Какво се обърка в 6 месечното ни съжителство ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се обърка в 6 месечното ни съжителство ?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1903 пъти
Здравейте пише ви млад мъж на 26 години, видимо объркан. Млад, здрав добре изглеждащ със сексуален проблем, който до сега нямах. От 6 месеца живеем заедно с моята половинка която е на 23 страшно красива млада дама, с която сме заедно от 8-9 години. Хубав, страстен, продължителен секс докато обаче не дойде да живее при мен, с което нещата се объркаха. Сега не знам какво се случва но не е нормално, някак не ме привлича достатъчно колкото и грубо да звучи, обичам я но нещо се обърка и какво е точно се обръщам към вас, защото чувствам че се дразни от това че не и давам каквото би трябвало да давам. С риск да прозвучи пресилено сега давам 20 % от това което мога да дам, така го усещам ! Но защо? ..


Търся помощ, защото и кавгите вече са на лице а не искам да я губя. Моля за съвети, не за критики! .. благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7dbcc7825b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти е интересна, виждаш я постоянно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eefdf66955
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Омръзнали сте си. Време е за смяна.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 25b48c9767
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярвай на червата си, Авторе. Щом така го усещаш да и даваш само 20%, значи не е същото за теб. Съвместното съжителство разкрива всички черти на онзи с който живееш. Може би си започнал да прозираш, що за птица е приятелката ти и съвместния ти живот с нея логично е започнал да не ти харесва толкова.

Замисли се дали как се виждаш с тази жена след да речем 1 година. Сега се запитай как се виждаш с тази същата жена след 5 години. Искаш ли деца от нея? Там е отговора, Авторе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c9d673647a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Омръзнало сте си, връзката ви е изчерпана и т. н.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 000aab367e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Припомни си какво ви е събрало. Помисли какво куца. Гледай простичките неща.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 39300dd789
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 3 - Как пък така всички възрастни двойки които познавам са с по 50-60 годишни бракове и не са си омръзнали? Дори и на тази възраст винаги ходят под ръка и се смеят на шегите си. Не мога да разбера какво е объркано в днешното общество, че младите хора толкова бързо си омръзват и така лесно се предават във връзките си?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f6060ee42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Човек като изгуби нещо тогава го оценява. Внимавай сине

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1c14f805da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами как да ти кажа... прогледнал си отвъд външността ѝ.
Още си твърде млад, но с годините и опита (и може би с голяма доза изненада) ще откриеш, че човек не е (само) външност... даже далеч не е външност. Аз така бях много изненадах като опитах на вкус чиста ванилия, и се оказа че изобщо не е сладка, както си представях, а е кисело-горчива с вкус на химия...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 97c6399ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 7 Ти пък колко 80годишни двойки познаваш, трябва да са на по 80г щом имат 60 годишни бракове.
"Не мога да разбера какво е объркано в днешното общество, че младите хора толкова бързо си омръзват и така лесно се предават във връзките си?"
обърканото е че днешните млади много по трудно правят комромиси, трудно отстъпват, не са научени да прощават. Не знаят какво е днес да се молиш да целунеш ръка на свекъра/тъста, който снощи ти се е скарал и те е "напъхал в кучи гъз", че си направил неправилно нещо дребно или просто злобее срещу теб. Докато старите двойки са го преживели това, прощавали са големи неща, и прошката/компромиса за партньора им е нещо толкова лесно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1c14f805da
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   7, ами много просто - те са научени ДА КОНСУМИРАТ, а не ДА ГРАДЯТ.
Връзката се гради с години, с любов, с доверие... Тя не е нещо, което се намира на улицата. Необходими са КОМПРОМИСИ, ТЪРПИМОСТ, МИСЪЛ ЗА ДРУГИЯ.
Къде ти такова задълбочаване у днешното поколение. което е научено, че НОВИЯТ Ariel пере по-добре от стария. Че човек живее не в полза на обществото или на собственото си развитие, а да събира лайкове, щото се е снимал по бельо... Че модните и скъпи дрешки, скъпият часовник и фешън-прическата, или това, че си отишъл в Дубай и си яздил камила определят цената ти като човек..

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 42123e8ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №7, в дълбока заблуда си! Старите не се разделят, защото се ползват взаимно за упори. Ако се махне единият, пада и другият, живеят като съквартиранти, но любовна тръпка няма вече. Младите се разделят, защото глупаво са се събрали и по късно им идва акъла. Нали сте чували - любовта е сляпа. Събират се слепешката, а когато прогледнат бързо изтрезняват. И този младок бързо се е наситил, или вече не му става и затова реве!?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2d3caf36a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 7, то е ясно.
Младите хора са неблагодарници, вечно търсещи тръпка, емоции, забавления. Така, както са ги учили в холивудските филми. Ако трябва да вникна по дълбоко..
Не знам дали световната политика е целенасочена в това, но е факт, че всичко, което гледаш пред екрана и слушаш те превръща в консуматор. Все нови и нови неща, излизат, които ти "трябват". А живота ти се струва празен, защото си гледал в американските филми "Животът мечта", който ти така и не успяваш да живееш. Защото този "живот мечта" е една глупост. Всъщност зад целият блясък на успеха стои много труд, пот, лишения, дисциплина, които няма как да ги видиш. Да не говорим, че хората, които отиват да живеят в америка прекрасно знаят, че между филмите и реалността, разликата е огромна.
Но да оставим филмите и да се върна на темата. Просто смятам, че ние българите трябв да се учим на благодарност, на ценни качества и това трябва да бъде смисъла на живота ни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7dbcc7825b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   7 Преди семейството е било ценност и не са се разделяли , повечето хора са били с един сексуален партньор . Сега неата не са така . Всеки иска да получава и да не дава .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dad574eaa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 7. Възпитахме поколението да са консуматори. Не дават, не търпят, не носят отговорност. Само консумират.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 685c2ba0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Когато погледнеш лицето на един мъж, виждаш натуралния му истински образ.
Когато погледнеш лицето на една жена, виждаш резултата от нейната фантазия.
Случвало ми се е да дръпна красива мацка в дискотеката и на сутринта като се събудя, се чудя какво е това същество което лежи до мен. Цялата възгавница омазана и изплескана с грим. Уж не бях пиян вечерта, но тая сега не прилича на мацката от снощи.
Мисля че това се е случило с теб.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 17e4886040
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   7< медии, кино и тем подобни постоянно ни втълпяват, че трябва да получаваме само най-доброто и на момента, защото "го заслужаваме", разбирай по дефолт, демек не е необходимо да даваме, а само да получаваме наготово. Ако панталоните ни са се скъсали, защо да ги шием, респ. да решаваме проблема, а просто не хвърлим и не си купим нови. Ако имащ парички ще си купиш по-лъскав, по-модерен, това ти вдига статуса и ти чеше егото. Нали трябва да купуваме постоянно ново и ново, за да върви икономиката. Айде за панталона не е проблем, но този манталитет се прехвърля и във връзките - ако жена ми ме е издразнила няколко пъти, защо да се хабя да оправям проблема, като мога просто да я сменя с нова. Хем ще е нещо ново, нали всяка втора реклама крещи "ново". Новото е символ на свежа емоция и на това, че заслужаваш ново, вместо да градиш и поправяш старото, което е символ на липса на възможности. А и ако имаш повечко парички, може и новата ти жена да е по-лъскава, съседите да ти завиждат и т.н.

Филмите, песните и рекламите постоянно ни втълпяват как цял живот трябва любовта да е по мед и масло, как трябва непрекъснато да има тръпка, бурен секс и т.н. И всичко това ни се полага по подразбиране и ако някой не ни го даде, едва ли не е някакъв злодей, който ни е ощетил несправедливо и причината никога не е в нас, а само в него. И в първия момент, в който партньора ти поомръзне, не те задоволява сексуално, няма бурна разтърсваща тръпка или пък се усетиш, че хуя му не е 20 санта като на порно актьор или циците и не са най-големите сред комшийките и колежките и първата мисъл, която ни минава е "аз не заслужавам това", "не съм щастлив така", "той трябва да се старае повече", но не и "какво му има на човека", "с какво мога да му помогна", "той е моя спътник в живота и трябва да си помагаме взаимно", "да, може да е сбъркал, но всеки греши, и аз съм бъркал, но тя ми е прощавала".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 33ac69e0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Отговори си на въпроса дали имате някакви проблеми от друг характер. Дразни ли те с нещо, което не си забелязвал преди да заживеете заедно? Ако нейното присъствие наоколо ти е приятно и постоянно търсиш близост с нея, не знам какъв може да е проблемът, за да не я желаеш. Ако обаче не ти е приятно да се гушкате, целувате и прегръщате, това може да обясни и проблема със секса. При много двойки скуката и сивото ежедневие убиват любовта. Затова се постарайте да разнообразявате ежедневието си, да имате общо хоби, да правите планове за уикендите. Просто си създайте занимания, които ви обединяват, а не разделят.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1695673758
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   " Романтиката мигновено се изпарявала, в момента в който и двамата почнат да ходят в една и съща тоалетна...."

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: abcddeb3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора:
Благодаря на всички за изчерпателните съвети ! До номер 18, мисля че си прав, и то много ! И точно това ще направя ;)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b3256725e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нормално е - връзките се развиват - на вашата и време да мине на друго ниво.
Това, което пишеш ти се струва така, защото го сравняваш с преди. Преди си я виждал рядко и си я желаел всеки път. Сега - обратно - виждаш я постоянно, но я желаеш не всеки път. Реално - сигурно пак толкова си я желаеш, колкото и преди.

Задай си въпроса как ще се чувстваш ако нея я няма?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker