Защо млад мъж би пожелал по-възрастна жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо млад мъж би пожелал по-възрастна жена?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2647 пъти
Исках да пиша за това, че напоследък доста мои връстнички (напомням, че съм на 47) най-безсрамно флиртуват, започват връзки и се омъжват за мъже, които са по-млади от тях с 10-15 години. Исках да напиша, че прогресът не спира, че хората са престанали да се срамуват от симпатиите и желанията си и да се озъртат през рамо за княгиня Мария (или както там се казва бабичката с бинокъла от съседния балкон). А за финал исках да затапя с нещо въодушевяващо. Тип „Дами, пълен напред към прекрасните непознати земи, където бродят прекрасни необуздани мустанги“… Пък какво се получи ще прочетете сами. Накратко казано, аз споделих тази своя чудесна идея с приятелките си, а те ми отговориха „Луда ли си? ! Момичета на по 25, умни и красиви, със собствена жилищна площ и без деца седят с пръст в уста и без кавалер. А на петдесетина вече можеш спокойно да се увиеш в чист чаршаф и да пълзиш към гробищата! “. - Не го вярвам! За любовта възрастта не е от значение! – отвърнах аз. Е… не точно с тези думи, но смисълът беше същият. Те ми се изсмяха в лицето. И ми обясниха по точки за какво му е на млад мъж по-възрастна жена.
1. Той има користи цели. Иска парите й.
2. Той има користни цели. Няма къде да живее. Трябва му жилището й, парите й (да де, и дрехите и мотора).
3. Той е нищожно и инфантилно мамино синче. Има нужда от емоционално обслужване, прани гащета, пирожки, супички, цицки за цицане, пари, жилище (дрехи и мотор).
4. Той е извратен! Маниак! Психопат! Геронтофил! (е, поне не ми иска мотора за разнообразие! ).
Други варианти, при които млад мъж може да обикне и пожелае „бабичка“, просто няма. Ако трябва да съм честна, и аз си помислих за интересчиите и геронтофилите (макар че вторите са ми симпатичин). Но ми се искаше да вярвам в нещо по-хубаво, затова влязох в сайт за запознанства и опънах своята „педофилска“ паяжина, посочвайки като предпочитана възраст на партньора от 30 до 37 години. И застинах… Като някоя змия, изпълзяла на нощен лов. О! Определено имам какво да ви разкажа. В детайли, в подробности и с весели картинки. Но сега пиша в друг формат, затова ще се огранича с кратките си но интересни изводи. Мили момичета. Има тонове от тях. Името им е легион. Най-различни мъже. Те се нахвърлят на профила ти като пчели на мед. Тоест жена на 50 години не е бан-листата на тридесетгодишния хубавец. Имайте го предвид.
Няма да броим различните скрити реклами за тренинги, брачни агенции, фотосесии и т. н., а ще говорим само за наистина честните търсачи на приключения и любов. И ето какво получаваме в крайна сметка.
1. 10 % са професионални жиголота и стриптизьори. С различен външен вид и различни цени. Впрочем, има и доста прилични.
2. 10 % са интернет-тролове и глупаци. Които всъщност нямат нищо против да се срещнат с по-възрастна дама, но се срамуват да си го признаят, затова се правят на идиоти.
3. 10 % са субмисивни. Имам предвид момчета, които си търсят съвсем осъзнато доминантни партньорки. Повечето от тези мъже са чудесни и умни хора, които разбират какво искат от секса и от живота.
4. 20 % са момчетата, които са в сайтовете заради секса и само заради секса. Затова те преглеждат абсолютно всичко, което подхожда за целта им, а възрастта на партньорката не е от голямо значение за тях. Добри момчета. Честни.
5. 20 % - ето ги и тях! Женкари, интересчии, измамници, търсачи на „лесна печалба“ и други утайки, които искат парите ти, жилището ти, обувките, дрехите и мотора ти… Да, има ги! Но са само 20 %. Независимо от това на колко си години.
6. 10 % са мамини синчета и лигльовци. Не „субмисивни“ в истинския смисъл на думата, а момчета, които не са готови да поемат отговорност за семейството, за брака, за децата. Хора, които искат от полата на една мама да се закачат за полата на друга мама. Там пак искат да им се даде гръд за цицане, за да сметнат, че са си уредили живота. Не ги бъркайте с истинските геронтофили, които също ги има. Но докато не станете на 90, те изобщо няма да се заинтересуват от вас.
7. 20 % са нормални мъже. Различни, обикновени, умни или не особено, богати, бедни, средни, високи, ниски, дебели, кльощави, каращи ягуар или жигула, висящи на плажа, в гаража, в сауната, пиещи бира, уиски, квас, гледащи куче или котка… Просто нормални мъже. Каквито има навсякъде. И това, че са с 5-15 години по-млади от теб изобщо не ги притеснява.
Това е. Исках да напиша въодушевяващ постинг за това, че за любовта възрастта не е от значение. А се получи едно малко социологично проучване. Но знаете ли какво, момичета? Те всичките – всичките без изключение – искат онзи проклет мотор!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 69e0af619c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Препратките за мотора ми харесаха. Не са особено верни но за сметка на това са забавни :)

не е зле да обмислиш идеята да пишеш за някой е-вестник или от сорта. Имаш повече дарби от "драскачките" там които от километри си личи, че са бездарни кифли които са си повярвали а фантазията им стига до това какъв фреш и какъв нов парцал да си купят :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f8f1faff25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А какво ще кажеш за ония 90%, които изобщо даже няма да влязат в сайта и изобщо не им трябва мотора ти?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d41586dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Мъж на 26. По тъпа тема не бях чел. И да, харесвам по-големи жени, не всички, но има някои, които наистина изглеждат страхотно. И просто ми харесват, като жени. Ебати тъпата тема

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57f7c893d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Стига с тези сайтове за запознанства, там нещата са много изкривени и ти давам нереална представа. На хората им е лесно да драснат едно съобщение скрити зад клавиатурата, докато в рамките на 15 минути са прегледали 100 профила. Това, че са ти писали не значи нищо. Освен това ти би трябвало да си поумнява на тези години и да гледаш себе си вместо да хитрееш и да се опитваш да отгатнеш какво мъжете искат, мислят и желаят. Какво ги проверяваш и се опитваш да им четеш мислите, отгатваш мотивите, преценяваш и категоризираш? Нали именно това е причината много жени да си седят сами, защото много хитреят и се правят на големи разбирачки. Като има взаимни симпатии действай, от много умуване, хитреене и преценяване нещата се развалят.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c667c7824d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   А теб това какво те интересува?

Безделието до това води - клюкарстване и злословене срещу нищо неподозиращи хора в интернет, които просто си живеят живота, според собствените си разбирания, без да са направили нищо срещу волята на някой друг!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f04834c50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въобще нищо не разбрах, освен заглавието. Нека всеки да бъде с този, който харесва. Не виждам проблем, особено щом хората са необвързани и пълнолетни?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 903f893b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защото не е преодолял Едиповия комплекс

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2a9514ff59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм чувала една засукана лелка как се похвали на други две на кафе, че изкарала вечерта с един младеж. Изказа се доста вулгарно "снощи намазах". Другите цъкаха с език "браво".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6100f74609
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Написах в Гугъл последното изречение, нещо ме усъмни в тази темичка... И, о, каква "изненада"! Предлагам на нашата "авторка" занапред да посочва източниците, от които копира и да цитира имената на авторите им.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a735fa132c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Никога не съм си задавала този въпрос. Разликата между нас с мъжа ми е 9 години, аз съм каката. Ами... влюбихме се, оженихме се и така. Той има дъщеря от предишния си брак, която съвсем наскоро ме попита: "Как го търпиш тоя дъртак?", защото за нещо й се беше скарал. Аз отговорих: "Как дъртак? Аз съм по-дърта с 9 години от баща ти". Тя взе да се смее и вика: "Абе тия ги разправяй на някой друг, то е ясно, че той е по-стар". А съпругът ми е красив 39-годишен мъж, който много работи и е отговорен към близките си, но ето че в очите на една 15-годишна девойка е направо с некролог в джоба, а защото ние двете с нея си говорим за мода и гаджета, значи аз съм по-младата.
Какво ни свързва ли с мъжа ми? Любов, разбирателство, приятелство, страст. Не на последно място - обща визия за живота и бъдещето. Хубаво ни е заедно. Полезни сме си. Той покрай мен драстично дръпна в кариерата си, благодарение на съветите и връзките ми. Аз пък получавам мощна доза адреналин всеки ден само от общуването с него. И да - купих му мотор за рождения ден!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8dfe26f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Пълни глупости, пари били търсили от по-възрастните жени, аз съм на 22 и от около година имам връзка сексуална и дискретна с омъжена жена на 39, на която просто и липсва хубав и енергичен секс. А защо аз се занимавам с нея ли? Защото тръпката е друга, ако имам възможност да избера с коя да си легна, дали с някоя на моите години или някоя по-възрастна бих избрал по-възрастните.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a4a6b5990a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Защото копнеят за майките си, или просто за жена да ги гледа като малки деца. И най-вече защото няма обвързване, няма бременност, няма излишни разходи, няма грижи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 534dc47e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   13, трябваше направо да го посочиш въпросният източник. Ето го:
https://woman.bg/seks-i-vruzki/zashto-mlad-muzh-bi-pozhelal-po-vuzrastna-zhena.57326.html

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 54f72337b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И на мен ми засмърдя темата :) “Авторке , в България квас не пие абсолютно никой, даже и руснаците, защото го няма. Вероятно темата е преписана от руски сайт, да не говорим , че на нормален мъж не му дреме за това какво имаш. Мъжете се интересуват от нещата , които те притежават, особено моторите…

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92201eef38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   "Авторката" няма да се позове на източника, номер 13, затова аз ще го направя. Текстът е на руската писателка Ляля Бринза (творчески псевдоним на Лариса Бортникова).
Няма нищо лошо да копираме тук интересни четива и да ги обсъждаме, но наистина - посочвайте източника.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92c54a7a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 15, той да разбере мъжлето и, ще видиш ти тръпка. И като знам за какви се женят подобни сучки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 06ce25841a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Защото младата само ще вдигне краката и ще осави мъжа цяла нощ да се блъска като хамалин.
По-възрстната ще положи поне еднакви усилия в лелото и ще го гледа като писано яйце.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d997688309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Просто една по-възрастна жена е достатъчно опитна и коварна да омотае по-млад мъж. В повечето случаи за кратко обаче. Има значение и секса-по възрастните жени обикновено правят по-добър секс от младите. Но аз не виждам никаква переспектива и бъдеще за такава връзка, освен ако мъжът е извратеняк. Един нормален мъж ще сравни младата плът с увехналата и мераците му да чука по-възрастна бързо ще минат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 707813f036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От критично значение е как изглеждат и жената и мъжът, а не на колко години са! Масово мъже и жени на 40 изглеждат по-добре от тези на 25 . Как о добавим и това, че по-младите мъже търсят MILF тип жена за лесен секс, с искаща жена, без да им се гояори за подаръци или обвързване и всичко си идва на мястото.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f422eb20a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Отговора е прост - защото по-възрастните жени са по-лесни за необвързващ секс. Освен това са и по-дашни.
Няма нищо по-привлекателно за един мъж от това да звънне един телефон и след няколко часа жена да го обслужва по пълна програма. Всъщност има - няколко такива жени, за ги сменя, за да не му омръзват.

Горното е от личен опит.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 75f5a51bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз съм на 45, не съм хубавица, нито съм в перфектна форма, имам излишни килограми и няколко бръчки. Не живея в България, търсех си някой за забавление и пуснах обява в сайт. Е, познайте - отзоваха ми се 147 мъже за 24 часа, 80% от тях значително по-млади от мен. И аз се замислих защо - защото бях честна, с тях, със себе си... писах че търся дългосрочно сексуална връзка, не за една нощ, с нормален мъж, образован и искрен. Много от мъжете отговориха, че възрастта ми е идеална - нито съм престаряла, нито съм неопитна. Мъжете харесващи по-възрастни жени са наясно, че нито кожата, нито излъчването, нито темите за разговор са като при младите момичета, и очевидно това никак не ги притеснява, а напротив. Няма да се преструвам на девственица - опит имам, желания също, не съм глупава, нито срамежлива, голяма част от мъжете си признаха че харесват закръглени жени... Друга губерния, други предпочитания, хората са нормални, естествени, искрени... както и всякакви други. Живота е пъстър, има за всички, и най-често ограниченията сами си ги слагаме в главите и действията. Та исках да кажа, че цитатът не е само част от роман, а самата действителност. Или поне моята

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8239ecc884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Н18, в столицата има руска верига магазини. Един път 3-ма души си взехме квас и чаши и пихме. Колкото до темата: жените на години са по-страстни и разговорите с тях са смислени. Нормално е да се ориентираме към тях

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 54f72337b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Вярно, бях забравил за Берьозката :):) Въпреки това, квасът ме наведе на мисълта, че има руска линия в историята :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e0cbd7ccf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ама ти пробва ли да се срещнеш с 5-10 от тия или ги прецени по писане в интернет? Забравила си едни 70%, които нямат нищо против да си говорят и да се дървят с хипотетична жена, пък била тя и 15г по-стара. Нали не я виждат, а само си представят какво ще й правят. А лелята отсреща си прави обобщения и заблуждава приятелките си. Накрая пуска една доста тъпа тема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker