Иска си парите обратно за нашата връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска си парите обратно за нашата връзка
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2547 пъти
Едно бивше гадже, с което сме се разделили преди година и нещо, си иска парите дадени от него по време на нашата връзка.Тя беше кратка- около 4-5 месеца бяхме заедно. Не ми е подарявал скъпи неща, като изключим една блуза за рожденният ми ден. Всичко останало беше дребно, може би за тези месеци да е подарявал 5-6 неща, но те са сувенири и дезодорант. И цветя е купувал. Нямаше нищо фрапантно като телефони и други техники. Пари за мои лични разходи не съм искала, нито той ми е давал,всичко мое съм покривала сама. На почивки не сме ходили, той не искаше, едвам го навих да се поразходим до съседният град за няколко часа. Когато сме излизали, някой път той е плащал, друг път-аз. Деляли сме и сметката. Често сме оставали вкъщи.
Затова се изненадах, когато наскоро ме потърси да иска парите,които дал за мен по време на връзката ни, даже ми каза колко искал. Аз не съм искала такова нещо, това,което съм му купувала е останало за него, и не съм искала да ми възстановява средствата. Все пак са подаръци и е тъпо да искаш другият да ги плати като се разделите. Пък и се мина прекалено много време, смешно и глупаво е. Той си има приятелка, както и аз имам. Даже моят го заплаши,че ще го бие, ако ми поиска пак пари. Бившият ме обиди, че съм го овътрила много, че не съм ставала в леглото и си иска парите. Казах му като е закъсал за пари, да си иска от приятелката , не от жена ,с която се е разделил преди година и кусур. Блокирах го. Разбирам да ми беше дал супер скъпи неща и да е плащал почивки, но това е смешно. Защо някой ще го прави след година и нещо , при все че си има приятелка, и аз трябва да съм минало вече? Ако деляхме общо имущество, или ми беше подарил скъпа техника , щях да предложа да платя някаква сума. Пък и ако беше техника, щях да се опитам да я върна, точно заради това да не ми я иска после.
Случвало ли ви се е на вас бивши да си искат вложените пари във вас? Ако сте правили такова нещо ,какво ви е мотивирало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 596ff4aeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не искам и нищо не давам обратно.Твоят бивш не е нормален, радвай се, че си се отървала. Просто спри да му вдигаш и го блокирай от всички места, чрез които може да се свързва с теб. Рано или късно ще се примири. :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8865014612
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, че си се отървала от това жалко подобие на мъж. Разбира се, че не е нормално така да ти иска пари. Първо, че това са най-вероятно дребни суми пари, второ, че е срамно. То като правиш жест към партньора си, за какво го правиш - да го зарадваш или да си купиш вниманието му? Жалко е. Разбирам да ти беше подарил кола например, макар че и тогава не го напълно приемам. Не бих купила нищо на никой мой партньор, ако после при каквито и да е обстоятелства ще искам да си го връщам. Ако нямам възможност, няма да правя такива скъпи подаръци. Ако ще и за 1 милион подарък да направя, ще бъде, за да зарадвам любимия си, а не за да му купувам обичта и вниманието. Наистина е жалко.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 23705b5fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Или темата е пързалка, или тоя е най-големия идиот!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 49fdcf11c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Овътрянето може да е не само вложен кеш, а пропиляно време. Щом казва, че не ставаш в леглото, сигурно иска да му платиш усилията за секса.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b682ab0604
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да, за съжаление имах такъв случай с един бивш. Когато скъсахме, той дойре пред нас и ми върна мои подаръци, като си поиска своите. Това само показва какъв мизерник е. Но твоят случай е още по-комичен. Въобще не се занимавай да общуваш с подобен индивид. Много добре си направила, че си го блокирала. Забрави го и ако много нахалства му каже, че ще получи само един шут в гъза.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6139fd25d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това за мене е чист комплексар и нищо повече. Много добре си направила ,че си го блокирала.Такъв човек не ти препоръчвам да имаш в живота си.Закъсал е за пари и си ги иска.Ако пак те потърси му кажи,че на жените им подаряват Поршета и не си ги искат обратно,а той за някви къси пари се излага.Питай го дали Гучи ти подари,дали кола,дали апартамент.Какво скъпо той ти е купил ,че да си го иска и с какво право го прави. Накрая просто го поздрави с песента на Емануела-аре дърпай и са се маха.Изобщо не му се връзвай на тоя и никви пари не му давай.Пълен смешник ,супер жалък.Кажи му,че е по-зле и от Ричард Величков-Ричи липовона.И като пак ти каже,че не си си ставала в леглото му кажи,че не се стараеш в леглото и не се раздаваш за бездарни мъже.Кажи му,че не е надарен и не си си давала много зор.Нека и на него му стане тъпо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f4bc85f465
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Абе аз в никакъв случай не съм от мъжете, които защитават жените, ама в случая каквото и да е станало, ми се струва много селска постъпка.
Разбирам да в купил кола или апартамент, ама за смегтката за вечер.. Знам ли

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fdabd80567
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Не само че трябва да му върнеш всичко с лихвите,но дори трябва и да му платиш за качествения секс,който си получила от него.Крайно време е жените да проумеят,че всичко се заплаща и нищо не пада от небето.Щом си толкова отворена защо не се оправяш сама,а се облягаш на мъж?Казвам го и в двата смисъла.Аз на негово място бих те осъдил,стига да си пазех разписките за вечерите,подаръците и другите неща.А как ще платиш мъките и ядовете които си му причинила?Така че си плащай всичко доброволно,съвсем се разгащихте от тоя феминизъм,то не бе наглост не бе чудо.......думи просто нямам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d33e9b805d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти пък си вземи обратно чукането и свирките...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5285a80e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ми се е случвало такова нещо, но излизах с един на три срещи, като на първата той много настояваше да се видим и се видяхме за 15 минути в колата му си поприказвахме(сигурно да ме прецени дали ставам, да не дава излишни пари за заведение). После излязохме на заведение и аз пих една кола а той някакъв алкохол, и понеже беше ресторант поръчах някакви хапки,да не седим на празна маса, които двамата ядохме.На третата среща съм пила кафе и минерална вода, а той яде някакви яденета и аз винаги настоявах да му дам парите за моето, но той отказваше.На третата среща поиска да правим секс, аз не се съгласих и си тръгнах.После беше бесен и в интернет ми се развика - че сме яли и пили а нищо не се било случило между нас.Казах му -да ти дам 10те лева (даже са по-малко) за това дето толкова съм яла и пила и той още повече побесня, тогава го блокирах.А иначе се правеше на големия барвец.Изобщо гледай да нямаш нищо общо с такива дребнави и стиснати хора, защото ще ти отровят живота.А на този нищо не му давай и го блокирай отвсякъде, то бива мизерщина ама чак толкова.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ccaaa09031
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тази история е толкова абсурдна, че чак не ми се вярва да е истинска!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f9860d5633
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Виж сега. Ако сте се чукали 20 пъти му казваш - всяко чукане по 50лв. 20х50=1000лв. Дължиш ми 1000лв за чукането - приспадни твоите големи разходи и кажи кога ще платиш остатъка. Щом си иска парите, искай си ебането обратно, а като не може - да го плати.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 83b61f9222
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Явно го е закъсал за пари. Доста жалко. Моя бивш си поиска парите, харчени през връзката, а ние и дете имаме и сме харчили само за семейни неща. Разбира се, нищо не е получил. На теб твоя бивш ще ти върне ли загубеното време с него? Или ще те компенсира финансово за загубеното време?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4faca53686
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Н9 Ти си мега вселенски скръндзар. Всичко е давано доброволно и ще осъдиш дедовия...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4ba62871cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   ако днес когато жените имат повече възможности за работа, повече завършени университети и взети дипломи от мъжете и все пак предпочитат по навик мъжете да им покриват някакви разходи, е то тогава е напълно нормално да му върнеш поне някаква част от исканата от него сума. Компенсирай го с поне 2/3 от желаното щом и сама си признаваш че е покривал неща за негова сметка. Напълно е справедливо, а самата открита от теб тема показва че и теб те гложди нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ed067202cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   От авторката
Историята е абсолютно истинска. В живота човек може да попадне на всякакви хора. На една приятелка бившият и беше откраднал някакви инструменти като се изнасял, които са си били лично нейни.
Аз се разделих с него, защото имаше неща, които не ми харесваха в него. Просто несъвместимост на характерите, различни неща искахме от живота. Човек и за много малко време може да прецени някой какво струва.
9, глупаво е да се измерва времето, прекарано с някого в пари. Как да оценя примерно аз колко струва прегръдка, целувка, дори телефонен разговор? Или каква е стойността на всичко, което сме преживяли за това време? Каквото и да е дал като пари за вечери, подаръци, е дал, защото е искал. Както и аз когато съм му подарявала и плащала. Не се е получило, не се е получило. Защо ги иска тези пари, точно сега, а не след 2-3 месеца, след като се разделихме? Нещо се иска, докато е време. Сега вече е комично. Моят приятел се намеси, защото беше тогава до мен, чу разговора ни и се включи. Не смятам, че е направил кой знае колко лошо нещо. Все пак друго си е една жена да има опора от мъж.
А до това, аз дали съм толкова зле, а той добре в леглото, си е доста трудно за определяне. Сегашният ми приятел не се оплаква от нищо, пасваме си. Дори и бившият да ми е намирал кусури за нещо, по никакъв начин не ми е казвал или показвал докато сме били заедно. Даже напротив, хвалеше ме постоянно, и доста разнообразявахме в това отношение. А компенсирането за мъките и страданията трябва да е двустранно. Той не е бил сам в тази връзка, и аз бях там. Изхабих доста нерви с него докато се разделим, защото не искаше. След това имаше период, в който ме обиждаше и плюеше, но си го изтърпях с доста каране с него. Откакто си намери приятелка, се кротна и не бях чувала от него до този момент.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 42bc0318ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Е, този пък да се излага толкова! Да си иска парите обратно! Ти не му ли каза, че каквото е било, било! А и това за мен не е никакъв мъж, а лигльо! Добре, че си го премахнала от контактите си, а и ако продължава така, сегашния ти приятел ще му натрие носа съвсем сериозно! И аз досега не съм чувал за такива като него! Аз никога не бих сторил такова нещо-под достойнството ми е!

Мъж на 37

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d2ca37b318
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   А той за какво ги е давал тези пари, не е ли ползвал тялото ти? Сложи на всяко чукане по 100 лв и го накарай първо той да си плати за кефа който си му правила, всичко си има цена!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 07d16ae15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Номер 9. На тебе много ти лопа дъската :Д! Как можеш всичко да слагаш на кантар? То значи голямо смятане ще пада, ти подарък на жена си защо правиш после да можеш да си избиеш парите или защото я обичаш? То начи ако се разделим с моя мъж всеки ще трябва да тегли заем :д. 4г правили сме си скъпи подаръци, добре е :д :д

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ac0c6e497
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Басирам се, че н. 9 е толкова стиснат и комплексиран, че жена не е виждал освен на снимка. И така и ще си остане.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b60afa656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ако те е обиждал пред трети лица или по имейл и смс, направо му завеждай дело за обида. Глобата е 1000лв минимум. Не стига, че нищо не е дал напрактика, защото сте си деляли разходите, ама и ще иска неговата част обратно... Защо? Да не би да си длъжна да покриваш ти разходите на принца? Пълен селяндур.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e6233777c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 9, преди да използваш термини като "феминизъм", научи какво значат. На мъжете все феминизмът ви е в устата, ама поне знайте значението му. Да се говори наизуст е супер тъпо, жалко и нелепо. Добронамерена забележка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f9860d5633
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Намери приятелката му и ѝ разкажи всичко това. Да му бие шута и тя и оня хептен да подивее като е жалък тъпан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eabb665a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Това не е нормално дори и да ти е подарявал скъпи неща това не значи, че трябва да му ги връщаш, а той нищо не ти е давал. Това е смешно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 256bf9c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Хубаво, че си се оттървала от него. Аз нямаше да му се обяснявам директно блокирване. Трябват му пъри за нищо и пробва ако мине номерът. Не се занимавай, ако те тормози или ти цъфне на вратата звъниш в полицията, ако имаш писмени доказателства жалба за обида и тормоз и толкова.
Няма причина и това, което ти ише за секса или други такива е за да те заболи, познава те и знае къде да натисне, за да те мачка или му е била шута сегашната и той избива комплекси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker