Странно държание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно държание
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1229 пъти
Здравейте. От два месеца съм във връзка с един мъж и искам да споделя нещо, което ме озадачава. Как звучи това да се пегърнете и след това ти да му кажеш "липсваше ми", а той да отговори с " Тогава защо не ме прегръщаше по-продължително? " Друго нещо, да го питаш как е и какво прави, да смените за малко темата и после да ти каже "няма ли да ме питаш как съм, това онова? " Също така ми каза, че той винаги се стараел да се облича добре и хубаво, и не че аз съм се обличала лошо, но не било различно..
На какво се дължи това според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b017252d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това се дължи евентуално нс комплекси някакви, така ми изглежда. Може би в предишни негови връзки не е получавал достатъчно внимание, или пък е пт лигавите.
Някой хора наистина се обличат ужасно, не съчетават добре цветовете, обличат неподходящи за тяхната фигура дрехи. Не всеки може

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 67790ed541
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е психопат и енергиен вампир. Заплиташ се бавно и сигурно в гъста паяжина и е въпрос на време да си изпатиш много!
Нормалните хора не говорят така. Обичащите хора - съвсем.
Сменяй го и не търси обяснение за всичко казано - повярвай ми, някои неща не ти трябва да ги знаеш, камо ли да ги преживееш. Токсична връзка не ти е нужна, търси човек с когото да ти е естествено приятно и да не си задаваш подобни въпроси.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 037d64ac9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Звучи ми като да си попаднала във връзка с човек, който е пасивно-агресивен с теб. Не мога да ти казвам как да си живееш живота, но има риск тази връзка да те изцеди. В момента се чудиш, може би се ядосваш или натъжаваш, но с течение на времето ще става по-зле... ще започнеш да вярваш, че не се обличаш добре, че не му даваш достатъчно любов и внимание, че си недостатъчна, недобра и така нататък. Един вид самочувствието ти може да се срине. Не е задължително да се случи, но е много вероятно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 077d5cff05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи като комплексиран тип с извънредно богат вътрешен живот. Той си разиграва в главата някакви филми, има във въображението си супер конкретни представи и очаквания към жената до себе си и само седи, сравнява и пише черни точки, когато нещо в действителността не се разиграе като в главата му. Поведението и коментарите му са неприемливи и дори леко агресивни. Недоволен е от теб заради нещо случващо се изцяло във въображението му и дори си позволява да те държи отговорна и да натяква. Не е ОК и още на втория месец да критикува "деликатно" външния ти вид - това не е човек, който е влюбен. Може би те сравнява с предишни неуспешни връзки или с жени, които са се отнесли зле към него. Сигурно го е страх от отхвърляне, но не е прав още в такъв ранен етап от връзката ви да се държи с теб така. Това е човек пълен догоре с претенции, подозрения, страхове, очаквания и накрая ти ще си му виновна за всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 85525ff5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тези типове са ми познати. Бягай, бягай надалеч, преди да те е съсипал, защото повярвай ми ще те съсипе. Ниска лична оценка, желае да бъде забелязван.
Ще стане много зле, махай се от този вампирец.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5a6e915f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво му е странното в поведението, най обикновен разговор, с намеци, че не получава достатъчно внимание. А комплексарите веднага дават съвети - бягай, на големи психолози се правят. Авторката не уточнява възрастта си, явно е още млада и неопитна в подобни връзки и затова е изненадана. Младите са обикновено разсеяни и подобни разговори са допустими. На тази възраст по добре говорете с телата си, а не с думи. Само делата са най искрени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker