Бременна съм, а скъсахме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна съм, а скъсахме
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2047 пъти
Здравейте
Да разкажа моята тъжна любовна история
Март месец се запознах с едно момче в приложението badoo. И двамата търсехме сериозна връзка . Разменихме си номерата и почнахме да си пишем по whatsap и messenger. Той искаше да се видим още първата седмица , но аз бях малко резервирана, защото нямам голямо доверие на онлайн запознанствата. Той се ядоса и ме блокира , защото му отказах да се видим . След няколко дни той ми писа смс, че много съжалява и иска да продължим да си пишем . Не му отговорих. Чак в края на март му писах пак в badoo на шега , че е винаги онлайн там . Той не ми отговори веднага, а чак след 4 дни . Добре пак почнахме да пишем и на 6 април се видяхме . Много се харесахме и станахме гаджета . Така аз ходех всеки уикенд при него, защото той живее сам , а при мен нямаше възможност . Юни му отидох на гости за 2 седмици , но Юли се скарахме обаче жестоко, защото приятеля му беше дошъл през уикенда да спи у тях заедно с неговота приятелка, която пък има две деца от някакъв си и до 1 и 30 тази луда жена така и не сложи децата си да спат. Наложи се аз да и напомня че е време да си лягат . Следващия ден той цял ден не ми говори и излезна в 17 ч и се върна чак след полунощ бил при приятели . Никой не познавам в неговият град и ми стана наистина много криво , че бях цяла вечер сама. На другия ден си тръгнах и му казах всичко свърши . Два месеца не ме потърси . Чак септември се появи отново да ми каже , че не ме е забравил и много съм му липсвала .. Два месеца как ли е издържал без да ме потърси ако ме е обичал ? И така той ме помоли отново да пробваме заедно . Не бях съгласна цял месец му отказвах , но октомври приех . Той каза , че мога да отида там за един месец да видим дали ше може да живеем заедно този път . Приготвих си багажа , но пак нещата не потръгнаха между нас . Карахме се все за глупости . Останах там само три седмици. Той беше много груб с мен обиждаше ме , излизаше си късмети иска . Като го питам къде е бил той отговаряше, че не е моя работа. 3 седмици нито веднъж не излезна с мен навън нито ми даде ключ за квартирата . Последните дни ми даде ключ , но като го пробвах разбрах , че е фалшив . За рождения ден не ми родари абсолютно нищо .. Наистина много се ядосах и реших , че няма смисъл. Казах му , че ще си тръгна . Той нищо не каза не се опита да ме спре.. на същия ден той излезна ядосан без да каже нищо , аз след това му писах по whatsap , че е лъжец и всичко, което ми е обещал не го е изпълнил . Той веднага ме блокира там и навсякъде . После като се прибра не говореше нищо , а аз си приготвих куфара. Последната нощ реших да му го върна и да го обидя където ще го заболи най -много .. Казах му , че бившият ми е бил по добър в леглото .. Не че го мисля наистина , но от яд го казах . Казах му , че май не съм бременна и много ще се радвам ако е така..
Тръгнах си . Той ме изпрати до влака, заплака и ме погали по главата . Каза че никога няма да ме забрави и че винаги ще мисли за мен , и че никога повече няма да се видим . Едвам се сдържах да не заплача и аз .
Като се прибрах вкъщи си направих тестове за бременност- положителни . Нямаше как да му звънна да му кажа понеже ме е блокирал .. затова леля ми му звънна . Той и каза , че не е сигурен че съм бременна и че ще ми се обади на другия ден . Така и не се обади вече 5 дни минаха . Незнам какво да правя . Казал на леля ми че ще се грижи за детето , но защо тогава не звънни .
Наистина не мога да го разбера какво иска . А аз до понеделник трябва да взема решение за аборта
Помогнете ми . Дали пък да не отида до у тях

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 155812f414
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много съжалявам за това, което ти се е случило. Да приемем, че не ти се обади - готова ли си сама да поемеш грижите за детето? В историята си говориш основно за приятеля си и ми се струва, че подценяваш бременността си. В момента трябва да мислиш за себе си без значение дал ще абортираш или не. В момента той е човека, който е редно да ти звънне. На твое място бих задържала детето, но не знам как е ситуацията при теб. Работиш ли, ще се справиш ли финансово и най-важното е - искаш ли детето? Ако решението за детето е продиктувано само от телефонен разговор с него, това е твърде жалко. Сега е важното да си спокойна и да вземеш едно важно решение за теб и бъдещето ти. Съветвам те да не се унижаваш и да не го търсиш. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ff5929486
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не си писала на колко си години, но явно сте доста млади. Слушай сега, детето е огромна отговорност. Дори при двама родители си е трудно, камо ли ако останеш самотна майка. А повярвай ми с този така наречен мъж тъкмо самотна майка ще си. Изключи го от картинката ама наистина, без значение дали утре ще цъфне с някоя тирада колко си му липсвала. Изключи го от картинката и тогава си представи ще се справиш ли да гледаш детето сама. Имаш ли помощ странична, родителите ти какво мислят? Това момче вятър го вее. Няма да просъществуват отношенията ви с или без дете. Един човек, който държи на теб никога ама никога няма да се държи по начина, по който се държи той. Иде ми, дойде ми. Този човек не става за семейство, не си го и помисляй. Приключи с него сега, ще си спестиш много страдание. А за детето отново ти казвам мисли! Това е невинно същество, което ако дойде на този свят няма да е виновно за нищо. Но ще заслужава грижа и обич нали? Ще бъдеш ли способна да му осигурил нормален живот? Ако отговорът е не - аборт! Мисли трезво, сега мисли, че после ще е късно!!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0238ed4690
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За мен ти не можеш да разчиташ на този човек, независимо какво ще ти каже, защото явно при него няма нищо сигурно. Действията са му незрели и егоистични. Прецени си сама дали би гледала детето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5866b72d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Иди, иди... я си стой на д.... о, ти родители нямаш ли си? А пипе в главата? И не писа на колко години си, не че има голямо значение.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 779dcb5287
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не той, ти трябва да го блокираш от живота си, завинаги. Този не знае кой е и къде се намира. Направи аборт, може и медикаментозен, дишай дълбоко и продължи напред сама. И не се занимавай с виртуални хора! Те са лъжци и лузъри в голямата си част.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b27a272843
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тук не е мястото да получиш такъв важен съвет като дали да направиш аборт или не. Има прекалено много тролове в този сайт, не е сериозно. Посъветвай се с близки хора и решете какво ще правиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5b96163212
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Един месец не можете да живеете заедно, дете правите. Той те блокира, не иска да говори с теб, карате се, ти не се замисляш да вземеш мерки как да се пазиш и забременяваш от него. Без да се обиждаш, но това са цигански работи. Нито връзка имате стабилна, сигурно и материално не сте добре, дете ще гледате, пълна безотговорност. Изходът е аборт. И внимавай със следващия.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d8f01c7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След няколко години стаж като самотна майка, почни да пишеш как всички мъже са боклуци, и да даваш акъли на други жени как да постъпват. Примери тук в този форум като теб колкото искаш. Сами се закопавате, след това питате какво да правим.
Отговори си на въпросите, защо ходи при този човек? Защо допусна да забременееш от него? Защо продължаваш да се самозаблуждаваш, че ще се промени като си бременна и ще поеме отговорност?
Ако не е още късно, прави аборт и забравяй за него. В твоя случай това е поправяне на грешка, след което много внимавай с кой си лягаш и какви предпазни средства ще използваш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 60a9e15e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не виждаш ли, че този мъж има психични проблеми и е емоционално нестабилен? Аборт, понеже това може да се придаде и на детето. И далеч от него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f2efbb7819
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката
Мина вече цяла седмица от както знае че съм бременна. Още не ме е потърсил да ми каже какво ще правим. Май ми остава само да абортирам.
Мисля, че няма да мога да се справя да бъда самотна майка. Много ми е тъжно. Уж много ме обичаше. Казваше, че никога няма да ме изостави

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5b96163212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, всеки ,с който се запознаеш и след месец му станеш гадже може да ти обещава вечна любов. И ако ти вярваш само на думи и не настояваш да ползвате предпазни средства, значи си безотговорна към себе си. Вината е колкото в него, толкова и в теб. Но последствията са само за теб. Дано ти е за урок.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4da88b3736
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Вие сте емоционално лабилни и неспособни да се грижите за другиго. Затова - аборт, а занапред - противозачатъчни мерки!!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe19eac762
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Това да ти е за урок друг път да гледаш делата на даден човек, а не думите му. Само си прочети историята отстрани: писали си, после спрели, после сте се видяли, но сте се скарали, 2 месеца не си писали, после се събрали за месец, но издържали 3 седмици... тук спрях със сагата...
Това ли ти е представата за нормална връзка? Човек, с когото не можете да се понасяте дори месец? Не дете от него, и куче не трябва да вземате заедно.
Дори да те потърси, го блокирай, зарежи, забрави. За аборта виждам, че си решила, така че явно е най-добре. От този човек не можеш да очакваш да бъде баща и щом не си готова да гледаш сама детето, най-добре е да не го раждаш.
Вземи си обаче сериозна поука за друг път - не слушай сладки приказки, а гледай какво прави човекът. Всеки може да каже, че те обича, а дали действията му по-горе го показват? И не си позволявай да забременяваш от човек, с когото не сте живели поне няколко месеца, да имате стабилна връзка, да решите и двамата, че искате дете.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f2efbb7819
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От Авторката
Аз съм на 25 , а той е на 31 години

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb6e3fe79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторке, затова хората мислят преди да правят деца. Мислят и преценят. Всеки може да ти сваля звезди от небето, но ако като човек не става и те разочарова, ами не правите секс без предпазни средства. Хората преценят парньора, гените му, семейството. Аз не си представям да създам дете с някой, на когото не зная от какво семейство е. Не е безразлично твоето дете чии гении ще вземе.
От такива сайтове са или женкари или ненормални. И занапред не живей с някого, ако не го познаваш добре.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb6e3fe79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Познаваш ли родителите му, роднини, близки?! Е, как тогава е сериозен?! Ти си била просто чистачката и за под ръка за леглото. Как сте щели да живеете заедно? С брак ли или без? Щеше ли да признае детето или не?
Не знам на колко години си, но това е много безотговорна постъпка. Детето по-добре го махни, няма нужда да носи гените на такъв човек. И това да ти е за урок, деца се правят с акъл и като имаш пълно доверие, а не празни приказки.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd4703d61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Правиш аборт,махаш се,започваш живот си наново.Иначе покрай обърканият ти любовен живот ще има и едно нещастно дете.И най-важното,да ти е за урок.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b7d9a414cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Нито става за баща, нито ще се грижи за детето, нито те обича и имате бъдеще заедно. Вариантите ти са или абортираш, или отглеждаш детето сама. Аз не бих го осъдила за бащинство, защото за сметка на символичната издръжка, която ще плаща, ще си задължена да се съобразяваш с него за какво ли не - например няма да можеш да напускаш дори за кратко страната заедно с детето, ако той не е съгласен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c268da4c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Защо всички съветвате авторката да направи аборт, това е грях, да убиеш невинно създание, тя сама трябва да си вземе това решение, да се допита до родителите си, и откъде сте сигурни, че момчето е ненормално, сякаш сте били с него? Това е важно решение и не бива да се взема спонтанно, а и не всички в сайтовете са ненормални или използвачи, зависи от човека, той може да е изплашен и несигурен, но това не го прави ненормален, авторката е била с него, би трябвало тя да го е опознала и да си прецени, но по - добре да не бърза да прави аборт, една моя приятелка не направи, въпреки че приятеля и отиде в чужбина и я остави, но и помагаха нейните родители и след време си намери друг мъж. Трябва добре да се помисли и тогава да се предприема такава стъпка, говори с близките си и не се отчайвай, няма да си само ти самотна майка, успех и пиши :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb6e3fe79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23,
Защото сме реалисти. Живяла с някакъв , който не е стока и да му запази детето. И като гледа това дете да се сеща за бащата какъв е.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4da88b3736
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   23, ти виждаш ли едно нормално нещо в разказа ѝ? Очевидно има забавяне на развитието. Тя емоционално и когнитивно не е способна да отгледа дете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f2efbb7819
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От Авторката

Направих медикаментозен аборт. Всичко мина добре. А въпросният така и не се свърза с мен да пита какво решение съм взела.. Явно наистина не му пука и добре че се отървах от него..
Благодаря ви за коментарите. Много ми помогнахте да взема правилното решение.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b45fab00b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Момиче, такова решение не може да е правилно от гледна точка на детето, но от гледна точка на майката - да, правилно е според мен. Преди 23 години така направих аборт от един недорасляк (като мен тогава) и той наистина не се обади, не попита, не знаеше, ходи ли на тоя свят едно негово дете някъде. 20 години по-късно животът ни срещна отново. Виждахме се покрай общи приятели два пъти. Не попита. Като видях как се е развил неговият живот и как моят, отдъхнах си малко. Било е правилно за мен. Поне това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker