Чувствах, че ме харесва, а не предприе нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствах, че ме харесва, а не предприе нищо
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1768 пъти
Здравейте, жена на 22 години съм, уча в чужбина и наскоро се прибрах за малко в България за 10тина дни. Нашите се преместиха в по-голям град от известно време и реших да им отида нагости, но понеже няма място в тяхната квартира се разбрахме с един колега и приятел на баща ми да остана у тях (той е на 26, с 3 години по-голям от мен). Ние също преди бяхме излизали, но после прекъснахме контакти и той продължи да си комуникира само с баща ми главно по професията. Когато пристигнах той не беше много общителен, по-затворен е. Забелязах, че не е щастлив, изглеждаше тревожен и самотен. Аз се постарах да внеса ведрина в живота му - помагах му с почистването на апартамента, готвех и за двама ни, разказвах му забавни истории и полагах усилия да завържем разговор или да правим нещо интересно. Личеше си, че харесва нещата, които правя. След няколко дни вече беше много по-комуникативен, усмихваше ми се и в очите му имаше блясък когато ме гледаше и бях сигурна, че ме харесва. Ние с него се оказа, че имаме доста общи интереси и разбирания - и двамата сме активно спортуващи, храним се здравословно, харесваме едни и същи филми, обичаме да ни е чисто и подредено и т. н. Надявах се, че преди да замина ще предприеме нещо, но уви, физическата близост се свеждаше до една прегръдка, в повечето случаи по моя инициатива. Аз съвсем скоро се връщам за постоянно в България и ще живея в същия град. Хрумна ми, че може да си има приятелка, но нямаше много смисъл тогава сам да предложи да му отида нагости и да остана у тях за този период? В последствие имах опасения, че или си въобразявам или се притеснява, защото познава родителите ми или като цяло е по-притеснителен. Като си заминах ми писа, благодари, каза, че му е било приятно, дори сърчица ми изпрати, но дотам и съм леко объркана. Ще се радвам да чуя мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 25a515bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислена история.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 05ed06f58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати му гола снимка. Ще забрави и притеснения и задръжки и всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3c61b85b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Приятно му е било някой да му прави услуги, да разговаря на теми, които са му интересни, да има някой, който споделя мнението му, емотиконите се слагат понякога в отговор на твоите, прегръщала си го и как да те отблъсне, като си била добра с него? Но това може и да не значи, че чувства любов към теб. Не бързай, не насилвай нещата, колкото и да ти се иска. И не се филмирай, не натоварвай приятелството ви с големи очаквания. Жените често вземат желаното за действително.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b912bb13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно е гей.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fc5ac58404
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Голяма си шматка обаче . Знаеш че е притеснителен , повтори го сто пъти , и пак очакваш той да поеме инициатива ? Еми съжалявам ама бавна ли си?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0d75189b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена съм и щях пиша, но видях, че номер3 е казал всичко, което и аз мисля по твоя случаи. Само за едно ще го поправя - не само жени често взимат желаното за действителност, много мъже също са така. Иначе авторке дано да не сме прави аз и 3, ами наистина да се окаже, че просто е много срамежлив, но си имай на ум и нашата гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3b46c75772
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както казва №5 голяма си шматка. Учиш в чужбина а не знаеш каква е разликата между 22г и 26г. Абе нещо важно ти липсва в главата щом казваш че е 3г. по-голям от теб. Май алгебра не си учила затова не знаеш да събираш и изваждаш прости числа. Може и въобще да не те харесва за интимни отношения като знае с какви ли мъже си била в чужбина. Човека може да се страхува от някакви вносни венерически болести така, че не се учудвай че не проявява интерес за интимни отношения. Както казва №1 и на мен ми се струва, че историята ти е измислена.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ad1f0ee2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поеми главичката му отдолу и виж дали пак ще се дърпа. Ако го направи - значи е обратен...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 65a5c8998a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нищо учудващо, човека може да е имал лоши моменти при свалки и затова да е дистанциран и пасивен. Спри да слагаш мъжете в някакъв измислен от теб калъп и да имаш очаквания към тях какво би трябвало да направят в дадена ситуация, всеки е различен, има различни преживявания и може да реагира по-различни начини, от теб се иска не да се оплакваш, че не влиза в представите ти а да се нагодиш към него и да допълниш там където има липси.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker