Да кажа ли на жена му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96325)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22646)
 Секс и интимност (11203)
 Тинейджърски (20160)
 Семейство (4813)
 Здраве (7772)
 Спорт и красота (4051)
 На работното място (2140)
 Образование (5883)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1492)
 Други (13043)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да кажа ли на жена му
преди: 8 месеца, 5 дни, прочетена 2277 пъти
Пиша ви какво преживях. Случайно научих че съпругата ми преди 8 години ми е изневерила с човек който и е братовчед но нямат кръвна връзка защото е доведен. Познавам го уважавах го много вършил ми е услуга и аз съм му вършил даже по времето когато са били интимни пиехме кафе и човекът ми е пресмятам смените и е ходил в къщи. Сметките ми с него и жена ми ги оредих и тежко го изживях. ЧЕ ВЪПРОСЪТ МИ Е, ДА ОТИДА ЛИ ПРИ ЖЕНА МУ И ДА И КАЖА И ТЯ ДА ЗНАЕ КАКВИ СА ГИ СВЪРШИЛИ или да и спестя тревогата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 5 дни
hash: deae46942f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И ти си чакал 8 години или чак сега си разбрал?! Ами явно добре се е криела, или ти не си схванал. Изчакай да стане цяло десетилетие и тогава кажи. Смешно е вече да казваш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 070454d81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Какво ще спечелиш,освен едно самодоволно его?

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 265dec9457
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според мен- да. Тя трябва да знае истината- с какъв човек живее. По нататък е неин проблем, ще му прощава ли, ще се разделя ли, тя решава. Като мълчиш, помагаш не на нея, а прикриваш и ставаш съучастник на изневярата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 56f86d6925
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Върви й кажи и я чукай - да им отмъстите. Може и няколко пъти. Ако не е грозна де.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 83310daa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма смисъл да и казваш, той ако си е кръшкач, все един ден ще се разбере.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: bde2e55ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съвет не мога да ти дам, само ще ти разкажа на мен какво ми се случи.
Преди няколко години бях разбрала, че приятеля ми е женен и полудях. Разказах всичко на жена му - хем защото мислех, че заслужава да знае, хем защото исках да го нараня задето ме излъга, хем исках да им пръсна панаира на всичките. Много болка имах в душата си тогава.
Че да, плака жената, боля я, а той дебила сякаш нищо не му трепна. Ама бързо се сдобриха, не знам как я е лъгал и как е оправил нещата. Към днешна дата гледам, че са още заедно тя даже и детенце му е родила.
Честно да ти кажа съжалявам, че й разказах. Нищо не постигнах, само дето се разстрои невинната жена. Трябваше да си тръгна с достойнство и да не се занимавам.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: be5b2c6dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До 2

Малко ли е?

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 0eab0a45e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, кажи ѝ. Жената не заслужава да живее с мъжка, лъжлива курва. Трябвало е веднага, щом си научил, да ѝ кажеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: d7949cb35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз бих искала да знам, ако човекът до мен, ми изневерява или прави нещо друго, което не е редно. Разбирам тънкия момент, в който не е твоя работа да се бъркаш, както и че до голяма степен го правиш за отмъщение. Въпреки това предпочитам да не ме правят на идиотка, като ми кръшкат зад гърба. Разбира се, хора има всякакви... някои могат да те обвинят в клевета и че се месиш в чужди връзки, но, според мен, е важно да знаят, а после да предприемат каквото сметнат за добре.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: e6c9606e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторе тоя навярно и с други е кръшкал не само с твоята жена. Аз на твое място бих си замълчала все пак случката е от преди дооста време. Както прачетох в горните коментари, вероятно ще се оправят с жена му, ще лъже, ще маже и пак прав ще излезе. Ти нали си разбрал за себе си що за човек е а не забравяй да имаш едно наум и за съпругата ти, дали това е единствената лъжа в живота ви.
Много ми е интересно как си разбрал след толкова време, Моля разкажи подробно!

Ж32г

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 87724d0518
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От автора:Изминаха три месеца от както разбрах, разговарях с него казах му, че не е мъжкар, че е подлец и други думи отначало му дойде като дъжд от ясно небе, моли ме да му простя, неможел да ме гледа в очите и други подобни. Но ми се налага да имам контакти с него и по държанието в последно време разбирам че лицемерничи. Мислех да преглътна и да не му развалям семейството и че жена му не заслужава да изтърпи това унижение но подигравателното му държание, което усещам ме принуждава да направя тази стъпка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: a4d54a7481
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ако те в момента се срещат ок, но за нещо приключило преди толкова много години няма смисъл да и казваш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: a94e5f8858
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Дай сега и другите да ги боли. Ти искаш него да накажеш, но ще накажеш горката жена. Това е също толкова егоистично, колкото и изневярата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: af4dffc5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Задължително и кажи-всеки има право да знае истината. Пък оттам нататък решението си е нейно. Никога не бих простила на близък, който знае такова нещо за мъжа ми и не ми е казал.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 469db7a5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Ex, скапаха се мъжете!!! Какво ти е виновна жена му , ако трябва да търсиш сметка на някого е на жена ти и на него. Какво си му говорил, начупи му зъбите и приключи мача, ама ти си мишкуваш, защото явно не ти стига сърце за това или той е по-силен от теб. И затова подкарваш по женски - ще кажа на жена му, за да му направя мръсно. Въобще не виждам как бих контактувал и то на ежедневна база с някой, който ми е играл такива номера, за жената да не говорим. За мен имаш два варианта- или с действията си показваш и на двамата, че не са част от живота ти, или приемаш реалността и живееш с нея, а тоя среден път на пасивна агресия , който си избрал, не те води в никакава посока. Егати и фейсбук поколението!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 8437b3b3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   15, не съм автора, но никой не е длъжен да е по-силен от никого. Отдавна сме излезли от пещерата, а и тези неща са даденост. Но иначе да, аз все пак бих платил на двама мъже д аму счупят това-онова. Най-малкото да не ме разпознае и съди. Този само това заслужава.

Колкото до жена му - дори и да и каже, нищо няма да се промени и тогава не само няма да се почувства отмъстен, ами ще е още по-зле, защото така пак онзи ще излезе победителя и даже ще му се хили още по-ехидно и лицемерно.

Защо няма смисъл? Ами онзи, за да се смее, значи той е сигурен, че няма от какво да се притеснява. Той просто я е изманипулирал жената вече достатъчно и тя ще повярва на него, а може и брака им да е в криза и въобще да не му пука как ще реагира. Аз съм убеден, че тя за толкова години, не може да не се е усетила и автора нищо ново няма да и каже, само ще я унижи, а тя най-малко има вина. А дори и да не знае - това са неща от преди години, едва ли ще постигне някакъв кой знае какъв скандал или развод и т.н. А и на такива хора като онзи от развод едва ли ще им пука много, само дето децата ще страдат.

Така чe за такива само бой, ама дискретен и с правилните хора, че ако се разбере, че е авторчето, големи главоболия го чакат. Ако не му стиска за бой, може да му прави разни мизерии - да му пука гуми и някакви такива неща.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 2617f0803b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Казвай. Такива тайни оставят подсъзнателни травми за поколения напред. Пък жена му да си прецени какво да го прави. Щом е било преди толкова време явно няма да има никакви последици, но все пак да се знае е важно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: d963967576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, много хубавичко си помисли дали е необходимо да коментираш събитие с 8-годишна давност с жена му. Какво ще постигнеш? ! Нищо! Сакън, да не си само ти излъгания. Не одобрявам изневярата, но и ти се каниш да правиш к***рвенски номера. Някои от горните коментиращи са заявили, че да, тя трябвало да знае с какъв човек живее. Да, ама не, в този случай по-добре да не знае. А ти се замисли- за изневяра/и не само/ и двете страни имат отговорност, това значи, че и ти не си китка за мирисане, иначе защо жена ти ще търси нещо навън? Ако можеш да зарадваш някого с нещо- зарадвай го, ако ли не- не го трови умишлено, и то за отдавна минали неща. Не мога да повярвам каква глупост се каниш да направиш. Не търси да му отмъщаваш на този, това не е твоя работа, бъди сигурен, че всеки си го получава рано или късно. Премисли пак!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: ee24643310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз така... направо желая смърта на цялото им семейство. Отмъщението е удволетворение. Не чакай съдбата, а на всекиму заслуженото!

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 69edbac65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Като се съберете по някакъв начин, на майтап го кажи, все едно не си знаел, че другата жена не знае.
В края на краищата и аз искам истината за себе си и хората около мен.
Интересно, с жена си в какви отношения сте?

На времето направих по неволя грешка, на едно събиране с приятели попитах една от колежките, дали не е открила нов магазин, защото често виждам колата и еди къде си.

Леле, мале, откъде да знам, тя имала любовник, не че мъжът и беше цвете, но после ме съсипаха. А аз наистина не знаех кое как.
Е, днес са разведени но заради друга жена, любовница на мъжа и.
Така, че кое правилно, кое не, ако ти олекне, давай.
Много важно, те пак ще се сдобрят, ти не искаш да се карат.
Само да не налети на жена ти после другата съпруга.
Щото има две страни.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 265dec9457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   21, ти си помисли много, ако на теб ти изневерят дали ще казваш, че вината е в тебе? Едва ли. Курвенското е да живееш с някого, а да се чукаш с друг. Не да отвориш очите на заблудения, дето не знае с кого живее. И може ли да кажеш след колко точно години изневярата не се брои, че се е случила? За предателството давност няма.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 023bf3245e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Тоя е е..бал жена ти ..Как може да си говориш с тях , като че ли нищо не се случило .Те направо са се подиграли с теб .
Те с жена ти даже сега ти се смеят и подиграват , като те гледат , че нищо не правиш , ТИ достойнство нямаш ли !
Първо намери начин да счупиш , кокалите на любовника .
Говори с жена му , ако е съгласна да върнете изневярата , такива работи не се прощават лесно ,без възмездие !


Скорпион

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 68d4ac5680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Въпросът е друг, а той е дали можеш да простиш и да останеш с жена си. Нея ще я виждаш всеки ден, ще живееш под един покрив. Тоя, бил и заминал с времето. Казваш на жена му и какво от това. Нищо. Все пак вината е на двамата, искали са, били са заедно. Според мен, мисли за себе си и виж, там занапред как ще е. Ще я гониш ли или ще простиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 8b633583f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Женските тук всеки път искат да сметат изневярата под килима, личи колко струват като хора. И грам чест нямат.

Синко, този помияр се е ебавал с връзката ти, буквално и преносно. Казваш да знае жена му, нека му направи живота още по-приятен. Отмъщавай, не се услушвай.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 689cdcc49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не падай до това ниво. Ако го направиш, нищо няма да промениш, само ще нараниш жена му, а тя с нищо не е виновна. Щом като е такъв, дръж го на разстояние, а на жена си не и вярвай. Тя направила ли го е веднъж, няма да се колебае да го направи отново. Познавах един човек от ученическите си години, който започна да чука жените на приятлите и колегите си. Евентуално всички го разбраха че е мръсник и простак и сега всички го отбягват. Такива неща рано или късно се разчуват. Нищо не остава скрито, покрито.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker