Може ли да е провокация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да е провокация
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1478 пъти
Понеже виждам, че коментарите са основно хейтърски, ако може консервативни хора да не коментират. Пускам нарочно темата в този раздел. Приятелят ми е доста разкрепостен и на моменти минава границата. Отскоро сме заедно, така че не мога да твърдя, че имаме сериозна връзка още. С времето ще видим дали ще стане такава. В момента е поне от месец в чужбина и при последния ни разговор ме "изпържи" с една, две реплики, на които аз реагирах супер спокойно. Първата беше в продължение на това, че си говорихме за секс. Каза, че се е възбудил много и му се прави секс и изведнъж каза: Дали да не отида на проститутка? Аз с пълно спокойствие казах, че не е ок заради болести и почнах да обяснявам с подробности какви (сякаш не знае, то много ясно, че е наясно). Втората провокация беше да ми каже, че една от работничките му е много красива и ми прати нейна снимка, на която е с майка си. Става дума за 16 годишно момиче циганка. Наистина е красива и аз точно това му казах, пак без грам ревност. Според мене мъжете много мразят ревниви жени. Ама много. Нарочно внимавам да не ме изкарат такава, защото колкото и да не съм, пак успяват, сякаш си търсят за какво да се скарате. Според мене той, ако е решил да ходи по проститутки, изобщо няма да ми каже. Това е просто да види как ще реагирам, да види истеричка ли съм, ревнива ли съм. Или просто си дрънка глупости е така. Смятате ли, че това са провокации?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04c45d6d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си разбрала. Той просто търси съгласието ти. Очаква негласно да му влезеш в положението, че там няма с кого и му липсва секс. Защото той може би не иска да ти изневерява, но пък си има нужди и чака разбиране. Естествено той е наясно, че няма как директно да те пита, има ли проблем да спя с тази и да очаква да му кажеш "няма проблем". Просто хвърля една стреличка и следи реакцията ти. Ти след като не си възразила, реално си се съгласила негласно. Ако имаше нещо против, трябваше просто да му кажеш. Така че той ако има съвест и ако твоето мнение му е важно, не е точно така, че видиш ли ако е решил, ще отиде. Най-малкото съвестта му няма да е чиста. И не, не казвам да изпадаш в истерии, а просто да споделиш какво мислиш по въпроса. Ако го разбираш и смяташ, че ако не вложи чувства, не е проблем да си задоволи нуждите, муи кажи. Ако ти е проблем и смяташ това за изневяра, също му го кажи. И изобщо научете се да говорите октрито, вместо да се чудите какво искал да каже другия, пък провокация ли било, пък да не си реагирала, пък да не си помислил нещо. Нито ти, нито той има полза от недомлъвки. Ако искате да имате нормална връзка, говорете, без да се притеснявате. Иначе винаги остават едни съмнения, едн чуденки и т.н., които подкопават доверието, а без доверие е въпрос на време нещата да приключат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7cc1c09ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На твое място бих му казала да отива при проститутката или циганката, но при мен повече да не се връща. Този човек не те уважава и цени.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1640954a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   №1 е прав.
От мен мога да ти кажа да намериш баланса, защото хем ако си категорично против излизаш прекалено ревнива, хем ако показваш че не ти е проблем излиза че не го обичаш достатъчно иначе би го ревнувала или ако покажеш че не ти пука значи, че ако един ден и на теб ти залипсва секс спокойно би го направила с друг и т.н. Всяка една твоя реакция човек може да си направи извод според своите си разбирания, така че внимавай как реагираш, важно е да намериш реакцията, която той желае да възбуди у теб с тези си подмятания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ec1a222ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аааааахахахахахахахахахахах, Боже...

Провокации били... това, мило детенце, е чиста доза "дреме ми на кура" за нея, затова ще говоря каквото ми идва на акъла.
Разкрепостен бил... ама ще жули 16 годишни циганета :D


Правите се на парцали сами, а не мъжете. Всяка жена, което се цени сама няма да оставя КОЙТО и да било да ѝ говори така, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ с каква цел.

Ама ти си се заблуждавай... неконсервативната...




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ea33201258
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто не му пука, затова си говори всякак, чак и жени ти праща. Такива неща с приятелката не се обсъждат. Няма лошо да си малко ревнива, но това пък неговото си е чисто безочие.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 17e644a2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, бе, може и да е цитат от Хемингуей. Ама не е. Каквото си чула това е. Човекът има нужда от секс и като го иска ще го направи, пък ти си мисли каквото искаш. Не се вкарвай в разни сценарии, че било провокация, да видел той как реагираш и пр. глупости, чука му се и това е, но и да ги прасне разните проститутки, ромки и др., к'во ти пука? Да не си някоя консервативна?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 77a61b867b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това са комплекси никъде няма да ходи говори ти ги за да ти покаже, че и други жени го харесват. Той е като куче което само си лае.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61ff8c31bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Звучи ми сякаш се опитваш да оправдаеш думите му, като ги изкарваш проверка, провокация и т. н. Има два варианта:

1. Опитва се да те дразни, защото той самият е комплексиран и иска да започнеш да му се тръшкаш, молиш и т. н. Един вид на твой гръб да се прави на готин и желан.
2. Просто не му дреме за теб и си ръси тъпотии.

И в двата случая иде реч за страшно лайненце. Независимо каква е целта, начинът му на действие е под всякаква критика. На тоя плъх директен блок и дори няма нужда да му се обясняваш как и защо. Не се унижавай. Ако си на кеф, може да го бъзикнеш толкова ли е изпаднал, че никоя не му връзва за без пари, а трябва да ходи на проститутки или нещо друго в тоя дух, но в никакъв случай не продължавай отношения с него. Докато не си намери някоя мацка, която да го направи на 5 стотинки, няма да се очовечи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9ab4a15cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е стока този .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5bc692b808
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, провокира те да си дадеш сметка колко далеч е от общата представа за мъж и джентълмен. Като жена не мога да си обясня какво правиш с него, честно. Може би съм твърде консервативна. Или пък просто уважавам себе си твърде много. :-)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a5b5af99b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тука написано в текст няма същото значение като на наяве. Осъзнаваш ли че тези две изречения са 0. 00000001% от връзката ви. Ами моментите в които сте плакали от щастие заедно, ами моментите когато ти е правил изненади и подаръци, ами моментите когато е бил твоя подкрепа? Тука хората даже може да те посъветват да го зарежеш.

Това за проститутката е като да види красива жена на улицата и да ти каже. Всички мъже се заглеждат. Това не значи че ги чукат. Това че ти е казал за проститутката не значи че ще отиде. Дори напротив. Ти си му гласувала доверие. Ако бях аз щях да го оценя.

А за циганката е дори похвално. Може би просто е искал да ти покаже и красотата при циганите. Че и те са хора бе, бате. При всички положения ако е искал да я чука, щеше да се скрие в кенефа и да си удари една на снимката. Не да споделя с теб. Тези дето хапят, не лаят.

Виж, мъжете си говорим така един на друг. Просто в един момент те е вземал за приятел(мъж) повече отколкото е виждал жената в теб. Аз тука виждам показване на доверие, нали сте си другарчета.. Ти защо си се обидила, незнам. Просто му напомняй по често, че все пак си жена и си красива и ти ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker