Кога за първи път имахте гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога за първи път имахте гадже?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3353 пъти
Интересно ми е да разбера, в кой момент от живота ви се е случвало, защото аз никога не съм имала и мисля, че не е нормално. А съм на 20. Не съм най-голямата красавица, но не съм и грозна. Обаче никой досега не е проявявал интерес към мен. Не че това ме кара да се чувствам зле, но има моменти, в които се случва да се сравнявам с мои връстници, бивши съученици, приятели и дори по-малки от мен. Всички имат гаджета или в даден момент са имали повече от една връзки, дори по-глуповатите и
не чак толкова привлекателните. Наистина ли е нормално, дори никога да не съм се целувала? Мисля, че ако споделя това с някого, ще ме вземе за смотанячка. А за секс да не говорим... По принцип не съм от хората, които искат половинка, само за да са във връзка, но дори вече не мога да си представя да имам съпруг някога. Може би ми е писано да съм сама.
Споделете ми колко годишни бяхте и как се запознахте с него/нея. Ще ми е интересно да прочета вашите разкази.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4c2bc9ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Спокойно. Света не е наред. Напълно нормално е да не си си имала гадже. Не е задължително. Аз си имах на 14 първото ама добре че беше тя щото беше отворена. Ти си истинска находка за някое добро момче. Е да за това че не си се целувала не казвай щото са глупави и ще се бъзикат. Всички се правят на големи и силни но като се приберат у тях и като затворят вратата махат маската и знаят че са слаби като всеки друг.
Ти не чакай само мъжа да те намери. Търси и ти но търси читав за женене

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1c4cc68c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бях на твоята възраст. В гимназията странях от момчетата, защото бях твърде срамежлива да се престраша да стигна по-далече от разговор с тях. Нищо страшно няма, няма да останеш Стара мома.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 347aed67f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз за първи път имах гадже на 18 години. Тогава за първи път целунах момче и с него ми беше и първият сексуален контакт. Честно казано избързах със секса. Не бях психически подготвена. И като се замисля избързах главно заради мисли от рода на: Нормално ли е да съм девствена на тези години и подобни и леко насилих нещата. Сега ако имам възможност бих изчакала. Не мисля, че годините са определящи. Трябва да го чувстваш отвътре. Спокойно. Живей си живота. Каквото трябва ще се случи. Късмет, мила.

Ж23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b7e2d6af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много, много рано имах. Но това не значи, че ти не си нормална или смотана. Просто не се е случило. Не виждам нищо извънредно лошо

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f6d6101764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На 22, точно преди да навърша 23 и дори тогава разбрах, че ми е рано за обвързване и колко прехвалено и ограничаващо всичко това и какво означава да допуснеш човек толкова в личното си пространство и да живееш с него. Особено ако не го обичаш истински, както са голям процент от "връзките" в днешно време. Не бързайте с тези неща, за да не съжалявате след време, връзките са нещо трудно и наистина прехвалено за мен. Чакам истинската любов или нищо, ей така приятел колкото да не съм сама не ми трябва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cc56b885c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   16

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 306daf8507
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж съм, и то расъл по времето на социализма.
За първи път в 3-и клас (10 годишен) усетих неюо като полова принадлежност и открити симпатии към момиче. Беше на морето, и да - получи се нещо като свалка. Беше толкова неосъзнато... не ми хрумна дори да я целуна, освен по бузата, обаче постоянно търсехме компанията си един на друг и беше много вълнуващо - напълно ново усещане... Когато свърши смяната и трябваше да се разделим - много плакахме (аз тайно).
След това от 5-и до 7-и клас бях нещастно влюбен в съученичка, но тя не семо че не откликна, ами накрая и тръгна с някакъв.. Е, това кали характера ми :)
Първото ми що-годе истинско гадже забих след 8-и клас (15 годишен) - с целувки, натискане, обарване... Беше пак лято, на някакъв лагер. Голяма любов се получи, но понеже бяхме от различни (далечни) градове, а и още под опеката на родителите си, пишехме си редовно писма, и успяхме да се видим 3-4 пъти за година. Изкарахме година-две дистанционно.
После последователно имах 2-3 гаджета повече или по-малко платонични...
В Университета правих секс за първи път (17 годишен). Аз бях влюбен, тя изглежда - не. И там не се получи особено.
Може би първата си по-сериозна връзка започнах на 20. Просъществува 4-5 години. Не че в отношението към предишните момичета съм бил несериозен, но разбираш - за една връзка трябват двама... и когато момичето има прекалено много претенции, или пък вятър го вее на бяла кобила и постоянно се оглежда за други, нещата накрая се сговнясват.
И така...
Като направя равносметка - с 13-14 момичета и жени съм бил в някакви отношения (не непременно сексуални), преди да се съберем със сегашната ми половинка.

Сега за теб не знам. На 20 дори да не си се целувала ми звучи меко казано странно. При мен на 10 се появиха вътрешните подтици за нещо подобно, сега дали ми се е отдавала възможност или не е друг въпрос...
Пробвай! Не боли, а и за опит пари не вземат... Просто няма как да се озовеш на върха на едно дърво, без преди това да си се научила да се катериш по дървета...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc7afa9a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бях на 18, когато си намерих първото гадже. Нямах чувства, но хормоните бушуваха и имах нужда. Съжалявам и до ден днешен. Момчето ме отвращаваше в секса, а ме 'обичаше'. Очакванията ми от интимност се свеждаха до грубо чукане без чувства.
Първата целувка ми беше на 16-17 с момче, което дори не познавах. Беше дошъл в градчето за ден, готин батко. Нямаше как да се случи каквото и да било, но явно му станах симпатична и искаше да му покажа един парк, докато приятелите му останаха с другите. Разходихме се и ме целуна, беше ми неловко. Попита ме искам ли да продължим в колата, което ме накара да се почувствам ужасно и повече не го видях.
И за двамата съжалявам. По-късно имаше един, по който страшно много си пада, но чисто платонично и по детски. Целуна ме, а аз се погнусих страшно много. Като цяло не бях готова за тези неща, никакво удоволствие не изпитвах.
Сега съм на 21, имам си приятел, обичаме се. Ако можех да върна времето и да го срещна преди всичките други, щях да го оставя да ми е първи във всичко. Чувствата, които влагаме в момента променят удоволствието в пъти.

Та моя съвет, авторке, е да не правиш нещо, защото другите го правят. По-добре късно, но да ти е хубаво, отколкото да се погнусих от секса. Трудно се свиква на удоволствие с лоши спомени.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d19c0279db
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Разбира се, че не е нормално. На 20г. и да не си имала гадже ми говори за някакви големи психически твои проблеми. На всичко отгоре и да не си се още целувала. Ами нормалните момичета още на 12,13 години си представят как се целуват с някое момче което са си харесали. Ти сигурно такива вътрешни импулси за интимна близост с момче не изпитваш. Ако нямаш такова усещане вероятно си родена лесбийка и досега успяваш да се прикриваш. Истинските лесбийки не си падат по мъже, затова и ти не можеш да си представиш да имаш съпруг. Не, не ти е писано да си сама. Започни да ходиш на гей парадите и ще видиш как там ще ти излезе късмета да си намериш момиче като теб с която ще се целувате и ....... ще правите още много други неща. Аз си хванах първото сериозно гадже на 16 г. и след 2,3 месеца вече правехме редовен секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6215078037
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Момиче на 21
Има и много други като теб. Например, аз. За пръв път се целувах, когато бях на 17. Беше много хубаво, наистина, но засега само това ми е опитът с противоположният пол. Девствена съм.

Моята най-добра приятелка пък по това време беше доооста по-напред с материала... Аз, обаче, не мога така. Хем не искам да си давам тялото на този и онзи, хем и да искам, няма с кого. Повечето мъже са много грозни, а единиците хубави са или заети, или курви, или глупави. Пътувала съм доста и смело мога да кажа, че поне 95% от българите изглеждат отвратително. Съжалявам за острия език, ама по-точно и откровено няма как да се изразя.

Но да се върнем на темата. Братовчедка ми, която също е на 21, също е девствена. Тя досега не е изпитвала никаква близост с мъж и причина за това е, че е грозновата, висока, дебела, неграмотна, глупава. Много пъти, когато съм я засичала, усещах страшна миризма на пот. Е, не винаги, но често. Предполагам, че и тази немърливост е оказала влияние.

Така че, авторке, истории много и всякакви...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f0aebd0da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз бях на 13 години и момичето беше от съседен клас. Просто минавахме за "готини" и всички очакваха, че ще станем гаджета. Мисля някъде месец след началото на 7 клас излизахме две компании вечер в двора на училището и тя ме попита искам ли да ходим и така стана. И сега ми върви и ми е лесно с момичетата. Може би не трябва да го мислиш много. Ако не се притесняваш от момчетата и покажеш непосредственост в общуването, някой ще почне да те сваля и ще си имаш приятел. Не се сравнявай, защото това ще те комплексира.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b5edb2e483
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Последно през 2013, почти 3 години, връзката приключи като бях на 21.Запознахме се в Интернет. От тогава насам не съм имала гадже, ами съм само любовница на разни господа не желаещи връзка с мен (защото съм скромна, добра и не особено разговорлива).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e97c9d3f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На 12. Държахме се за ръце и се разхождахме в парка. Продължи 3 месеца :DDDD

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e2f863eb50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На 19

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a7739aebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 288df7ab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   35
Преди това 2 пъти не бяха точно връзки...

Ж45 с бебе на 5 месеца

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a7739aebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не се влияй кой на колко имал гадже. На кой когато му дойде времето тогава. Няма нищо странно и срамно в това. Аз ще ти кажа защо никой не проявява интерес към теб. Просто някои изглеждат по-сериозни, в смисъл не толкова повърхностни за възрастта си. А на такива жени се пробват съотвено и такива мъже. А такива мъже са по-рядко срещани, но пък са способни на дългосрочни и сериозни отношения. По мои наблюдения жени като теб имат много по-малко партньори, често 1 и много по-късно започват любовния си живот, но пък в крайна сметка връзки им са много дълги, щастливи и случват на верни и отговорни партньори. Често дори и от раз намират любовта на живота си и са с нея до края на живота си. Така че според мен дори трябва да се радваш. Просто потърпи малко и не се влияй от другите

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b387b2129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   От авторката до номер 9: Смея твърдо да заявя, че не съм лесбийка. Определям се, като бисексуална, но това няма значение. Разбира се, че и като дете и като тийнейджър съм харесвала, влюбвала съм се в момчета. Представяла съм си как се целуваме и тем подобни. Но не в това е въпросът. Просто никога не съм била във връзка, нито съм имала някакво мимолетно изживяване, ако ще и като дете. Както казах, не съм грозна, дебела (не, че има нещо лошо в това), неподдържана, нито пък мириша на пот, но съм забелязвала, че дори към такива е имало интерес. Сякаш всички са напред с "материала" освен мен. Може би наистина трябва да запазя в райна всичко това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d31065fac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм на 15 и съм нямала гадже, но всички са к****** така че всичко е наред. Аз даже не искам гадже.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d8324c0589
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Първата ми целувка беше на 13 години с най-добрата ми приятелка.
Първата ми целувка с момче беше на същата възраст, той даже беше мъж. Не го харесвах, но беше "модерно" да си се целувал на тази възраст в моята среда.
На 18 правих за първи път секс пак с човек, който не харесвах, и пак защото вече ми беше късно за офлянкване.
Не съжалявам и за трите изброени ситуации. Но мисля че щеше да бъде много по-хубаво да са с хора, които ме привличат и с които градя нещо. Целувките не ме "отвориха" много към мъжкия свят, но пък това, че не бях девствена ме накара да бъда по-смела в отношенията си с мъжете след гимназията.

На много мъже ще им допадне това, че си девствена и ще са ти първи! Но и много се плашат от това какви са очакванията ти, желанията ти, сексуалната ти активност.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 84adacdcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 9 правилно е предположил че ти има нещо. Не е нормално дори и да си бисексуална. Аз мога да ти кажа че най-много опит се трупа от 16 до към 20-23 години. Тогава още те блъскат хормоните и всеки си ляга с всеки, после някак си нещата стават по-сложни и хората стават резервирани. Аз теб те виждам като една моя колежка, значи хем е жена симпатяга, с чувство за хумор. Но.. няма женските навици който привличат един мъж, обеци не носи, грим не слага, лак не слага, прически не си прави, ходи само с некви пуберски дрехи, а е на 34 и на всичкото отгоре ходи като мъж. Няколко пъти съм се опитвал да я закачам, тя не може да възприеме, няколко пъти съм й казвал даслага по-нежни дрехи, но тя не вдява и до ден днешен не мога да взема решение лезбиика ли е не е ли. Чат пат се включва с някакви теми за мъже и си иска деца, но някак си не може да се впише. Ти като бисексуална трябва да имаш повечко възможности, тъй като те привличат и двата пола. Някъде бъркаш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9575010b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   На 21 почти година продължи връзката ни, а се запознахме в сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92d39b11bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз за първи път имах гадже на 20 години, мъж съм.
Бях студент, запознах се с едно момиче. Тя много ме харесваше, аз нея не много. Честно казано като се връщам назад във времето, бях с нея само от страх да не остана сам. Не я харесвах особено, но исках да правя секс и да усетя някаква нежност. След няколко месеца скъсах с нея.
Съжалявам единствено, че съм я използвал от някакъв страх и простотия. Доста по детински съм постъпил.
Не се страхувай и не се притеснявай, че си девствена. Не се филмирай, мислейки си, че ще останеш стара мома.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b387b2129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 22 от авторката: Не споря, че може да "ми има нещо" щом съм стигнала до тук. Но това не е от външния вид. Както казах се поддържам, обличам дрехи като всички момичета на моята възраст, доста пъти съм и с деколте, с къси рокли по поводи, нося грим всеки ден (и като цяло доста се интересувам от грим), косата ми е дълга и чиста, случва се да ползвам преса/маша от време на време, редовно ходя на маникюр и нямям мъжка походка. Нито пък се държа като мъж. Като повечето момичета на моята възраст съм, няма нищо нередно на външен вид. Забравих да отбележа, че съм и доста възпитана. Може би тук бъркам. Не обичам лигавите неща, интригите и несериозните хора. Повечето хора ме определят като скромна и тиха. Тези, които ме познават по-добре, знаят, че не съм злобарка и че мога да се шегувам.
Така, че дори и такива като твоята колежка съм ги виждала с гадже... Моя приятелка, която в повето време дори не смее на каже "гък", не се облича кой знае колко женствено - също е имала няколко приятеля и не е девствена.
Ако единствения начин да изляза от този омагьосан кръг е като започна спешно да си търся "гадже" и веднага да си легна с него-ами ще пропусна, не мога да си го причиня.
И последно - не разбрах какво ненормално има в това да съм бисексуална. Дори повечето жени са такива. Честно казано досега не съм се влюбвала в момичета, но доста често се е случвало да имам чисто сексуално влечение към някои симпатични за мен. Обаче искам да прекарам живота си с мъж.
Иначе благодаря на всеки един от вас, който е отделил време да напише коментар.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 799430621c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ако говориш за детски истории, бях на 13, когато ме целина 15-годишния брат на една приятелка.
А за първата истиска връзка, ами бях на 16.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 05f8775519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мисля, че ще те изненадам аз бях на 25, но чакането си заслужаваше. Сега имам най-страхотния човек до себе си. Вече 2 години сме заедно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker