Приятелят ми каза, че приличам на фолк певица?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми каза, че приличам на фолк певица?!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте! Не съм вярвала, че ще пиша за такива глупости едва ли не, но това, което каза приятеля ми днес ме озадачи. Заедно сме от половин година, познаваме се от 2.. би следвало да знае как изглеждам и да ме харесва така щом сме заедно, нали?
Каза, че нося прекалено много грим, слушала съм само чалга и съм се филмирала в клиповете. Подръжавала съм на тях. Баща ми един път ми го каза същото, но не му обърнах внимание.
Гримирвам се, когато съм на работа, през почивните дни-не. Дори съм излизала много пъти без грим, не съм някаква вманиачена, но кой не обича да изглежда добре? Хората са ми казвали, че се справям добре с грима и че трябва да изкарам курс, за да се занимавам с това. Аз не искам, това просто ми доставя удоволствие.

Значи жената, ако е без грим е скучна и задръстена, а когато се гласи едва ли не всички са минали през нея. С това впечатление съм останала.

Няма да се променя относно външния вид, просто ми стана криво като ми го каза това. Когато бяхме на почивака не се гримирвах и той нищо не казваше, а когато излязохме на кръчма се нагласих, къдрава коса, грим, рокля и просто видях как ме гледаше, казваше че съм красива. Сега какви са тези думи? И между другото казва, че не е ревнив, не ми е правил проблеми до сега относно мъже. Значи не е и от това. Как може да си с някой и да не го ревнуваш не разбирам, но това е друг въпрос.
На 22г. съм, той доста по голям

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: d1597b5ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами може да не си пада по този стил музика и визия за жена. И аз слушах поп фолк като ученичка, но от години не слушам, на 27 съм. Просто не ми харесва вече, пошли са ми песните. На заведение или с компания мога да се прежаля, но в ежедневието си не слушам този стил. Преди и аз се кефех на певиците, клиповете, но вече даже не знам новите им песни, нито какви клипове правят. Имах дискове, касети, свалях песни , списания, но тази фаза с чалгата я минах. Може би твоят приятел да е против този стил, да смята, че е пошъл и да се чуди как слушаш само това. И аз съм се чудила как има хора ,които се ограничават само в един стил музика. А за визията- има разлика между добре гримирана и облечена жена, и прекалено наконтената като от някой клип. Добре гримираната жена е с такъв лек, загадъчен грим и добре подбрани дрехи, не с прекалено къси и лъскави. Може просто да не харесва цялостната ти визия, ако копираш певиците като дрехи и излъчване. Пък и чалгата опростачва населението, едно младо момиче няма какво да научи от този стил музика, само пошли работи и разврат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dd46816114
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Почти съм убеден, че изобщо не си добра в грима. Хората които ти го казват или го казват от злоба или да не те обидят. Ти си си повярвала Изкуствените мигли, вежди и цици са тенденция не само в чалгата а сред упадъка на обществото като цяло. Както и сред мангалите.

Просто на първата среща е преглътнал, че приличаш на чучело и е решил да се примири и да те промени по-късно. Човека явно е пич, защото е заложил на други твои качества и дори е избрал да инвестира в теб. Как така с този си вид не си привлякла някой кретен незнам

Липсата на грим или употребата му за ПОДЧЕРТАВАНЕ на женската красота говори за самочувствие в жената. Нещо на което сериозните мъже се възхищават.
Вие комплексарките обаче от подчертаване го обърнахте на ЗАМЯНА. Просто защото не се харесвате себе си. Което е гнусно и противно.

И не. Никога не съм мислел, че жена без грим е скучна. Кой ти го казал това незнам (явно на тебе хората ти говорят, вместо да имаш собствено мнение и усещаме за естетика и красота). Напротив, като видя някоя ей такава нацапана с вчесани или татуирани вежди ми иде да повърна, камо ли да говоря с нея. А и все пак ще говоря с жената, не с грима й.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7fe9b9d0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Просто юевиците изглеждт добре , мъжете искат така да изглеждат жените им .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 622540d672
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз съм жена. Не се гримирам и не слушам чалга, но съм на твоя страна.

Може и наистина да прекаляваш с грима, но пък щом така се харесваш и чувстваш добре никой няма право да ти се бърка. Приятелят ти трябва да те харесва такава, каквато ти се харесваш. А щом си над 18 и сама си вадиш парите родителите ти също нямат думата.
Баща ти сигурно още те смята за малкото си момиченце, това може да продължи и завинаги, затова просто му се усмихвай и го оставяй да ти говори. А на приятеля си кажи да престане да ти се бърка, защото не си му собственост.
Значи той те познава вече от ЦЕЛИ ДВЕ!! години, тръгнал е с теб, вече 6 месеца ходите и чак сега, може би вече почувствал се по-сигурен в чувствата ти към него, е започнал да си позволява да те подтиква да си променяш външния вид?
Защо ли не ти го е казал това примерно като е почнал да те сваля?
А защо не се е свалил с някоя, на която одобрява визията??
На мен мила авторке ми намирисва, че ходиш с манипулатор.
Днеска те кара да си промениш външния вид, а след време кой знае какви жертви ще те кара да правиш заради неговия вкус, неговия кеф, неговото удобство, неговата изгода, неговите виждания?
Научи се да отстояваш себе си, авторке!
Ако решиш да променяш нещо във външния ти вид или в живота си изобщо никога, никога, АМА НИКОГА НЕ ГО ПРАВИ ЗАРАДИ ДРУГ ЧОВЕК.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3110857667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не нося пошли и разголени дрехи, макар че имам какво да покажа. Нямам татуирани вежди и изкуствени мигли. Всичко е в нормата. Не си представяйте червено червило и черен опушен грим, къси поли и така нататък. Нося или само очна линия или само сенки, не прекалявам, подчертавам скулите и устните-да( малко ).
Номер 2 не знам защо така нападна, очаквах го, но не толкова грубо. Както споменах познаваме се от 2години, заедно сме от половин, трябва да е видял как изглеждам през това време, при положение, че работим на едно място.
Слушала съм всякаква музика, просто тази сега ми допада най-много( по смислените текстове), не простошките

Авторката

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ad81c0c24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Проблема не е само в грима,а и в манталитета.За съжаление тепърва ще берем плодовете на това чалга поколение и още по-лошото,на поколението на чалга поколението.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dd7f1fc714
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Виж, щом двама мъже - и то най-близките ти: баща ти и приятеля ти - са ти казали, че прекаляваш с грима, значи прекаляваш. Визията на фолкпевиците е много далеч от моето разбиране за женственост, така че нея аз не я коментирам. Но ще ти дам няколко съвета, които работят безотказно, ако искаш да изглеждаш като дама.
- Колкото по-къса е роклята (полата), толкова по-ниски са обувките.
- Колкото по-дълбоко е деколтето, толкова по-дълга е полата.
- Комбинацията - къса рокля с голямо деколте плюс обувки с висок ток е катастрофа. Да, на магистралата няма да имаш конкуренция, но само там.
- Не носи повече от три цвята в един тоалет. Препоръчвам ти изчистени кройки, без щампи, шарении, капси, пайети и прочее украшения. Дрехата трябва да е посланик на личността ти, тя не трябва да изпъква пред твоята индивидуалност.
- При бижутата съветът ми е да комбинираш само обици с пръстен или колие с гривна, но не и четирите накуп.
- Ако боядисваш косата си, цветът да е близък до естествения.
- Що се отнася до грима, тук има една такава хитрост - "или очите, или устата". Т.е. ако гримираш по-силно очите, слагаш на устните само невидим гланц и обратното - ако използваш ярко червило, си позволяваш само малко спирала на миглите.
Знаеш коя е Коко Шанел, нали? Е, тези думи са нейни: "Ако си се запознал с красива жена, но не помниш с какво е била облечена, значи е била облечена идеално". И още един съвет от Шанел: "Преди да излезеш, погледни се в огледалото и махни нещо". Всяка претрупаност е враг на стила. Стилът е в минимализма. За мен няма нищо по-елегантно от жена в едноцветна рокля с изчистена кройка и дължина до коляното, само един ред перли около шията и класически обувки с тънък ток. С такава жена мъжете инстинктивно започват да се държат като джентълмени. Жената говори чрез визията си; външният й вид казва много повече, отколкото думите й. Вулгарният стил на фолкпевиците натрапва само едно нещо - "ако ми дадеш пари, ще спя с теб". Нормално е приятелят ти да е отблъснат от това послание, да не говорим, че вероятно се притеснява и за репутацията си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 335ea6b64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами явно малко прекаляваш с грима, щом и двамата ти го казват. И аз често го виждам сред жените, че повечето не си знаят мярката и вместо да станат по-красиви, се правят на палячо и изглеждат като фолкаджийки, т.е. евтини. Вие си мислите, че колкото повече сте гримирани, толкова по-красиви ставате, но всъщност лесно изтървате баланса. На един мъж такива неща му правят впечатление, но явно на вас ви е по-трудно да намерите баланса. Ако имаше как да те видя на снимка, щях да ти дам по-добър съвет с кое точно прекаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f573b14a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също съм на мнение, че иска да те възпитава и да ти се налага.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c7b276beb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си си ти и бъди тази, която искаш да виждаш в огледалото. Според написаното от теб, не се гласиш много, но твърдиш, че баща ти ти е казал, че приличаш на чалга певачка? ! Струва ми се, че историята е поизмислена... От друга страна, казваш, че приятелят ти е много по-лесно, голям от теб... Да не би пак онази лелка, която си фантазира за млад любовник, да се мъчи да плюе по младите девойки???

Много силно ме съмнява историята ти, ама наистина много. Аз и тези около мен, се гримираме долу-горе с количеството, което и ти си посочила и ни най-малко не приличаме на чалгарки. Другото, по-важно е, че не си падаме по много по-големи. Всъщност не познавам лично момиче, което да ходи с много по-голям. Тука, обаче, във всяка втора тема, младият/младата ходи със стар/а. Явно наистина някоя възрастна женица си мечтае за младо и мъти водите тук. По едно време беше пуснала поне 10 теми, една след друга, за младо момче с лелка, всъщност бабка...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f2360b2139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До колкото разбрах хората не харесват начина по който се гримираш и по който изглеждаш, а не добре изглеждащите жени като цяло. И са ти го казали, че трябва да минеш курс, защото явно се правиш не на фолк певица а на магистралка, защото и фолкпевиците не се гримират сами вече!
Приеми критиката и смени начина си на гримиране

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9d12db05b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом ти харесвада да се гримираш и да слушаш чалга - давай и хич да не ти пука. Животът си е твой, живей го както ти харесва. А ако на гаджето това не му изнася - сменяй го, мъже много. Един мъж ако наистина те обича, ще те приеме каквато си и ще иска да се чувстваш добре и да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0b82d33133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   ГримиРАм, без В! И е подрАжавам!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e844e523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   А ти 11 си оправи правописа. Приеми критиката.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: da426172a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм но2. И искрено аплодирам но. 7.

...
Ето точно така трябва да изглежда всяка една жена. Буквално се влюбих само като си представям. Истината е , че българката в близкото минало точно така и изглеждаше и имаше славата на от най красивите жени в света. Сега обаче народа ни оскотя . Елегантността се превърна в пародия , чалгата стана нарицателно за разврат , пошлост и простащина, т.е. нещо обидно , но странно защо младото поколение искрено й се покланят.

Авторке , не знам наистина дали си прекалила с грима . Никой не може да каже. Защо обаче не пробваш без него. Ей така да направиш густо на мъжа си. Поне за известно време. Виж резултата и докладвай тук да видим и ние.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 21ba28b1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз също много одобрявам 7!!! Хората трябва да имат стил и класа, и не са нужни много пари за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker