До всички жени, които преживяват тормоз във връзка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До всички жени, които преживяват тормоз във връзка!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1109 пъти
Здравейте, прекрасни дами! Пиша на вас, всички онези прекрасни и малко останали жени на този свят, които са верни на партньора си и истински ги е грижа за него, които не изневеряват и дават всичко, а минават през истински кошмар, който не знаят от къде идва! Постът ми ще е кратък, но исках да обобщя едно нещо. На 23 години съм и макар да не съм още толкова порастнала или омъжена, имах опит и разбрах, че на лошото поведение Не трябва никога да се говори или реагира, а трябва винаги да се ДЕЙСТВА!!! Ако мъжът се държи лошо, той ще иска винаги лесно да му се разминава- ще се опита чрез секс или подаръци да се увери, че вие още ще сте с него и ще му прощавате без да си мръдне пръста! Не правете секс и не прекарвайте много време дори вкъщи с мъж, който е направил нещо разочароващо! Всеки прави малки грешки, но ако ви е посегнал физически или ви е нагрубил сериозно с лоши обиди, никога не му крещете и вие, не плачете и не хленчете, а отидете някъде, махнете се от него докато не се усвести! Не се опитвайте да разберете какво му има, никакъв секс, ако ви тормози! Той трябва да знае, че, НЕ НЕ МУ СЕ Е РАЗМИНАЛО с онова, което е направил, но не с крещене и сълзи както прави майка му! Той ще се опита да си отмъсти, но не обръщайте внимание на похлупака му! Ще обвинява, ще хленчи, но не, вие си дръжте на думата! Никога не се замесвайте с обвързан мъж също, защото, ако не е верен на жена си, НЯМА ДА Е ВЕРЕН И НА ВАС! Хората сме такива, че оценяваме нещо, когато го изгубим! В никакъв случай не се обвинявайте и не игнорирайте лошото поведение! Не бъдете и ефтини, спрете да флиртувате с хиляда мъже, спрете да наранявате хората и никога не изневерявайте, освен ако мъжът не ви е изневерил много пъти сам или не ви дава нарочно секс! Никоя жена не заслужава тормоз и не е длъжна да дава на никого нищо!
Това беше от мен, дано е помогнало на някого!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 169bfbc6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ъм, ти сериозно ли? Защо трябва да ми е жал за някоя, която при положение, че е тормозена, тя продължава да седи при него и да казва, че го "обича". Ами, не, не го обича, просто съзнателно или подсъзнателно(и аз не знам) тя си мисли че той е силен и мъжествен като я тормози, усеща сила и доминантност. Точно затова повечето жени и момичета презират и мразят до смърт срамежливите, мили и тихи момчета, защото ги смятат за слаби и немъжествени. И разбира се, чалгата също играе голяма роля в това. Родителите също.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d5a81b580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Права си, но малко ще го разберат. Прощават, защото много обичат и са с робско мислене. Мъчи ги Стокхолмски синдром и седят години с всякакви типове. Само забележи колко истории има тук за жени, където им изневерят, обиждат, и те седят ли, седят. Просто робско мислене и тъпото вярване, че ще се промени като с магия. Хората не се променят. Както си е живял някой, така и си умира.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9b498289b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да те "светна" драга 23 годишна, , че когато мъжът изневерява първо му е заложено в природата и често пъти е искрен (например - могъл е направил го е). Докато жената винаги има "причина" в природата й е да създава интриги и лесно ще си "направи" причини. Жената никога не е виновна, тя е имала причини! Тези закони за тормоз за кой са? За равнопоставените полове? Ако беше така почти всички жени щяха да са за затвора, защото тормозят мъжете!

Тези ти предложения за манипулиране със секс ми идва друга мисъл, че всички жени са...
П. П. Няма да довърша, че скоро явно за подобно изречение не ми се одобри мнението.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88f062be94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много тъпи съвети. Ако мъжа ме обиждал или биел да не правя веднага секс с него, а да му се сърдя и да излезна от апартамента. Миличка, ако гаджето/мъжа ми само си помисли да ми посяга, така ще го изритам, че света ще му се види тесен. Никакво самоуважение няма, ама съвети тръгнала да дава.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 827f17f6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох милата, хванала се с някъф гущер и после дава съвет на всички жени как да се държат с всички мъже.

И кво? Ако е изневерил много пъти може да му изневерявам, ама ако е само един път да му простя, а?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d016186ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не може да обичаш някого, и да му причиняваш болка. Двете неща са абсолютно несъвместими. Посегне ли ти - край на всякакви отношения.
м35

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d2ef664d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Браво, момиче! Дано повече жени, не само жертви на насилие, прочетат това и си дадат сметка, че насилник не се променя, нито пък е добре да започнете връзка с обвързан мъж. В 99, 9% от случаите от такава връзка нищо добро не излиза и всичко свършва с няколко разбити сърца!
Момичета, животът ни е в наши ръце, никой не може да определя съдбата ни и да контролира живота ни, ако не му позволим.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc4694205f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Публикацията ми е била единствено за жените, които са в такава ситуация и не знаят какви първоначални мерки да вземат... Не е за тези, на които им харесва да се подиграват, да обиждат и да се правят на свръхостроумни с обиди и грубо отношение. Такива хора нямат разлика и особено такива жени са същите като мъжа, за който говоря. Това не демонстрира класа, а простотия! За останалите се надявам да получат любовта и красотата, които сами съдържат в себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker