Жени вие сами си причинявате страданието. Не знам дали го правите от глупост или е заложено в природата ви, но е факт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (90903)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21152)
 Секс и интимност (10629)
 Тинейджърски (19572)
 Семейство (4459)
 Здраве (7395)
 Спорт и красота (3872)
 На работното място (1922)
 Образование (5367)
 В чужбина (1185)
 Наркотици и алкохол (880)
 Измислени истории (713)
 Проза, литература (1435)
 Други (12151)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени вие сами си причинявате страданието. Не знам дали го правите от глупост или е заложено в природата ви, но е факт
преди: 9 дни, 8 часа, прочетена 1328 пъти
Здравейте,
Не мога да скрия вълнението и яда си към вас жените, но докато не се научите да знаете какво искате от живота и да цените другия до себе си все така ще бъде, ще бъдете многострадални Геновеви и все мъжете ще са ви виновни за всичките ви беди.
За сведение нямахме брак. Тя не пожела, било формалност. Живееше в моя апартамент. Обичах я гледах я, като писано яйце. Заплатата и си оставаше за нея. Забременя, радост голяма. Роди ми здраво момченце и бях най -щастливия мъж на света. Пожела след 6 м. да отиде на работа. Няма проблем. Грижите за детето ги поеха баба ми и дядо ми. Те са много бойни. Гледаха малкия 6 м. и после го записахме на ясла.
В работата нашата се залюбила с нов атрактивен колега. Влюбила се и не можела без него. Гледах я като извънземен. Напусна ме и с вече 2 годишния ми син отиде да живее при него. Пет годишен съвмистен живот приключи. Отне ми рожбата. Съсипа ме и то само, защото била майка, а аз да не съм изрод. Като аз влюбения и загубения и угаждах, така и тя на него. Идилията им приключи, след по -малко година и половина съвместен живот. Изостави я заради друга без дете, а и не само това последните месеци я и шамарил и то пред детето. Тя била разбрала за връзката му и проявила ревност искала обяснения, искала да прекрати отношенията си. Той буквално я изхвърлил от дома си.
Сега бившата стои при майка си и баща си в друг град и реве, а аз глупакът пътувам по 200 км., три пъти в седмицата, за да видя момченцето ми, което е моя плът и кръв, което се разтапя като ме види, което ме обича, за което живота си бих дал.
А иначе ние мъжете сме боклуци...
Слави, 30 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 дни, 53 мин.
hash: 1aafc75c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вземи си детенцето, очевидно тя не може да го гледа щом мисли за любовниците си на първо място, а не за семейството си.

 
  ...
преди: 6 дни, 23 часа
hash: a7128bf53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   А ние ли ти я избрахме? Ти нямаше ли очи и акъл, преди да тръгваш да си играеш на семейство? Като ви гледам мъжете, все на някакви ку*ви попадате, вместо да си вземете някое мило и възпитано момиче.

ПП така щяха да ти отговорят, ако беше жена в положение подобно на твоето.

 
  ...
преди: 6 дни, 23 часа
hash: bdede82f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Боклуци има и от двата пола. Такива истории се случват и на мъже и на жени. Добре ще направиш да не обобщаваш и да не прехвърляш действията на един човек върху всички други хора, с които споделя един общ показател.

Ако беше жена, в коментарите щяха да се избият да ти казват, че такъв ти бил изборът и сам си си виновен. Аз не смятам, че човек може да прецени и предвиди всичко, но трябва да си взема поука. Историята ти е тъжна, но намираш някакъв компромис и се опитваш да си наредиш живота според обстоятелствата.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 21 часа
hash: 520e827c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не си боклук, но не бъди глупак да правиш грешката да я прибираш обратно. Млад си, ще си намериш свястна жена, а не такъв паразит.

 
  ...
преди: 6 дни, 20 часа
hash: ce0c42a3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Брат, наистина ти казвам съболезнования! Трогна ме, честно. Аз затова не правя грешката да се женя. От 8те връзки в живота ми, резултата е бил винаги подобен на твоя.

Къде ги намираме все такива буклуци, незнам.

 
  ...


...
преди: 6 дни, 20 часа
hash: 2b7302f2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Съжалявам, че не си случил на човек... Не я ли разбра каква е, явно добре се е преструвала на свястна...

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 7 часа
hash: 753dfc0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   6, то като се ожениш - беля, като не се ожениш - друга беля. Всичко опира дали ще намериш правилния човек. Но проблемът е, че брака е като динята - преди да я разрежеш, не знаеш дали е узряла, а като я разрежеш и да разбереш, че не е, ти си я разрязал вече и файда. Демек на късмет.

 
  ...
преди: 6 дни, 6 часа
hash: 314a226355
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   И какво, от единичния си опит, изведе всички жени курви, всички мъже светци. Не си много умен май. Отвори си очите, сигурно познаваш и други семейства, навсякъде ли е така? Какво премълчаваш, какво не си додал на жена си, че го търсила навън? Пък и да се е влюбила, ок, случва се, безотговорна е, разбила е семейството, ти какво ревеш? Далече му 200 км. Ми премести се в техния град, ама май не ти е толкова важно детенцето, че да започнеш да си градиш живота наново там. И ти си една жертва...

 
  ...
преди: 6 дни, 5 часа
hash: 939137284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Защо обобщаваш? Пълно е с такива мъже като жена ти. От цвят на цвят... Станалото, станало, ние какво да ти помогнем? Просто се успокой, приеми ФАКТИТЕ и си намери жена за връзка. Ако искаш, разбира се. Светът не е идеален, нито ние. Щастието е като се фокусираш върху хубавите неща в живота.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 5 часа
hash: 2a586fd447
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Имам чувството, че напоследък изневярата е масов спорт и при жените и при мъжете. Тук е пълно с такива истории. Естествено се изтъкват „уважителни“ причини: при мъжете незадоволителен секс в къщи, полигамия по природа, желание за разнообразие, жените пък внезапно ги връхлита любовта на живота им, въпреки, че много си обичат съпруга и детето... Обикновено на работното място, съчетават хората полезното с приятното и явно толкова са претоварени с непосилен труд. Как пък един /една не погледна истината в очите и не каза „изневерявам защото съм ку. ва“? Или защото съм боклук и предател?
Ужасна е лекотата, с която такива захвърлят на боклука човека, когото уж някога са обичали, когото сами са избрали. Задраскват години съвместен живот заради моментна „тръпка“. Особено гнусно е, че след като „идилията“ приключи, се завръщат вкъщи сякаш нищо не е станало, дори без чувство за вина или с някакво лицемерно разкаяние.
Съчувствам ти съвсем искрено, авторе, пожелавам ти да намериш обичта и спокойствието, които заслужаваш с по-достойна жена. Грижи се за детето си, дано един ден да оцени това!

Една жена

 
  ...

...
преди: 6 дни, 5 часа
hash: c0a6b390e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Ожени се и ще съжаляваш; не се жени – пак ще съжаляваш; независимо дали се ожениш или не, все ще съжаляваш. Смей се над безумията на света и ще съжаляваш; оплаквай ги – пак ще съжаляваш; независимо дали се смееш или плачеш, все ще съжаляваш. Вярвай на жена и ще съжаляваш; не ѝ вярвай – пак ще съжаляваш; независимо дали ѝ вярваш или не, все ще съжаляваш. Обеси се и ще съжаляваш; не се беси – пак ще съжаляваш. Това, господа, е квинтесенцията на цялата философия. "

Киркегор

 
  ...
преди: 6 дни, 4 часа
hash: c9f4108a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Да, много сте боклуци! Това, че те не си, нищо не означава...

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 2 часа
hash: da36a5b26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Виж, светът е шарен и от това, което ти се е случило не можеш да правиш заключения за всички жени. Защото при братовчедка ми се случи обратното, мъжът и и баща на детето й, я заряза с бебе на годинка, защото се бил влюбил в своя колежка. После пък заряза и колежката си и сега е с друга жена, на която направи дете. Та дай заради него да твъдим, че всички мъже са такиава или онакива и не стават за родители.
Не си попаднал на жена, но това не ти дава право да съдиш всички!

 
  ...
преди: 5 дни, 20 часа
hash: e1e16ed6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Как са виновни всички жени по света, че ти си смотаняк?

 
  ...
преди: 5 дни, 19 часа
hash: c48bb4c358
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Не ти прочетох цялата отрова, понеже си започнал доста плоско, повърхностно и просташки. Създаваш доста лошо впечатление за себе си и това отказва аудиторията.

Иначе си личи колко си наранен и как те боли, но да плюеш по всички жени заради една, е супер детинско и глупаво. Съжалявам за болката ти, наистина, но това, което си написал не е споделяне, а абсолютно банална женомразка помия.

Истина е, че много жени са тотални боклуци, но и при мъжете положението е също толкова зле, че даже и по-зле в някои направления. Например, сексуалните... Това порно тотално развали мъжете и стават все по-зле с времето.

Промяна е възможна само с общи усилия. Трябва и едните и другите да се постараят, а не само да мрънкат колко са лоши мъжете/жените. Плюенето по останалите, никога не е направило никого по-добър. Винаги има изключения, но, за жалост, не винаги ги срещаме (навреме), понякога даже съвсем се разминаваме. Кофти истините от живота...

 
  ... горе^

...
преди: 4 дни, 16 часа
hash: a3a2a38f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Повечето коментари са доста повърхностни и елементарни. Вижда се, че коментиращите никога не са били в подобно положение и представа си нямат какво значи да "отнемеш" детето от един грижовен и обичащ баща. Оплюха обаче авторът по възможно най -просташкия и безцеремонен начин, та чак даже го обвиниха като н. 9, че не му пукало за детето, понеже 200 км. му били много да пътува. Боже, Боже!
Аз съм бил в същото положение и много добре знам за какво говори, а още повече тук става въпрос за много малко дете. Със сигурност госпожата отново ще тръгне да си търси нов мъж, дано само не се увлече в търсенето и да достигне дотам, че мъжете да я премятат от легло на легло, така както направи моята бивша....
Авторе търпение, смелост и непреставай да се грижиш и мислиш за детето си, дано бившата ти е добра майка и да не ти създава проблеми да го виждаш.
П. П. Авторът никъде не е казал, че всички жени са курви, това са ваши измишльотини.

 
  ...
преди: 4 дни, 6 часа
hash: d1de6fe7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Нормално повечето коментари да са негативни ,все пак висок % от тях са писани от Бивши

 
  ...
преди: 4 дни, 5 часа
hash: 74ef560e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Авторе, а не се ли замисли, какво ти си сгрешил, или в тебе грешка няма, щом си осигурил покрив и си давал пари значи си префектния, а какво е търсила и намерила тя при другия, че да те захвърли с лека ръка?
Ако една жена в дома си се чувствяа обичана повярвай няма да обърне внимание дори на най умелия сваляч. Питам се защо ли жена може да си захвърли 6 месечно бебе в ръцете на толкова възрастни за да работи? Има две вероятности или не са й достигали пари или й е било скучно, за друго не се сещам.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 5 часа
hash: a4640cb0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 2 е прав/а с това " А ние ли ти я избрахме ", но честно да ти кажа номер 2, избора в днешно време е изключително трудно нещо, като се има на предвид какви индивиди лазят по тази земя, и мъже.. и жени..

 
  ...
преди: 4 дни, 2 часа
hash: 38746e759c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До 20. А малко ли е това, което и е осигурил автора.? Отделно не и иска заплатата. Явно е започнала работа от скука, а не от липса на пари. А тия приказки дето всички жени, ако се чувствали обичани в къщи не изневерявали ги разправяй на баба си. Има си категория жени, които се чукат навън за разнообразие.
За съжаление голямата част от коментиращите не вникнаха в същността на разказа на автора. На автора трябва да се вдъхне оптимизъм и да се поощри затова, че така всеотдайно се грижи за детето си. Знаете ли колко лесно може да и каже: "Курво оправяй се сама. Нищо не ме интересува".
Написаното от н. 20 за детен път доказва, че на жените все мъжете са им виновни.

 
  ...

...
преди: 3 дни, 46 мин.
hash: b6e04a0b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   20 - Това с "ти не си ми осигурил всичко и това ме оправдава" се изтърка още преди години, явно не си в час. И престъпниците си имат причини, но това не ги оправдава, същото е и с прелюбодейките.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 19 часа
hash: 0fcc5e5cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Гледам, че тук пишат все "идеални" мъже-то работливи, интелигентни, красиви, всеотдайни, готови и в краката на жена си да лежат, за да изпълняват всеки неин каприз, то любящи бащи поели всички грижи за семейството си! И като по правило, тези "супер" мъже, намират уж вятърничави жени, които им изневеряват ей-така, просто без причина! Жалко само, че не можем да чуем и отсрещната страна, интересно би се получило! Щяхме да се посмеем малко.

 
  ...
преди: 2 дни, 18 часа
hash: ad412cba7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Ми боклуци сте да. Ти си от мухльовците, които са вървели по гъза на жена си. Явно за да го правиш, е била достатъчно красива и секси. Ти защо не си хвана една дебеланка. Никога няма да ти изневери. Имате претенции за всичко, без да предлагате нищо в замяна. Би ли описал как изглеждаш, защото си подчертал само как си я гледал. Може другият да е по-надарен, по-добър в леглото, по-красив, по-интересен от теб. Свали малко критериите и си намери сгодна женица на твоето ниво, пък тогава чак прави деца.

 
  ...
преди: 2 дни, 12 часа
hash: 2a586fd447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   # 26 - Ега ти тъпото парче си и ти. Да се опишел авторът какво представлява, ами опиши се ти, да разберем колко си красива и секси, че да вървят по гъза ти мухльовците, но съдейки по злобата, с която плюеш човека, май не си от вървежните. Като не е бил красив, надарен и пр. човекът, онази пача, жена му, къде е зяпала, че го взела, пък и да я забремени допуснала? И като намерила идеалния, той пък я ошамарил и изритал заради друга. Понеже е жена от класа.
Колкото до боклуците- има ги и от двата пола. В големи количества.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 5 часа
hash: 4213a12f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   26 изби рибата :-))) Да си хванел авторът дебеланка и щял да си реши проблемите :-)))
Уважаема дебеланке, то ако беше толкова просто, щеше да има опашка пред вас. И не знам как направи извод какъв е авторът от няколко реда, че го изкара виновен, че жена му му е изневерила. Да, обиден и изнервен е, но това е обяснимо. Не е добре да обобщава, но ти правиш същото :-)

 
  ...

...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: bdede82f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   27,28, ами всъщност, точно това са думите, които се изписват масово на жените тук. Как са боклуци, как се хващат с най-големите курвари, вместо да обърнат внимание на добрите и свестните момчета, как за да имат претенции трябвало да приличат на модели, и как сами са си виновни, като им изневерят или ги изоставят. Общо взето мо та мо цитати, само полът е обърнат. Не знам дали 26 го направи умишлено, но ефектът е впечатляващ. Много е забавно как реагирате, когато собствените ви думи са обърнати срещу вас.

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: a04dd3c612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   н. 26 уау какъв коментар, изпълнен с дълбок смисъл и разбиране към проблемите на автора, както и любов към хората като цяло. Също като целия ти живот навярно. Хайде сега вземи си още един шоколад и се успокой малко.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 0fcc5e5cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 22
Смешно е това, което казваш. Бащата е длъжен по закон да се грижи за децата си. Не виждам защо смяташ, че трябва да получи хвалебствен медал и фанфари, затова, че изпълнява дълга си. По твоята логика, и майката можеше да каже-не ме интересува детето, искам да съм щастлива с новия си любим, и да го зареже на бащата. Но тя въпреки всичко си остава първо майка, която обича и се грижи за детето си, и не го изоставя. Както и десетки хиляди жени в България, които самоотвержено отглеждат сами децата си, без да очакват похвали и благодарности от някого. И тях трябва да поощрим, както казваш. С какво бащата е по-различен от майката? Детето е поравно и на двамата, и имат равни отговорности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker