Да се наживееш .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се наживееш ..
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2836 пъти
Слушам мъжете си говорят, че на 35 си млад, да се наживееш още.
А това значело да минеш доста жени.
Какво за вас значи да се наживееш?
Мъжете ги е страх да не би цял живот да останат с една жена ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: e2f061f0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото алкохолика ще се напие и ще спре да пие, толкова и те ще се наживеят. Ако гледат на безразборния секс със съмнителни курви като на живот, значи толкова им е разбирането за живот.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a5cbff6b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страхът е да няма избор. Не че ако не е женен ще падне голямо чукане. Повечето ще е дистанционно наблюдение "тая бих я шибал". Т.е. да се наживееш е да си въобразяваш. Не пречи и да се хвалиш с измислени постижения.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1cf7ac82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Бягане от отговорност и обвързване. Друго си е да си с различни и те да не очакват нищо от теб. Това за мъжете е живеене.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e2f061f0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз все си мисля, че ако някой се е отказал да се жени, за да се "наживява", спи с различна всяка вечер. Сигурен съм, че 90% от "наживяващите се" я боцнат на 3 месеца някоя, я не, ама иначе се наживяват. Малко са такива като чичо Чарли от "Двама мъже и половина". Той 5 месеца стоял на сухо и блъскал чекии, докато му върже някоя грозна лелка, ама иначе живеел. И като се замислиш заради тази простотия той може да е изтървал някоя свястна жена, с която цял живот да са щастливи, обаче той да не и е обърнал внимание от мания за наживяване.

Аз едно време като бях студент, излизахме на дискотека и всички се хвалеха предварително как щели да забият мацка. Значи за 4 г. студентски живот от 6 момчета от компанията (освен мен) на едно му върза 1 път, на още едно 3 пъти. И от въпросните мацки само една беше горе-долу хубава. А останалите 4 момчета така и не видях за тия 4 г. да им връзват. Ама иначе ако ги питаш, се наживяваха. А аз през това време имах сериозна приятелка и правех секс всеки ден, че и по няколко пъти и то с човека, който обичах. А за узряването и емоциите да не говорим. Е, кой се наживя в крайна сметка?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc781d20e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не, мъжете по начало ценят и обичат само една жена. Да се наживееш значи да флиртуват с дащните женици, колкото може по-дълго. Нищо не влагат, само се забавляват с многото лековерни, наивни, без ценностна система мацки. Такива с лопата да ги ринеш. Колко му е на един мериклия да оплете една глупачка. Няколко съобщения, няколко телефонни обаждания, няколко захаросани лъжи и готово. Колкото до това дали един мъж е млад на 35 не знам. Гледам около мен и много свободни жени на и над 35 се мислят за тиинейджърки.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0601388708
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Фразата е малоумна отвсякъде. Повечето им е набито в главата, още от 11 годишни, че едва ли не има някакъв лимит, в който ти е позволено да правиш "неща" и като го настигнеш, вече ще си задоволен. Това е алчност в нематериална форма. Секс с 50 жени, да пушиш 10 години, да пиеш всяка вечер, доакто станеш на 30 и такива. Едва ли не, че ако "постигнеш" тези неща, ще се догониш някакъв финал. А знаеш, как е човешкия мозък - все рябва да има някаква цел, за да се концентрира и такива "постижения" са лесни за визуализиране. Само трябва, да спиш с X броя жени и си готов. Лошото е, че никой не се хваща, да обясни на тези момчета, че това не е начина, докато не е твърде късно.
Има и такива, които спят с по 120 жени. Най-добрият ми приятел ми е забранил, да казвам на приятелката му, с която вече са заедно 4 години, за 20 момичета, с които беше, за период от 14 месеца, след като ние бяхме станали дружки. И това са момичета за които знам. Като сме си говорели, винаги ми казваше, че за него е било просто забавен и неангажиращ секс и никога не е изпитвал нищо към тези жени. Последно ми се оплакваше, че секса със сегашната му приятелка не вървял, защото "тя искал само под душа" и то не повече от "4-5 пъти" в седмицата, но ми каза, че предпочита, да стои на сухо, отколктоо да не е с нея, което предполагам, че е любов.
Това с наживяването е ... по-скоро фантазия. Ако спиш с някого, секса е невероятен . прочие, но е само за наживяване, в момента в който секса свърши, гледаш къде е вратата. Ама след 6-7 часа, като ти се приправи пак, пак се срещата и пак го правите. Няма наживяване. Все едно да има "напиване" с вода. Колкото и да пиеш, след няколко часа, пак ще си жаден и така е до живот. Аз лично, имам скромните 3 момичета в живота си и никога не съм съжалявал. Виждам, как може, ако ти се занимава и изглеждаш добре, да спиш с много жени, но общо взето е безполезно упражнение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6442997dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен точно това означава. И аз имам познати мъже по на 30 и кусур и точно това визират, когато казват, че още не са се наживяли и живота още ги иска.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf47d80f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Много жалко , ако някой (било то мъж или жена) изпуска любовта само за да се " наживее". Никога не я правете тази грешка.
Иначе според мен това е оправдание на самотниците. Не че няма ,, играчи" и от двата пола, но в повечето случаи май се казва като човек просто не може да задържи никого. Нека да сме честни - никой не обича да е сам. А на 35 без семейство ми звучи като много тъжен живот. Дано не ми се случи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e153e4741
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ядене, пиене, секс, дрога, чалгии, кючеци - примитивното разбиране за живота на елементарни и ограничени хора. Ами то това са и възгледите на обитателите на маалата. Иначе ако някой го сравниш с тези индивиди се обижда.
Как пък един не се похвали с това колко книги е прочел, коя постановка или изложба е посетил? Или някой да полюбопитства и да пусне такава тема?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d75d950262
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моите шефове например са всичките женени, имат и деца, НО флиртуват с мнооого по-младите си служителки, които са им подчинени !
НЕ, не вярвам в любовта !

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5095e1d146
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато нямаш необходимите доходи ти се иска да си задоволиш първичните нужди...ядене, секс...айфон, адидас анцу'г... Има си една пирамида на Маслоу за нуждите на човек. Задоволиш ли си материалните общо взето, търсиш и духовните да задоволиш, а не обратното. Така е след като живеем в панели от пост съвецка република...един вид бг панелно гето. Не знам какво очаквате?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2a717b7f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   За мен това са просто хора, които ги е страх от обвързване и сериозни отношения. Защото да си сериозно с някоя жена не означава само да спите заедно отвреме навреме, а и да се грижите един на друг, да си помагате, да си имате доверие...
По-лесно е така, отиваш вечерта на бар, черпиш няколко питиета някоя мацка, спите заедно и после " Ъъъъъ, извинявай, как каза, че ти е името?" Да, обаче когато наистина имаш нужда от човек до себе си, няма да има никой. Защото на мацките от бара не им пука за теб.
На 30-35 още не е проблем, но после? Когато останеш сам, защото всичките ти приятели вече имат семейства и деца и не им се ходи по баровете? Тогава какво правиш? А и в един момент и на мацките вече не си интересен...
Така, че на 35 е лесно, купони, мацки, алкохол, но никой не мисли, че това ще свърши.
Някой спомена чичо Чарли, да, дори за чичо Чарли купонът свърши, а какво остава за средностатистическия мъж, който не разполага с къща на плажа и милиони в сметката.
Така, че трябва да знаеш кога да спреш. И то определено преди 35-40. Да водиш такъв живот като студент, ок, но след това е глупаво и определено изпускаш шанса си за семейство. Защото никоя свястна жена няма да те чака да станеш на 45, че да се сетиш, че искаш деца.
И после поредния озлобен стар ерген, май доста има в сподели, които мразят всички и всичко, само защото другите имат при кой да се приберат вечер след работа. Да, да имаш семейство си е отговорност, обаче няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че някой те обича и го е грижа за теб!
Пък който иска нека си се "наживява" и до 50, ама да не съжалява после.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e153e4741
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   № 12 - Че то тогава Пеевски, Ветковци, Баневци, Минювци и разните големи мутри ще да са най-духовно извисените индивиди в България!? Защото са си презадоволили материалните потребности и не живеят в панели, а в палати. А един от най-големите съвременни български поети си отиде без да има пари да си плати телефона.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a70f18f3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Темата е малоумна. Хедонизма не може да бъде цел в живота. Факта, че някой го поставя като такъв не говори добре за самия него.
Пример: ако майката ти или баща ти ги говорят, че трябвало да се " наживееш докато си млад", значи те самите са тотално сбъркани с примитивна нагласа за живота и липса на човешки мироглед.
Човека е много повече от това да се чука, да пие и да взема наркотици.
Човека може да твори, да създава, да изпитва емпатия, да е състрадателен и духовен. Да си примитивен консуматор не прави чест на никого.
Лично аз съм имал периоди от 7 години без секс ( дори и мастурбация за 2) не смятам, че не съм живял през това време.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5e5fe6a1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Такива хора не ги определяй като мъже!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2cac0b17cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Не зная откъде е тази легенда, която жените повтарят до изнемога - че мъжете ги е страх от обвързване...Истината е , че повечето мъже НЕ ИСКАТ обвързване, а разликата е много голяма. В единия случай ти се иска, но се притесняваш от последствията, в другия - видял си достатъчно, че да не искаш да си причиняваш тези последствия. Най -лесният начин да преоцениш вижданията си за отсрещния пол е да почетеш в този сайт и коментарите, които се дават от различните полове :) Според мен, връзката и семейството са по-важни за жените, отколкото за мъжете, поне в по-млада възраст. За мъжа това рядко е приоритет. Донякъде има тежест и това, че очакванията на жените към мъжете са такива, че да отговориш на тях хич не е лесно, и доста мъже поемат по по-лесния път - активен живот без задължения. Но, като гледам нощния живот на София, представен е и от немалко ненаживели се жени - за тях кога ще има тема ?! :):)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fbe996c7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Мъж съм, ама това с наживяването ми се вижда малко тъпо.
Баща ми на времето се е "наживявал" и е станал баща чак на 41 години.
Всички го мислеха за мой дядо, и докато другите деца играеха с бащите си и вършиха разни забавни и полезни неща, моят си спеше на дивана, стар и изморен. Разликата в годините беше огромна, и изобщо не ме разбираше за нищо. Когато станах на 20 години, той се разболя от тежка болест и почина.
Сега съм на 27 години и ще гледам скоро време деца да правя, че живот и здраве да им се радвам и да съм в една добра възраст, не твърде стар.
Тези които се наживяват дори и не знам кое толкова му "наживяват".
Като бях студент, колегите ми, които уж бяха по живота си стояха само на чикии и порно. Но ако ги питаш, целият университет е*али.
Живота не е к*рви и пиене. Аз си работя здраво, пътувам по екскурзии в чужбина, срещам се с нови хора, имам жена до себе си, дай Боже и деца, и това е. За мен това е пълноценен живот.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 33877ed912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Както номер 18 казва, много често майки съветват дъщеря си: "Поживей си не бързай! "

Относно "страха от обвързване" - мъжете са по честни, не искат да се вричат на някоя, като нямат желание да са само с една.
При жените е почти същото, ама представя другояче. Жените търсели "сигурност" - разбирай пари. Търсят да "вържат" някой мухльо и да ги издържа, а те да си развява оназ работа, защото плащачът бил скучен. Както често казват жените - не могат да бъдат задоволени от един мъж. Докато има балъци да издържа жена си, а тя да си го слага с който й падне, ще вървят тези изрази!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a47ed7ae17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 18 жените постигат целите си с лъжи , измами и манипулации. Добре е това да се знае от всеки мъж. И освен това едно от най-типичните неща за женската психология е да искат да имат власт над мъжете , дори да не го признават пред самите себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 08b049bbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Да се наживееш означава да не създаваш семейство, не означава да правиш безразборен секс. Всеки човек с деца ще потвърди, че в момента в който се пръкне детето всичко се променя. Да се наживееш означава да знаеш, че твоите действия и решения няма да навредят на някого. Да се наживееш означава да опиташ от всичко и да си вземеш поука. Емоциите и времето прекарано с любим човек не може да се сравни с нито една еднодневка. Но всяка връзка стига до едно и също място, битие и еднообразие, за това повечето връзи пропадат, в един момент почват да ти липсват еднодневките. Макар да са били 1-2 на година, виждал съм много малко хора т. нар коцкари или женкари които реално да си заслужава да кажат, че не са се наживяли. Всичко останло е просто оправдание, че просто не ги бива в създаването на отнушения и с комуникациите с жени/мъже. В крайна сметка трябва да се оправдаят по някакъв начин за неуспеха си, никой няма да каже просто не знам как, не ми стига смелост и тн. С две думи, ако не ви се получава с противоположния пол, просто като ви се отдаде възможност с две ръце за нея, и създайте семейство всичко останло е без смисъл. Иначе ставате като не малка част от населението, 30 без деца и в депресия. Не казвам, че като имате деца, ще сте най-щастливите, напротив. Но поне ще има някакъв смисъл от всичките усилия които полагате.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0a62b99e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Моят пък започна по-лудия си живот едва с мен, 3-4 години бяхме гаджета, сега сме 14 години женени. Номерът е да се държим в напрежение, вместо да се имаме за сигурна опция един за друг. Имам чувството, че спокойствието убива живеца в хората.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7f7691bbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Много хора са на това мнение, че да се наживееш означава да правиш куп глупости. То се има предвид безразборен секс, дискотеки, да пробваш всякакви субстанции с неясен произход. Защо? Защото идеята е, че като си млад ти е позволено, а след като се задомиш и дума не може да стане за такива своеволия.
Реално можеш да си живееш и с партньор. Имам едни приятели, които изкараха заедно половината гимназия, че и студенството си. Ами, поживяха си заедно. Пътуваха, ходиха по заведения, запознаваха се с хора, купонясваха и обиколиха всички столични кафенета. Грижиха се един за друг. Пили са, но никой не е бил под масата. Танцували са, но никой не е го е правил гол на кухненския плот. Заедно бяха, като дупе и гащи неразделни. Те и обвързани си взеха младостта на пълно обороти, че за разлика от "оборотните" са имали сексуален живот и то пълноценен и с човек, когото обичат. Двама човека с еднакви социални нужди, който имат истински чувства. После се кротнаха. Други хора са по-кротки поначало и не им е толкова до купон, те също си живеят. Всеки си живее така, както му се иска.

Намираш си жена, която има същите нужди като теб и разбираш, че да си обвързан не ти пречи да грабиш от живота с пълни шепи от това, което ти се иска. Да се забавлява по сходен начин с теб, да харесва подобни неща, да разпускате заедно така, както на вас сърце ви дава. А ако ти се живее като ерген, живееш като ерген и толкова, не го мислиш повече. Някои искат да си го веят свободно като знаме дълго преди да се задомят, техен избор. Хедонизмът не е нещо лошо, но не е норма за живот на всички.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ca8fde0a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Струва ми се, че доста повърхностно се тълкува въпросът на автора. Виждам около себе си доста неудовлетворени хора, заради това че са се омъжили/оженили едва ли не след абитуриентския бал. Жените в повечето случаи гледат със завист свои връстнички, които хем са се утвърдили в професията си, хем са финансово независими, хем и семейства и деца имат, докато те работят нискоквалифицирана работа, от 20 години слугуват на мъж, с когото вече нищо не ги свързва, децата са си поели пътя и какво им остава? Утехата на турските сериали. Такива мъже пък често преживяват тежко кризата на средната възраст. Изведнъж осъзнават, че дори спомени нямат нито за младежки щуротии, нито за гаджета, нито за пътешествия - все едно и също: от работа в къщи, застаряваща и дистанцирана жена, приятелства само измежду комшиите от блока... Често спасението е алкохола.
За да не говоря само на база наблюдения, ще разкажа и за моето семейство. И за двамата ни е втори брак. Аз за първи път се омъжих на 32 години, но съпругът ми е станал баща още на 21. Преди да надяна халката, аз бях завършила висшето си образование, бях напреднала с материала в професионален план, бях имала и гаджета, бях се забавлявала с приятели, бях обиколила сума ти интересни дестинации, бях натрупала впечатления и опит. Той пък - едва излязъл от юношестката възраст - изведнъж се вижда глава на семейство и единствен източник на доходи. Как се гледат жена и дете от 21-годишно момче? Ами с денонощна работа на по няколко места. И пак глад, и пак мизерия. За продължаване на образованието вече и дума не може да става, трупат се кредити, отчаяние отвсякъде...
Към днешна дата той е на 40 години. От седем години сме семейство и този мъж е като дете в сладкарница. Непрекъснато иска да излизаме по заведения, постоянно кани хора в къщи, хипер сексуално активен е, започна да ухажва която види и дори не се крие, взе да се кипри, да се пъчи, да парадира с луксозен начин на живот... просто не мога да го позная. Ако му намекна малко да се пообере, репликира с "Ама аз никога не съм имал възможност да живея така". И ето че започнахме емоционално да се разминаваме. Защото на мен до гуша ми е дошло и от кръчми, и от компании, и от пиянски глупости, и от шум - искам мирно и тихо да си седна у дома да си чета книга. Мъже въобще и не заглеждам, понеже моят съпруг е достатъчно атрактивен, за да не ми се и налага. И изобщо - аз искам спокойно семейство с вечери пред камината, а той иска нон стоп купон и, както баба ми казваше, "тепърва моминство да прави", в неговия случая "ергенство". Колко пъти се е случвало да направя специална вечеря уж само за двамата, да извадя скъпия сервиз, да запаля свещи, да се поспретна... и той пристига омазан с червило и с компания от кръчмата, които изяждат и изпиват всичко и крещят до малките часове. Казвам ви, аз лично предпочитам всички тези пуберски емоции да си ги беше взел, преди да ми предлага брак или поне да се беше събрал с някоя от неговата порода и на дърти години да си обикалят дискотеките, че да им се смеят децата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0d5c04764d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами, както казват американците, ето ти моите 50 стотинки по темата: след 5-годишна връзка моят бивш приятел ме заряза точно поради тази причина - обичал ме, но на 30 години му било "рано" да се обвърже завинаги.

Казва, че не може да си представи да е само с една жена до края на живота си - дори това да съм аз (дето уж съм му най-голямата любов). Според мен ще му е рано и на 80, просто още не го е осъзнал...

Аз също съм на 30 и всичко това ми се струва тъпо. Мисля, че ако обичаш един човек, е нормално да искаш да си с него, а не с целия останал свят. Не знам дали разсъждавам така, защото съм жена, дали съм моногамна, а той не е, или просто много го обичам, но е факт, че много мъже не могат и не искат да са само с една.

Сега мина година и той отново ме търси. На мен ми е ясно, че никак не се е променил и че ще си е полигамен до гроб, така че просто не му обръщам внимание...

Съветвам те и ти да правиш същото с подобни мъже, за да не си разбиваш сърцето и нервите. Такива хора не се променят, дори и да те обичат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9d5fd5bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ами да, то затова населението на България пада, докато населението на планетата расте светкавично. В Бг се скапаха семейните ценности, защото много мъже лентяйстват например, а много жени крещят и са като нервозни кюфтета. Еми те не могат да се траят един друг, мъже и жени!! Паднала е духовността до степен да не се осъзнават елементарни неща. Мъжът и жената трябва да са си приятели, партньори, които си помагат когато има криза, и не са заедно само в добри, но и в лошите, трудните моменти. Това, което става обаче е че хората не искат да се борят! Защото е борба да изградите нещо с един партньор, да се изправяте заедно след всяка трудност. А и обстоятелствата невинаги са лесни. Трябва труд да се изправиш срещу проблема, да си намериш по-добра работа, да научиш нов занаят, да отгледаш дете, да помогнеш на близък. Е,ако нямаш човек до теб, който е спокоен, търпелив, разбиращ, как ше постигнеш това? Постоянно някой ще ти пили на главата. Отделно има завършени егоисти, които и без това са си успешни, и им е добре така, не им трябва помощ. Или поне така си мислят. Затова после имат ментални проблеми, или са претръпнали към другия пол след безброй полови контакти. Нормалното е между 26-35 да си създадеш семейство. Това показва ценност. И няма как да я придобиеш, ако не го чувстваш в сърцето си. Насила да се жениш не става.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3845da5c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Евала номер 1!Все още има хора със реалистично разбиране.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker