Връзка със сестратата на приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка със сестратата на приятел?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1068 пъти
На 23 съм, не сме тийнейджъри, а студенти. С въпросното момче не сме най-добри приятели, но сме все пак близки приятели, излизали сме в една компания, той си е тук от София, а аз от Враца. Срещал съм сестра му, на здравей и здрасти бяхме и общи разговори, но тя си излиза в отделна компания. И така до края на август, когато той имаше рожден ден и се събрахме в дома му. Не съм се влюбвал сляпо в нея, не е било от раз, до преди е била просто момиче за мен, сестра на приятел. Тогава всички се напиха като кучета, ние се “погрижихме за тях” и останахме сами насред лятната нощ, отидохме на терасата, взехме си малко безалкохолно и чипс и така се заговорихме и се оказа, че много си допадаме. Тя настоя пак да излезем някой път и каза, че момчетата като мен са рядкост вече. Не съм давал зор аз. Но си признавам, че я харесвам. И то много. От тогава излизахме няколко пъти и все повече и повече си допаднахме. Може да се каже, че вече сме двойка. Но се чудих как ще реагира той, как се казва това - “Със сестра ти се харесваме и искам да сме гаджета”. Тя го направи вместо мен и от тогава той се държи хладно и пренебрежително (не точно грубо към мен), а и на нея е казал, че не е ЗА. Много се чудех защо, в крайна сметка сам е споменавал, че ако някой ще е със сестра му, по-добре да е приятел. Така или иначе тя евентуално ако си хване друго гадже, пак ще е добре да се разбира с брат й. Накрая просто той ми спомена, че ако по моя вина се разделим по грозен начин, ще ме намрази, а ако тя направи поразия, аз ще го намразя и ще си развалил приятелството. Но не смятам така. Защо винаги трябва да мислим негативно? Аз никога не бих наранил момиче по никакъв начин. Отделно, че тя преди мен също е имала връзки и при това - 5 гаджета. Не е кой знае колко, само казвам. Момчетата не са се оказвали читави. Но той знае, че аз не съм такъв. А аз преди нея съм имал само една. Другото, което е, че тя не е толкова малка, една година по-малка от мен е и две от него. Какво мислите по въпроса? Били ли сте на мое или негово място? Как бихте постъпили, ако приятел ходеше със сестра ви или приятелка с брат ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: e7ac74b066
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж,аз нямам брат или сестра и съм момиче,но смятам,че той проявява ревност,също така си представя как правиш секс със сестра му и това му е някак гадно като знае,че сте приятели.Според мен трябва да не му обръщаш внимание ,излизай си с нея, дръж си я за ръка,кажи му,че иска или не,вашата връзка е факт и тя няма да се промени.Кажи му,че е по-добре и за двамата да се разбирате и да я пазите ,отколкото да сте си врагове. Ако един ден ти я нараниш се очаква той да те намрази,това е нормално,но ако тя те нарани,тогава той няма вина и вие двамата трябва да запазите приятелството си.Аз така мисля.Моят приятел също има сестра ,но я е оставил за прави каквото иска и не й държи сметка с кого има връзка,но в твоя случай явно е различно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0b1e15a341
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта трябва да е над приятелството. А и сте малко големи, според мен, за да се съобразявате с други хора. Трябва да се радва даже, че сте щастливи.
Аз съм излизала с приятел на брат ми. Беше малко неловко в началото, но никога не е било проблем :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: efe3541f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Твоя приятел май се изживява като сексуален мениджър или попечител на сестра ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ed4b65c720
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога да ти дам само един съвет.
Седни и поговори с твоя приятел чисто човешки. Обясни му, че не си някакъв несериозен тип, който цели да нарани сестра му. Кажи му, че всеки от вас е отделна личност и не може да отговаря за чуждите постъпки, така че няма да му се разсърдиш, ако сестра му постъпи зле с теб, но пък и ти нямаш намерение да постъпваш зле с нея. Кажи му, че си много оптимистичен за тази връзка и на този етап изобщо не ти се мисли за раздяла, защото се разбирате, пасвате си и всичко ти изглежда хубаво. Колкото той да разбере, че не искаш да си разваляте отношенията само заради това, че ти ходиш със сестра му. Големи хора сте вече. Запознали сте се с момичето, допаднали сте си и сега искате да имате връзка. Всичко е в реда на нещата. Вярно е, че самата ситуация е леко странна, но това е само към момента. С времето всеки от вас ще свикне и напрежението ще изчезне. Поговори с него и не се притеснявай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker