Не ми отговаря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми отговаря
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1214 пъти
Здравейте!

Момче съм от Англия и уча в университет. По рождение съм християнин и наскоро тръгнах на църква. Не бях посещавал място на хвалебствие от няколко години. Също така се прибирам в градчето, където живеят родителите ми и където се намира църквата.

Та да пристъпя към проблема си. Одеве бях писал тук относно момиче с което излизахме. Но по стечение на обстоятелствата я оставих. Просто я разлюбих. Исках да се посветя повече и на вярата си. По миналата неделя бях на събранието както всеки друг уикенд и там беше едно ново момиче с майка си. След службата разговаряхме и тя ми допадна страшно много. Лъчезарна, усмихната, красива. Също така и отговаряше надлъж и над шир, не беше мълчалива. Това ми бе наблюдението поне тогава. Обаче явно направих грешката , да ѝ споделя за бившата ми приятелка, понеже тя и бившата ми приятелка са от една и съща страна. Тя се учуди, че съм бил в нейната страна. Обменихме фейсбук, защото тя твърдеше, че не знае номера си наизуст и че няма как да провери понеже телефона ѝ бил в майка ѝ. Говорихме още и тя сподели, че трябва да си ходи. Изчаках няколко дни да ѝ пиша, да не изглеждам отчаян.

Писах и казах, че се радвам че се запознахме и коя църква посещава попринцип, дали имат младежко и тн. На следващия ден я видях онлайн с разликата, че профила ѝ бе деактивиран. Съобщението ми беше отбелязано като delivered. Това беше преди повече от седмица. На следващия ден тя си възстанови профила, но съобщението ми стана от delivered на sent и си стои така и сега. Не знам как да разбера това, някакъв бъг ли е? Да ѝ пиша ли втори път? Струва ми се обаче че не се е вписвала в профила си от близо една седмица. Да не би пък да ѝ е направило лошо впечатление, че имам бивша, а християнството забранява извънбрачни връзки. Тя ми се вижда наистина потопена във вярата си и повечето ѝ приятели във фейсбук изглежда да са християни. Не успях да ѝ отбележа, че докато бях с бившата си не бях новороден християнин все още..

Както казах, момичето ми допадна много. Любезна, мила, красива, обаятелна, прелестна и тн. Не знам как да разбирам всичко това. Бих искал да я видя пак, да я опозная, но как? Още нямам отговор от нея. Какво мога да предприема от тук нататък?

Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00af8d3f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да я оставиш на мира. Ако иска , ще ти отговори.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eb5be5914e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва ли да не е видяла, по-скоро няма интерес. Може от любезност да е говорила с теб, може нещо да си сгафил, може и да се притеснява от техните, щом са толкова религиозни.

Каквато и да е причината, не мисля, че има смисъл да я занимаваш повече. Тя ако имаше поне малък интерес, все щеше да ти драсне едно hi. Но понеже виждам, че я харесваш много и ще те човърка, все пак и пиши още веднъж да се увериш, че съм прав. Ако и тогава не ти отговори, не ти остава нищо друго, освен да я оставиш на мира.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5447dc6e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам правило, което е да се повтаря веднъж!

Казваш каквото имаш да казваш, повтаряш го един пък ако се налага, защото съм се убедил, че всичко се случва и в много от пътите изобщо не е това, което си миисля.
Ако след повтарянето положението е игнор, то тогава забравяш за номера.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 46fc746469
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от коя секта си каза?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker