Цел гражданство или истинска любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Цел гражданство или истинска любов?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години. Имам връзка от 2 години със пакистанец на 23 години който пребивава във Гърция. Запознахме се чрез общи познати работехме заедно 4 месеца във ресторант и веднага си паснахме, бяхме приятели и след това и двамата се влюбихме един в друг излизахме прекарвахме време заедно. Той е мил, добър внимателен, мюсюлманин е, но не е фанатизиран. Работех във Гърция и след това се прибрах във България за 6 месеца, през това време ние продължихме да поддържаме връзка в интернет. След това отидох пак за 2 седмици за да прекараме време заедно, и така от време на време отивах до там за да се срещаме. След 2 години той ми предложи да се оженим обичам го много и съм сигурна, че и той мен ме обича по същия начин, но поради една причина имам някои съмнения, неговите документи за престой изтичат до края на 2019 г. Имам съмнение, че иска брак за да остане в Гърция, а от една страна мисля, че ме обича. Раздвоена съм. Обсъдих го с него, той отрича да се ожени за мен само заради документите, твърди, че ако го депортират как ще създадем семейство заедно. Наистина е правил много неща за мен показвал ми е, че е искрен, плачеше за мен когато аз си отивах в България, но винаги има една частица съмнение която не знам дали съм права или не. Обичам го защото той е този който ме кара да се чувствам специялна искам да създам живот със него. Според вас дали той го прави единствено с цел документи гражданство или наистина ме обича и брака е средство за да бъдем заедно за цял живот? Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо и има опит моля ви, дайте ми някъкъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 172deb0dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз не мисля че е заради документите, но пък лично аз не бих се задомила с мюсюлманин. Какво означава не фанатизиран? Сигурна съм че си спазва обичаите, традициите и т. н. Познавам една алжирка, тя е мюсюлманка макар да е бунтарка по душа си носи курбана на главата и възхвалява техният бог при всеки разговор. Както ние вмъкваме “слава богу” като метафора при тях е малко по-различно и страшно. Та и твоичкият ме съмнява. Възпитанието, традициите, примера за живот не може да избягаш

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e582470aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сте млади и двамата за такива взаимоотношения и всички се променят след съжителство. Живейте самостоятелно издържайте се почвайте да изплащате жилище направи си сметка тогава дали той е човека. За едното чувство че си се чувствала специална може да си съсипеш целия живот. Ще има десетки мъже които да те карат да се чувстваш специална в даден момент от живота ти. Какво ти предлага освен ЛЮБОВ?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 91665944fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мисля, че е заради престоя в ЕС. Може и да те харесва, но главната цел е тази. Сега моя позната се развежда със също такъв мил, интелигентен и пр.(на пръв поглед) мюсюлманин от разкъсвана от война разсипана страна след 10 годишен брак, защото повече не може да го търпи. Той се отнася към нея като към слугиня, иска тя да се облича по техните правила, без забрадката, но и без клинове, с дълги до земята дрехи, без грим и пр. И той уж не е фанатик, не ходи по джамии и си яде свинско и си пие здраво. Тези хора колкото и да живеят сред европейци, винаги ще носят азиатското и ислямско в себе си. А и децата си възпитават в същия дух. Не бих рискувала с подобен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6ccc39e6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Oпределено му е важно да се докопа до документите. Второ, не му е зле да има безплатен секс, а и друг сървиз.
Тези хора са много свързани със семейството си, което означав, че те трябва да те одобрят. Вероятно, е поел и ангажимент към цялата рода да ги издържа или да дойдат при него. Не си мисли, че ти си му единствената мисъл в главата. Освен това, ти нищо сигурно не знаеш за него. За абсолютно всичко може да е излъгал и съчинил някаква легенда. Сега може да рони крокодилски сълзи, но ако му станеш жена, ще трябва да живееш по техните правила.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 14edee67c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторката съм,забравих да кажа аз станах мюсюлманка преди 5 месеца,не ме карал той аз се позаинтерсувах и в исляма намерих истината,но не одобрявам фанатизма който някои мюсюлмани имат,а към номер 2,той търси квартира в момента аз имам къде да работя както и той има добре платена работа,той ми предлага не само любов,а и подкрепа разбиране и знае най-съкровенните ми чувства,а това значи много

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 152f54a9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хаха, мале каква си наивна. Не само, че е заради документите, но и най вероятно има жена в Пакистан с три деца.
След началото на сирийската война целия мюсулмански свят се втурна насам именно с тази цел. Да вземат гражданство. Нещо повече, жена му най вероятно знае, а той й докладва всеки ден.

Никога ли наистина не ти е правило впечатление, защо само мъже (афганци, пакистанци, сирийци, йорданци, египтяни и кюрди ) се мъкнат насам и обикалят дискотеките? Хващат се със всичко живо дето мърда на дансинга, плажа, баровете и тн.

Мил и добър. Боже, Боже... Съвсем пощуряхте.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 253eecec02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   В началото всички разказват това, което ти разказваш, любов, най-страхотния, жената лети...И за съжаление мила накрая краят е един и същ, разделят се. Познавам няколко такива брака, всичко в началото е лаул. Каквото и да ти напишем ти си взела решението си. Не съм расист и никога не съм била, но сценарият е същия винаги. Страхотен мъж, страхотен секс. Изчети подобни истории в нета, ако говориш чужд език изгледай в нета и на друг език. Ще видиш колко общи са историите, както пишеше едно момиче по калъп са всичките. Но всички се разделиха и целта беше дете, за да останат в държавата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 37f74ac61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Предполагам наистина те харесва. В тяхната култура се женят по-млади, така че е и нормално да иска да се ожените. Но при положението в което е той 100% те притиска заради документите. Звучи като "дай да се оженим пък после ще му мислим за другото". Със сигурност ще иска веднага дете, което ще е неговия билет за оставане и после ще започне мъката. Казвам ти го от опит, имам си такъв подобен в семейството и той е много авторитарен. Ще настоява, че детето е "мое" и ще си прави каквото си иска - ще взима всички пари и ще си ги харчи както си иска, ще бие детето 100%, ако решиш да защитиш детето и теб, изневярата е често срещана, грубото отношение. Не си измислям, ако искаш пробвай се, може да си от десетте процента, които са издържали.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2dcc00aca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сблъсквала съм се с това, да. Много е важно преди дори да помислиш за брак, да направиш няколко неща. 1-во и много важно е да отидеш в Пакистан и да се запознаеш със семейството и приятелите му. Ще си изкараш виза и ще идеш примерно за няколко седмици. Ако той не е навит за това или ти каже някакво оправдание, да знаеш че крие нещо! Много е важно това!
Другото важно е да седнеш да научиш за традициите и културата им. Има много неща, които са различни и няма как да ги знаеш. Например храненето по време на празниците им и че трябва да ставаш посред нощ да готвиш - длъжна си. Също ролите в семейството стоят много патриархално, връзката с мама е даже по-силна отколкото при българите, цялата рода ще ти се меси в брака, ще трябва да приемеш исляма, дете като имаш ще искат да е мюсюлманин, абе въобще - много неща имаш да учиш. Имай предвид че ти се жениш за мъжа, но също за културата и семейството му, даже и да не живеете в Пакистан.
И да знаеш, че тези мъже както казаха по-горе за изпечени лъжци. Дано твоят да не е такъв. Но! Трябва да си много внимателна и докато не си представена на всичките му роднини като приятелката му и не си била в дома му, НЕ се жени!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 348a55ae14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Каква истина си намерила по-точно? И как се осъществи ритуала по приемането, или просто ей така ти щукна? Той не те е карал директно, те са добри манипулатори, точко както рекламите. Ти може дори да незнаеш, че някоя реклама те е "хванала", но в магазина посягаш към даден продукт, точно заради нея. Взеими извикай някой твоий приятел, роднина, който има по-така голямо национално самочувствие да ти набие два шамара и да се осъзнаеш малко, че много ще плачеш. Направо се изумявам, че все още има хора в 21-ви век, които се обръщат към другата религия, като в 90% от случаите е точно обратното, позаинтересувай се за Чечня, където изповядват тази религия точно буква по буква.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7033ceaab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз съм номер 2 и искам само малко да ти отрезвя главата защото това което изброяваш в коментара ти че те подкрепял и знаел чувствата ти това всеки мъж почти на света може да ти говоря предложи. Света много отдавна не е чувства и емоции. Създаването на здраво и стабилно семейство опира до много пари колкото и някой хора да ги отхвърлят. Цял живот под наем ли си го представяш и какво правиш в даден момент бременна под наем и не дай си боже той остане без работа. Търси хора професионалисти бизнесмени или подсигурени с жилище поне и разбира де да имате общи интереси хобита влечения и да знаеш че дори само приятели може да бъдете защото едно дълго съжителство променя много хора. Аз бях женен и вече съм разведен и също казвам че и аз съм се променил малко ли много

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 31ac6247a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:


Здравейте туко-що прочетох номер 6 и това НЕ СЪМ АЗ!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4907d8bfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, бързо реагираш. За няма и 3 г. забеляза, че някой се представя за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0fe7ee2013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И накрая кво стана?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f1ef926d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   В Германия често има мъже от Изтока, които се женят, за да могат да останат в страната. Няма значение възрастта на жената.
Познавам една жена, която се е опарила на младини. Хванала се е с един пакистанец и се оженили, направил и дете и я зарязал. После е срещнала друг мъж и с него има дете, до ден днешен са заедно, имат внучка от първия син. Пакистанският син(познавам го) завърши политология в добър университет и си хвана много красива жена, но се разделиха след като тя му роди дъщеря... Той взима леки наркотици, въпреки това е забавно момче. Та така... различни съдби...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker