Много досадно момиче, не искам да съм с нея... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много досадно момиче, не искам да съм с нея...
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2504 пъти
На 20 години съм, тя е на 22. Запознахме се в Тиндър. Знам, че това е сайт за връзки и секс предимно, но аз го използвам за намиране на забавни хора, иначе в личния живот нямам проблеми с намирането на гаджета. Живея в София. Иначе съм от друг малък град. Смея да кажа, че изглеждам добре - тренирам много, доста съм висок (1. 97), поддържам се. Но не това е толкова важното. Имам амбиции, искам да уча и да се развивам, имам план за бъдещето си. Добавих една мацка, защото чисто визуално ми хареса, а и беше споделила музикалния си вкус, а доста рядко се намира някой, който да слуша точно такава музика, каквато и аз. Започнахме да си чатим, но не съм я свалял, а тя вече почна да си прави планове как ще сме гаджета, ще се виждаме, бих ли искал да я целуна. Проблемът при нея е, че е много обсебваща! Другото, което е има психипатски черти. От къде на къде ще ми държи сметка, нито съм й гадже, нито съм й мъж. Девствена е и само реве заради това, че е депресирана, защото няма гадже, някой да я гушка и обича и следователно и секс да правят. От тук не звучи зле, но няма нещо по-отблъскващо от отчаян човек - било то за секс или за любов. Ако си е обсебвала гаджетата, разбирам защо са бягали. Другото, което е, заради депресията била започнала да пуши и да пие, за да не си удължава агонията. Съжалявам, за мен това е филмарка. Аз не съм нито пушач (ненавиждам цигарен дим), не искам жена, която да пуши. И последното е, че работи в бензиностанция, харесва й и не иска нищо да променя, не учи, живее на квартира в град, далече от София и не ми трябва изобщо за гадже, а не я и искам, не общува с нейните. И си пада някаква аутсайдерка. Знам, че прекалих с описанието. Но просто искам да й кажа човешки, че не я харесвам или направо да я блокирам (разменихме си социалните мрежи). Обаче не ми се струва много читава и ме е страх да не си посегне? Но още от сега ме задушава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5e8c95068a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Полека се дистанцирай. Без да я режеш директно - просто пиши все по-рядко, оплаквай се че си зает и ти излизат ангажименти, че се налага да помагаш уикендите с нещо на вашите и така... постепенно ще се разредят контактите и ще се уталожат нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4ef10f2531
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не бих била с такъв човек, разбирам те. По заглавието си помислих, че е нещо друго, но разбирам за какво говориш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5b57d51961
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не знам тя каква е-дали е отчаяна аутсайдерка, психопатка, филмарка и каквато там я нарече... Но ако аз бях на нейно място аз щях да те блокирам! Особено ако те прочета кви си ги писал по мой адрес в сайта. Звучиш много нагло. Освен това ми се струва, че ти се филмираш. Сякаш търсиш под вола теле и всячески се опитваш да изкараш тя колко е зле и каква обсебваща нещастна психарка е, а ти колко си супер готин и си върха в сравнение с нея.
Момичето си има по-такъв характер и какво от това? Това си е нейна работа! Щом не ти харесва не се занимавай с нея. Баси...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5020c2e240
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да си посегне, споко. Блокирай я отвсякъде и до там, няма какво да го мислиш. Абсолютно никакви не сте си, даже не сте се и виждали на живо, стига глупости. По-добре го направи сега, нека не храни празни надежди, че може и да се получи нещо. Между другото напълно прав си да не искаш да си с такъв човек, аз също мразя филмари и жени, които пият и пушат.

Ж. 25г.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 389d982067
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ей, това хвалене, интересува ли ни според теб дали си добре подържан и лепят ли ти се жените. Като не харесваш това момиче, казваш и го и приключваш лиготиите в чата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7076fa3c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обясняваш ѝ чисто човешки, че не я харесваш за гадже и ако не те разбере, я заплаши, че ще я блокираш. Ако пак не те разбере, я блокирай. Щом досега не си е посегнала, едва ли ще го направи. Нейното минава извън всякакви граници. Не казвам, че не заслужава любов, но само проблеми ще си имаш с нея.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c4319a7fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Според мен ти си най-обикновен простак. Бил поддържан, бил хубав, само хвалби за тебе, един минус не каза за себе си. Аз какво да ти кажа като съм копие на Преслава и нямам никакви корекции и изглеждам като нея страшно много? За първи път това го казвам тук, а съм писала доста постове. Все се изтъквате вие, в този сайт само модели и бодибилдъри. Разбирам, че момичето те задушава, но и ти прояви малко разбиране. Казваш, че е мацка което значи, че е хубава, а защо е девствена, може би това е добре, защото на днешно време само разпоретини. Мъжете принципно харесват слаби жени като характер смисъл наранени, искащи закрила и помощ, но ти си момче, а не мъж и няма как да го разбереш. Тя явно иска да искаш да я вземеш под крилото си. Тъпата ти глава обаче не го проумява. Съжалявам момичето, че си пише с такъв като тебе, въздухар. Също така аз не пуша и не пия, но е имало моменти в моя живот в който съм го правила като съм била депресирана, но това отдавна е далече от мен. Всеки има такива моменти, не означава че цял живот ще е така. Сега в момента съм успешна въпреки това, че пушех от депресия преди. Имам 2 висши образования и имам своя фирма и мъжете работят за мен, не аз за тях. Едно време и мен ме имаха за аутсайдер и за човек дето нищо няма до постигне, но сега те работят в Мак Доналдс, а аз правя по 50 000 лева месечно. Хората от дъното стигат върха и се задържат там, защото знаят какво е да си долу. От тебе освен треньор във фитнес Пулс като Ричард Левичков-Липовона, друго няма да стане. Връщай се на село!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d6af2e2d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каквато и да е тя, основно грешката е твоя. Търсиш да чатиш с разни хора, за да си разнообразяваш ежедневието, ок, но защо ги търсиш в сайта за запознанства с цел връзки и секс? Социални мрежи, разни чатове, форуми има, прави си лафа там. Това, което за теб е само нещо съвсем без значение, за друг може да бъде съвсем различно, хора разни. В нета не знаеш кой е насреща ти и винаги трябва да се спазва някаква дистанция във виртуалното общуване. Ако имаш читави приятели в реалността, не търсиш компания в нета. Така мисля. Можело е да ѝ кажеш още отначало, че не търсиш гадже и да прекратиш, като си изясните целите. Предстои ти неприятно обяснение, няма как. И за в бъдеще внимавай повече, не си играй с неща, които могат да наранят друг.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f011d38936
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Така ще е, докато не осъзнаете, че социалните мрежи са за да улеснят общуването между хората, а не за да ЗАМЕСТЯТ личните контакти между тях. Какъв ти е проблемът, авторе, просто да не поддържаш кореспонденцията с непознат човек (защото става дума за непознат човек)? Спираш да отговаряш и това е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d700e9ba49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И какво искаш от форума, разрешително ли? Като не ти допада, режеш и продължаваш с друга.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 183bbaa0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Чакай сега, защо изобщо се коментира това? Реално не ходиш с нея нещо не те разбирам, сигурно ти е първата така като гледам и последната. Нещо като не ти харесва, я махаш и готово за това харесвам тази платформа защото с един клик си решаваш проблема. За мен това не е реален проблем, не знам какво се опитваш да постигнеш. Пък и тиндър... не че не съм го ползвал, но само да си чеша егото и да се разнообразявам. Един човек който няма проблем с намирането на приятелка, няма да му направи впечатление и ще я подмине. Там стоят нещата така от 10 съвпадения, 5 не ти отговарят с 2 не си допадате остават 3 едната е с проблем сериозни и две които знаеш, че можеш да проведеш някакъв нормален разговор. Съответна само една от двете се съгласява да излезете. Там шанса е 50/50 вече дали ще топнеш чушлето или не.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d10542d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Я се вгледай в тия "психопатски черти" - да не се окаже, че е някой шибан травестит. Ако жена ти се струва леко странна, почти винаги излиза нагласен мъж. И останалите простотии бият натам - някой се лигави с теб и гледа колко си наивен. Щяла да си посегне, що за глупост? Някой който работи на бензиностанция и няма намерение да върви напред не е склонен към самоубийство. Виж да те манипулира може. Че и по-голяма от теб на всичкото отгоре, тегли й една майна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d011d17242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   ами да ти кажа аз мисля, че тя си измисля всичко каквото ти е казала. Заради ниското си самочувствие и мислите и че ще ти е скучна и безинтересна е тръгнала да ти се прави на каквато едва ли е. Бих я поканил на среща да я видиш що за стока е наистина. иначе за писането лека по- лека се отдръпвай или можеш да и кажеш, че си срещнал едно момиче и т. н...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 053b14ad6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Виж човек, аз съм жена и напълно те разбирам как се чувстваш и в какво положение си в момента. На мен доста пъти ми се е случвало абсолютно същата ситуация с разни мъже, точно някакви такива отчаяни за връзка и любовни отношения изобщо, в същото време с явни личностни проблеми като се поприказва малко с тях. Съветвам те просто още сега веднага да я триеш отвсякъде тази, защото колкото повече отлагаш, толкова повече ще се вманиачава по тебе - това е типично за обсебващите хора.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ad4504cffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Бъди по-културен, колкото и да е досадна тя е наранена достатъчно. Откажи и няколко пъти и ще схване намека. Нека бъдем по-добри и на друго ниво от тъпите кифли, които грубо отказват.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bee1fe2e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Всичко хубаво, ама какво общо имаше колко добре изглеждаш, колко си висок, колко тренираш, поддържаш се? Сега момичето може и да си е лепка, не я познавам, ама няма да казвам какви изводи си направих за теб само по това, че да не те обидя.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 68997da7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Защо обясняваш за външния си вид? Вече всеки втори ходи на фитнес и е направил едно и също тяло само потниците ви, са различни. След като не харесваш това момиче и го кажи,че си имаш приятелка ( дори да нямаш) или,че нямаш време за комуникация. Или я блокирай от всякъде без думи. Тя няма да си посегне заради теб, не си толкова важен повярвай ми, колкото и да се поддържаш. :)

Хелга

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker