Западна жена за българин? Възможно ли е?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Западна жена за българин? Възможно ли е?!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1491 пъти
Здравейте, напоследък се замислих как така толкова българи живеят на запад, НО не съм чувал за мъж омъжил се за примерно немка или която и да е западна жена. Изкажете мнение и дайте примери, ако имате познати. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d40ec9558
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората в България си представят чужденките, като някакви аристократи. Чужденките са същите като българките. Просто жени на различно ниво, високи, ниски всякакви. Германките и германците въобще са масово в смесени бракове. Дори в момента не се сещам за германка жената за чист немец. Включително знам и за българин женен за германка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 911ec35d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има такива, но не пишат в сайтове като този.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c041b77d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като цяло ние сме известни с това, че сме се обвързвали сериозно само с други българи, много пъти са ме питали защо... макар да познавам случаи за каквито се интересуваш. Не знам какво има да е възможно, ако стане сериозно се минава на следващ етап и т.н.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 89b255c82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Майка ми е от Австрия, а баща ми си е българин. Не виждам нищо странно и вече все повече хора, жиеещи в чужбина си хващат чужденци, което е напълно нормално, когато си в чужда среда. Хора всякакви, а и няма значение кой от къде е, ако има любов :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d84671a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Познавам двама българи, но те живеят в чужбина. Единият се ожени за англичанка, а другият за американка. Повечето българи в САЩ се женят за местни жени и забравят, че България съществува.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d65d3a7760
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, от години живея в Западна Европа, в Англия по-точно.
Не знам защо много хора си мислят, че едвали не чужденките/ците са нещо недостижимо. Българите не сме кой знае колко по-различни от останалите европейци. Като знаеш език и имаш някакъв чар, харизма и подход, винаги можеш да си намериш жена, независимо от къде си.
Англия специално е мултикултурна страна. Особено пък столицата Лондон. Там има хора дошли от другия край на света, така че никой не го интересува от къде си. В смисъл българин може да е с испанка, англичанка, германка и тн. Познавам много такива българи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7580f66e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно е възможно.
Ако се ожениш за американка ще получиш американско гражданство.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 86b848e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм от малък град. Братовчед ми миналото лято доведе за първи път приятелката си - англичанка. Бяла като пуканка и стройна като фиданка. Сини очи като морето и черна коса. На тази черна коса бялото и лице изпъкваше. Той искаше да ни изненада. Снимки не ни беше показвал. Ние очаквахме някоя дебелана и много надута, защото нали така се говори за англичанките. Останахме обаче очаровани. Много земно и приятно момиче от 16 годишна работи и е от семейство с четири деца. Тя е третата. Три сестри и един брат.
Тази година са подписали, но сватбата ще я правят в България. И момичето вече е бременно. Очакват първото си дете.
Ами да са живи и здрави.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ed206a752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Имам един далечен роднина женен за французойка, но май е единствения. Повечето или ходят с българки или с друга емигрантка, но не и с местна жена. Според мен причините са доста.
Например финансите. Кое местно момиче ще се хаване с беден емигрант от Източна Европа?
Второ, да не ми се сърдят българите, но на повечето манталитетът им си е балкански и очакват жена им и да работи и да е перфектна домакиня и да го обгрижва като мама... е, да ама пред жените в Западна Европа този номер не минава. Тя или работи и има домашна помощница, или е домакиня и си седи вкъщи, но изклучително рядко е 2 в 1 като българките.
Та причините са ясни, различен манталитет и липса на материални възможности.
Един такъв емигрант, без значение българин или друг от Източна Европа какво може да предложи на една германка, французойка, англичанка и т.н.? Живот в краен квартал с други емигранти? Вечни икономии, за да спести пари? Работа на 2 места за да върже двата края?
Е, тук говорим за масовия случай. При лекарите или другите българи с престижни професии е различно. Моят роднина, който споменах в началото, все пак е лекар, въпреки че преди години и той е почнал като санитар и не са му признали дипломата. И родителите на жена му хич не са приели добре връзката им. Та му е трябвало много време да си стъпи на краката и да го приемат.
Все едно да се чудиш защо българките в България масово не се омъжват за бежанците, които сега пристигат от кой знае къде без доходи, без работа, без нищо.
Съжалявам ако не ти харесва, но в повечето държави гледат на нас и на останалите емигранти от Източна Европа като на втора категория хора и трябват години за да се докажеш и да те приемат за един от тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9ed34e1438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам бивши съученици, познати и приятели в Чехия, Австрия, Дания, Франция, Швеция, Испания, Унгария, Белгия, Ирландия, Германия и Беларус. И първите почти за по-малко от половин година престой се задомиха в Беларус, Швеция и Дания. Останалите си имат гаджета. Но, не намирам за редно заглавието, тъй като не е било проблем за един българин да си намери жена в чужбина, няма и да бъде. Реално, ако всички тези пичове бяха тук, по-малко от половината щяха да са обвързани.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 42df666241
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   12 твоя манталитет е такъв, приятелю и заради такива КОМПЛЕКСАРИ като тебе и другите се предубеждават, че българите сме едва ли не втора ръка хора и ганьовци. По добре си мълчи.
-------
Имах едно даже, французойка. Запознахме се в Париж. Живяхме в Люлин една година. Много й харесваше в БГ и всеки ден намилаше баница и кис. Мляко. Разделихме се в Германия на едно пътуване и нито българското в мен, нито финансите, нито културните ни различия бяха причината. Даже по скоро аз наклоних везната да се разделим, защото ми беше дошло до гуша от капризите й.
Бил съм и с други чужденки, но със западно европейка няма да повторя. Американка пък абсурд, тия вече вече клонят към дебилизим.

По добри жени от източно европейките няма! Точка.

Даже бих казал, че ако няма успешни връзки между мъж-българин и жена-зап. европейка, то това е много често защото ние мъжете не ги харесваме. Те самите лапат даже на мангали от ония - икономическите "бежанци", схемаджии някви.
В момента живея в Лондон и една шотландка буквално ще ме изяде, но както казах... изобщо не ме интересува. "Културата" им ми е гнусна вече дори.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 588bf615dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Възможно е, нали вече сме към Западния свят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec99e5dc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Възможно е, но май не е трайно. Познавам много такива двойки, само едно, две семейства оцеляха, макар и те да имаха много трудни моменти. После българите си намериха българки и не искат и да чуят за местни.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 911ec35d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Западнячките обичат да се ебат с имигранти, българи включително, защото западните мъже са джендъри и меки китки.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6237b42f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Българите и българките предпочитат да се женят едни за други, защото имаме еднаква душевност и култура. Има и такива които се женят за чужденци, но повечето от тях не остават заедно и евентуално се развеждат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker