За един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За един мъж
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3004 пъти
Защо понякога ние жените се заблуждаваме за някой че е бог, че е всичко за нас, как умеем само да лъжем сами себе си! Но така е човек вярва в това което иска да вярва, нали?

Аз страдам страшно много имам чувство че светът ми се срива защото повярвах че мога да бъда щастлива с него, дадох му всичко себе си... Някой може да ме пита толкова ли е ужасен-не е-но както казваше той аз харесах в теб чистотата и добротата-но- и се възползва от нея нали? Знам че тези думи той никога няма да прочете, и аз никога няма да изкажа, но как след него да продължа...? Той беше като една ваканция от реалността, най-прекрасният мъж с най-измамните очи, може би не съм права да го обвинявам той сам ми каза че за него любовта не съществува, и в същотото време ме прегръщаше така силно сякаш утре няма да съм до него.. до ден днешен не мога да си обясня защо го правеше... от страх? , че и аз ще си тръгна че не може да ме има не знам, знам че бях готова да захвърля всичко заради него, а той го видя, видя моята решителност и реши че трябва да получа повече от живота и края дойде.. но как сега да продължа без него знаейки че аз и той сме един за друг и като той ми звъни почти през ден, да ме чуе. След като си бил с мъж който е сложил света в краката ти, как да продължиш втори такъв няма, как? Аз съм силна и го знам, но ми е много трудно... с времето ще стане ли по -лесно? Надявам се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: db42c3d620
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да, времето лекува, но трябва да прекъснеш контакт с него

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 68f1674055
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Мое е писмото "Емоционален наркотик". Като чета написаното от теб - ТОЛКОВА ПОЗНАТО!!!
Ще стане по-лесно... поне мъъъъъъъничко. А, вярвай ми, има и други прекрасни, даже по-прекрасни мъже! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9f054675c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А каква е причината да не сте заедно?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ca4ca8ee38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никаква подкрепа не заслужаваш, ти и подобните на тебе!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 50a251fd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той се е уплашил. И пре мен стана така.Видя ,че съм сериозна ,че не искам повърхностна връзка. Уплаши се и сега чувам ,че търси нещо ново, но несериозно. Тежко е знам и то много.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 50a251fd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към 4
Ти пък много заслужаваш, много ли си вярваш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 17a94ebe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен винаги ми е било интересно как човек като ти каже че не иска сериозна връзка, а ти искаш защо се хващаш с него? "Ама той сложи светът в краката ми" За секса ние мъжете 4 пъти ще го сложим в краката ти. "Аз и той сме един за друг" Не, не сте, влюбена си и не разсъждаваш. Човека иска, едно ти друго.

Накарай го да спре да ти се обажда - с това само те мъчи и не ти дава възможност да го забравиш. Като не иска сериозна връзка да те остави да си намериш. Кажи му че не искаш да го чуваш, нито да го виждаш. Ако не спреш всякакъв контакт с него няма да спре да те боли.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f918cf57b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката
Причината да не сме заедно че и двамата сме в една професия и не трябва да сме заедно, знаехме че тази връзка ще е пагубна и за двамата той ще загуби всичко ако се разбере че е с мен а аз ще се простя с бъдеще, знам че и той не може да ме забрави ние споделяхме толкова много, а при нашата натовареност двамата просто отмаряхме заедно, но сега може да се каже че се чуваме всеки ден, в тона му чувам тъга, много е тежко!

Причината да се разделим е че взе да се разбира за връзката ни и имахме един скандал при който аз казах Край, не мога повече, той замълча и ме погледна и каза винаги съм знаел че ти ще сложиш края защото за мен с теб никога няма да има край, но ти имаш право на живот, без мен!

Сега се опитвам да продължа, номер едно е права трябва да спра да го виждам и чувам, но съдбата се шегува с нас, отидох на място където той не може да е , и изведнъж той ми звъни и ми казва обърни се и той там-почуствах се прекрасно и ужасно, поисках да го прегърна, той се усмихна и това беше най-прекрасната му усмивка защото ме вижда! Живота е интересно нещо, а съдба определено има!Оше не знам какво да правя........

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 42860165be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не я разбирам тая работа с професията. или сте заедно или не и не заради работа ами заради вас самите. работата ти дава пари и нищо повече. ама ти си знаеш аз избрах човека не работата бях пред повишение но не съжалявам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 493d7109ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, така както разбирам между вас има една много силна емоционална връзка, една красива любов. Как вие двамата ще допуснете тя да отлети и то само заради работата? Не правете тази грешка, защото определено ще съжалявате. Мислиш ли че след време ще ти ще намериш някой друг който да обичаш толкова силно? Аз бих си жертвал работа за силната , истинската, красивата любов. Желая ти успех. А на себе си, а и на всеки друг ще пожелая да испита такава любов каквато я описваш в писмото си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f918cf57b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката
Много е сложно той е на такъв пост че просто няма как да стане, аз съм готова всичко да жертвам, обаче той няма да ми позволи да го направя, средата ни е много гадна а и той е публична личност не става, аз няма да позволя да изгуби всичко заради мен, но вече мисля че както всичко започна от едно красиво приятелство по-добре да завърши така.........

Живота е пред мен, а неговия вече е минал, и както той каза аз заслужавам всичко, това което той вече е имал и май е прав....
За първи път ще помисля за себе си и ще се радвам на това което ми предстои, а ако ни е писано да бъдем заедно съдбата си знае работата. Аз взех решение да бъда щастлива мисля че го заслужавам.
Такава любов пожелавам на всеки, но с по-добър край......

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 493d7109ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки заслужава да е щастлив. Дано направиш правилния избор.
Ни все си мисля, че има начин да сте заедно. Ето примера с френския президент Саркози. Ами този 'стар женкар' Берлускони ;). Това да имаш връзка с някого не е порок. Просто хората с клюкари, ще обсъждат, ще се подхилкват и това за около 2 седмици и толкова. А и да не забравяме, че няма лоша реклама. Аз не виждам нищо скандално в голямата разлика в годините, какъвто е очевидно случая, нито пък че някой ще се разведе с жена си. Хората постоянно го правят. Известните личности не са по-различни от останалите в това отношение - хормони. Всичко е въпрос на любов, саможертва и личен избор.
10

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f918cf57b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката
Да обичаш означава да дадеш на човека който обичаш всичко което ти поиска!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker