Връзка с шефа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с шефа
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2740 пъти
Жена съм на почто 40 год сенейна с 2 деца. Не знам откъде да започна тази история, но от известно време съм във връзка с моя шеф. Всичко започна от една служебна командировка на която бяхме аз, шефа ми ( по-гомям от мен с 15 год. ) и една моя колежка. Не отричам че имах симпатии към него но до момента всичко е било в служебни отношения. Та на въпросната командировка ние с колежката бяхме в една стая, а шефа сам в друга. Моята колежка през уста ми сподели че трябва да остане сама за няколко часа в стаята и аз като солидарна казах, че няма проблем. Ясно беше че иска да се види с някой и да останат сами. Излязох от стаята към 20ч. И се размотават пи града, но стана студено, а аз нямаше къде да отида. Звъннах на моя шеф с идеята да идем някъде ба топло и да хапнем нещо, но той каза че вече е вечерял в компанията на бизнес партньори и е доста уморен. Аз му казах каква е ситуацията и той ме покани в неговата стая да не стоя сама. Отидох и започнахме да водим служебен разговор и след сипани от него 2 питиета мина към личен. От топлината и алкохола вече бях в неговите обятия полугола и се целуваме страстно. Разбира се се стигна до разтърсващ за мен секс, който не бях изпитвала в живота си. Размер, какъвто никога не бях виждала на живо и в един момент се поколебах това нещо дали ще влезе в мен, но както и да е. От този момент натам ние станахме много близки и разбирайте любовници. Постоянно намираме време за бърз секс или свирка в колата му, но вече това не ме задоволява. Искам да сме повече време заедно далеч от всичко и всички. Да ходим на вечеря, на разходка или просто да си говорим, но за жалост двамата сме семейни и това вече усложнява нещата. Сина му постояноо му звъни. Или на него или на мен уж служебно. Мисля че знае нещо. Със съпруга ми правя секс пи задължение и нежелание. Мисля. че той усеща това. Ситуацията е доста безизходна и се надявам на вашите съвети към мен какво да предприема или да оставя нещата така както са в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1f8ad15a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Да не съм лош пророк, но, автоке, много скоро ще те уволнят. Това ще стане в момента, в който шефът ти усети, че му застрашаваш семейството, а и вече ти се е нарадвал. Мой съвет е да смениш работата си колкото се може по-скоро и повече да не си усложняваш живота с такива връзки. Просто не мога да повярвам, че си на 40 години. На 28 аз също имах връзка с шефа ми, но и двамата бяхме свободни и накрая се оженихме.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af5c02a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се да не изпадам в нещо подобно , найстина не изглежда добре , но пък всеки човек иска да е желан и понякога вкъщи не го усеща .
Най- добре прекрати нещата , но е ужасно , че тим е шеф .
А мъжа ти ако е в нещо подобно ?Много е тъжно , че партньорите си омръзват ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d0933a1967
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Голям бокл*к !. Не стига че се натрисаш в къщите на хората , ми че и изневеряваш....Обясняваш историята все едно няква нормална любовна интрига и гледаш накрая ''съпруга ми туй съпруга онуй'' .... И не стига че е някакъв 55 годишен дядка ? Нали всички те знаем че си спала с шефа за пари , кво разказваш все едно не знаеш какво е станало . Тука да не мислиш че е първата такава тема...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cd307df028
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   "Постоянно намираме време за бърз секс или свирка в колата му, но вече това не ме задоволява. Искам да сме повече време заедно далеч от всичко и всички." - това е вечният проблем на жените. Започне ли чукането, винаги се стига до искане на още и всичко. И накрая разведена и зарязана от много претенции.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d081f49da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Само не можах да разбера защо си любавница с шефа си? Заради размера на пениса му или за това, че си влюбена в него? Не оставам с впечатление, че е заради служебна изгода. Така ли е?
Аз също се чукам с шефа си, но го правя с цел финансова изгода, защото семейството ми има нужда. Съпругът ми катастрофира много тежко и ми трябват средства, а имам и две малки деца. Аз съм се прежалива и задника си предлагам дори. При мен няма емоция с този човек, просто голо чукане. Аз обаче знам защо го правя и ако съпругът ми беше здрав нямаше да погледна шефа си. А ти? Не пишеш зали обичаш съпруга си, но явно не.
Защо не се разведеш? Така шефът ти ще може да идва спокойно в апартамента ти да правите секс и да си говорите. Ти нямаш нужда от семейството си нито от децата си, нито от мъжа с. и. Просто умът ти е другате - искаш разходки, емоции, преживявания с друг човек.
Разведи се и си поеми отговорността.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 121278cdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Къде е връзката - в главата и въображението на авторката. Става въпрос само и единствено за секс. Авторке, наистина ли си на 40 години? ! И аз съм на толкова, омъжена с две деца, но никога не би ми хрумнало да правя секс с шефа си. Както по-горе ти написаха, търси си друга работа, защото от тази в най-скоро време ще те изгонят. Има една стара българска поговорка, че където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш оная работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04b88436fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти се надяваш на романтика и разходки, далеч от всички и всичко, а той се надява на още някоя свирка в колата. Паднала си толкова ниско, че направо нямам думи. Не си губи времето с мечти, слез на Земята!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 30d89122de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке, съвет може и да не получиш, а дали това искаш?! Поне се похвали, чак недоумявам - че си супер "лесна" - две питиета ти е цената.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f4c5f69c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   На всички мъже е ясно, че любовницата е проститутка, но тоя шеф нещо не е нормален. Ще се занимава с 40 годишна с две деца. Мъжете и на 100 години гледат да чукнат нещо младо ( 20, 25г), а този се е*е с леля. Не го разбирам. Такъв надарен мъж, по думите на авторката, да се подценява толкова е недопустимо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 543fe34efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Затова няма да се женя... И при мен шефовете са с деца, а флиртуват с колежки по-млади от тях (доста по-млади! )...
да не говорим, че тези колежки, с които флиртуват също имат деца!
Е, кажете ми защо да се женя!?

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 801d3503e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 прав си, че тази не е първата такава тема в този сайт, но всички подобни теми в този сайт са от същата авторка. ЧУдя ви се как не можете да разберете стила на авторката. че е един и същ. Тя само сменя персонажа в играта и често прави нарочно правописни грешки за прикриване на личността си. Всичко написано от нея в този сайт е фейк. Тя е 63 годишна баба, има две големи дъщери и внучета и не е на 40 години.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8840fea8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   # 12 - И защо тази 62 годишната си запълва времето така? Има раздел за лично творчество, да пише там. Или нещо не е в ред с главата?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a8b0c8dcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз мисля, че авторката е писала измислена история. Шефът бил 55 г. и с толкова огромен пенис, че се чудела дали ще влезе в нея. При това положение, да уточним. Огромните са над 22-26 см. Единтакъв поема повече от половин литър кръв... Нали ти е ясно, че на 55, няма как да го вдигне и ще е много мек, за да те впечатлва и да държиш на него. Хайде да сме коректни... а. Като не ти е ясно поне питай преди да пишеш глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7f7270f1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Прекалено порно филм ми се струва тази ситуация. Ако не е- е изключително посредствено. Колежката просто те е издокарала и вече шефа, ви, не й е грижа- ти си на "размера" и трябва да си много внимателна с началника. Не ми е удобно да коментирам моралната страна на разказа, но принципа е железен. Където се храниш или вадиш хляба- не цапаш или не оставяш слузеста диря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker