Приятелят ми е невероятен, а аз имам тръпка към чернокож. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е невероятен, а аз имам тръпка към чернокож.
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3539 пъти
От заглавието става ясно в какъв катарзис съм изпаднала.
С приятелят ми сме заедно от почти година вече, той е меко казано прекрасен, мечта за всяка жена и визуално и душевно. Доста бързо се развиха нещата между нас, защото и двамата много се харесахме още преди даже да сме излезли на официална среща. Той е мил, добър, честен, постоянно ми прави комплименти, че съм много красива, че изглеждам прекрасно, прави ми подаръци, води ме на почивки/разходки, прекарва на 101% времето си само с мен, буквално ме поставя преди всичко и всички и това ме кара да му вярвам, че наистина много ме обича.

Такаа и тук приключва хубавата част ... В цялата работа аз се чувствам като издънката на нашата връзка, постоянно фантазирам за едно момче с което се запознах преди 2 години на морето. Тогава нищо не стана между нас, защото се запознахме на едната вечер, а той на другата трябваше да си тръгва. Иначе живее в България, но в друг град доста далеч от моя. Все още продължаваме да си пишем и той многократно ме кани да му ида нагости, а аз все повече и повече искам да отида и даже понякога несъзнателно мисля версия за през приятеля ми, че ми се налага да отида по работа до въпросния град и да се срещна с другото момче.
От заглавието също става ясно, че той е чернокож и умишлено не го споменавам никъде другаде, защото не искам да наблягам на това.
Наистина съм любопитна и много искам да спя с него, той е красив и много секси, плътни страстни устни, снежнобели прави зъби, тялото му е като от списание....понякога вечер когато съм сама мастурбирам и си мисля за него, представям си как е върху мен и просто свършвам за секунди...
Не знам дали това е някакъв сериозен грях или нещо неправилно, но много искам да се чукаме, само като си помисля за това и ставам мокра до коленете.

Много ми е гузно обаче за приятеля ми, той изобщо не заслужава подобно нещо, само ако разбере, че дори си мисля за такова нещо няма да иска И да чуе повече за мен.. От друга страна пък си казвам Е какво толкова, ще правя секс с чернокожия 2,3 пъти, ще ми мине мерака и пак ще си бъда с приятеля ми, не е кой знае какво, а и ако се прикрия добре няма да нараня никой и аз ще съм най доволна накрая.
Може пък това да ми подейства отрезвяващо и да започна да държа още повече на приятеля си, а аз държа на него, важен ми е и го обичам, може би от написаното до тук не стана много ясно, но да, обичам го.

Искам да чуя какво биха ми казали хората, които четат този форум и негативното искам да чуя и всичко от което бих извлекла някаква поука и съвет.

Моля, моля Ви да публикувате историята ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 00e3a22c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само като помиришеш негър и ще присъхнеш

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1ecfda71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айде още една провокация. Абе тука някой умишлено като че ли се опитва да изкара жените супер долните мастии, публикувайки такива простотии.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 24519f1e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Aко историята е истинска късай с гаджето си и се отдай на фаназиите си. Туй е то.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9a16b9554b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ако историята е истинска... Това не само че е грях но е и долен мръсен и егоистичен грях. Или живей с твоя приятел или го напусни. Ти си използвачка. Мъчно ми е за момчето. Самия факт че си пишеш с него е изневяра. Имаш си мъж ама си пишеш с друг... Предателство. Горкия твой нищо не подозиращ глупак...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d35853eca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До номер 2:
"Дайте на народа зрелище и вино" иначе ще стане скучен сайта :Д

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8fbd6b8852
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   н.2, те щото такива неща не стават в действителност.....
Имам чувството, че част от коментиращите в сайта нямат никаква представа от реалния живот.
Авторката, като съвет няма кой знае какво да ти се каже. Много наивно е и от твоя страна да си мислиш, че като го скриеш, всичко ще е наред. Явно е, че те сърби и е въпрос на време да го направиш. По-добре кажи на приятеля си и последвай сърцето си или по точно другия орган, с който мислите голяма част от жените. От там нататък каквото стане. Ако излъжеш шанса да те хване е голям, отделно едва ли ще се задоволиш с 2-3 пъти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7084709c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих ти казал да отвориш някой тематичен сайт, където негри чукат бели жени и после да потърсиш клиповете по торент. Виж какви огромни пишки имат. Ако това нещо ти влезе веднъж, вечно ще ти остане база за сравнение. Ти и сега се подмокряш само от мисли, а след това няма да искаш въобще да спреш. Няма да се мине само с 2-3 пъти. Решавай какво да избереш и си носи последствията. Животът ни дава възможности, но и очаква от нас да носим отговорности и да правим компромиси. Идеалната приказка не съществува, хем да е красив, хем богат, хем да те обожава и да не изневерява, хем да е негър с голяма пишка, хем родителите ти да го одобрят, хем да не тормозят после децата ти в училище, че са мулати. Е няма такъв филм !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3d11d5d4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Конкретната тема вероятно е измислена, но не си мислете, че няма такива жени. Има и още как.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7801688d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА.

Постоянно следях дали са публикували историята ми, защото това нещо не съм го споделяла с абсолютно никой. Даже на приятелка ме е страх да кажа, случайно да не стане някой фал, те и днешните приятелки са едни .....
Нищо от това, което съм написала НЕ Е измислица, даже доста работи съм спестила, исках възможно най-кратко да обясня ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7073502ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прави секс с афроамериканеца, като имаш тръпка.
Аз бих правил с афроамериканка. Тези жени са природно красиви.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a14d31a5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Абе то и аз съм писал доста глупости в сайта и всеки път се връзвате, това нищо не е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3d11d5d4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, сега разбирам защо не ти пускат жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fe968baa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Гнусотия. Това дали е фейк не знам, но като начин на мислене на една част от жените си е съвсем реално. Отвратителна безотговорност и наглост, краен егоцентризъм, меркантилност. Ей заради такива много мъже намразват жените и ги смятат всичките за курви.
Съвет - Авторката първо да научи значението на думата катарзис, да се разкара от приятеля си и да върви да се изпраска с цяла Африка и Азия, ако ще.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1f55fb7f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Едно е любов и сериозна връзка, друго е просто да го направиш с този няколко пъти заради сексът просто. Ти искаш не връзка а просто секс. Това ти е като фетиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88eef95c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Още веднъж се убеждавам, че по-голямата част от българките са курви. Такова е и мнението на хората в цяла Европа за тях, защото освен с негри, араби и цигани, те с други хора не могат да общуват. Тя коошката намерила точно момче, но изведнъж и се приискало да се наебе и с маймуна. След това се чудят защо хората имат толкова лошо мнение за тях.
Най-добре му кажи на момчето сега че трябва да се разделите, защото ти вече си го отписала в сърцето си. Ще му разбиеш сърцето, но ще му е по-леко сега, отколкото по-късно, когато нещата се усложнят повече.
А на теб ти пожелавам, да се омъжиш за негъра и да му родиш една чернилка като него и след това, като гледаш как хората го наричат безопашата маймуна с цвят на лайно, цял живот да ти се къса сърцето и тогава да усетиш болката която си причинила на сегашният си приятел.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a14d31a5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   12, и без да ми казваш виждам, че и на онази тема клъвнаха шараните.

Модератор - в такъв случай я изтривам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 341c5a3f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Страх ме е че ще ти дам съвет и няма да ме послушаш... Но бъди умно момиче. В момента имаш избор пред себе си.
Избор 1 е: да останеш с приятеля си, да спреш да мислиш за този другия и да осъзнаеш постъпката си и да не правиш повече така. Мислите пораждат действия. Контролирай мислите си.
Избор 2 последици е: ще изневериш, ще излъжеш, и след време ще те хванат. Ще се разделиш с този, на когото наистина държиш, и ще страдаш дълго време. Ще осъзнаеш че не си е заслужавало.
Затова бъди умно, а не глупаво момиче. В момента си разгонена, и не мислиш адекватно. Готова си да жертваш нещо дълготрайно за кратковременна глупост. А това с криенето няма да го коментирам, опитваш се да омаловажиш сериозността на постъпката ти. Наричаш я грях, но не си готова да поемеш отговорността над този грях. Всички сме с грях. Грешни сме родени, затова само Господ може да ни помогне в такива ситуации. Опитай да се помолиш да не мислиш за това повече, нищо не губиш, дори и да не си вярваща, с вяра се постигат чудеса.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b27d16099
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не се води по приказките. Има и черни с малки бастуни. Не е гаранция, че ще извади някой 25 см. боздуган и ще те наниже на него. Гледай си бледоликото добро момче и не се занимавай с пушилки. Щом те гледа, щом те обича, какво повече ти трябва? Освен това всички пушилки, колкото и да се къпят и парфюмират - смърдят. Това си им е от гена. Както и дръпнатите. Имах едно гадже преди доста време - същата работа. Обичах го страшно много, подаръци, заведения, купони, заедно живеехме, скъсвах се от работа за да мога да подсигуря всичко, което иска, а то взе, че започна да излиза зад гърба ми с пушилка, само дето беше арабин. Арабин на мениджърска позиция, начетен, културен и т.н. Разделихме се, но подържахме контакт и при една среща в един пъб, след като я попитах какво е видяла в тая тарамбука, тя ми отговори, че бил много мил, нежен, грижовен, като всички тези работи ги е разбрала в последствие, а като за начало е имала само сексуални мераци спрямо него, защото искала да пробва с някой с огромен бастун, какъвто и тоя имал. Хубаво, ама много хубаво не е на хубаво. Беше ми пределно ясно, че тая няма да я бъде дълго време, както и стана. Минаха се точно 5 месеца и я видях в такова състояние, че не я познах. От прекрасно момиче, се бе превърнала в развалина. Физически и психически. Буквално ми ревеше да я взема обратно, но съжалявам, имам си принципи. Беше се изнесла от там, където живееха с тарамбуката, беше си сменила телефонния номер, беше си сменила работата. Беше останала без стотинка. Кофти работа. Стана ми жал. Все пак сме били почти 5 години заедно, та й дадох 4000 лв. малко да си закърпи бюджета. Стъпи си на краката след време. И парите ми върна. Но, изводът е, че тия моментни импулси могат такава шегичка да ти изиграят, че не само ще изпуснеш питомното, за да гониш дивото, а така можеш да се нахендриш, че да се чудиш от къде ти е дошло. Айде със здраве и малко акъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2d2fe588b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Once you go black, you'll never go back.
Опиташ ли веднъж със негър, не можеш да се откажеш. Ставаш изтривалка за негрите, защото и те са расисти.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e175a6f769
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Хубаво е и да заченеш от него,така ще подобриш генофонда на рода си и ще вкараш нови и свежи репликации в ДНК-то.Това ще е добре за бъдещото мулатче,защото бъдещето принадлежи на други раси,не на бялата.
А веднъж убедил се във фертилността ти и способността ти за възпроизводство и отглеждане на приматчета може да те направи конвейр за такива,дори и работа може да ти намери в някоя джунгла я в Конго,я в Буркина Фасо.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3064770dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Ето , аз заради такива извинения за жени , никога по смъртно няма да си хвана българка . Да се хванеш с българка е най-гнусното и унизително нещо , 0 морал, 0 интелект , нищо , всичко нула ... Не стига 6 млн. дай сега да станем и черни....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee520328ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Абсолютна тема провокация. Коя жена ще иска да е с чернилка. Стига се връзвахте на глупости.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fca5fb39c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Бачкам в чужбина и имам един колега, негър ямаец. Тоя към края на деня като се припоти малко... няма такава миризма братче. Все едно вкиснат боб, пръдня и стар парцал в едно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0a26385e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Оо много жени искат афро, не чернилки ганьовци, защото тая дума освен простовата, в някои държави е и подсъдима. Ганьо не може да стъпи и на малкото пръстче на маниерите, уважението, топлотата и размера на "чернилките". Познавам няколко "чернилки" и са ми най-милите хора. Ама горкия грозноват, комплексиран, простоват и злобен ганьо какво друго може да направи освен още повече да злобее. ;) Само злоба имате отритнатите ганьовчета, все така сами ще си седите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d3dd0dd389
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Имам приятелка която си пада по чернокожи, защото е имала връзка с такъв. Казва че е незабравимо и разбира се, , размерът има значение, , ... а аз в случая просто нямам с какво да я впечатля, камо ли ако ми падне чернокожа, да я гъделичкам само.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4ed56728f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   100% измислена история

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b509d58d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Жена съм, ама като прочета нещо такова, ме хваща срам от полът ми. Не, че мъжете са по-свестни де, но това е друга тема...

Конкретно, твоята история много намирисва на фейк, но ако все пак не е, те съветвам да НЕ изневеряваш на приятеля си. Дори и никога да не научи какво си направила зад гърба му, това няма да промени факта, че си изневерила и че си предателка. Казваш, че го обичаш, но не е така. Човек, който обича, дори не поглежда и изобщо не вижда други, камо ли пък да планира изневери... Най-добре остави гаджето си и прави каквото искаш, защото нито го обичаш, нито уважаваш. Позволи му да си намери момиче, което да му даде любовта, която заслужава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cd1b8b83b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Интересното е ако авторката беше пуснала тема от рода на Имам връзка с прекрасен мъж, но сексуално желая друг. Но да не беше уточнявала расата на другия. Пак щеше да има осъдителни коментари, но така злоба и помия нямаше да се излизва. Как пък тези български мъже все плюят по чернокожи, роми, араби и т. н. Странното е че рядко съм чувала толкова обидни епитети от устата на българка към жени от различна раса или националност ( пък даже и англичанки и т. н. ). На български мъж все нещо не му е угодно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aaa641f672
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   ОТ АВТОРКАТА

Въпреки големия процент негативни коментари, благодаря на всички, които отделиха време да прочетат това, което съм написала.
До #33, да и аз съм на същото мнение. Забелязвам една ярост, да не кажа завист, която лъха от мъжките коментари. И само за спорта искам да кажа, че въпросното момче не е нито от мизерните, нито от миризливите, напротив - напълно нормален и много привлекателен млад мъж, който учи медицина в България и е от добро и заможно семейство, родом е от Кейп Таун. Не смятам да имам връзка с него, искам го чисто физически, заради нещо неизживяно, което остана между нас във въпросното лято.
Погледното реално е доста егоистично, да, но искам да взема всичко от живота докато съм млада. Утре ще се събудя на 30, на 40 И какво?! Не знам дали изобщо ще отида при него, много неща ме възпират, както споделих и в самата история - това е една моя фантазия над която се замислям все повече напоследък, не значи, че ще го направя още утре дето се вика, нито пък означава, че не обичам приятеля ми.

А към мъжете коментиращи тук мога да кажа само, че мъжката злоба и завист и по силна и от женската. Мъжете яко се комплексират, когато стане въпрос за привлекателен и секси мъж, особено пък към чернокожите това усещане в тях се засилва, може би заради ред неща по които ги превъзхождат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 68e6d63a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Хем не искаш на 40 да си недоебана, хем не късаш, за да се ебеш на воля. Защото после на 40 няма да можеш да излъжеш никой да вземе стар парцал, наки? Друго си е да вържеш някой балък, оък зад гърба му да се ебеш.щ с негри. Днес е нвгъра, утре ще е някоу друг и няма да е сам фантазия. Ти просто си с такъв курвенски манталитет. Добре, зашо не скъсаш и не се ебеш с негри на воля? Или и ти си поредната курва, която няма нищо против да си има един да я додурка и един да я пука. Като ди млада и ти се ебе, еби се, но приятелят не заслужава това. Гнусна си и егоистка си. Като не ти харесват комвнтарите и мъжете били комплексари. А ти много ли си готина, замисли се ти колко долна си. Дали е негър няма значение, но ти не си стока и дано приятелят ти разбере, преди да се е прецакал, защото аз съм сигурен, пе ти като типична путка ще си траел и ще си фантазираш негъра. Не забравяй обаче че някой ден всичко се връща, утре ще ти го правят същото и тигава пак ще ревеш колко са гадни мъжете. Ама ти като го правиш не е дооно нали?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee520328ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Номер 33, не знам трол ли си. Но на маймуните никой не завижда, просто е странно. Това че има действително такива жени е ясно, безродници без чувство на принадмежност, но това са видимо твърде сложни неща за индивиди като теб. И най-красив от черните да е, пак е по-грозен от най-грозните българи. За жените това важи с пълна сила също. Белите жени са като богини пред останалите раси. Белите са развили този свят.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d35853eca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Е вече след този 34-ти коментар няма как да заблудиш някого че не тролиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 832eb2ed83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Въпреки, че тролиш много ми е интересно да ми кажеш с какво ни превъзхождат чернокожите, така си написала?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88eef95c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   До но.10
"Африканките биле много красиви"
С тези малки кози цицки, с накървени очички и големи гъзове приличат на кайряшки мравки. Ти ако на това му казваш красота, трябвало е да се родиш в Маймунистан. Дори и негрите не искат черни жени и за това се опитват да си хвана бели глупачки. С тях се хващат само най-смотаните помиярки.
Надявам се авторката да си наоди едно стадо макаци и по цял да и гони по дрветата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fe968baa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Авторке, мисля, че много добре разбираш кое поражда негативизма в повечето коментари. И основно това не е цветът на кожата на обекта на желанието ти - тук е пълно с теми на жени, които изневеряват с българи и там можеш да прочетеш същите неща. Не иде реч и за някаква завист, ни за прословутия размер (апропо, световните „рекордьори“ в това отношение са бели). Да завиждат пък, че някой си бил или щял да бъде с теб е пълен абсурд. Просто никой не харесва двуличници и предатели. Ти самата как би се почувствала ако знаеш, че приятелят ти онанира мислейки си за друга, две години си мечтае да я чука здраво, защото тя е мила и красива, освен това е нова и интересна, а ти си прочетен вестник, въпреки, че му даваш всичко , глезиш го и му угаждаш? Дали ще си ок и ненаранена, ако я опъне 2,3 пъти ей така, просто да си задоволи „тръпката“ и после ляга с теб все едно, че нищо не е станало? Дори и на теб да не ти пука, с него не е така и ти сама го пишеш. И ако мислиш, че не е грозно, най-меко казано да си с един, а да искаш да те е.е друг, значи си една нагла и долна жена. Няма никакво значение от каква раса, етнос и т.н. е другият.
Още по-жалко за приятеля ти и най-вече за теб, ако си мислиш, че животът е само секс и удоволствие, тръпки ,задоволяване на нагона и вземане. Привлекателни и секси мъже много, с всичките ли ще легнеш?
И после ще обичаш и цениш още повече приятеля си? Щеше да е смешно, ако не е гнусно. И това, че по една случайност не си легнала с другия, понеже си е заминал, не значи, че си верна на уж обичания ти приятел. Напротив, ти си му изневерила емоционално и продължаваш да го правиш. От момента, в който си пожелала друг, ти си задраскала връзката си с човека, който те обича. Лицемерно е да казваш, че го обичаш, че ти е гузно, просто искаш да го задържиш (с измама и лъжа), защото така ти е изгодно. И защото знаеш, че с другия бъдеще нямаш, ще си една от много дашни и прости българки, любопитни да опитат черен ..., които е прекарал. Това те спира, не „любовта“ към гаджето ти.
№ 13 съм, за протокола - жена. И пак ще го кажа - всеки има право да знае с какъв човек дели хляба и леглото си, кого е пуснал в живота си и да го изхвърли, щом разбере, че е лъжец и предава доверието му. А лъжите все някога излизат наяве и всеки получава възмездието, което заслужава.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88eef95c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Но. 28
Заради такива отрепки като теб, хората в Европа имат толкова негативно мнение за всички българки. Овце като теб са срам за България. След разпадането на ЕС, всички тези миризливи бежанци ще бъдат изхвърлени обратно в родината им, заедно с всички помиярки като теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 88eef95c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Авторке ти не си виновна!
Виновен е приятелят ти че се е хванал с българка. Аз отдавна съм ги игнорирал и с тях, както и с циганки и румъни не се занимавам, защото са тъпи, без всякакъв стил и вкус, но най вече, че на тях не може да им се вярва. Като капак на всичко, когато българката види негри и цигани и и замирише на вкиснато зеле, на тях кракта им автоматично се качват на вратовете им и започват да си тътрят гъзовете по земята и от устата и започват да текат лиги. Как да се хвана с някоя Гана, след като тя ще ходи да се ебе зад гърба ми, без да и мигне окото.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf2c520698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Пораждаш негативи заради факта че си във връзка, не са малко хората които са страдали тука от предишни партьори с аналогично посредствено мислене. А що се отнася до фантазията ти с тъмния ти приятел (расизма е излишен също като тях). Тя според мен се базира на сегашните жанрове в порното. Мапуко е склонен да има голяма любовна писалка и ти се чудиш кво ли е да ти го намести. Та с две думи нали правиш лошо впечатление с липсана на каквата и да е мисловна дейност с двете ти гънки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9d7e73775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   А защо не предложиш на приятеля ти да направите тройка - веднъж с този въпросния и веднъж с момиче по желание на приятеля ти. Така мисля е справедливо. Въпросът е, че и другото момче трябва да е съгласно. Така че може първо да му предложиш подобно нещо и след това на твоя приятел.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a14d31a5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Ама тук още ли има хора които вярват, че на негрите са им по-големи. В кой век живеете? Ако размера ви е толкова важен, по-добре с кон или магаре, на тях наистина са им бая големи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e9b002a788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Измислена тема,добре че балъците сте се хванали

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fe968baa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   49- тази точно може и да е измислена, но това не значи, че няма нашенки с негри. Беше се случило и с моя роднина.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dfdc6ce168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Както много коментатори преди мен казаха, че историята ти е измислена така и аз ще кажа, че всичко което си написала е фейк от началото до края. Опитваш се да ни будалкаш но не ти стига мозъка да ни накараш да ти повярваме. Момче от добро и заможно семейство от Кейп Таун (Южна Африка) да учи медицина в България е една голяма лъжа. Такива момчета от заможни южно-африканци специално от Кейп Таун ходят да учат медицина в Англия, но не и в България. Като не знаеш каква е истината в Южна Африка поне да беше казала, че е от Замбиа или от Конго че да ти повярваме. Само тези ти приказки показват, че ти нямаш никакъв срам когато решиш да лъжеш. Каквото и да се опитваш да казваш ти си една гадна лъжкиня.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4fcdfeffa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Разбирам от коментара ти, че не си имала връзка с приятеля ти, когато сте се запознали и вероятно тогава си била свободна. Замисли се защо тогава не са се получили нещата, а сега когато си обвързана изведнъж ти се приисква. Просто се върни мислено назад, когато не ти е пукало за него. Аз на твое място ако имам такива сексуални проблеми и ме се налага да мастурбирам често, може би щях да се възползвам от поканата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: faccb97b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   До авторката:

Няколко години по-късно се включвам в темата, най-вероятно си съгрешила, но това е твоя воля.

Въпреки това бих искал да попитам - на колко ниско/животинско ниво трябва да бъдеш, за да избереш мимолетен плътски нагон (породен от прекомерната употреба на пропагандна порнография фетишизираща черната раса) пред топлината на любовта?

Да, една връзка може да доскучае.
Да, ние сме същества с въображение.
Да, всеки иска да опитва нови неща.

Но моралът и границата на принципите винаги трябва да са по-силните, иначе по нищо не ще се различаваш от нееволюирало парче месо.

Може да се бориш за връзката си, но познавайки женската психика - вие сте слаби. Ева е тази, която поруга Божията заръка.

Ако не желаеш да потулиш нагона си обаче - имай доблестта да прекратиш тази болна връзка.

Вината, че живеем в подобни времена на похот, е вина и на двата пола, както и на управляващите, толериращи всяко морално извращение идващо от Запада.

ПС: До мъжете в коментарите, горд съм с Вас, че поне на Вас ви пука за българските жени. Защото на доста от тях видимо не им пука за българските мъже, нито за българските традиции. Те ще позволят да бъдат обладавани от всякакви чужденци и размият святото ни българско ДНК.

Така, че всичко е на нашия гръб.
А ти как ще възпиташ дъщеря си, българино?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker