Защо мъжете толкова се дърпате от по сериозното обвързване ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете толкова се дърпате от по сериозното обвързване ?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2267 пъти
Интересно ми е защо повечето мъже по принцип по младите, но има и по зрели индивиди толкова давате на заден когато една жена поиска малко повече от секс? Не говоря само за мен, а съм обсъждала тази тема и с други жени и момичета. Като поиска дадена жена малко повече показност пред обществото или да водите някакъв социален живот заедно и вие все мрънкате, че не ви се обвързва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: b8d3a2dda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На такива попадаш явно. Мъжът колкото и да е мъж и той е човек и има нужда от близост, хармония и т.н, а не само секс.

При мен нещата стоят обратно на това което си описала, винаги съм попадала на мъже, които искат връзка, но аз не искам и винаги ме търсят, звънят, пишат, а аз се правя на разсеяна.

Опитай се да разшириш социалния си кръг и не търси мъже идентични един на друг, било то по визия или друго, ако искаш да си намериш приятел, но не ти се получава.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fbbdca7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А на теб и подобните защо ви трябва показност пред обществото ? Сякаш много му дреме на обществото с кого ходи тази или онази!? Човекът ти е показал, че иска секс, не да се разнася нагоре-надолу с теб и да води някакъв общ социален живот. Вие отначало се съгласявате и пускате, защото и на вас ви се иска, обаче после започвате с претенциите . Трябва да го разхождате като куче на каишка, за да видят познатите ви, че и вие сте си хванали мъж, демек не сте съвсем за изхвърляне и да има кой да плаща „социалните ви изяви“. И като не иска започвате вие да мрънкате и недоволствате, че и тема в сайта да пускате. Толкова ли е сложно да му кажете още в началото какво точно искате? Изяснявате си отношенията и като не ви стига само секс, а той друго не предлага, продължавате търсенето до намиране на „точния“. И като пишеш какво искаш, напиши и какво предлагаш. Защото и на пазара на сергия, която продава ряпа, никой не търси ананаси, аспержи и трюфели.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9ed2868329
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Като по възрастна жена не намирам вина в мъжете в случая, просто право в очите ви казват, че не вие сте неговия избор за сериозна вързка, а вие си мислите, че мъжът не искал сериозна връзка с никоя. Когато дойде времето да срещне своя тип жена, мъжът сам дърпа за сериозна връзка. Т.е. той с думите "не ми се обвързва" ви показва, че за него вие сте "мара общата", моментно забавление, но вие не вдявате.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b22146c103
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е много права.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c8453bf943
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Защото освен любов и една използвана п...а повечето от вас друго не може да дадете защото нито интелектуално нито духовно сте достатъчно израснали и търсите просто любов и дете което после да си блъскате главите и двамата как да отгледате че в какво да го възпитател и да полудеете как да създадете нещо в името на това дете

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fc155348ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо, при всеки е различно. Една от основните причини според мен по-младите хора да не искат да се обвържат е страха от поемане на отговорност, тъй като това означава много и цялостна промяна в живота. След това, по принцип една жена ще иска и деца, и какво правим тогава? Докато за една жена, или за някои хора, децата са като естесвено продължение, за други хора, и особено от мъжка гледна точка, децата са друга отговорност. И всичко това, колкото и да е жалко, но съвсем естествено за Европейското общество - е обвързано с пари, с доходи. И докато една жена на 25 години по чисто генетически причини иска деца, един мъж на 25 години още няма лична сигурност за себе си дори. Това си е подобора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4c8a0c90fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ееех, защо всички жени не бяха като но3!

Шапки долу , господа !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: da943b543b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Още един лайк за номер 3.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fbbdca7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Респект и от мен за № 3. Жена съм и споделям мнението ѝ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d63d63aa45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 26 и директно ти казвам. Изобщо не ми се занимава, ама изобщо. Бях лудо влюбен едно време, правиха си ташак с мене, защото бях влюбен. Многократно ме зарязваха, зашото все имаше нещо, все не бях добър, все не бях супер готиния, все нешо липсваше. И един ден си казах добре, спирам. Прекъснах всички контакти с жени от раз, буквално за 1 ден. Изтрих номера, фейсбуци, всичко. Спрях да пиша и да се обаждам, даже запопнах да ги подминавам. В София, колкото и да е по-голям град пак срвщаш постоянно познати. И рвших да се променя, спря да ми пука, спрях да се опитвам да свалям и заговарям. И знаеш ли какво стана, спират ме и ме питат какво става, защо ги подминавам, предлагат ми се, заговарят ме, аз по принцип съм харесван, но нямах игра както се казва. И сега тотално не ми дреме, супер спокоен съм, преди се бях побъркал. И за какво, щото някаква тъпа путка се е взела за мис, другата търси не знам си какво, третата търсела приятели и т. н. Не искам и да се женя и директно го казвам, като се появи жена. Изобщо, чувствам се страхотно, аз съм тип човек, който не се нуждае от много хора, така че не съм самотен. Просто си спестявам излишната драма, скандали, фейк отношение. Любовта трае малко, после идват скандалите и драмите и битовизмите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b85e33abb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 3 е много права, да.

Няколко пъти съм попадала на такива мъже, които от мен не искаха нищо повече от секс, а после набързо ме оставяха. И аз много си мислех, че са несериозни и не знам си какво, докато не си хванаха мадами, които така им завъртяха главите, че не знаеха на кой свят се намират и търчаха след тях като малки кученца. Всеки си намира майстора, просто този майстор не си ти и е трудно да го преживееш, когато си влюбен, защото боли.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c577f196d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото малко от вас стават за сериозно обвързване.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7ba661f953
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Мъжкото "не съм готов за сериозна връзка", "в момента не искам по-обвързващи отношения", и въобще всякакви подобни и производните им оправдания са мъжки еквивалент на добре познатото женско "искам да си останем само приятели", "чувствам те като брат" и тем подобни начини да бъде отрязан човек, когото липсва интерес към него.

Коментари номер 1 и 3 са точно в десятката - просто авторката не е попаднала на мъже, които имат реален интерес към нея, иначе ако мъж иска за сериозни отношения, дето има една приказка и планини ще е готов да прескочи, само и само да е с жената, която иска, така че...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 339a0c4927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не мрънкам. Мрънкането е израз на неодобронеие, но съгласие със ситуацията.
Искам човек, с който си прекарваме приятно на вечеря и не скучаем нощен, а не някой, на когото трябва да бъда психолог, да трая из къщата и прочие. Имал съм 3 връзки без сериозно обвързване и беше СУПЕР! Изкрахме по година-две, преди да ни омръзне. Нямаше драми, нямаше проблеми. Днес сме приятели.
Пробвах една с обвързване - ад на планетата Земя!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0f60ac19df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ами защото той ще трябва да ловува, носи плячката и купува памперси и превръзки.
Ако мъжете нямаха нужда от секс жените щяха да мрат от глад по улиците и под мостовете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 46b8893f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Защото не искат да си изпускат другите шансове сред жените. Защото дори една жена да е красива, добра и да го обича, той може да си мисли, че ще намери друга по-красива, по-добра и повече от тази във всяко отношение. Да и намира кусури само и да си мисли, че друга ще е повече. Като намери нова, ще мисли, че следващата ще е повече и така и така ще се върти в кръг. Докато не се умори да търси кусури и да приеме, че няма идеални жени и, че е крайно време да се спре на една.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87ed8a29d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Още един глас за номер 3 - абсолютно ясно и точно е обяснила как стоят нещата. Всичко е толкова добре казано, че просто няма какво повече да добавя.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3be75ab66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Изключително злобен коментар на номер 3. Явно с нея така са постъпвали доста често и от там идва всичко. И да има мъже, които не искат да се ангажират с никоя. Просто им се живее и им се ч..а на воля. Особенно по младите мъже. Те искат да вземат максимално от живота, да пробват с максимален брой партньорки. В един момент обаче виждат че и това не си е работа и решават да се обвържат

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5b71968281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Значи ти/вие сте във взаимоотношения, в които правите секс, но не сте публични, нито във връзка, с други думи си се навила на тия обстоятелства, а сега се чудиш "ама защо не иска повече?". Усещам, че няма да разбереш това, което ме учудва, а именно, че аз лично не намирам за супер естествено да правиш секс с някой, без да имате общо желание за нещо повече или общоприето съгласие да сте ОК с това да няма повече. Защо си на ниво секс, преди да сте си казали/показали какво искате от тези взаимоотношения? Ти си дала, каквото се търси от теб без да си говорила за каквото искаш...Кьорав карти не играе - ти просто си много зле в тия "сделки".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3fa60f73bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не ми публикуваха коментара, явно не се е харесал въпреки, че в него нямаше нищо обидно. Ще го повторя, току виж го публикували. Обвързване - добре, но не по-феминистките закони. Отиваме в някоя ислямска страна и там се "обвързваме" по-техните закони. Ето обвързване, което си струва. Другото е както 10 каза, мнозинството от жените смятат, че са някакви принцеси, които могат да сравняват, да подбират, да мерят държание, социален статус и всякакви глупости и губят тези, които биха искали да се обвързват, защото са с промит от холивуд мозък. Холивуд промотира сексуална страст и доминация, но не и любов. Жените с промит мозък искат любов и обвързване, но понеже са с промит мозък я търсят по-признаците с които им е промил мозъка холивуд и естествено нищо не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker