Бившият ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми ме тормози
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1024 пъти
Здравейте на всички. Пише ви едно отчаяно 23 годишно момиче. Ще се опитам да бъда кратка.
Бившият ми приятел ме тормози. Следи ме, причаква ме, прави си фейк профили, за да се свърже с мен, пише на приятелите ми и какво ли още не. Преди да започне да прави тези щуротии бяхме в нормални отношения, но явно, като видя, че нямам никакви останали чувства към него и побесня. Освен горните неща, които изброих пусна слух, че съм изневерила на сегашният си приятел с него, а всъщност няма такова нещо.
Казвам ви нещата от горе от горе, но ситуацията е доста деликатна и в момента с приятеля ми имаме големи конфликти, защото бившият ми е такава лисица и много добре знае как да извърти нещата срещу мен. Иде ми да го удуша, но знам, че не бива да реагирам агресивно, защото съм голям и зрял човек. Но по какъвто и начин да му обясня, че нямам чувства към него и да ме остави на мира все ще го заболи и се страхувам да не продължи да ми прави мръсотии от яд понеже, както се вижда е обсебен от мен и няма да ме остави на мира. Не знам какво да правя. Моля за вашите съвети. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ea1eb4616
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиши му на имейл с цел да изтръгнеш някакви заплахи от него. Като тръгне да те следи, намери свидетели и подавай сигнали на 112. Да ги има регистрирани, после ще искаш документ, че има такъв сигнал. Събери смс-и със заплахи, ако имаш. При всяка изцепка - пускаш жалба в полицията. После със всички доказателства отиваш при адвокат и завеждате дело за домашно насилие и ограничителна заповед. И имай предвид, че срока е 1 месец ит последната му изцепка. При всяко нарушение на ограничителната заповед, звъниш в полицията. Ще го вкарат в затвора, ако не стои на страна.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6825e09d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много позната ситуация.
Преди години имах връзка с един мъж и когато тя приключи, той започна да се държи точно по описания от теб начин - следеше ме, причакваше ме, правеше си фалшиви профили в сайтове, които знае, че посещавам, съчиняваше всякакви лъжи за мен. Десетки пъти разговарях с него и го молих да спре и да ме остави на мира - отричаше - не бил той, той не правел нищо, с което да ми навреди, а познатите ми казваха, че именно от неговата уста са чули поредната глупост за мен.
И какво ми помогна - пълната игнорация. Спрях да му обръщам, каквото и да било внимание. На приятелите си казах категорично - да избират, на мен ли ще вярват или на него. И спря. Той видя, че идиотщините му не получават никакъв отзвук, умори се и спря. Явно, докато съм го търсила, за да говорим, все още е имал някаква надежда, че може да ми влияе, но когато му стана ясно, че вече не ми пука от него - просто се отказа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 27d326173b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятеля ти не може ли да поговори с него и да го стресне? Според мен той трябва да те защити.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e881cb93ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Преди да започне да прави тези щуротии бяхме в нормални отношения, но явно, като видя, че нямам никакви останали чувства към него и побесня."

Авторке, на жените чувствата свършват само в един случай - като се хванеш с друг! Май е съвсем нормално да се е "побеснял". Със сегашния ли му изневеряваше?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 431970ec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто поредният, който не може да приеме, че вече не сте заедно. Явно е мислил, че ти ще изгаряш от желание да се върнеш, но като това не се случва, става зъл и си отмъщава. Като не си негова, иска да ти очерни живота. Комплексарска работа. Твоят приятел би трябвало да вярва на теб и да те защити в ситуацията. Ако нещата продължават, наистина се замисли за защита от закона. Кибертормозът и преследването не са шега.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 655a88d960
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 3:Приятелят ми се сби с него и го наби, но файда - няма.
Благодаря на всички
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ebe1d256de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От чувства се прави. Иска да те вижда.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 431970ec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, след като приключиш връзка с някого, никакъв контакт повече с този човек. Може да е грубо, но такъв е живота. Нормалните отношения с бивш са точно такива-като нямате контакти и допирни точки, и всеки си гледа живота. Може да е грубо да се подминавате и да се зачеркнете, но друг изход няма. Да, не можеш да спреш някой да те търси от чужди профили и плюе, но може да му поставиш ясни граници, че всичко е приключило. Приятелство с бивш-такъв филм няма. И на мен са ми писали, и съм блокирвала. Хубаво е, че имаш приятел, поне да те защити. Обясняваш ли му се, щадиш ли му чувствата, той още повече ще нахалства. Обърни се към негови близки, приятели, и полицията най-вече.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 70b5af24f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   страшна работа са това психопатите, нямат никакви чувства и морални скруполи, пълни изроди, докато не убият някога и не ги вкарат в затвора няма оттърване или докато не си намерят нова жертва тоест приятелка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker