Студентка и преподавател - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студентка и преподавател
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3832 пъти
Здравейте, искам да опиша моята история, надявам се да получа добър съвет, гледам че тук пишат интелигентни хора и искам да споделя 'че мисля че имам някакви чувства към преподавателя си в университета, споко не е някакъв дъртак на 31 е а аз съм на 22, той направи първата крачка като ме заведе на пицария. Но не ми е правил никакви намеци, държи се много културно, умен е и възпитан, пишем си много в интернет, почти всеки ден, проявява загриженост за моето образование и здраве (понеже имам здраволсони проблеми ), нищо обаче не предприема към мен, чудя се какво да правя, помагайте!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2391a2fa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човекът в случая носи дисциплинарна отговорност пред съответния ВУЗ и пред Академичната общност, а и едва ли би рискувал репутацията си. Това, което е направил до момента е предостатъчно, за да ти покаже еднозначно, че има (не само приятелски) интерес към теб. Ако искаш да се получи нещо между вас, обаче, ще трябва ТИ да направиш първата крачка. Освен това ще трябва да сте АБСОЛЮТНО дискретни пред колеги и познати, поне докато ти завършиш или докато той не си смени работното място.
Не забравяй, че на днешните времена и нрави и той може да има своите опасения, да не би ти да си някакъв "троянски кон" и да се опиташ на по-късен етап да го злепоставиш или изнудваш, извличайки дивиденти от това. За съжаление, подобни случаи на днешно време изобщо не са рядкост...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cde631a91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   човекът се страхува за работата си, харесва си те, но ще чака да свършиш с изпитите при него, след това - пречка за любовта ви няма!
Срещайте се все пак тайно, докато завършиш, но по принцип, ако нямаш при него изпити, няма проблем. Но определено си те харесва!
Банална история, много често се случва това, спокойно!

P.S. ако нямаш изпити и лекции при него, няма никаквъв проблем. Бъдете дискретни, тези връзки се търпят негласно от академичната общност, защото са си ежедневие и вече рутина.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: df1fb9a349
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако не е женен - действай и това е. Не се страхувай и бъди по-активна. Без да демострираш отношенията ви пред останалите ти също можеш да го поканиш някъде - на кафи или ресторант. Може той също да се притеснява, че ти е преподавател. От поведението и реакцията му ще разбереш дали има нещо към теб или е било моментен порив и приятелска загриженост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 841d3dc8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен няма какво толкова да се чудиш, ами просто действай. Факт е че доста хора се срещат и започват връзка на работното си място. Този случай въобще не е изключение и не трябва да те притеснява. А ако това е голямата ти любов и ти я изпуснеш заради някакви предубеждения? А ако я изпуснеш и след това не срещнеш друга толкова силна? Не живей за хората, а живей за себе си! Дори и някой да ви осъди - не забравяй поговорката "всяко чудо за три дни" Този някой като се прибере в къщи дали ще мисли за вас, а вие ще сте тези които ще се чувствате самотни и нещастни. Така че майната им на хората- да живее любовта! Стискам палци! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker