Изневяра ли е...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е...?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2821 пъти
Здравейте! :)
Момиче съм на 18 години от град София. Имам приятел вече от 3 години, който е една година по - голям от мен и не мога да се оплача и да кажа, че не сме щастливи. Както всички нормални двойки и ние се караме, спорим и се мъчим все да стигнем до някакво решение на проблемите ни, колкото и трудни характери да сме и двамата и да не отстъпваме един на друг. Така де, справяме се.
Това, което желая да споделя с всички Вас и да потърся някаква подкрепа и съвет, е че лятото работих на морето, на Поморие, а приятелят ми остана в София, като и той също работеше. Никога досега не съм си и помисляла да бъда с някой друг, да имам някакви тайни връзки или някакви временни флиртове с някого, който уж може да го измести, така да се каже. Бях на морето 3 месеца и имах колега, който също беше от София, с когото даже се и познавахме от края на 2017 година, но бяхме само на "Здравей" и "Здрасти". Да го наречем Павел, поради простата причина, че не желая да споделям истинското му име. Павел беше на 26 навършени години, но наистина много зрял за възрастта си. Беше от мъжете, които вече желаят да градят семейство, а не да имат някакви мимолетни връзки, както досега. Постепенно започнахме да се шегуваме един с друг, да се закачаме, но съвсем приятелски, както си се шегуват повечето колеги и си отправят някакви шеги, за да се разведряват и разсейват от работата. След някакво време в началото на работата още, вече бях свикнала и започнахме да си споделяме, да си говорим за какви ли не теми и да се опознаваме доста бързо. Знаеше, че имам приятел, знаех и за неговите намерения, че желае да изгради семейство с подходящия за него човек, когато той се появи.
Станахме си доста близки приятели, наистина, но не бях споделила на моят приятел за тези неща, понеже той е наистина много ревнив и на моменти ми прави проблеми от най - малкото нещо и вече сякаш съм придобила нещо като притеснение и постоянно съм с 2 хода напред, дали това ако му го споделя ще ми се навика и ще ме обвини незаслужено и ще извърти нещата все, че аз съм виновна, дали онова ако му кажа пък ще каже, че са глупости и да не го занимавам с глупости, примерно, затова не му споделих нищо за Павел, не че съм искала да го лъжа или някакви такива неща.
Така де, с Павел ставахме все по - близки и по - близки. Една вечер помня, че доста се бях скарала с приятеля си и Павел дойде и видя, че не съм на кеф. Попита какво ми има, разказах му и му предложих след работа да се разходим ако е, да си поговорим, малко да се разтоваря, че изобщо не исках да се прибирам в квартирата си. Павел имаше апартамент в Бургас и идваше с колата си на работа. Предложих му ако е да отидем в Бургас малко да се разходим из големия град, дори и да е безцелно и той се съгласи. Бяхме една смяна и свършихме работа, отидох до квартирата да се преоблека. Тръгнахме за Бургас, през целият път от 15 - 20 минути не спряхме да говорим отново за какво ли не. Бях много учудена от това, че моят приятел не ме потърси тази вечер, колкото и неприятно да се бяхме скарали, защото не пропускаше да удари контрола всяка вечер, така да се каже. Предположих, че сигурно е заспал, но както и да е. Стигнахме, разхождахме се, говорихме си и нищо повече от това, предложи ми съвсем приятелски да остана ако е да преспя в апартамента му, като ме увери, че няма да спим разбира се на едно легло, дори нямаше да спим и в една стая. Не се съгласих и помолих да ме върне обратно в Поморие. Съгласи се, прибра ме, като отново през целия път си говорехме и така. Започнахме да си звъним и да си говорим и по телефона доста често, същевременно се бях оправила с приятелят си, но не му споделях какво се случва при мен, а то реално погледнато нямаше нищо.
Следващото отиване на Бургас вече се реших да остана при него, понеже много ми се спеше, а той дори беше заспал вече на дивана. Сутринта пихме кафе, помогнах му след това с чиниите, защото вечерта хапнахме. Отидохме за втора смяна на работа и вечерта като свършихме работа ми предложи пак на Бургас, но отказах, защото бях много уморена. Закара ме до квартирата, нищо че беше доста наблизо, казахме си чао и за част от секундата просто ме целуна, без език, просто една обикновена целувка. Направо изтръпнах цялата, понеже бяхме говорили и на тема връзка и той ми сподели, че аз не съм момичето, което търси, защото имам татуировки, а той не харесва такива неща, беше казал че разликата ни е голяма и такива неща. Обаче започнахме да ходим доста по - често на Бургас, оставах да спя там и дори и не усетих, кога започнах да спя на неговото легло и кога започнахме да се целуваме, прегръщаме и такива неща, без да правим секс, неща от които просто не знаех как да се чувствам, не можех да повярвам, че имам сериозна връзка, а сякаш бях като някакво леко момиче, като Павел ме убеждаваше, че не е така и това не е изневяра. Обясняваше ми, че не иска секс от мен и няма да позволи да се случи, защото не желае после да съм гузна от факта, че съм изневерила на приятеля си, който дори не можеше да заподозре, че нещо такова се случваше при мен. Минаха летния сезон и аз си заминах по - рано от Павел, с когото нямахме връзка, не бяхме правили секс досега, а само се целувахме и натискахме цяло лято. Прибрах се, видях се с приятелят си, всичко си беше наред, продължавах да си мълча за всичко, което се е случило на морето. Обаче Павел също си дойде макар и 1 седмица след мен. Странното обаче е че винаги, когато имахме възможност да се видим тайно и скришно го правехме, независимо, колко опасно беше, за да не разбере приятелят ми.
Опитах веднъж да прекратя тези отношения с него и да бъдем просто приятели, без целувки, без прегръдки, без толкова чести срещи и без толкова чести дълги разговори по телефона. Издържахме точно 2 седмици, после се видяхме и целувките и прегръдки започнаха отново, както и разговорите всяка вечер по телефона. Усещам, че хем искам да бъдем просто приятели, хем пък не искам тези сладки и приятни мигове да свършат, хем пък и че не искам за нищо на света да се разделям с приятелят си, защото наистина държа на него и го обичам и просто не знам как да процедирам в тези ситуации.
Изневерила ли съм всъщност?!
Макар, че не е имало нито един полов контакт с Павел, а продължаваме да се виждаме, а същевременно си продължавам връзката с моя приятел, който се старая нищо да не разбере.
Чувствам се наистина много объркана вече и Ви моля за Вашето мнение и съвет.....
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: a8b0b42930
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако са само целувки и най-много си вкара главичката не е изневяра. Ако вкара малко повече от главичката, вече е изневяра. А да - и отзад и в устата не се брои, дори да ти го вкара в ташаците.

Майтапа на страна - задай си въпроса, ако приятеля ти правеше всичко това с друга, щеше ли да го смяташ за изневяра?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 31b326b4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът е не дали си изневерила, а че няма смисъл да продължаваш да седиш в тази безперспективна връзка. Ясно е, че искаш да си с друг и не си щастлива с настоящия. Не си губи времето, а се раздели с приятеля си. Нито сте женени, нито имате деца, така че нищо не те спира. Може твоят Павел точно това да чака, но да не ти казва в прав текст. Но дори да не си с него, ще намериш друг, в когото да се влюбиш, защото ти не обичаш приятеля си. А на въпроса - да, изневяра е, защото моралната изневяра е дори по-лоша от физическата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b6cd96ee3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, кажи ми как, аджеба, е възможно следното: "оставах да спя там и дори и не усетих, кога започнах да спя на неговото легло". Наистина... как така неусетно започна да спиш на неговото легло?

Нещата са прости, всъщност. Ако смяташ, че ако приятелят ти спи с някое момиче на едно легло и се целуват, прегръщат и търкат (или там каквото сте правили) не би ревнувала и си окей с това, значи това което си правила не е изневяра. Иначе е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5fca6d4816
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тоя "възрастният" как те играе. Видял е, че там ще има пускаж, само малко ако още продължи да го играе "ние сме нищо".

На 19, татуирана, а - у... на момчето му се боде.

А иначе си е изневярва от където и да го погледнеш. Както №1 е написал, то няма рамо, че да има от къде да го броиш.

Ако приятеля ти има приятелка, която само му лиже топките? Това никакъв секс не е, дай му.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3c49529952
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Психолог тук.

Ще трябва да те разочаровам, мила, но това е изневяра. Но със сигурност мога да кажа, че е породена от фактът, че приятеля ти е ревнив до достатъчна степен, че да не споделяш за приятелските ти връзки между теб и други момчета с него. В такива случаи нашият разум иска да надделява над "забраните" или притесненията, че той може да ти вдигне скандал, че си си намерила приятна компания, с която да разпускаш след работа и правим някои неща нарочно, защото искаме да се "наситим" с независимост, която ни бива отнета.

Моят съвет към теб е да говориш с приятеля си и да му признаеш за целувките по нормален и зрял начин. Около 70% от хората, които си признават изневяра и показват разкаяние, получават втори шанс. След, като разбереш какво е мнението на сегашният ти приятел и дали е съгласен да продължите с вашите отношения или не, сама ще прецениш как да подредиш нещата.

Но има и друго. Ти си тази, която трябва да прецени с кой човек ти е по-приятно, защото ти си отговорна за собствения си комфорт. Дали ще е сегашният ти приятел или Павел е изцяло твой избор. Пожелавам ти успех.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 015c0aa856
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това , че не сте правили секс определено не означава, че не е изневяра. Спиш в леглото на друг, многократно, целувате се, натискате се. Естествено, че е изневяра и си лека в очите на Павел, повярвай ми. Той няма да иска връзка с теб , понеже ще е сигурен, че щом постъпваш така с човек, с, когото си от три години не си надежден партньор. Към приятеля ти постъпката е ужасна, как не ти е гадно да го гледаш в очите.. Моят съвет е да зарежеш и двамата и да останеш сама за известно време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2a56c34ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ДА. Изневяра е. А ти си лъжкиня, защото заблуждаваш приятеля си, че го обичаш и държиш на него, докато се натискаш с другия, въпрос на време е и да ти го сложи - ей така, пак неусетно, както си легнала с него. Искаш съвет, ето ти - кажи на приятеля си, че се натискаш с друг и това те кефи и скъсай с него. Момчето също има право да си намери друга, а не да си губи времето с такава като теб. Ти вече си го предала, показала си, че си човек, който не заслужава доверие.
Е заради такива като теб мъжете не уважават жените и пишат тук с омраза и отвращение към нас, макар не всички да сме от този тип.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a8b0b42930
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Много си наивна. Това си е изневяра отвсякъде. Изневярата не е вкарване и изкарване, а преживявания и емоции. Дали е вкарване или само целувка, е само увертюра и нюанс.

Второ - много си лесна за манипулиране. Павел не иска нищо друго освен чист секс. Ако си мислиш, че има някакви чувства, си много заблудена. А това с "не ми харесваш, но видите ли се случва спонтанно" е толкова изтъркан номер и наивните жени напалват въдицата яко. Уж много сериозен, уж семейство иска, а чука чуждите жени. Той реално си е оплел кошницата много добре - хем чука на аванта, хем няма ангажимент, хем си е чист пред съвестта, защото ти е казал, че не го кефиш, демек да не го занимаваш за сериозни отношения. Какво по-хубаво от това за един мъж? Но всъщност в неговите очи си един парцал за задоволяване на нужди, не се подвеждай по това какво те омагьосва. Но щом искаш това, твоя си работа, но поне скъсай с приятеля си, защото той пък няма нищо общо и най-малко заслужава това.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8a166292f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е поне да бяхте преспали, а не сега да се чудиш? Малко секс, какво толкова? Ти си малка, ама той - опитен мъж да не те на.бе...то си е обидно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b6cd96ee3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Психологът под No 6 е неграмотен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 73b219fed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаем ги тея летни свалки. Работила съм по морето и там мъжете масово се пробват на колежките си. Даже на мен ми се чудеха как не искам с никой нищо, било едва ли не ненормално. По морето особено на работата стават всякакви свалки. Така че каквото и да ти е казвал този е било само с една цел. Аз и затова и ги режех. Сега по морето отиват повечето не да работят, ами с друга цел. И , да, изневерила си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d5869c5bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не е важно дали е изневяра. Важно е да разбереш защо се случва. А то е защото приятелят ти не става. Това вашето не е нормална връзка. Разкарай го без да му даваш отчет за другия. Не вярвам и с Павел да се получи сполучлива връзка, така, че мисли- какво искаш, с какъв човек го искаш, успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7724ce5841
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ами то сърцето не пита, миличка, какви са ти съображенията, какво искаш и какво мислиш.
Ти вече СИ с Павел, а не с "приятеля" си. Всичко останало е въпрос на време и на повод...
Това е от мен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bdb44ceb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Изневяра е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2a56c34ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   № 14 - Бъркаш сърцето с гениталиите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6f18863e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Всичко е изневяра дори писането на СМС или съобщения в социалните прежи пък да не говорим за това което правите вие. И според мен тоя Павел те пързаля: значи 1. Никой не отива на първата си среща и не казва:”да искам да имам 5 деца, Бяла къща с Бяла оградка и една прекрасна жена която да краси лехите с цветя” особено пък мъж. Просто той е на 26 избрал е цялото море и вече знае как се завърта главата на 19годишно момиче. Това нещо за брак/деца/ живеене заедно е спонтанно, а не го разправяш на всяка с която пиеш кафе, когато му дойде времето се обсъжда. Той перфектно знае, че това завърта главата на момичето.
2. На морето сред колежките си да търсиш сериозна връзка, майката на бъдещите си деца, не че не е невъзможно ама да гледаме реално
3. Той чисто приятелски те е накарал да останеш в тях няколко пъти? Да беее, всички повярвахме
Гледай реално на живота.
Аз си съсипах живота така: бях на 16г, а той на 26. Уу голяма любов, уж гледахме в една посока искахме едно и също... съсипах си училището, отношенията с Наще, голям ад беше. Ама и той тъй човека семейство искал нали тъй на първа среща ти го казва и ти като нямаш база за сръвнение и то той ти се вижда баси пича. Да ама съдбата ми се усмихна разделихме се, намерих си друго момче, никога не сме обсъждали стъпките в нашата връзка те си идваха само вече 4г, сватба ще правим, това също не е обсъждано.
Нещата във връзката се случват от самосеби си, то се усеща, а не така да първата която видя ако изкараме 1г 3м 12дни О 4ч ще се ожениш за нея, как знаеш, че това е човека??
Седни и помисли какво искаш от живота, не е задължително да избираш някой Пт двамата, можеш да ги разкараш. Ако не се чувстваш окей с дългогодишния си приятел разделете се. Обаче за Павел нямаш гаранция, може наистина да има сериозни намерения към теб(едва ли), но ако те иска само за едния секс? Губиш двамата реално, така че помисли си хубаво какво търсиш и какво искаш

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9a10a9fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторке, не разбрах с този израз: "ако е да" - какво точно значи?

"Станахме си доста близки приятели, наистина, но не бях споделила на моят приятел за тези неща, понеже той е наистина много ревнив и на моменти ми прави проблеми от най - малкото нещо и вече сякаш съм придобила нещо като притеснение и постоянно съм с 2 хода напред, дали това ако му го споделя ще ми се навика и ще ме обвини незаслужено и ще извърти нещата все, че аз съм виновна, дали онова ако му кажа пък ще каже, че са глупости и да не го занимавам с глупости, примерно, затова не му споделих нищо за Павел, не че съм искала да го лъжа или някакви такива неща. "

Не е ревнив, а е бил реалист! Вече си сбъднала и доста лоши варианти и вече го правиш на глупак. Сама казваш, че не си му споделила за Павел, защото знаеш, че правиш нередни неща. Има си термин - микроизневяра. И всичко останало същото си има термин - изневяра без секс. А като почнете и секса, би могла да попиташ: като правим секс с презерватив (не е на "голо"), дали е изневяра?
Ако си говориш и споделяш доста (дори и самата ти забяляза), ако условно приемем това за безобидно. То да те вози в колата, да идеш в апартамента, пък и да преспиш (много пъти, че и при него). Тук вече даваш сериозна заявка, че нищо не те "плаши". Дори и без другите неща си е изневяра. А пък обясняваш, че приятелят ти бил ревнив! Как може без "никакви" основания!

В началото бе споменала, че не си щастлива. Е, не очаквам да кажеш: - всичко е наред, приятелят ми е много грижовен, просто аз съм си кучка и затова така!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 54354d833d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   - Мъжо, с презерватив нали не е изневяра?
- Жена, със заглушител нали не е убийство?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 205158979f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Скъпа моя, позволявам си да те наричам така, защото си на възрастта на дъщеря ми, щом се налага да премълчиш нещо пред партньора си, значи знаеш, че това нещо няма да му хареса. А когато се отнася за секс, интимност, близост, тайни срещи - изневяра е, и още как!
Казали са ти по-горе: представи си, че приятелят ти прави същите тези неща, които правиш ти. Е, изневяра ли е?
Жена 45

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3bfe95c677
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако аз бях на мястото на Павел, отдавна да ти бях вдигнал краката. Легнала с него в леглото, натискали се, целували се,... ами ти направо си била готова. Тоя Павел не зная какво е чакал?! Тавана ли да падне?!.... Ума ми не го побира! Ако бях аз, така щях да те разразня, че ти самата щеше да ми се молиш да ти дам да си го вкараш.

Ако ти на това не му кзваш изневяра, здраве да е.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee973b2bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   100-процентова емоционална изневяра и 50-процентова физическа, че даже и повече. Само сексът е липсвал.

Жена съм, но това никога не бих го направила, ако съм във връзка. Всъщност, когато съм с някого, дори не гледам други, не ги и виждам. Цялото ми съзнание е заето с мисли за любимия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker