Той е много муден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е много муден
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2049 пъти
Какво да правя? Толкова съм объркана. Имам си приятел от година, връзката вървеше супер, но напоследък той почна да става супер... дори не знам как да се изразя. Може би муден, мързелив, не знам и аз. Мързи го да излизаме, отговаря ми през 30, 40 минути на съобщенията и то не защото има работа, а просто си седи на компа и цъка игрички. Или слуша музика. Аз съм обратното на него. Има много живец в мене, тренирам, излизам с приятели, абе като цяло гледам постоянно да съм в някакво движение. Не знам защо се получават така нещата, но започвам да се чувствам недооценена. Не искам да се изкарвам голямата работа, че трябва все внимание да ми се обръща, но това вече не се търпи. Все пак тази връзка трябва да има някакво развитие. Добре, че съм аз да го накарам(понякога трябва да му се моля дори) да излезе за малко от тях и да се видим. Не казвам, че не ме обича, обича ме, защото много ми е помагал, правел е много неща за мен и все още прави обаче тази негова нехайност ми идва в повече. Кара се с мен за най - малкото, все аз съм му виновна, ама като му кажа, че ако това цялото нещо не спре и ще го оставя само да го видите как със скоростта на светлината се вкарва малко живот в него. :D Почва да се подмазва и т. н., но разбира се това трае 2, 3 дена после същото. Изключвам, като вариант да го зарежа, защото наистина го обичам и го искам. Вие как бихте постъпили на мое място?
П. с. и двамата сме на 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: fef9090676
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, причините може да са хиляди - друга, по която е хлътнал, нужда от повече лично пространство, да си му омръзнала, някой да му влияе, да не иска повече да е в сериозна връзка, да си го разочаровала с нещо, просто каквото и да ти кажа ще е може би лъжа, затова според мен говори с него на какво се дължи поведението му, той някак ми се струва, че се опитва да се измъква от тебе, говори с него!

Ж, 23

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fba566a25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната, която си мисли, че трябва да вкара мъжа да себе си в своя калъп и да го моделира както на нея ѝ се иска. Той е малък и ти се връзва още, с по-голям и опитен не би ти минал номера. Запомни, момиче, ако обичаш, приемаш човека такъв, какъвто е. Като не можеш- търсиш си друг, който отговаря на изискванията ти. Защо ТИ, например, не се промениш и не станеш като него? Не искаш, нали? Ама той трябва да иска да излиза, защото ти си пожелала, като кученце да е послушен, че щяла си да го зарежеш. Голямо важно! Ако на мен ми досаждаш и искаш все да е по твоето, щях да ти намажа ските досега. Щом на човека не му се иска да е с теб, а предпочита да си е сам в къщи, значи, не те обича чак толкова, колкото ти си мислиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eac910d2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Хехех, 23-годишни екпертки дават акъл на 18-годишните. Седя и умирам от фън!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a9d4390ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, щом ти игнорира съобщенията и не иска да излиза с теб, едва ли те обича толкова много, колкото казваш. Човек, който обича, никога не постъпва толкова курвенската и показва любовта си по всевъзможни начини и никога не би ти оставил шанс да се съмняваш в нея.
Наистина много съжалявам, че ти го казвам, но така стоят нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b5a2da8ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам мила, но заглавието, което си поставила суупер много ме грабна! :) :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d96d7b01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей, авторке! Просто на твоя любим не му се ходи никъде, не обича навалицата, предпочита да си играе на компютъра или на телефона, не иска да се запознава с други хора, на които пък едва ли ще има доверие за нещо и затова е решил да си стои в квартирата или у тях-зависи в какво жилище се намира! Той си е просто домошар, интроверт-човек, който обича да се усамотява, не обича да се натоварва и т. н. Все пак всеки си има хоби, нали така? Твоето хоби е да ходиш къде ли не, с кого ли не, той-да си играе игри, да си слуша музика, не е до мързел, а до начин на живот! Просто така е решил! Това е от мен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a45c80d09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има хора които не се нуждаят постоянно от някой до тях който да ги забавлява и да е с тях. Мисля, че ти обичаш да си сред хора понеже си социален човек. Приятелят ти е противоположен на теб.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e9fd01d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:
Доста от вас имате право, но видях, че доста от вас ме нападнаха. Нека обобщя.
Приемам го какъвто е и го обичам, ПРОБЛЕМЪТ е че той до такава степен се е застоял в тях, че това вече му докарва здравословни проблеми. На скоро му откриха хемороиди от това застояване. Не ме разбирайте погрешно нямам намерението да получавам цялото му внимание (въпреки, че съм му гадже и малко или много имам нужда от такова) искам да му помогна, защото освен този проблем с хемороидите виждам, че очите му винаги са кървясали от недоспиване заради тези компютри. Просто не е нормално 24/7 да стоиш седнал пред компа.
А колкото до това, че не ме обича, ахх, ами не знам. Няколко пъти преди време се разделихме и всеки път той идваше пред вратата, за да ми реве колко съжалява и т. н. , но както и да е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d96d7b01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм Номер 6! А той не обича ли да ходи на фолклорни, детски и други концерти, церемонии, шествия? Поне за тези неща не трябват пари, дори на 06. 09. 2019 още от сутринта, до късния следобед бях на сцена "Раковина", където пяха най-различни певчески ансамбли от областта! Цял ден снимах с камерата си, взех си и резервни батерии, а също и нещо за обяд! И аз не стоя у нас-има ли събитие-там съм! И аз играя игри, но на телефона и не толкова често! А и приятеля ти не работи ли, или техните го издържат? Щом си докарва болести от стоене, не е на добре! Явно се е вманиачил по тези игри, но на мен като ми омръзне, спирам да почивам, а той не почива! Явно проблема е в него! Трябва да отиде на психолог, ако трябва! Това е от мен!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker