Страх ли ги е мъжете да заговарят и да бъдат с красиви жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ли ги е мъжете да заговарят и да бъдат с красиви жени?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2874 пъти
Здравейте! Въпроса ми е зададен в заглавието. Нека всеки да сподели своето мнение и опит. Това, което аз мисля е, че мъжете предпочитат да бъдат с по-непривлекателни жени, защото няма да се страхуват, че някой би могъл да им я открадне. И в повечето случаи красивите жени остават сами.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1435a5c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами сваляйте вие , като не искате да сте сами . Аз съм бил с красиви и с грозни и никоя не съм върнал. И вас няма да ви върнат. Лошото е че хубавите ябълки нали знаете ...онова за прасетата.

Не е красотата а самочувствието от нея може да спре мъжа. Т.е. жената си е повярвала наистина, че е красива(не казвам че може да не е ) и на това залага. Нещо на което средностатитическия мъж не може да отвърне(виж ако е някой зализан суетен перчем представител на прасетата). Ако обаче една жена заложи на интелект , рационално мислене и разум , тогава първата среща би протекла по-различно.
Предполагам, че по същия начин се чувстват жените ,които присъстват на интелектуален разговор , воден от мъже. Често красивите жени стават обект на присмешки. *За справка "Анна Каренина"

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bd15452122
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не красотата отблъсква, а мисленете на повечето красиви жени, че като са красиви и едва ли не къде си тръгнал да я сваляш и какъв си ти въобще, освен ако не си Брад Пит. Дори да си Брад Пит и да я свалиш, тя винаги има едно такова очакване, че нейната красота е достатъчна и не е нужно нищо да прави, а само ти си длъжен за всичко. И едва ли не, че за нея се редят мъже на опашка и само да не си и изпълнил някой каприз лесно може да те замени още същия ден. Ами никой уважаващ себе си мъж не би търпял такова нещо.

Грозните жени пък точно защото са грозни, често са и по-смирени и се раздават повече. От тях по-лесно можеш да получиш нормално отношение.

Но разбира се, има жени красиви и физически, и като хора, има и такива грозни и външно, и вътрешно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0509efc563
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ами отговора на въпроса ти е вплетен в описаниет.
Какво означава някой да ти я "открадне"? Тя да не е кола или телефон или джобно ножче?
Ей това ви е проблема и на красивите и на грозните. Не може да ви се има доверие. С едното око гледате мъжа си, а с другото му търсите замесник.
Никой не обича да се чувства заменим.
Разбираемо е че всяка връзка може да се разпадне. Разбираемо е че нещата не винаги се получават, но за да се получат трябват компромиси и от двете страни. Трябва и двамата да работят в тази посока и да изтърпят опеделени трудности и премеждия.
А не нещо като не ти изнася или като видиш зор някой да те "краде".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bb5a879237
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля като теб. Мисля, че мъжете избират по-грозноватите жени, каквато в случая съм и аз, защото няма от какво да се страхуват. Нямат кой знае каква конкуренция и не полагат кой знае какви грижи за жената до себе си. Чувстват се по-уверени в себе си и така. Ти може би си сама и не си щастлива, но много жени които не са толкова красиви също не са щастливи. Знаеш ли защо? Ами защото всеки път като излязат с половинката и той зяпа такива като теб и още други неща. Така, че не си мисли, че само ти си ощетена. Не може да очакваш от хората да те искат само защото си красива.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4be3d89c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Точно обратното, ако някой непознат те засече на улицата и си му красива, симпатична веднага ще те заговори. Проблемът е че вие жените не действате. Сега друг е въпросът ако си срамежлив човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1e271adca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Абе, той мъжът не го е страх сам по себе си от красиви жени. По-скоро портфейлът го е страх...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cb2a7feac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и имам известен опит във връзка с поставения въпрос. Проблема с красивите жени е тяхното самомнение и себеоценка и това, че поставят трудности в общуването с тях, защото смятат, че трябва да ги "спечелиш". От друга страна по-обикновените момичета с които си допадате могат да са очаровани от вниманието което получават и се радват а и ти се радваш и ти е приятно когато си оценяван. Естествено като мъж на теб ти е приятно когато жената показва, че и е приятно с теб вместо да играе игри, да има мнение, че трябва да бъде печелена, да се прави на труднодостъпна, защото това ти създава неприятни емоции и е уморително. Затова мъжете се отказват от това да правят стъпки към красиви жени, защото красивите жени са трудни в повечето случаи а мъжете а и всички сме твърде уморени, понесли сме вече много от живота и просто нямаме търпението, енергията и силите да се занимаваме с капризи независимо колко красива е една жена. За какво ни е красива жена, когато красотата и е източник само на неприятни емоции в следствие на нейната самооценка? Не е от страх, ние не се страхуваме от жени, от нежелание да понасяме претенциозно отношение е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 51ac3ac994
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Изобщо няма общо с красотата, авторе/ке.

Хората обикновено се задомяват с по-непривлекателни, защото те имат повече и по-добри качества от красивите хора, чисто и просто защото на непривлекателен човек му се налага да изпъква с друго.

Та затова, ако видиш мъж, който е бил с красиви жени и накрая си избира някоя, която не е нещо особено (същото важи и за жените разбира се) това е точно защото когато решиш да градиш - гледаш да е стабилно, да е уютно.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: beebd3fdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторката:Жена съм.В повечето случаи ,както някои казаха жената,която е красива залага само на красотата си и един вид очаква тя да бъде боготворена затова.Но смятам,че има и жени като мен,които не са просто една красива обвивка,а крият и много други положителни черти.Може би затова,че мъжете в повечето случаи,в които са се опитвали да привлекат вниманието на някоя по-красива жена,тя ги е отблъсквала,защото е имала огромни очаквания и те като са си изпатили от такъв тип жени вече не се и опитват.За съжаление обаче страдаме другата част от красивите жени,които определено можем да предложим много повече от една красота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 530b1d96d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И отново както винаги в коментарите си пролича колко много ги е страх от красивите жени и колко много ги е яд на красивите жени и се комплексират от тях- и мъже, и жени. ;) Хохохохо

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3047cd9080
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Стига с тия клишета мъже това жените онова, грозните - красивите. Я се огледай - колко двойки познаваш и виждаш, които са красиви и мъжа и жената, или поне единия? Малко, и веднага се забелзяват, нали. Но това не е попречило на останалите да се чифтосват, струва ми се. Излез от компютъра и рекламите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 530b1d96d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 Много ясно, че ще е нелепо очевиден грозник да се тръшка на хубава жена. И много ясно, че грозните ще са смирени, та имат ли друг избор? ! Хахаха И накрая... много ясно, че всички страхливи и комплексирани грозници ще боготворят другите грозници, че са нещо повече видиш ли, нищо, че завалииките по цял ден плюят от злоба и въртят евтини номера, къде в нета, къде в реалността. Пък красивите естествено са тъпи на галоши /нищо, че често те са и по-успелите/ и много са си повярвали... ама не ни е яд на тях хич видиш ли!! Хахаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 77d9441435
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Много точен коментар на номер 7.
По-добре не може да бъде казано.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1cf01b78be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз пък съм забелязала обратното. Мнозинството от мъжете, които познавам като видят красива жена и се започва подмазване, примолване. Покани за вечери, излети дискотеки. Пред този тип жени се правят едни мили, добрички. А на обикновените жени чак толкова евала не им правят. Смешното ми е как някакви нищо и никакви типчета - нито външност, нито интелект, нито добро материално положение се пробват и си вярват, че красиво, много добре поддържано момиче ще им обърне на тях внимание.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6bc31fa882
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14, това не променя факта, че много от красивите жени са с излишно самочувствие. Нормално е всеки да се пробва на хубавото с надежда да излезе и читаво, ама рядко се случва. Защо да не се пробват? Аз съм виждал красиви жени с откровено грозни мъже, които нито са някакви уверени, нито богати, нито нищо. Явно ако пробваш, все пак има шанс да те огрее.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 799f0787a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Повечето красиви жени по света са нещастни в любовта.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 782bfc4473
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Пълно е с 25 и нагоре годишни девствени мъже, които са такива само защото никоя от красивите и поддържаните жени не ги желае, а често дори не ги и отразява. Мъжете са много по-капризни и имат много по-високо самомнение и претенции.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1735b7f771
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз пък имам въпрос, който ще отговори на въпроса на авторката:

Авторке, а ти отвращаваш ли се от грозни мъже?

Ако "да" значи ги подбираш по визия. Т. е. за теб визията е всичко. Само това може да предложиш. За жените, а и за много жени любовта е като пазар. Често се случва жена да каже "аз знам колко струвам".
Не е отблъскваща красотата. А подхода ви. Само с един поглед се разбира, че така подхождате във връзките. "Виж, аз съм много скъпа и ти не можеш да ме купиш, тъй като не си красив и няма да си подхождаме". Съответно мъжа разбира би влязал в ситуацията на "гроздето е кисело, щото е високо"

Сега, ако подхода и при двамата се опираше на друго. Например на ситуация в която жената има нужда от помощ, защото е закъсала с колата на пътя. Стресирана е, чорлава и през ума не й минава за външността й. Спира грозен мъж да й помогне, безкористни мисли. Тогава щеше да има симпатия нали? Даже би си казала " Абе той май не е толкова лош" или пък " виж какъв мил и учтив човек".

Ето за това разминаване говоря. По-грозничките жени залагат на ЧОВЕШКИТЕ си качества и виждат хората по друг начин, не се перчат по клубовете.

Да с таз твоя красота сега важиш (има няма 20ина години). Но никой мъж, който също залага на човешките качества няма да ти обърне сериозно внимание. Най вероятно ще обърне поглед първи. И да, най вероятно ще се изчерви, защото суетата ще му е чужда, а суетата има пряка връзка с егоизма у човека.
Ах колко често се забелязват "красиви двойки" в който всеки е до болка суетен и сам са себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9f5130492
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Повечето мъже не се страхуват от хубави жени, а са супер нагли и безцеремонни, дори жената отсреща да не им дава повод за това..
Тук има изказвания, че едва не ли красавиците се правят на недостъпни и очакват да им се свалят звезди.. А всъщност на повечето от тези жени толкова много им е писнало от проучващи ги погледи, от разни подмятания, от това някой ей така да ти висне на главата, че видиш ли искал да се запознаете.. Напълно логично е да погледне с пренебрежение поредния нахалник, и то не защото се мисли за мис Свят, а защото и тя има правото да харесва или не даден човек, още повече ако усеща, че той се навърта покрай нея само заради външността..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fe96581ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ако мъжът е мъж, никой няма да му я вземе. По-скоро жените не харесват готини мъже, защото една като тръгне с един и всички ще я гледат и завиждат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f2c23b2f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Несигурните мъже ги е страх. Те попринцип се чувстват уязвени от жените, а от красивите още повече, понеже за тях те са хем желани, хем недостижими. Притесняват се, че няма да могат да задържат такава жена, понеже тя има голям избор, а те не са уверени, че могат да преборят конкуренция.

Виж само какви обобщения се изсипаха за красивите жени. Били с прекалено голямо самочувствие, нямали какво друго да предложат... Пък и очаквали мъжът да ги заговори (тоест, недостъпни са за някой, който се страхува да действа с жените), което явно е доста лошо качество. И разбира се почват едни приказки за претенциите на тези жени, като че ли фактът, че те точат лиги по тях не е показателен за мъжките претенции.

Истината е, че има жени като описаните, но повечето красиви жени са си напълно нормални хора. А уверените мъже нямат проблем да ги заговарят и да градят сериозна връзка с тях. Тоест, ако един мъж има проблем с красотата ти, не ти трябва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 495ec62443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не ни е страх от красивите жени. Просто мбого мъже се притесняват от очакванията и цената, която евентуално трябва да платят, за да задържат тзи красота при себе си! И често се отказват или доти не се пробват, защото са сеикнали на по-лесни!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c1a9af37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Подкрепям номер 21.
Проблемът не е в красотата на жената, а в самочувствието на мъжа. Мъж с истинско самочувствие няма проблем да заговори която и да е жена, която той си избере.
Истинското самочувствие няма нищо общо с външния вид или с материалните притежания на един мъж, то идва от вътрешните му убеждения за собствената му стойност като човек. Ако той има нужда от външни фактори (патерици) като хубави дрехи, коли, апартаменти, много пари, хубави тяло и лице, върху които да си гради самочувствието, то това е мъж с ниско самочувствие... както и да изглежда отвън.
Когато мъж без, или с ниско самочувствие, види красива жена той моментално я поставя на пиадестал и в него се активират определени мисловни модели - "Тя е висока летва", "Сигурно търси само пари... къде ще се занимавам с нея".... или ( в най-добрия случай) започва едно "мазнене" и угодническо сваляческо поведение, което жените с право ненавиждат, тъй като ненавиждат мъже, които се поставят по ниско от тях.
Жената иска да бъде завлядяна и подчинена. Тя иска да почувства силата в един мъж. Изобщо не говоря за физическа сила или някакъв вид тормоз... говоря за сила на характера и волята, за истинската мъжественост.
По принцип красивите жени са обект на постоянен мъжки интерес. За съжаление огромната част от мъжете, проявяващи интерес са в категорията на "без истинско самочувствие". Много от тях дори не смеят да заговарят подобни жени, но и реално те не се харесват на красивите жени. Така се получава парадокса красива жена с на теория огромен избор от мъже, реално да няма избор.
Мъжете с реално самочувствие в днешния свят са крайно малко. Те не стигат за всички жени, дори и за красивите. Но хубавото е, че тези мъже (мъжете с избор) по-принцип харесват основно красиви жени, така че красивите жени са все пак леко по-привилигировани в това отношение, в сравнение с по-непривлекателните си посестрими.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c5d69994b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   По мои наблюдения днес мъжете се страхуват само от обвързване. Никой не се жени, защото не иска задълбочаване във връзката, никакви отговорности и желание за създаване на семейство. Такава апатия е обзела мъжкото съсловие, че няма никаква опасност някой да се бори и отнема чужда жена. Авторката сигурно е много млада и затова има някакви романтични очаквания. Скоро, след една, две отрезвяващи връзки ще слезе на земята. Предполагам, че все още ще е красива и интелигентна, но няма така ентусиазирано да залага на тези качества, защото те не са никаква гаранция за светло бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0939da6e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз съм номер 7 - Изказаха се мнения от жени, че мъжете били с ниско самочувствие и затова не заговаряли красиви жени и подобни неща. Не е така, просто ние знаем в какво се превръща една жена, която смята че е красива. Да си го кажем направо - превръща се в нарцистично чудовище, което е обсебено само от себе си и външността си и очаква целия свят да се върти около нея. Тук говоря за истински красивите жени, каквито мнозинството от жените не са. Истински красивите жени са 1 на 100 жени.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8fb56339b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм жена, не много красива и просто чакам Истинската любов. Да погледна някой и да знам, че искам да остарея с него и да бъдем Семейство. На 23 съм, бях с един мъж за година, той дойде при мен и както някой казаха сигурно от ниско самочувствие и много телевизия само като го погледнах исках да бъда с него. Нямах никакви очаквания и претенции. След няколко дни мислех и как ще остареем заедно. Ама след година ни мина мерака. Като бъдете с някой мъж мислете дали може да сте с него завинаги и да се обичате. А не дали ще има голяма къща и кола. Вече много хора бъркат Любовта с Интереси. Аз ако има как да избирам между Истинската любов и Всички пари на света бих избрала Любовта.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1435a5c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ще ти кажа една притча .

Една жена в селото била много красива. Но била монахиня в местния манастир. Един мъж много я харесвал и навсякъде я следял . И така с дни и седмици, месеци дори. Накрая тя не издържала спряла се , обърнала се и го заговорила:
- Защо постоянно ме следваш?
- Защото си много красива! Отвърнал той.
- И кое ми е толкова красивото?
- Очите ти ! Запленен съм от тях!
Тогава тя бръкнала в очните си ябълки, извадила си очите и му ги дала.
- Ето ти очите ми. Дано сега останеш доволен.

Поуката е че красотата не съществува, съжалявам за лошите новини. Тя е илюзията в главата на хората които я виждат, не е в тези , които я притежават !

В реалността това са просто едни очи, една коса и едни устни...Съвкупно разглеждани имат някаква естетическа стойност и хармоничност , което обаче е илюзия. Болестта , масово на хората е когато виждат тази илюзия , като този олигофрен от притчата да кажат "красива си". Тази илюзия се подхранва в днешно време до болка от телевизия , списания , порно филми и тн, но това е друга тема. Важното е , че масово робуваме на това и даже не се усещаме.

Истинските мъже не се впечатляват от "красотата " те разглеждат нещата такива каквито са, заради отклонението си внимание към по важни неща , като добродетелите например. За тях фазата "по дрехите посрещат " е много кратка , ако ли не даже никаква. За тях при първа среща един жест е достатъчен понякога да преценят жената и да не си губят времето с нея..
Давам пример за жеста.. Снощи видях едно супер "красиво" момиче, руса, наконтена , превъзходно нанесен грим , красива рокля и тн...влизаше с приятелките си в един клуб.. Пиеше някакъв ред бул от кенче. Дойде техния ред да влизат и тя буквално си изхвърли кенчето наполовина пълно на земята, в краката на другите чакащи на опашката , пред входа на клуба. Охраната нищо не й каза разбира се , защото тя ще им докара приходи и тн ( това е друга тема)
Та , колко от вас след като видят тая гнусотия ще отидат при нея с ясното намерение за здрава и стабилна връзка. Аз се гнуся от това , а даже и наполовина истински мъж не съм . Тя с поведението си не може да привлече друго освен бройкаджии за една вечер...
Милата обаче знае че важи. Важи в някакъв долнопробен клуб , в който жалкото подобие на "мъже" точат лиги по късата й пола. Нейното самочувствие е базирано на точно това изкуствено внимание...нищо повече. Изкуствено момиче със изкуствено самочувствие, което ще дойде тук във форума и ще хленчи че била красива , но видиш ли истинските мъже не й обръщали внимание.

Едно леко отклонение за да бъда ясен. В Япония се счита , че има три вида жени;
1. Жена за душата (гейша)
2. Жена за тялото (проститутка)
3. Жена за продължаване на рода ( съпруга)

Ако сте красива проститутка , не се надявайте да срещнете истинския мъж. Категории едно и три , не пишат по този форум.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker