Нормално ли е постоянното излизане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е постоянното излизане
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3339 пъти
Здравейте, от скоро имам нова приятелка, с която доста се разбираме по принцип, но желанията ни за свободното време се разминават.
Аз съм на 30, тя е на 31 и двамата сме кариеристи, затова не сме и семейни още, но това е друга тема.
Та въпросът от заглавието... нормално ли е жена на тези години постоянно да иска да е по дискотеки, по кафета, по молове. В началото не го показваше толкова, но в последно време взе да ми писва. През ден дава зор да ходим някъде на бар, на чалготека и т. н., през почивните дни пък само се мъкнем по разни кафета и вечерта по ресторанти с нейни и мои приятели. Един-два пъти добре, но омръзва...
Коренна противоположност на мен е, аз през седмицата съм си домошар, обичам да тренирам след работа по час и половина, после да си почина малко и преди сън да се поразкарам 1 час пеша с приятелката.
През почивните дни обичам да ходя в планината, с кросов мотор, с колело, пеша, всякак. Бившата ми приятелка беше мой тип и в това отношение много си допадахме.
Не ми харесва начинът на живот на сегашната и явно няма да се разберем...
Не че на 31 е престаряла, ама според мен не върви да излиза постоянно като студентка от първи курс.
Вие как мислите, дали има шанс да се промени? Не искам аз да я карам, някак си тя да осъзнае, че трябва да се спре вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 30affab80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами хора всякакви. Нито твоето е лошо (ако питаш мен - даже е прекрасно), нито нейното. Просто сте различни типове.
Ако не можете да се разберете и смяташ, че нямате перспектива заедно, просто се разделете като приятели, без да се карате и да се съдите, или да се опитвате да се превъзпитавате.
Дали е нормално, ами и на мен не ми се струва такова. На 30 години човек вече трябва да е достатъчно отговорен и улегнал.
А това с чалготеката направо ме уби... Не бих стъпила на такова място, ако ще да е останало последното заведение на Земята...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a65cfe8af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че е на 31 години, изобщо не означава, че интелектуално отговаря на възрастта си. Всички сме минали през подобни неща и периоди. При някои хора обаче животът протича по-бавно, тоест тя сега прави неща, които явно не е правила като по-млада. Не можеш да я спреш, нека си вземе това, от което има нужда. Човек сам трябва да се намери... Пробвай я няколко уикенда да я изведеш сред природа на разходка с преспиване в хижа, заведи я на минерални бани, изкачете връх, гледайте филм, играйте някакви игри заедно. Това би трябвало да отмести вниманието и от заведенията и моловете. Ако видиш, че не се получава, приключвай и не си губи времето повече. В крайна сметка, може и да е красива, може сексът да върви, но тези неща също са важни. И обратното - може да съвпадате по интереси, но пък други неща да куцат. Прави ми впечатление, че хората вместо да се фокусират в намирането на подходящ партньор, се опитват да променят и "поправят" неподходящи за тях хора. Е, не става така за съжаление...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 84797d4361
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Точно това е проблема във връзките. Че хората гледат да си паснат по вкусове. Но не това е любовта.

Нека всеки си живее по начина по който е свикнал. Аз също съм домошар и обичам разходки и обичам планината. Не харесвам и аз тея кафенета и дискотеки и сбирки с приятели с компании и т.н.

Сега ако й кажеш че не искаш да живееш така, тя ще ти се разсърди явно и ще почнат някакви излишни проблеми във връзката ви, основани на материални изисквания и кой как е свикнал да живее и как живее и що другия не иска да му се прави компания, нали са заедно, обичат се и е такива сапунени истории. И естествено че не е нормално да си на 31 и да си още дискотекаджия. Но всеки каквото харесва.

Тя харесва такъв живот и си го живее, а ти харесваш друг начин на живот и си го търсиш в случая да го живееш, но правиш компромиси едва ли не на твоята и й угаждаш. И ако спреш да й угаждаш, тя ще се сепне, засегне, обиди, няма да те разбере и поради тая глупава причина (тя си е глупава) ще се разделите.

Понеже ти не си искал да живееш ходейки по дискотеки и барове и кафенета... И излизаш крив, понеже отказваш да я влачиш насам натам, по нейните забавления...

Така се гради и така се руши една "любовна" връзка в 21-ви век.

Йо-Йо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 71dbd4145d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си и интересен. От скука го прави. И аз правя така и съм семейна.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 224810ad38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма нормално и ненормално. Хората са различни. Явно тя е по-екстровертен тип човек просто и има нужда да е постоянно сред хора, за да се чувства добре.
Една такава връзка би могла да сработи само ако всеки си прави нещата, от които има нужда и от време на време да правите заедно нещата на единия или другия.
Помисли дали има качества, които да си заслужават този компромис.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8323b9ee68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има доста такива, особено ако се е научила , че ти плащаш масрафите. И аз мога а всяка вечер на бар и ресторант, но моя хубостник все мрънка, че не имал възможност да вечеряме навън всяка вечер и искал да стоим у тях и да му готвя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 917b9944dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От скоро сте заедно и вече искаш да и определяш живота. Тя си е живяла така до 31-тата си година, и си мислиш,че щом сега е с теб ще се промени. Че ще си каже,че щом ти, принца се появи, ще се промени.Нещата не стават така. Просто сте различни в това отношение. И какво значи да се спре? Ако сега не живее, докато не е семейна още, кога? Може да и кажеш да не харчите толкова , да предложиш други занимания, някой пикник или нещо такова. Тя дава само идеи, но не и ти.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92150c62c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Авторе, на 30 и ти не си престарял, как мислиш има ли шанс да се промениш? Ей затова има толкова неуспешни връзки и бракове- от пустото желание другият да се промени, да влезе в твоя калъп, да живее както ти искаш. Хората са различни и това е най-естественото нещо. Едни са по-социални, обичат да излизат, да се забавляват , други обичат самотата и спокойствието. Вие сте от двата различни типа, изводът - или компромис, което е трудното или всеки по пътя си.
Аз не излизам всяка вечер, но не ми харесва и твоят почти пенсионерски начин на живот.
Според мен между вас няма да се получи нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e08aaae86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Разбирам какво искаш да кажеш. Имам позната, която на 30 е по цял ден по барове. За мен не е нормално, но хората са различни. Твоята поне работи. Масово млади хора в България на по 30 не работят, търкат подметки по заведенията и даже не знам как се навиват техните още да ги издържат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7833b8a9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Късай и хвърляй

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: de47a1e535
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Тогава да си беше седял с бившата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 11d099b4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лошо за вас. Много важно е да обичате да прекарвате свободното си време заедно. Аз не виждам нищо лошо да излизате с приятелката си чето,все пак сте млади, не сте на 70. Моя приятел е на 30 също и се радвам, че напълно си пасваме в това отношение. Аз съм по-малка на 26, но не съм и на 20, въпреки това обичам да се забавлявам. Ходим, често на партита, по заведения с приятели, на екскурзии, много обичаме да пътуваме, също така ходим и на спорт, на фитнес, на планина. Мисля, че това е напълно нормално. Аз не бих издържала с мъж, който си седи само вкъщи

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6ccec8dc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Нормално или не е много субективно понятие.

Сега, ако питаш дали има нещо лошо - не, като цяло.

Но има лошо за отношенията ви.

Според мен едно такова поведение показва много повече от екстровертност и прочие. Хора, които НОН-СТОП следват такъв тип на поведение са хора, които нямат дълбочина. Само един повърхностен човек, който не може да си даде сметка за истински важните неща в живота би го водил.

Много хора бъркат happiness и joy. Като си мислят, че второто е равносилно на първото.


Ако ти прави впечатление сега и те дразни само си представи какво ще е след време.

Също така, жени, които обичат "забавленията" и "другият" живот им е скучен са мноооооого, много по-склонни да поемат чужди пишки в устите си, ей така... от скука.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3cd35d7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Защо да спира? Аз също съм на нейната възраст и обичам да излизам. Приятелят ми е като теб... Намерете баланса, не е невъзможно. Например, той с мен на дискотека, а аз друг ден целият прекарвам у дома. Просто трябва да правите неща, които другия харесва, дори на вас да не са ви любими. Но ги правете с удоволствие, а не по задължение. В крайна сметка целта е да сте двамата.

С31

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d87dc19e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Към автора: Не знам дали минавам за екстровертен човек, но когато има културни събития във Варна, обикновено съм там-национални празници, чествания, шествия, концерти, организирани от Общината, събития в Радио Варна! Имам и камера, с която заснемам всяко събитие! Иначе покрай кафета и др. минавам като бърз влак, защото знам, че отивам на интересно място и ще си прекарам добре! Освен на културни събития, на диско и кафе не ходя, то и няма с кого, а вече съм на 37, но българския дух в мене е жив-нося си и моя малък трибагреник и си го закачам на статива! Общо взето, това е социалния живот, който водя, вярно, че има много хора, но удоволствието е неповторимо! Другото ми хоби е да записвам предавания и филми от телевизията!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ec26f8baf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Не ми се струва, че възрастта е фактор. Познавам такива хора и на 40-50-60.
В свободното си време не им се чете някоя книга, да изгледат интересен документален филм или да поспортуват. Едни по заведенията, други нонстоп в социалните мрежи, трети на пиянската масичка пред блока всяка вечер и тн. Въпрос на интровертност-екстровертност.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e27d9c2a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Нормално, ненормално, всеки си живее както му се иска.
Различни типажи хора сте. На теб ти харесва едно, а на нея друго.
Сега ти си недоволен, защото излизате прекалено често, но ако спрете да го правите, тя ще бъде недоволната. Или намирате златна среда/някакъв компромис, или се оставяте и всеки по своему.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0dbe5a8355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Нормално или не, авторе, на нея така й харесва да живее. Може да се промени след време, а може би не. Аз имам такава приятелка от студентските години - нон стоп беше по баровете нощем, а работеше до късните часове, особено лятото. Свършваше работа към 22 ч., оправяше се и излизаше на заведениие. И на другияден пак беше на работа при това. Сега наближава 50 г. - спря да ходи по барове и дискотеки, записа се да тренира някакви бойни изкуства, хукна по планините.... И не пие почти никакъв алкохол, а преди пиеше доста. Но това се случи от само себе си и защото й дойде отвътре - не го направи заради някой и заради нещо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 82c15daa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Разкарах една такава фръцла. Подобни жени не стават за семейство, те не могат да гледат деца, нямат нерви, задушават се и почват кризи. Тя се омъжи за едно добро момче. Роди им се дете и на третия месец те го дадоха да го гледат прабабата и прадядото, т. е. бабата и дядото на момчето, защото другите работят и няма как. И тази същата е все по купони, конференции и какво ли още не.
А, аз имам две породени деца от прекраснж момиче, която ги отгледа сама с много любов и търпение, без фасони и глупости. Е как да не обичаш такъв човек!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00c9c7aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Може би е с теб за пред хората, но реалният й живот е навън. Ако стоите без да излизате ще й омръзнеш за нула време. Бий й шута и без това е стара за теб - огледай се за нещо 24-26. Тая вече е с повреда в двигателя.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 917b9944dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тази жена е живяла така и преди да те срещне. Ако и поставиш ултиматум, ще избере себе си. Просто предлагай ти нещо, не само тя да те ръчка. Измисли нещо ти, организирай нещо. Какво само тя ръководи, ти безгласна буква ли си? Как ги имате тия връзки като не си говорите и ти не даваш идеи?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 195a65d3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не знам защо някои ме нападнахте, сигурен съм, че ако тя беше написала от нейната гледна точка, всички пък нея щяха да нападат как е еди каква си... То това не е от сега де, отдавна е проблем на този сайт, постоянно се напада авторът.

Не съм искал тя да прави каквото и аз, просто казах какво по принцип аз правя. Точно тя ме кара да се променям, защото от самото начало знаеше, че аз не живея по този начин.
И това, че съм домошар като се замисля не е така, не ме свърта вкъщи, просто след работа и тренировка съм изморен и не ми се занимава да ходя по барове и да гледам пияни хора в чалготеките. В почивните дни никога не стоя вкъщи.
Съгласен съм да пробваме нещо ново и за двамата, само да не е в умрелите дискотеки и молове. Но на нея нищо не и се вижда привлекателно.

Някой каза, че не предлагам идеи, на всички мои идеи тя е намирала кусури, студено било, опасно било, скучно било и какво ли още не. На мен и това ми е донякъде проблема, тя се сърди като и откажа да и угаждам на глупавите занимания, пък тя на мен винаги отказва.

Ми номер 4, като не съм интересен да си търси интересен, цял живот ще трябва да и угаждам, за да съм интересен ли? Също защо ме кара да ходя с нея, като не съм и интересен и се сърди като не отида?

А до някои други, ми съжалявам ви като млади хора, че под забавление единствено разбирате дискотеките, моловете и т. н., искрено ви съжалявам...

Хаха чак пенсионерски. То карането на мотори в гората е много пенсионерско, да знаеш!
Значи щом не ходиш на дискотека си асоциялен, имам приятели, които пред непознати едвам обелват дума, ама не пропускат 2 пъти в седмицата да са в дискотеката. Нито пък има спокойствие при екстремните горски спортове, адреналина е доста по-висок от дискотеките. Ама какво съм тръгнал да обяснявам, все едно на пушач да обяснявам безсмислието на цигарите. Ходете на дискотеки и се радвайте как живеете.

Братан събира хейт понякога, но в случая е напълно прав и съм съгласен с него, това показва много характера на съответния човек. Повечето не отиват на дискотека само да се кълчат, а и да намерят нещо "интересно".

Не си стоях при бившата за съжаление, защото животът ни раздели. Поехме по противоположни професионални пътища. Тя имаше много голямо разочарование в работата и замина за чужбина, аз отказах да я последвам, тя беше категорична, че заминава и искаше да тръгна с нея, аз категорично бях решен, че тук ще се развивам. Секс, общи интереси, всичко беше перфектно, но...
Беше много тежко и за двамата, но мина вече доста време.

Не съм привързан към нея все още и по-добре. Бившата вдигна доста летвата и да се привържа пак към друга ще е много много трудно. Със сегашната е ясно накъде отиват нещата. Предпочитам да си умра сам, отколкото да живея с такъв тип жена. Постоянно по дискотеки и сърдеща се, ако не и угодиш. Излишно не искам да си усложнявам живота.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6eb1033926
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Да, нормално е. Не е нормално да караш 30 годишна жена да живее като пенсионерка. Или да искаш да се променя.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92150c62c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   №16 - прав си, не е важно на колко си, важно е какъв дух носиш. Не знам защо за хора на 30-35-40 трябва се смята за ненормално да ходят по клубове, партита,заведения? Щом имат желание и възможност, да ходят. Който иска да си стои в къщи или да се разхожда, ок. И всеки да се събира със себеподобните си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e670be25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Естествено, че не е нормално. Какъв кариерист е като ходи през ден на дискотека? Как работи след това? Според мен единсъвеният ти шанс е когато иска дискотека, да й кажеш еми не ми се ходи. През уикенда да й кажеш, не искам в мола, хайде да се разходим в планината. Според мен ти слушаш и изпълняваш и нищо не й казваш. Как да се съобрази с теб като не знае какво искаш? Ало все пан започнеш да й показваш какво искаш, а тя иска да се съобразявате само с нея, без да прави компромиси, й бий шута. Моето впечатление пт хората около мен е, че на дискотека постоянно са хората, които не са щастливи във връзките си и се оглеждат за нещо ново или за нещо чуждо. Ние като сме на диско, някои проятели водят любовницоте си точно тогава - все семейни жени с деца, но “много им се хлди ма дискотека”.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a5438528bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Подкрепям 16. Хората с прилични финансови възможности по на 40-50 години водят активен нощен живот. Дори да имат и деца. И да, пиянските масички в междублоковите пространства също редовно се пълнят лятно време с възрастни към 60 годишни граждани чак докъм малките часове на нощта в събота вечер.

Това с мотора аз лично го осъждам. Ако зависеше от мен щях да забраня изцяло всичките мотори, защото това са едни много опасни играчки и за доброто на всички ни е най-добре да се ползват само от професионалните състезатели.

На мен лично приятлката на този автор ми звучи като нормален човек с нормални забавления, включително и за възрастта си. Какво по-нормално има от това 30 и нагоре годишни хора да ходят по заведения и дискотеки.
И всичкото това го пиша при условие, че самата аз не обичам и никога не съм обичала да ходя по дискотеки конкретно.
Но просто и тази тема ми намирисва, че е пусната с цел да се 'дефинира" какво трябвало и не трябвало да правят жените, когато са на еди-колко си години.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a9b9a7e50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Много хора влизат в тая, ако мога да я нарека матрица. Излизат заради самото излизане и после да кажат, че са излизали. Доста мои познати също го правеха, че даже и се сърдеха, че не винаги съм ходел с тях. За мен също е тъпо постоянно да се мъкнеш по заведения. Разбира се, няма лошо да се събираш с приятели, но не може да го правиш всеки ден. Дори и когато бях на 15, никога не ми се е излизало постоянно. Да не говорим, че на 30 някак си ми се струва леко нелепо това да ти е основно занимание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0f99b4f28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторе, ще се изненадаш, но заведенията не са само за 20-годишни. Посещават се от хора от всякакви възрасти, семейства с деца, че и разни "дърти" на годините на родителите ти. Това не са някакви си наркосборища, а нормални места, където да разпуснеш с хубава музика, приятна компания, вкусна храна и т. н. Съвсем нормален начин на живот и за семейни и с малки деца, а какво остава за млади хора без знгажименти все още. Нима трябва да се затворим между 4 стени след работа и това да ни е ежедневието? Времената са се променили, поколенията също и днешните 30-годишни не са се направили насила на лелки и чичковци, а са млади хора, на които често и физически не можеш да им дадеш тези години. За всичко има време - и за четене на книги, и за разходки сред природата, и за спорт, и за работа, и за сън. Май всъщност те притеснява, че харчиш по нейните излизания "грешни" пари? Ако смяташ, че жената до теб не си заслужава инвестицията - по-добре не ѝ губи времето.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b002131de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторе, разбирам те напълно. Когато искаш да се развиваш професионално в кариерата и да спортуваш, тогава 1-2 до 3 пъти в седмицата на заведение или на кафе си е напълно в ред на нещата. За повече няма време със сигурност. Твоят проблем го имат много двойки, включително и аз съм го имал. Обикновено на жените повече им се излиза, като на доста от тях не им пречи да седят в моловете с часове, докато ние изтрещяваме. Опитайте се да намерите баланс, също така не е нужно винаги да излизаш с нея. Ако няма разбиране от двете страни, тогава по - добре се разделяйте.

Добре е, че не се опитваш да я променяш, защото никой никога не трябва да се опитва да променя другия. Обясни и какво за теб е важно и как ти се чустваш, предложи компромис, с какъвто ти си ок, ако тя желае ок, ако не, нека всеки си търси щастието с други хора.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3b04e2bc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторе, не е до възрастта, тя няма нищо общо в случая. След като минахме 40-е с мъжа ми започнахме да излизаме много по-често от преди, просто защото имаме повече възможности. Но нашите излизания винаги са с някаква цел - театър, концерт, литературна премиера, празник на приятел и т.н. Само двамата вечеряме в ресторант обикновено когато единият от нас е прекалено уморен и има нужда от малка промяна на обстановката. Но често през уикенда си правим излети сред природата - това още повече разтоварва. Аз съм по-големия домошар и през почивните дни винаги си намирам някаква домакинска работа за вършене или интересна книга за четене, докато на съпруга ми му дай да е сред хора, той просто не може да стои дълго време сам, скучае и все отскача за по една биричка с някой приятел. Но ме оставя мен спокойно да си чета книгата, не настоява да го придружа, а и въпросната биричка се пие за час-два и после се прибира у дома, за да прекараме заедно вечерта.
Преди 10 години, когато съм била на възрастта на твоята приятелка, пък бях до такава степен ангажирана с работата си, че приятелите ми едва успяваха да ме измъкнат за една вечер по някакъв повод. И тогава, и сега за мен няма нищо по-хубаво от това да си направя едно кафе както си го обичам, да си наметна един пухкав халат, да си обуя меките пантофи и с кеф да си го изпия в пълно уединение у дома. Ето това вече за мен е истински лукс, защото рядко ми се случва. Работата ми е такава, че непрекъснато се срещам с хора и много често тези срещи са по заведения, защото контрагентите ми са все хора на изкуството, а те офиси нямат. До гуша ми е дошло от кафенета. А и финансовата част е важна. Не съм скъперник, но за тези 50 лева, които с мъжа ми ще дадем за по една напитка, салата, пържола и сладолед навън, аз ще сготвя качествена и здравословна храна за цялата седмица.
Разказвам ти, авторе, всичко това, за да те насоча към мисълта, че хората имат различни предпочитания за прекарване на свободното време. За жалост, именно те определят съдържанието на една връзка. Вие все пак сте заедно, когато не сте на работа, и ако имате разминаване в начините, по които да прекарате тези часове, то такава връзка дълго няма да оцелее. Не те надъхвам, не те провокирам да преосмислиш отношенията ви, но не мога да скрия, че не съм оптимист по отношение на бъдещето ви заедно. Ти, както описваш себе си, повече би си допаднал с жена от моя тип.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: deb600967c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторе, Братан е прав с последното си изречение за пишките. Обърни внимание на цикъла й. Забележи че излиза, като е в овулация, САМА. През останалото време сигурно излиза с теб за да прикрие ситуацията.
Нали знаеш че жените " боси в магазина за обувки не влизат". Т. е. търси си друг докато е още с теб. Не се шашкай. Просто бъди нащрек. Всичките ми 8 гаджета са ме вземАли за мезе, ей така... тзаради таз моята пуста наивност.
Дано не сме прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker