3 месеца и се чудиш за телефон или кола? :D имам връзка от 3 години и не му позволявам дори да ми купи елементарна козметика, дори той да има желание.
Вие мъжете казвате , че жените сме се интересували само от вашето финансово състояние. Истината е , че вие го допускате да е така. Или харесвате монмичета , които искате по някакъв начин да зависят от вас ли ?
Телефона си го купувам сама. Така е редно. Така трябва да бъде. Освен ако не сме женени от 10г и искаш да ми направиш подарък за рождения ден. После тоя телефон дето си дал 2 бона за него като скъсате ще си го търсиш ли? :D
Мислете най вече за себе си, защото никой няма да го направи вместо вас.
Единия път ти плащаш вечерята , другия път тя.
Един път ти ще я заведеш на почивка, другия път тя ще плати хотела. Така се прави..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 62ce652c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хората печелят различно, как очакваш някой да ти даде универсален отговор? Има и друго - не всички мъже плащат почивката на жената или й взимат нов телефон. И коли масово мъже не взимат на жените. А ако ти за 3 месеца си й взел телефон или кола, тя може умишлено да те цеди. Знае ли човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1eeb3f2fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Жена съм, съпругът ми ме издържа напълно. Уточнявам, че не съм със скъпа поддръжка и не съм първа красавица. Разходите ми съответно са сравнително малки. Нормална жена съм, през първите години от брака ни работех, но после преценихме, че няма смисъл. Щом искаш да говорим в цени - ето: Колата ми в момента е на 1 година и струва 13 500 евро. Той я зарежда и поддържа, като покрива и пътните ми разходи. Бюджетът ми за дрехи, козметика, бижута, процедури, здраве, фитнес итн на месец не надхвърля 400 евро. Т.е това са пари, от които всеки месец харча само за себе си. Ако свърша парите преждевременно, защото примерно са ми възникнали непредвидени разходи, мъжът ми естествено не ме оставя до края на месеца без средства, но обикновено парите ми стигат. Подаръци не карам съпругът ми да ми купува отделно, защото от каквото имам нужда обикновено успявам да си го купя от бюджета. За празници сме се разбрали че е достатъчно примерно да ми поднесе цвете и да излезем някъде да полеем повода, ако сме в настроение. Иначе лаптопа ми, купен отделно от него е 700 евро, телефонът ми е на 3 години и не стува повече от 200 евро. За почивки (4 бр) от началото на годината досега сме изхарчили около 6000 евро. Бюджетът ми за храна за нас двамата е 100 евро на седмица като аз подбирам какво да купя и какво да сготвя и се грижа менюто ни да е разнообразно. Вечеряме навън 1-2 пъти в седмицата (да, той покрива сметката), през останалото време аз приготвям храната. Всички разходи по обзавеждане, техника за дома, комунални услуги итн, както и когато сме заедно насам-натам поема пак той.

Ако гледаш на връзката си като на сделка, авторе, ми се струва, че сделката не си заслужава. Особено ако големият бонус е, да го вкарваш само ти и да имаш уж емоционални преживявания... При начина, по който разсъждаваш, определено бих ти препоръчала да си намериш симпатично, работещо момиче, с което да си делите разходите. Ще се чувстваш по-добре и ще ти е по-спокойно, иначе нон-стоп ще те яде че се минаваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6ba20f9760
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Така е, авторе! Аз съм на 37 вече, но още нямам гадже! Но като избирам, ще гледам да не е някоя меркантилна! Не само аз да работя, но и тя, тогава няма да иска да харча пари за нея! Защото разбера ли, че работи, а няма как да не разбера, а иска ли да я издържам, се разделяме на секундата! А и ще гледам да е домошарка, какъвто съм и аз! Ти, авторе, не си ли я питал, обича ли да готви, да гледа телевизия и да не ти прави пазарлъци за екскурзии, вечери в ресторанти и др, а да приготвите нещо заедно-пица, скара, печено-има всякакви идеи за домашната кухня! Телефони да й купувам, коли, че и апартаменти-ако иска това, да си хване някой богат чичко, както е модерно сега да се оприличават замогналите се господа в бизнеса! И 50 ст.за кафе няма да й дам-ако иска, ще започне работа някъде и ще има пари! Ние не сме длъжни, авторе-къде я намери тази, не знам! Още при първата среща ще искам да си открием картите с нея! Ако е грижовна домакиня, готвачка, работи, обича семейния уют-да, ще я взема! Но ако е обратното-се разделяме и това е! Аз ще работя и парите ще са за мен, тя ще работи и парите ще са за нея-всеки ще си има пари и това е!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202a1456ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не съм мъж, но не бих казала, че мъжа ми харчи много юо мен, кафето да ми е плащал и останалото всеки си плаща, екскурзия, почивки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 41a3b8b19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   С каква мадама си се хванал? Ако искаш супер лъскаво и лачено гадже, ще плащаш, да. Ако е свикнала да се грижат за нея, да я развеждат, глезят и тунинговат...
В средата си нямам нито един познат, който да харчи някакви крупни суми за половинката си. Най-много да я отидат на ресторант или да ѝ вземе някой парфюм при по-специален повод. Коли, екскурзии, ала-бала няма. То наистина по-добре да ходиш на платено, ако мацката държи да я лигавиш нон-стоп. Една нормална жена не бива да очаква или изисква такова нещо от мъжа си. Това са държанки, влюбени в парите на донора си. Още по-зле са мъжете, които толерират това поведение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92d210e672
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всяка нормална жена, която работи, може да си позволи да си плаща сама дрехите, козметичните процедури и да си спести за телефон и кола, ако и трябват.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 93c002115a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Много ми е жал за мъжете, които държат такива гадженца до тях. Мъж на 31 съм И досега не ми се е налагало да издържам така жена. Всичките ми приятелки сами са се оправяли с парите. Не ми се е налагало да хвърлям пари за да сваля жена и да я задържа. Може да не съм голям сваляч и да не ми връзват чак толкова, защото не ги "купувам" като теб. Такива мъжленца като теб са Жалка история ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d26e028cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 44г.съм.
Чудя се откъде ги намирате такива приятелки. Имала съм доста връзки.. От 12г.живея на семейни начала.Почти винаги разходите са били делени между двамата. Коли, телефони, дрехи и козметични процедури винаги съм плащала сама. Получавала съм подаръци и цветя за празници, понякога половинката е плащала за ресторант и такси. Такова е положението и на жените около мен. Познавам малко мъже, които плащат изцяло разходите на гаджета или издържат изцяло жените си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0b087c0876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Кола, бижута, дрехи? Хахахахах? Ще кажете като че ли жените нямат работа сами да си купуват тези неща? Никой не е длъжен да харчи ей тъй пари за жена си. Подаръци и т. н. окей ама не и да издържаш някого като паразит.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ce2d850b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Първо, много зависи от жената. Второ, много зависи от доходите които имаш. Например аз си имам сериозен приятел от 2 години и сме се научили на 2 и на 200. Разпределяме си парите които имаме, за да се справяме идеално. Аз не работя, но това ще се промени след известно време. Като цяло с него ядем предимно навън. Като имаме пари ходим по скъпи ресторанти, клубове. Като вече доходите намаляват го караме на сандвичи в Събуей. Просто сме се разбрали като останат малко пари да не ходим по скъпи места, за да имаме за ядене и после като имаме повече пари да ходим пак. За почивките, ходим на море което той поема лятото, после есента ходим пак някъде замалко и зимата около празниците ходим още веднъж. За дрехите, гримовете и така нататък, понякога аз си ги купувам със заделени мои пари например наскоро си взех един марков гащеризон на известна марка за 200 лева. Друг път пък той ми е купувал неща за 500 лева като примерно това са 5-6 неща. Общо взето кой когато има пари. На него също съм му взимала подаръци и то скъпи. Обаче има момичета дето като видят, че имаш яко кеш и само дай дай дай по скъпи заведения и скъпи подаръци. Познавам и такива момичета пък които са скромни и искат да си ядат вкъщи, взимат си евтини дрехи и ходят само на кафе, не ходят по ресторанти. Много зависи с какво момиче си. Също така не бива да показваш, че имаш пари и да сядате всеки ден по заведения. Някой път казваш, че имаш възможност за Събуей и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a77087922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Е защо плащаш само ти?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 35c5feb3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз пари за хляб нямам, за жени ше харча.

Гаро

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66ef28aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Според разказа ти, приятелката ти е влязла в ролята на паразит. Само не ми е ясно, защо търпиш това?

Аз съм имала две сериозни връзки досега и никога не съм искала пари от гаджетата си, нито пък да ми плащат това или онова. Абсолютно всичко сме си делили, буквално, или сме се редували с плащанията.
Сори, ама си попаднал на приятелка-интересчийка.

Е, ако, разбира се, историята е истинска, което ме съмнява. В последно време четем само женомразки теми. Подозирам, че някой е много наранен/обиден и си измисля темички просто ей така. Стига само да очерни жените.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 098883af84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Първо, зависи от жената. Някои излизат доста скъпичко. Второ, зависи как си го направиш. Една жена ако иска теб, ще остане и без да й купуваш нещо ново всеки ден. Ако стои само заради парите, ще ти бие шута и ще си намери някой по-платежоспособен.

Сега, много мъже в главата им е само как да си намерят някоя, която да им излиза евтино. Но една жена, която излиза евтино... Бива възприема като евтина. И много скоро започва да не бъде оценявана. Защото е евтина, нулева инвестиция. Точно такива жени изпадат в положението да издържат някакъв хрантутник.

Иначе конкретно към теб, авторе... Ако за три месеца връзка става дума за купуване на коли и бижута, телефони и ходене по скъпи екскурзийки... Май по-скоро си в графата мъжка касичка. Но явно смяташ, че трябва и си готов да даваш каквото поискат, за накрая на деня да получиш секс. Което значи, че доста има да учиш за връзките и жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0eab12e871
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   120 лв. на месец давам на жената, която минава 2 пъти седмично да чисти вкъщи. Още по 100 лв. 3-4 пъти месечно давам на някоя на повикване.
Та общо 400-500 лв. или малко отгоре, без да търпя и да слушам глупости, дуднене, опяване, ревности и каквото още се сетиш от прекрасните женски качества.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b2418eb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Нали жените претендират за равноправие. Защо аз трябва да харча за нея? Ако сме на рестурат общата сметка се дели по равно. Ако пътуваме заедно някъде пак сметката се дели по равно. С какво тя е заслужила мъжът да харчи по нея. Ако си мисли, че за секса който правите заедно ти трябва да й плащаш кажи й тогава да стане проститутка. Нали са за всичко способни както мъжете, тогава да си плаща половината сметка. Ако не й харесва така, гут бай бейби.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 69e786d2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Абе какви са тия въпроси напоследък - колко харчите, колко изкарвате, колко спестявате, колко харчите по жените си. Ами колкото харча, толкова. А ти както си го направиш. Какво ви влиза в работата?

Пък и при всеки е различно - едно е да сте гаджета на 1 месец, друго е женени. Зависи от толкова много неща, че теб какво ще те сгрее, ако някой харчи 100 лв, друг 10 000 лв? Ще спрат да ти се изпаряват парите ли? Като си си хванал кифла, ще плащаш. Каква полза имате да знаете кой колко харчи и изкарва, не мога да разбера. Кой колкото може да си позволи и както си го направи, толкова харчи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d3fc388f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако е за вкарването, ходи на компаньонка наистина. Скъпо излиза да ухажваш жена, но спечелиш ли я, тя ще ти спести много пари в живота. Много. Звучи като търг с наддаване, но не е съвсем, защото не се наддава само с пари, а и тя има думата все пак да избира.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a63dd00b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Авторе то си зависи каква жена си избрал, не е виновна самата жена. Все едно да питаш въпрос колко харчите по колата си, а то си е логично че скъпата, красива и по нова кола ще има по скъпа поддръжка. Няма как собствекика на дачия да харчи колкото собственика на ферари. Но не забравяй и факта, че не колите са виновни за харча, самия собственик сам е избрал каква кола да си вземе. Обикновенно онези мъже които си намират жени с скъпа поддръжка не мислят като теб "го вкарваш само ти", а идеята им е да излизат с красива жена, за престиж, точно както с колата, никой с ферари не си го е взел за да ходи всяка седмица с него при майка си на село да копа картофите, а онзи които си е взел евтина кола си я е взел колкото да се придвижва от точка А до точка Б и съответно харчи малко по нея.
Разбира се че ако си избрал красивата дъщеря на богат бизнесмен ще се налага да харчиш не става да я черпиш кафе от кафемашина, но ако си избрал дъщерята на обикновен работник не е нужно да й купуваш личен автомобил или скъпи бижута.
Но както и да го погледнеш връзката с жена си е харч, няма как "вкарваш само ти" да ти излиза напълно безплатно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a286ea93d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз нямам против да плащам, някакви излизания по 20-30 кинта. Но според мен ти си я осиновил, имаш дете и се явяваш в ролята на татенцето. При все ако искам само да си лягам с нея по-добре да ходя на проститутка. Идеята на една връзка е взайимствени усилия, което вкл. и разходите естествено. Нямам против да поемам по-голяма част от разходите, но само и единствено ако партьора ми няма тази възможност. Ако ми се балтави и се пощипва за елементарни неща сори. Така че въпрос на вкус.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 884a8fdf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   14, ти го каза все едно сандвичите в Събуей са нещо много евтино. Като нямали пари го карали на сандвичи в Събуей - един нормален сандвич там е към 20 лв. А 6 лв. е една хапка сандвич.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66ef28aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   20, бъркаш, скъпи. Това са прекрасните мъжки качества. Практиката го е доказала във времето. Е, има и жени с такива, най-вероятно опарени от разни мъжки курви и мършляци. В България са премного, за голямо съжаление.

Пък ти щом спиш с проститутки, въобще не създаваш впечатление за човек, който заслужава стойностна жена. Освен това си злобничък, което още повече те закопава. Нямаш шансове за други жени освен пълни боклуци, докато не изчистиш боклука и злобата от себе си. Всички бягат от злобари и пълни с душевна помия индивиди (сори, но у теб ги има и двете). Не забравяй - промяната започва отвътре навън.
Казано по-просто, докато носиш гадости вътре в себе си, ще "виждаш" такава и в околните и ще ги отблъскваш още повече.
А казано по-просто, изглежда супер жалко някакъв да плюе по жените, докато спи с проститутки и вика друга жена, за да му чисти. Все едно аз да се хвана с мъжките курви и да рева колко са лоши мъжете, хахаха. (Само пример, не бих го направила)
И не го казвам, за да те обидя, моля, не ме разбирай погрешно. Исках само да те светна как изглеждаш отстрани.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: da5d7776df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ясно защо нямаш гадже 7, с тия разсъждения накъде

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 498dc72204
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Аз не мога да разбера защо повечето жени тук се правят на много интересни. Не били позволявали да им се купуват неща. Що не си признаете, че просто не ви купуват. Мъжете ви ако искаха да ви обсипват с подаръци или да плащат почивките нямаше изобщо да ви питат. Така, че я по-добре си признайте, че не вие не искате, а мъжете ви. Коя жена по дяволите няма да се зарадва на хубава дрешка или парфюм, или пък ако и бъдат покрити разходите за почивка. Просто жените обичаме тези неща. В никакъв случай не одобрявам това което правиш ти или приятелката ти, това вече е използвачество, а твоето глупост. Просто колкото ние жените се правим на равноправни с мъжете и едва ли не не им позволяваме да изхарчат стотинка за нас, толкова по-малко ни оценяват. На тях така им е супер, стига сте ги дундуркали тези мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 77c5d76617
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Бе, номер 7, ти завърши радиотехника в ШУ и почна работа онзи ден, бе мамин сине! Не те ли е срам, на 37 си, а разсъждаваш и се изразяваш като 14-годишен, обаче си с претенции, едно кафе даже ти се свиди... Никоя не те ще, спокойно. Ти си просто безподобен, до 37 г. го дондуркали и хрантутили, обаче той - пич!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66ef28aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   7, съгласна съм с мнението ти, че жената също трябва да работи и да не разчита на мъжа си, но не разбрах, защо трябва да обича да готви? От какъв зор? Ти сигурно смяташ, че жената след 8-10 часов ден, или по-дълъг, трябва да почва пък работна вечер у дома - готвене, чистене, пране, гладене, миене, деца и т.н... Ама да знаеш, че НЕ ТРЯБВА. Тази жена кога ще си почива и ще намери време за себе си? Ти жена ли искаш или слугиня? Трудно ще намериш.
Щом и двамата работят, значи и двамата ще си делят грижите по дома и децата. Никой не е длъжен да робува на друг. Крайно време е да си избиете от главата ориенталския манталитет. В противен случай, все ще сте сами.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e2b523c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   До 27 - не съм 20
Хич не обичате да имате алтернатива :) Все повече работещи мъже ще бъдат така. И аз съм така. Тия дрън-дрън с чувства и връзки ги говорят предимно жените, защото така връзват мъжете емоционално. Повечето мъже, стигнали до този начин на живот са минали по класическия път, опарили са се и сега си живеят живота. За да има такова мислене заслугата е на твои посестрими. 20 никъде не се е изразил оскърбително, ама явно “нье тъ кефи“ че има мъж на света, който не е готов да се лиши от индивидуалност в името на едното чукане. Научени сте, че сексът е оръжието ви за манипулация над мъжете и изведнъж - изненада, нямаш какво да продаваш, защото го има на свободния пазар и то без пасивите. За финал ще ти цитирам един американец - “ да фалирам сам себе си не е доказателство за обичта ми към теб“. Всъщност вие трябва да си давате зор, защото вие сте тези, които искат семейство и деца. А свестните мъже са в пъти по-малко от привлекателните жени :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87131b9a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Държа мъжът до мен да има възможност да покрива битовите разходи,почивките и излизанията по заведения.Аз също работя,пари за дрехи,фризьори и т.н. от този род не искам,плащам си сама тези неща,плащам си сама и допълнителните квалификационни курсове и излизанията с приятелки също. Никога не съм смятала колко пари месечно отделя партньора за мен лично,но то всъщност той покрива нашите общи разходи,а личните си ги покривам сама.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 62ce652c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   6, говориш в евро. Явно живееш в чужбина. Е България е рядкост някоя жена от средната класа да не работи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e0b2622d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   29,
права си. Има и това, че когато една жена се дърпа, той не и дава. Но и го има и другото,че ако много купува, ще излезе,че я издържа и като се разделят, може да каже аз ти дадох това, заведох те там и там, издължи ми се. Или при караница да изтъква колко е дал и защо. Мъже всякакви. Много е тънка границата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be3cb36e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Абе честно казано, българските мъже са скръндзи - повечето. Мама ги е учила, че пари по жени са пари, хвърлени на вятъра. Но виж, да ги издържа жена, не ги е срам! Ама никак! А каква да е жената? Да работи, да взима добри пари при това, да домакинства, да е с прическа, маникюр, с тяло на модел, да гледа децата добре, а и да мръсница в леглото...уау - и всичко това за едно герберче от три лева на 8 март и парфюм от 20 лв. за Коледа. Ноу, тенк ю.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c821ff991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Като чета темите и коментарите тук и весе повече се убеждавам, че хората се водим от животински нагони... Само дето "хора" се наричаме и си мислим, че сме на върха на еволюцията...
Едно голямо "Браво" за "умовете" в нашата Родина !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c6a9a587ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Авторът съм:
Значи при мен нещата се развиха така: Дълго време нямах приятелка, даже твърде дълго. Ходил съм по компаньонки до едно време, после ми омрънаха и спрях. Със сегашната ми приятелка съм от около 3 месеца, като имаше цял месец преди това, през който я ухажвах. Тогава през вечер ходихме по заведения, натискахме се но не сме правили секс, защото тя казваше, че "не е готова и е травмирана от предишна връзка". На мен обаче ми харесваше с нея и я чаках. Общо взето на вечер излизаше средно по 100 лева - с виното и всичко, за месеца към 1500 общо.
После освен заведенията почнах и да и купувам подаръци - няй-вече разни дрънкулки - една две гривни и огърлица. За тях съм похарчил общо към 3000 лева - не са скъпи диаманти някакви, но не са и от най-евтините. Просто исках да се задълбочат нещата между нас и реших да пробвам този метод с подаръците. Колкото и да звучи странно, правихме секс на вечерта кпогато и купих нов телефон (някъде към 800 лева). После веднага тя дойде да живее при мен. През последните 3 месеца ходим на заведение по-рядко, но пак са поне едни 2 пъти седмично (пак аз плащам винаги). През другото време тя готви по нещо. Пазаруването го правим според зависи - който има път покрай магазина. Кеш не съм и давал никога, когато пазарува тя, плаща с нейни пари.
Кола - взех и една евтина трошка за 2500 лева, за да може да ходи на работа (работата и е далеч от моето жилище, беше близо до нейното предишно и тогава ходеше пеша до офиса си).
Екскурзии(само 1 досега) - ходихме на почивка за 10 дни в Гърция, аз пллатих всичко пак, но не съм похарчил повече от 2000 лева общо.
Понякога като сме заедно навън влиза в разни магазини и аз я чакам вън. После излиза, че все си е харесала нещо, но и било скъпо. Понякога и го купувам - обикновено парфюм, крем или някоя дрешка.
Да не забравя - дадох на родителите и (уж на заем) 5000 лева, да си стягат къщата на село. Те са пенсионери и живеят там през лятото. За този заем не са ме молили хората, но приятелката почна да ми се умилква, докато не се съгласих.

Това е общо взето ситуацията при мен. Мога да кажа, че поддържаме един сравнително висок стандарт на живот. Нейната заплата е около 1500 лева чисто и си мисля, че и остават поне едни 1000 лева накрая на месеца. Моята е доста повече, но основното го плащам аз и почти се свършва. Аз не съм свикнал на такива раходи досега - винаги съм харчил разумно и съм пестял, но с това момиче...Може би трябва да свия бюджета и да я карам да дава повече пари за общите разходи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202a1456ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   29 Абе да ти кажа и ти имаш право , но сложни са взаимоотношенията . Но в нашата страна с големи заплати не всеки може да си позволи да плати почивката изцяло .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202a1456ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Ами доста гледате материалното - жената ако работи да си плаща, ако ти искаш да платиш , направи го . Ако нямаш възможност за кино , отидете в парка , там пари не се харчат .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d26e028cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Номер 29,
Не се правим на интересни и не казваме, че няма да ни е приятно ако половинката ни подари парфюм или екскурзия. Казваме, че не поставяме задължително условието да ни издържа изцяло, за да бъдем с него. Аз винаги съм се плашела от мъже, които не искат или не позволяват на жената до себе си да работи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d26e028cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 6,не ми се струва, че излиза много евтино издръжката ти.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 69e786d2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   до 38 автора

Не знам дали историята е вярна, но ако е така - демек имаш си държанка. Така се наричат такива жени. При такъв тип взаимотношения нещата стоят точно така - ти плащаш, а получаваш секс. Нещо като проститутка, само че работеща предимно с теб и която ти е под ръка без предварително запазване на час. А да - и те придружава по почивки и заведения.

Това, дето го казваш, да си плащала част от общите разходи няма как да стане. Ако и спреш кранчето, много бързо ще си тръгне, така както и се е нанесла. И ти дълго време не можеш да издържиш на това темпо. Аз като направих сметка по груби сметки - ами че ти за 3 мес. си хвърлил по нея поне 15 бона. Колко ще издържиш още на това темпо?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 62ce652c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   38, за разходите, които си направил за това момиче тези месеци, тя не трябва да има и 1 умилкване за каквото и да е. Жена съм. Но при толкова изхарчени пари, тя и по магазините се умилква, че нещо й е скъпо - демек, купи ми го. Този заем забрави да ти го върнат. А за телефона - еми, дано е последния път в живота ти, в който правиш любов срещу телефон. Хубаво е една жена да я глезят, но заради такива излиза име на всички, че са интересчийки и държанки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be3cb36e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Ми то е ясно защо номер 7 още е ерген. Така и ще бъде, с това мислене и това отношение. Да не настине и да не се мине...Е, не става така!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7ab78cf4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Т.е излезе,че мъжете по принцип искате кокони, но понеже нямате пари си хващате работеща жена, за да си плаща тя всичко, а вие да точите лиги по другите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fccb749371
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   38, ти не си уважаваш парите, които изкарваш. Какво като ти се умилква, да не са твои родители, че да даваш пари?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202a1456ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Ами ти си почнал с нагласата да подаряваш и сега мрънкаш . Най - големият юодарък от мъжа ми е парфюм за 80 лв . Ти 3000лв даваш по нея . Е как да не се нанесе у вас . На мен заплатата за половин година ми е 3000 . А ако я оставиш тя да плати сметката , ще се съгласи ли ?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 202a1456ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   А ти на колко години си авторе ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c3c45c0442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   46 не излезе така, просто ти си търсиш повод да си потвърдиш тезата. Автора не е "мъжете по принцип".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc2712cf65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Е, всеки трябва да може да се издържа, не е длъжен мъжа да покрива всички разходи, може би ако изкарва повече, само децата е длъжен да може да издържа напълно.

 
  ...

1-50 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker