Клюкар?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Клюкар?!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1264 пъти
Здравейте,
аз съм жена на 33 години.
Преди време се запознах с един мъж, който на пръв поглед ми се стори много интересен и забавен. Тъй като контактите ни бяха служебни и се виждахме почти всеки ден, много скоро се сприятелихме и един ден той ме покани да излезем. На вечерята се държа също много мило, изкарвахме си страхотно вечерта, докато той не си пийна повече и започна да говори за бившите си приятелки. Описваше ги детайлно, с най-различни неприятни подробности, даже гнусни, обясняваше коя каква била, как се казвала, къде живеела, какво правела, докато били заедно, най-различни подробности от съвместния им живот, толкова лични и интимни, че чак ми стана гадно. Помолих го да спре с тази тема, тъй като е лична, а и мен не ме интересува. Той каза, че това е напълно нормално и с неговите приятели, редовно коментирали така жените, с които имали вземане-даване, даже и съпругите си.
Накрая, като ме изпращаше каза, че искал да сме повече от приятели и ми даде време да си помисля, дали аз също го искам.
И аз наистина мисля. Мисля си, дали ако излизаме и после се разделим и аз ще бъда така коментирана пред някого ище бъдат развявани най-интимните ми неща? Дали наистина всички мъже правят така или просто аз съм попаднала на един недискретен клюкар?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5f323d8ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива приказки, особено пък от нищото, правят много лошо впечатление. Да ги приказва и на жена все едно е в коч компанията си пък съвсем... И да, най-вероятно, ще опише с подробности кое и как пред приятелите си, ако между вас стане нещо повече. Прецени това колко ти влияе и интересува. Някои не се впечатляват изобщо, за други е проблем. Лично на мен не би ми било приятно да изпада в подробности чак. Аз също не го правя.

Иначе хората обичат да си обсъждат, независимо от пола, макар че не съм срещала мъж, който да се изказва крайно експлицитно, та чак гнусно. Обикновено е отгоре-отгоре, а гаджето ми и повечето му приятели, дори изобщо не коментират.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4ec111ec51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност ще бъдеш коментирана!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4abec7c022
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще бъдеш коментирана не след като се разделите, а през цялото време. Примерно чукате се за първи път и на другия ден приятелите му ще са в течение с подробностите как си, какви цици имаш и т. н. Така че мисли си ще приемаш ли предложението. Като гледам май искаш да го пробваш въпреки всичко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b5314408a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега очакваш ли, че някой тук познава ВСИЧКИ мъже, че да може да ти отговори на въпроса? Да, има такива като този простак, даже сигурно той вече и теб те е изкоментирал. Има и дискретни мъже, хората са различни. Не може заради един да се прави извод за всички.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c7f758165e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Бягай, комплексиран 32-годишен мъж, който се държи като гимназист.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bd681ef59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   После и теб така ще те разнася, на твое място не бих му дала шанс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0b473699d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не клюкар, а сополив типичен селски комплексар бълващ евтина злоба. Каквито са повечето. Защо изобщо се чудиш, тоя безочлив паразит ще ти изпие кръвта.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5f4827d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бляяяяяк!!! Не,не всички мъже са такива, що за заключение. Моя мъж е много дискретен относно миналото си. Знам с кои жени е имал вземане- даване, но такива подробности никога не коментира, къде, как... Аз също не коментирам интимности с приятелки и ми е много гадно като вземат да си развяват мръсните тайни, че и с подробности. Един истински мъж трябва да пази достойнството на партньорките си. Ако не го прави- толкова по-зле говори това за него. Правилно си го преценила, бъди разумна и тактично се дистанцирай, освен ако не искаш да станеш част от " статистика".

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 65338aa3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Попаднала си на боклук
М 33

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 485252d704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   След като казваш : “ и после се разделим”, ти самата знаеш какъв ще е краят. Защо да си причиняваш тогава това нещо?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7103ec2208
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие още нищо нямате и знаеш целия му любовен живот. Явно са му болна тема бившите, защото са оставили това съкровище. Мъж, плюе ли жените, с които е бил, ще плюе всяка следваща.
И теб ще те коментира гаранция ти давам. Явно злобата му е в повече и ядът, че се е разделил с тези. И не е нормално, защото ти чуваш само неговата страна, но не и на тяхната. Сигурно така ги очерня, но не се сеща, че той е бил с тях, и никой не го е карал насила. Просто егото му е наранено. Ако не ти пука какво ще говори за теб, срещай се с него. Ще те очерни, ще разправя лъжи, за да му съчувстват и цъкат с език. Но моят съвет е -недей, защото тая злоба ще се прояви скоро време и към теб, ще те критикува явно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7103ec2208
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хубаво е когато калпавите мъже ти сигнализират предварително, че не са стока. Така ти спестяват доста ядове и време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a4c58dae61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тоз човек е истински в живота. Браво! Какъв искаш? Някакъв артист, който да те поизползва малко и да те зареже?

Поне тоз човек каквото имал да ти казва си ти го е казал. И въпроса е дали искаш да бъдеш с него - дали за кратко или не.

Това че искате да излизате с потайни и дискретни мъже, за да ви пазят развинтените перверзни фантазии в тайна, след това, това е ваш проблем и сами си показвате че сте с маски.

И ви е срам от това което сте в леглото.... това разбрах. Явно от това се притесняваш, че и не само ти но и други жени от коментиралите.

И какво е мъж с достойнство? Или си курвар и си го казваш (все пак такъв си избрал да бъдеш) или си честен и не правиш някви долни перверзни неща и пак можеш да си го кажеш, без да те е срам.

Според мен има мъже, които не обичат да им правят орална любов и това точно за тях е достойнство. Не искат да принизяват една жена толкова, че да му целува оная работа.

Но вие (жените) разбирате под "Мъж с достойнство" Мъж който прави всякакви перверзии с жена си, но го крие в тайна (да не се излагал, някъде....) това е достойнството според вас... Ха.
Грешно определение имате за "мъж с достойнство"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker