Какво бихте направили в ситуация като моята. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво бихте направили в ситуация като моята.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1028 пъти
Тази ситуация не е рядкост и на всеки може да се случи. Имам чувството че губя моята най-добра приятелка и за всичко вината е моя. Имам проблемно детсво и нямам никакви приятели освен нея и още 3 момичета които са ми онлайн приятелки.

Та най-дората ми приятелка нека да я прекръстя Хейли. С нея се познаваме от 3 годишни. Тогава не бяхме близки, но пак бяхме добри приятелки. В 2 клас почнахме да излизаме често и в 3 клас се премести в моя клас, защото нейният е ужасен. И моят не беше приятен. Бях тормозена отвсякъде. Ако си отварях устата ставаше все по-зле и по-зле. Хейли се премести в 4 клас в ново училище и аз така направих в 5 клас. Не бяхме в едно училище, но всеки ден общувахме. Имахме за какво да си говорим. Играхме на камък, ножица и хартия даже за да се разберем кой да говори пръв.

В 6 клас почна всичко. Класът ми се разпадна и отидох в нов и видях отново какво е тормоз. Поне в 5 клас нямах приятели и само тва ми беше проблема. Тогава ми писна и реших за да се почувствам красива и обичана да си направя фалшиф профил и да качвам снимки на определено красиво момиче. В този фалшив профил накратко си създах доста приятелки и доста от тях ме изоставиха след месеци. Само 4 момичета ми останаха приятелки. Не казах за това на Хейли защото тя е много против тези неща и ще каже на мама. От тук почнаха тайните и лъжите.

След година изгубих едно от тези 4 приятелки. Това беше една много тежка раздяла защото ми беше най-близка и се разбирахме, ама понякога бях егоестична. Мисле си че като тя не е в настроение и аз съм ще и го оправя като се фукам. Един път се скарахме за 1ви от както сме станали приятелки и така я изгубих.

Изтрих този профил и дадох истинският на 3те момичета и те си дадоха техните. Вече нямаше фейкове в 7 клас. Пак криех за това че си пиша с непознати от Хейли, но в 8 клас се случиха милиарди драми за които няма да пиша тук и без това тази история до тук е дълга. Вместо да и казвам за всичко което ми се случва както тя и прави, аз и казвах "всичко е наред и всички са мили с мен". Така я лъжа и сега. За тези 3 приятелки лъжа че са от село и 1 от тях се е преместила. Почнах да си пиша с тях трите и забравих за Хейли. И да не я бях забравила то няма за какво да си говорим. Преди месец се скарахме заради това и тя ме блокира. След дни излязохме за 15 минути за да си купи храна. Вече излизаме само за 30 мин, а преди по цели дни седяхме навън. Нашите мислят че вече ме използва за компания за пазаруване. Преди месец излизахме последно и преди 1 седмица си писахме и тя само ми сийна. Хейли публикува в инстаграм да и задаваме въпроси и аз го видях след секудни. Задавах и въпроси, но тя не отговори. Тя почна да отговаря час след това. Дори вече снимките не ми лайква в инстаграм. Утре има рожден и тя писа на човекът който я пита "къде ще го празнуваш и с кой" тя каза "на сладкарница с най-близките ми приятели", Тя дори не ме иска вече май. Ама аз си заслужавам. Няма да се правя на жертвата като аз съм виновната. Хейтете ме колкото си искате в коментарите. Заслужавам го. Но не пишете хейт само. Моля ви кажете ми как да оправя отношенията ни между нас. Искам всичко да е както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 44426d5c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ... тя ми каза, аз си помислих, другите ми писаха... абе, дете, къде са родителите ти?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da7e95966e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   тоя фейсбук съвсем ви изсмука малкото мозък, жалко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker