Превърнах се в звяр - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Превърнах се в звяр
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2410 пъти
Здравейте, на 25 години съм, жена. Ще започна от там, че в детството ми няма нищо, което да ме е травмирало, баща ми винаги се е държал с майка ми много джентълменски, а майка ми винаги е била перфекна съпруга и домакиня. Баба ми и дядо ми също са уникално добри хора, и на мравката биха направили път. Никога не съм била лишавана от нищо, каквото съм поискала- това съм имала. Цял живот съм по частни детски градини, училища, униврситет. Живяла съм нормално. В любовния ми живот също всичко е задоволително. Намерих си работа по специалността, взимам що годе добри пари. И точно затова не мога да разбера защо в мен се породи злоба, ненормална злоба. Не ми пука за животните, понякога се изказвам много брутално и грозно, чак приятелите ми се плашат. Например изказвания от рода (дори ме е срам да го напиша); да умре този, тази дано не роди и т. н. Много гадни думи, от които аз самата се плаша. Човекът до мен ми казва, че в мен се е вселил демон. Защитавам лошите, псувам добрите, на всичко и всички съм на контра, расист съм, изпитам погнуса от негри и роми. Единственото, за което мисля са пари и как на мен да ми е добре. Мразя деца, изнервят ме, не искам да съм майка и още куп плашещи неща.
Не знам.. как се породи тази злоба, от къде? ! Всичко в животът ми е нормално, нормално семейство, нормална работа.. защо ми се случи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6155a8c115
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм същия Вика му се реализъм . А другите живеят в един свят в който всичко е 2 2=5 и масово даже вярват , за да не са изостанали. Всъщност истинския гняв е в тях ама е скрит и са много лесно податливи на промивка.

Айде да се оженим ще си направим едно семейство Адамс.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 23bfc4ca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ако питаш си си сравнително нормална. Нищо не се е вселило. Може някой страх или неврозка така да ти се проявява (примерно след като си гледала или чела нещо), но като цяло си си нормална. Сега си така, след 5 години ще мислиш друго. Може и още по-голям "звяр" да станеш, но може и да се поуспокоиш и вразумиш малко. Но и двата варианта са ок.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a9accf8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти или не си много в ред или си разглезена и си станала кофти човек. Ако се събереш с някой подобен на теб и той се държи по твоя начин, че и по-зле, знаеш ли как набързо ще ти избие простотиите? Минавали са ти номерата пред добрите хорица, затова си се развихрила, кефи те да се правиш на Круела де Вил, но ако срещнеш истинското зло, ще се кротнеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4a8b642a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това че не искаш да си майка и че си расист е съвсем нормално,а и всеки псува така че си ок няма ти нищо!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 39c2ea0c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От авторката до номер 1, успокоява ме мисълта, че има друг човек като мен. Съгласна! :D

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f39756bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много ме кефиш, изродче. Жалко, че си имаш приятел. Ама пука ли ти?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24b4bdfaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми може да си психопат, те така се раждат. А може и нещо друго да ти има, ние от къде да знаем? Иди на психолог или на психиатър за диагностика. Циганите и негрите мъже и аз не ги харесвам и изпитвям погнуса от тях, защото повечето са много нагли и противни, но нямам проблем с жените от тези раси. И все пак не съм злобен човек.

Човекът до теб да не е някой религиозен фанатик или просто така си говори за по-забавно? Имай предвид, че може и да нямаш отклонения, но все пак посети психолог, както и личния лекар. При някой заболявания може така да ти се скапе настроението и да се озлобиш. Следи за други симптоми и се изследвай, не си занемарявай здравето. И психическото и физическото здраве изискват грижа.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5650a9af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке, аз не мисля, че си лош човек. Ако беше, нямаше да го осъзнаваш и тези твои изблици на злоба нямаше да те безпокоят. Според мен, ти чисто и просто не си имала сериозно предизвикателство в живота си. Всичко е вървяло по ноти - от детството ти досега. Има един руски поет Георгий Иванов - живял е през по-голямата част от живота си в Париж, заради репресиите. Та, в неговите записки ми е направила впечатление една такава ремарка. След като прочита творбите на свой колега, Иванов пише за него в дневника си: "Той може да стане истински писател, но за това е нужно трамвай да премаже най-близкия му човек". Какво е искал да каже? Ами това, че личната болка, личното нещастие, личната загуба, с две думи - емоционалното разтърсване, отварят човека и към болката на другите, правят го по-чувствителен и той започва да вижда в света около себе си страданието и на околните. Някои му казват "емпатия".
Разбира се, авторке, не ти пожелавам "трамвай да прегази най-близкия ти", да пази Господ! Но може би ако вникнеш в това, че всеки, абсолютно всеки друг човек е от плът и кръв като теб, че и на него му е студено като на теб, че и той огладнява като теб... сърцето ти само ще се отвори. Да бъдеш съпричастен към другите не е признак на слабост, а на сила. Даваш, ако имаш какво да дадеш. Така че следващия въпрос, който е хубаво да си зададеш, е: "Аз НЕ ИСКАМ да давам, или НЯМАМ КАКВО да дам?"
Моя колежка, кинокритик, беше публикувала отрицателна рецензия за един от филмите на режисьора и сегашен евродепутат Андрей Слабаков. Не харесала филма, това и написала. След време интервюирам въпросния режисьор и той ме пита още ли работи при нас "онова отвратително същество". Отвърнах, че колежката ми е в напреднала бременност и вече е в отпуск по майчинство. А той каза: "Така ли? Надявам се да умре при раждането!" Оттогава аз този човек само като го видя по телевизията и превключвам канала. А въпросният филм "Хиндемит" и според моето мнение е пълна боза! Ще си позволи ли Мартин Скорсезе да кълне по най-ужасен начин бъдеща майка, заради личното й мнение? Как си представяш Куентин Тарантино да нарича журналист "отвратително същество", задето не харесал "Криминале" примерно? Биха ли слезли толкова ниско Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън, Уди Алън, Джордж Лукас? Не, естествено! Защо? Защото те са истински творци - те имат какво да дадат и го дават, без да чакат награда или одобрение. А когато си мижитурка, някакъв мъждукащ, измъчен талантец, то ти си и обидчив, и завистлив, и злобен.
Проблемът ти, авторке, не се корени в тъмната кожа на негрите, нито в лошия характер на някой твой познат. Мисля, че си го разбрала. Демоните - това са нашите собствени неосъществени желания. Признай си, че искаш повече от себе си, но всъщност не знаеш какво точно. Ще трябва обаче, сама да го откриеш. Никъде в поста си не пишеш за личния си живот. Вероятно си доста дистанцирана и към мъжете. Аз се надявам една голяма любов да те взриви отвътре така, че да разбие тази стоманена топка в гърдите ти на хиляди стружки, за да може на нейно място да започне да бие едно голямо, топло и всеотдайно сърце. Тогава ще разбереш какво значи да си истински щастлив.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d9ecc18c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отвратителни хора.. навсякъде...
Като срещна някой нормален човек, със нормални желания и мераци, и му се радвам като на дете. Разбира се, не в смисъла който влага авторката...

Един съвет, сладурче - наблегни на бруталния анален секс, без лубрикант. може би тогава вече ще се кротнеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 980fbbea7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Такива сте днешните жени, ходете на психиатър, какво да ти кажа... Не си само ти. Злоба, надменност, презрение, меркантилност, подтиснато чувство за малоценност, нерви...

Според мен е просто от културата в която живеем днес. Много зле действа на младите жени. И аз правя сравнение с предните поколения - МНОГО ПО-ЗЛЕ СТЕ. За повечето съм "женомразец", но интересно - нямам нищо против жени над 40-45, как става това, вие ми кажете... Ама аз да ти кажа - сами си знаете и се виждате, но мно рядко и анонимно си го признавате...

Ти си пример, че дори да хванеш жена от добро семейство, пак нямаш гаранция. На теб изглежда ти избиват наистина бушоните в повечко. Жени като цяло се прикриват умело, но ги виждаш че отвътре им напира. Без детайлен разговор обаче с професионалист, няма как да стане ясно каква каша ти е в главата... Самата идея, че животът днес е "нормален" е силно ненормална...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: be265ca35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като вече си го осъзнала, направи усилие да го промениш. Това е отрова, която пречи на първо място на теб, след това на любимия.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4e58b8aa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Честито! Според мен си лош и гаден човек! Спокойно, има още милиони като тебе и ако продължаваш да мислиш така ще ги срещнеш рано или късно в лош момент. Ще кажеш/направиш нещо неправилно заради злобата в теб и ще имаш случка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 90013cad32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   От християнска гледна точка ще те посъветвам да отидеш на църква. Но не в такава, в която се палят свещи, а в такава, в която се говори за Бог от Библията протестантска църкваможе петдесятна.
Това, което преживяваш се казва демонична атака.

Много добре знам за какво говориш. Това са мисли, чувства и емоции, които не можеш да контролираш. Това са мисли и картини в ума, които не можеш да спреш. И не си мисли, че идват от теб. Ако пивярваш на лъжата, че са от теб, значи ще мислиш, че ти си виновна. Просто отиди на църква и там ще ти обяснят. Но тук става въпрос за това дали вярваш в Бог.
Иначе е възможно да имаш някакво проклятие от поколението си или по друг начин.
Бог е любов. От друга страна дявола е зло, логично нали. Помисли малко за десетте божии заповеди например.
Хайде виж логично ще отговоря на всичко, което си написала. Ще говоря от Библията, християнска страна сме.

Злото е от дявола. Помисли за Хитлер.
Бог създал всички творения, включително и животните. Не за да ги мразим или да спим с тях (содом и Гомор сещаш се нали) а да се грижим за тях, да се радваме на бла
гата, идващи от тях и да се храним с тях - не да ги мразим.
Не убивай е една от десетте божии заповеди. Не е наше право да определяме кога някой трябва да умре и да отнемаме живот. Убийците няма да отидат в рая пише го.
Децата идват от Бог. Бог отваря и затваря утроби и дава и взима живот. Той обича децата. Ти също си била дете. Майка ти също е имала деца. Помисли от къде ли идват тези зли мисли - не са от теб.

От друга страна Християнството ни учи как да се обичаме и да живеем спокойно. Сребролюбието е корен на всякакво зло. Също Бог иска да мислим и да помагаме на другите и да не сме горделиви. Само помисли. Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1b0eac48c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Спокойно, и аз съм в това положение, и също съм на 25. Авторката на " Аз съм нищожество, боклук и чудовище". Надявам се да я публикуват.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2d5652ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може нещо през последните няколко години да те е травмирало, без да го осъзнаваш или без да го помниш. Не всички травми са от детството, някои се случват по- късно. Може да са липсата на истински сериозни проблеми или нещо друго, което да не знаеш, че ти липсва. Например сигурна ли си, че си щастлива с приятелите си, с гаджето си? Имаш ли хоби, което наистина да те разтоварва? Имаш ли несбъдната мечта? Не осъзнат страх от нещо (например от това как ще те възприемат хората и затова да ги обиждаш)? Трябва да вникнеш дълбоко в себе си и да мислиш много. Ако трябва, отиди на психолог, но направи нещо, защото това, което изпитваш, ще съсипе най- вече теб и близките ти. После ще съжаляваш.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f1d7788263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз не виждам как на толкова злоба и толкова грозни клетви, които винаги се връщат при този който ги изрича се нарича "РЕАЛИЗЪМ"

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 99178e55b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   По принцип във всеки човек има и добро и зло, които се намират в непрекъсната борба помежду си. А човек има свободна воля и право на избор, и се скланя или към доброто, или към злото.

Но щом при теб, макар и без видима(за теб) причина, е настъпила промяна, това означава, че нещо все пак се е случило.

Такъв проблем обикновено не е безобиден, а може да се окаже нещо много сериозно.

Моят съвет (ако си православна християнка) е да обсъдиш този проблем с опитен православен свещеник.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dd67542a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм пак но. 1 Не ги слушай, авторке, не се променяй. Не че можеш де. Умния по-прост може винаги да се покаже, но не може наистина да изпростее, а простака по-умен трудно става, колкото и да се показва на такъв.
Има два пътя в живота :
1. Да знаеш истината, защото си умен, но да си нещастен завинаги
2. Да си невежа(прост като галош) и да си щастлив.

Втория начин на живот не се различава много от този на насекомите. По първия обаче трудно се живее, защото простака не вижда колко е прост и умните трябва да се съобразяват с него. Те ти реализма... да ти иде да ги напсуваш всичките, не ами...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8d4c9dcbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Иди на църква. Духовния свят ти е нарушен, затова изпитваш такива чувства и емоции. Трябва да си върнеш баланса, човек се чувства истински добре когато прави добро. Това да кълнеш останалите означава че има някаква неудовлетвореност в твоя живот, някаква липса, която пренебрегваш. И оттам си агресивна към другите. Целта на живота не е да се сравняваш с другите, а да живееш собствения си живот и да растеш в пътя си. Виждам че коментара 14 има 5 нехаресвания, но най-точно ти е описал какво да направиш. Омразата носи наказание на този, който я изпитва, няма по-голямо наказание от това да се мъчиш от омраза всеки ден. Ако наистина искаш да се освободиш, пътят е един. Понеже модераторите не мисля че са вярващи (един път ми изтриха коментар), ще остава коментара така. Пътят е един, пожелавам ти да Го откриеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker