Любимият ми казва, че само бебето ще го направи щастлив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любимият ми казва, че само бебето ще го направи щастлив
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2011 пъти
Здравейте аз съм момиче на поочти 18, приятелят ми е на 20 (нашата любов с него е голяма, обичаме се много, всичко сме си един за друг) та с него ни се случи нещо ужасно, преди няколко месеца се наложи да абортирам два плода, поради обстоятелства и страхове за които си има причини. Въпреки молбите му да не го правя, той ме подкрепи и беше до мен. След станалото се промени, стана отдръпнат, изнервен, избухлив( като се скараме ме псува и обижда, а не го правеше преди, но след това винаги се извинявава)а щом го попитам какво му е веднага разбирам, че има и друго, не един път след случая е споменавал, че си мисли, че не искам деца от него.
Знам, че ни е рано, аз лично искам поне още 2-3 годинки, да се радваме на любовта си и младостта си заедно, плановете ни са да останем заедно. Винаги можем да си имаме детенце. Та сега иска да си имаме бебе, казва ми, че ако си имаме ще бъде много щастлив и е вярно(сама го виждам).
Направихме опит за бебе и беше горд щастлив, обичлив както беше преди, витаеше си из облаците, но ми дойде и явно не се е получило(опитвам се да събудя майчинския си инстинкт, но явно още не е развит)
Та аз го слушам за всичко глезя го постоянно, не му противореча, обръщам внимание, само и единствено на него(както и той прави), но просто как да му кажа, че все още не искам деца, а че искам само него. Започва да се сърди, щом му кажа, че се чуствам малка и че още не съм готова, заедно сме от една година, а скоро и ще живеем заедно, поне докато си стъпим на краката, не искам от избързване накрая всичко да се провали, искам сигурно и постепенно да предприемем тази стъпка.
Моля дайте ми съвети, как да го накарам да ме разбере и мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: ffac7a0693
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Странно е мъж на 20 да иска деца. Не бързайте, с децата живота много се променя. Няма да стана по- щастлив, а имащ повече грижи мъж, детето не е кукла която си седи на едно място, реват, събуждат се през нощта и т. н.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0411052ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучи доста незряло приятелят ти - щом казваш, че още не сте си стъпили на краката, а той вече е успял да те забремени два пъти, че и се тръшка и сърди като не стане неговата... Той на 20 години наясно ли е изобщо какво е да се грижи за семейство и да осигурява 3ма души финансово?
Да не би да се чувства несигурен и да си мисли, че трябва да му родиш дете, за да се почувства сигурен, че ще останеш до него? Не е ок, че още от сега си позволява да те псува и обижда като не му угодиш, а като му играеш по свирката и се съгласяваш с него става миличък. Представи си, какво може да стане в една ситуация, когато си с малко дете и напълно финансово зависима от един емоционално незрял индивид, склонен да крещи и да тропа с крак като не стане неговата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 70bd0dd7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Разбира се, че е рано. Трябва да родиш на поне 25-26 години, след като си завършила образованието си и имаш хубава работа. За твоя приятел се отнася същото. Не се обиждай, но като ви прочетох историята, помислих, че сте цигани. Дано греша де. И дано гаджето ти се вразуми. Всъщност какво е това псуване от негова страна? Наистина ли вярваш, че те обича? По-скоро е манипулатор, който иска да задържи наивница като теб, щом го слушаш и му угаждаш за всичко. На твое място отдавна щях да съм го изритала, още на първата издънка. Жал ми е за момичета като теб, честно. Дано ти дойде умът скоро.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 743182cdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами просто си гледаш младостта, но не с този. Този, или техните го натискат за дете, но това е малко вероятно. Най-вероятно е просто да те върже с дете, да не бягаш на никъде. Мъжете искат деца и сериозни работи на по-голяма възраст. 22 годишен не е голям и зрял достатъчно, просто се чуди как да те върже за себе си. Затова толкова се е вкопчил в тази идея, защото детето е обвързващо. Питай го знае ли как се гледа дете, има ли финансовата възможност и нагласа да е баща. Дали знае каква отговорност е и че това ще промени живота му. Или иска, за да не те изгуби. Не се подлъгвай на романтични обещания и всякакви глупости. Прекалена млада си, за да станеш майка на 19-20. Точно когато трябва да си уредиш живота, да си намериш своя път, ти ще се заробиш с този, защото така ти рекъл.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c8fc8e666
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   За съжаление, абортът си има последствия, дано във вашия случай да дойде добрия вариант.
Има много литература, чували сте, че ако майката не иска детето, което носи също има последствия.
Не искам да Ви плаша, но е възможно момчето да се отдръпне от Вас, защото развилите се събития не са просто един аборт, те са на високо вълново ниво, които само се усещат с непонятни сензори.


Последствията от аборта на вълново равнище
Вълновата рана в матката никога не зараства

Много хора знаят какво представляват фантомните болки: кракът е отрязан, но в лошо време „празното“ място започва да боли, като че ли там е болният крайник.

Оказва се, че нещо подобно става, когато убиват бебето в утробата на майката. На мястото на извадения плод се образува негов фантом, който остава в матката, колкото и да са я изчистили лекарите. Биологичната активност на този фантом е толкова голяма, че той изкривява генетичния апарат на жената, а после и на мъжа, който ще има полова близост с нея.

Макар че след четиридесет дни плътният скелет на фантома се разпада, това време е достатъчно, за да се образува вълнова рана в матката, която за разлика от телесната не зараства.

Цитирам статия от интернет, но това за мен не е ново.

Затова на всяко момиче казвам, станалото станало, Господ с Вас!
Но не може да очаквате мъжът да е спокоен, няма вариант.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a4a71fe665
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Абе ти да не си циганка да раждаш преди 25? Какви са тези глупости? Да имаш бебе не е като да си купиш маса и после да я изхвърлиш като не е нужна. За детето се искат страшно много пари. Всичко бебешко е скъпо. Ще ви трябва доход поне едно 2000 лева. Вие имате ли ги? Накрая ще те зареже като няма пари за детето и то не спира да реве и да го ядосва и ще останеш самотна майка. С леля ми се случи точно това. Тя роди млада и мъжът й даваше зор като твоя приятел и като видя, че не смогва с парите избяга за чужбина и вече 20 години не сме го виждали. БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ ТОВА МОМЧЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 046d7c423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма лошо да имате деца, но вие все още сте деца. Та ако не искаш деца от него все още, или му го набии в главата или го зарежи. Аз така направих чисто и откровенно с една моя бивша, след 3 години връзка тя зададе заветния въпрос искам семейство от теб. Келеши на по 21 години. Съответно аз й отговорих не си те преставям като майка на моите деца. И всичко приключи. Съжалявам ли? Не защото това да съм гадже с някой е едно, но това да имам семейство с някой е коренно различно и там нещата се премислят, защото трябва да имаш доста сходни качества за да може да се търпите възможно най-много. Но в крайна смета всичко в послествие си е въпрос на интереси така че... Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f956795569
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не мисля, че човек, който те псува и обижда е надежден за партньор, пък още по-малко за баща. Много сте малки, не сте готови изобщо за такова нещо.

Ж. 25г.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 937ab9bcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като за начало, каквито и да са ти били страхавере не е трябвало да правиш аборт. Това е минало и заминало. Според мен и ти и приятелят ти сте малки за да имате деца. Все пак е на 20, нормално е да мисли, но пък чак толкова много... Моят съвет е като се скарате отново, ти се дръж малко по-студено с него. Така ще разбере, че не е прав. Не казвам, че това е най-правилният начин, но нищо не пречи да опиташ. Късмет...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04f9c70273
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Знам ги аз тея големи любови на по 18...


Чакаме следваща тема "Живота ми се разпада" след 2 години, споко.




Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be3b695880
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, ти не разбираш ли,че просто иска да си остави семето? Ти си на 18 години, какви деца какви пет лева? А той е на 20 години къде се е забързал май човека има някакви проблеми и страхове за които не ти казва. Ако те обича, да те пита ТИ ,какво искаш от живота. Може да искаш да следваш? Може да искаш много неща, да се замисли малко и ти какво искаш. Но така като го гледам той самият е дете. Той е незрял и мисля,че ще ти е трудно с този човек..

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5e33c73438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Направила си аборт по желание или по медицински причини. На 18 г. да забременееш при толкова предпазни средства и възможности е несериозно. Вие двамата може ли сами да се издържате?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ccedd1492c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дете се прави с желание и от двамата. Не го прави само, за да му угодиш. Имай предвид, че ти ще си майката и ще прекарваш с детето 90% от времето си и ако не ти е до това, детето ще расте нещастно. Когато си готова, тогава! Ако те обича, ще разбере и твоята гледна точка.
Още сте много млади, няма за къде да бързате.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 43b0d0e7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Извинявай, но това да направиш опит за бебе на 18 години след като няколко месеца преди това си абортирала, е висша форма на безотговорност. При положение че сте още деца, и си мените мненията през три месеца, това да се опитвате да правите бебе, защото сте размислили, е лекомислено, наивно и егоистично. Очевидно травмата от случилото се е трябвало да ти налее малко разум в главата, но ти се опитваш да си усложниш проблема до степен да си застрашиш тялото изобщо от това да родиш. Защото познай - забременееш ли, нямаш никаква гаранция, че утре или на теб, или на него няма да му се прииска пак да го маха. А това е не само безотговорно към вас двамата, а и към живото същество в утробата ти. И след толкова аборти не се знае какво ще причиниш на тялото си и дали ще можеш въобще да раждаш като пораснеш. Какво правите, деца? Не си прецаквайте живота от липса на мисъл в главата. Време е да се усетиш какво е станало, и какви са последиците от такива лекомислени постъпки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 41ca782c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Той иска дете, чудесно. Да ти покаже жилището, в което ще има място за всички ви. Пералнята, в която ще перете. Миялната. Парите за оборудване на детето (креватче, стерилизатор, консумативи, играчки, курсове, количка, слинг, коритце и прочее). Да спре да излиза вечер и да не спи една седмица повече от 2 часа накуп. Да се научи как се прави адаптираното мляко, как се захранва детето, какво се прави против колики, как се успокоява, на колко време се води при педиатър, кой ще му е педиатър изобщо, това трябва да знае, също и как се къпе и повива. Накратко: да ти предостави доказателства, че има материална база и че е минал курс за млади родители. И че ще издържи на недоспиване, рев и отказване от свои нужди. И понеже на 20 години това го могат единици само, казвам ти: бягай с пълна газ и се развивай като личност. Сега си един придатък към него. Ами ако те зареже, ще мреш ли? Я малко себеуважение и себеобичане.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 39c1f8f1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Бебето няма да го направи щастлив.
Като се роди бебето отново ще измисли нещо за което да е недоволен и отново ще избухне.
Този мъж иска да те направи зависима от него. Като родиш малко или много ще станеш зависима от него. Той това иска.
На 18 си и още ти е рано за деца.
Според мен си търси друг мъж, който да е позитивен и се раздели с приятелят си преди това.
Ако те обича истински не би си позволил да избухва само защото си абортирала. Анализирай му държанието а не това което казва.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8645d96b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Хванала си се с психопат. Махай се да не те четем после по криминалните хроники!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1df2f92c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Е как точно на 18 да не е готова ??? Нали в една друга подобна тема една 21 годишна студентка обясняваше с хъс как й се гушкат бебета и целокупно тук 250 коментара й дадоха старт в живота ,че било време ,че било естествено ,че било сега времето за разплод ..
А тука сега пък рано било...,последно българина е все наопаки .
По темата- не раждайте момичета от сульо и пушцо на по 18,20,22 . Уредете си живота и тогава мислете за деца .Не обричайте децата си на нищета и живот с баба й дядо ,защото на 20 не сте преценили .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ce94088f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Всички сте болни, какви са тия възрастислед 25 да раждала вие знаете ли до кога е биологичния часовник на жената. След 25-27 години започва са става все по не плодовита и така нещата стават все по трудни. Много добре знаете всички, че вече нещата не са като преди и за това раждаемостта е толкова ниска. Заради точно това късно раждане и не само де, но това е една от причините, другите са ясни - стрес, безпаричие и много други няма нищо по хубаво от това двама млади да имат дете на тази възраст, едно време да не би да са раждали се на по 30 ай стига. Лично майка ми е родила на 18 първото си дете, а сме 3 деца родителите ми са заедно и тн. Друг е въпроса, че неговото държание не е нормално, но ако то е нормално и имате достатъчно доходи и помощ от блиски дори защо не. Аз имам няколко познати двойки, които от млади имат деца на по 20 децата им вече са в училище и са щастливи семейства, а други който като мен на 30 още се мотат да се наживеят и не могат да си изберат партньор щот мн избират и накрая си остават сами или после когато опитат да имат дете не могат, защото вече е късно. Защото факторите на околната среда синказват думаа Има много спор в тая тема но стига толкова....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ce94088f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   А й да продължа за една малка подробност днешното поколение предпочита да има скъп телефон, скъпа кола, скъпи дрешки от мола, куче вместо дете и куп др. Неща но се оправдава че няма пари за дете и тн.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fb5002b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Има ги такъв тип комплексирани мухльовци - втъпляват си, че ако имат дете ще изглеждат много големи и ще впечатлят всички (най-вече 19 годишните момичета, който ще искат да пробват как се чука тоя мъжага).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b525fa5321
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ще ти го кажа накратко и направо.

Ядосан е, че си абортирала. Искал е децата, искал е да са от теб и е искал, да е с теб. И ще бъде винаги ядосан на теб, за това. Прав е, че само ако имате деца, ще му мине. Колко сте млади, колко сте "нестабилно", това е друга тема.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b525fa5321
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До 20

И това, че вече не умират едно на три деца. Другото е, че изискванията и рабиранията ни за отглеждане на деца са повече от "ше лежи на пода у чергата, а зимата у плевнята с козите, да са топлят", зщаото бяш така са живели онези с по 6-7 деца в стрите слекси къщи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ca40b3332b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   21 Много ясно, че ще си имаме скъпи телефони, дрехи и почивки, и никое лайно не може да ни нарежда какво да имаме и какво не, камо ли пък деца. А раждаемостта е спаднала главно заради невменяемите ганьовци и финансите. Виж колко българки раждат... ама не на българи. И ако още не си разбрал, такова нагло и задълбочено вмешателство в живота на другите може да бъде подсъдимо, като му писне на някой от някой сополив ганьо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c7f07382f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ами сега те псува и обижда, после ще почне и да те бие. Момиченце, какви бебета на тези години? Работите ли, какви професии имате, имате ли финансовата стабилност за бебе. Сестра ми е на почти 18, учи, има си приятел, но нито тя, нито той имат мераци за бебе. Опичай си акъла и се разделяй с този човек.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c8fc8e666
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   за №20, 21
Абсолютно сте прави.

Някой по-горе даже говори, че едва ли не трябвало бащата да знае как се прави кондензирано ли мляко, как беше там, за коликите да знаел и тем подобни.

Та това са неща, които се учат в движение, това е животът, не можеш да постелиш предварително червеното килимче и да чакаш щастието.
Около мен достатъчно двойки без деца, точно щото чакаха апартамента, колата, професията. Накрая се изпокарват, защото няма жива спойка между тях. Остава един хладилник и романчетата на работата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fb5002b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Тоя пикльо ако трябва да плати 500лв за ремонт на кола сигурно ще изпадне в депресия, че се е разорил. Но иначе фикс идея за деца. Родителите му ако са заможни и помагат - може някак да се получи, но сигурно не са. А като гледам и при теб мисленето не е силна страна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f956795569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ако си мислиш, че заради детето няма да се карате е още един огромен показател , колко си малка и не готова за дете!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ce94088f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 16 ти сиг. си някоя да не казвам каква ...всички тези неща се учат в движение. Ти имаш ли деца. Когато ги направи, ако имаш дали знаеше всички тези неща, не е и нужно. Всичко става от самосебеси, а и не е нужно само единия да знае всичко нали партньора също е за това. На поне 90% от написаното ти звучи все едно си някоя 16 годишна, която си мисли, че мъжете трябва да правят и да знаят всичко и си куклата, която трябва да е обгрижвана и нищо да не прави, освен да роди примерно 1-2 деца или там колкото прецени и нищо да не прави и да си кифлеее през останалото време докато мъжът и и подсигурил всичкоте неща за отглеждането на едно дете, работи и гледа и детето си, а тя кво ще прави, ще го гледа миличко в очичките....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8195570125
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   27, ако детето е нужно, за да играе ролята на "жива спойка" между партньорите и без него няма, какво друго да ги обединява, май работата отдавна е изтървана... По-добре е такива двойки да нямат деца. Децата не са средство за запълване на дупки и непълноценности в брака.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 41ca782c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Номер 27, теб май са те гледали "в движение", по метода на пробите и грешките. Много ли щеше да е хубаво твоите познати да се изпокарат с две-три родени деца и да ги травмират и тях с разделите си? Естествено, че трябва да си постелеш. Деца се създават в стабилни условия, някои хора просто не разбирате, че единствено и само родителите са отговорни за децата си, включая адаптираното им мляко. Като че ли този 20 годишен ще се кротне вкъщи да си гледа детето или ще му изкара достатъчно за млякото. Ще го тропне на майка му и ще си бие камшика, а след 18 години ще се сети, че има отгледано дете и ще се бие в гърдите какъв е баща и ще реве, че не е канен на абитурентски бал. Родителството е работа, отговорна работа, не гушканици и селфита.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf5db80431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Абе от къде ги намирате тия психопати? Влюбена си и сигурно няма да ме послушаш, но бягай докато е време. С този бял ден няма да видиш. Някой ден влюбеността ще отмине и ще го видиш в истинската му светлина, но ще е късно. Повярвай ми, сега не го виждаш истински. Дано се вразумиш навреме. Такива хора никога не са щастливи. Сега е детето, ако му направиш дете, ще е, че си напълняла от бременността, ако отслабнеш, ще е, че си одъртяла, ако не одъртееш, ще те ревнува, че си красива и т.н. и т.н. Лек ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker