Скрила е от мен причината за развода си, а именно изневяра с бившия си. А сега накъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скрила е от мен причината за развода си, а именно изневяра с бившия си. А сега накъде?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2444 пъти
Здравейте,
Не искам да издребнявам, но ако е възможно желая да получа адекватни и смислени коментари по възможност за ситуацията, в която се намирам.
Имам сериозна връзка с разведена жена на 31 г., с детенце момче на 5г. От една година живеем заедно и имаме сериозни планове. Детето не ми е проблем във взаимотношенията. Грижа се за него и то ме приема добре. Баща ме си плаща издръжката на майката и мен това всъщност не ме интересува. Не я обременявам с никакви парични задължения към мен. Обичам я и я приемам с цялото и минало. Въпросът е обаче, че разбирам за нещо, което е скрила от мен, а именно, че причината за развода със съпруга и е изневяра с голямата и любов или последния бивш преди да се омъжи. Просто "добри" хора ми казаха. Тя не отриче, каза ми, че е било страх да ми каже, за да не ме загуби. Попитаме дали още изпитва чувства към бившата си голяма любов, тя ми отговори, че всичко е приключило. Помолих я да бъде много честна с мен и пак да си помисли. Каза ми отново, че всичко е приключило. Попитах я дали си пишат и чуват, но честно да ми отговори. Тя не скри, че отвреме-навреме си пишат и чуват, но нищо особено. Да ни кажа честно доста останах разочарован и започна да се поражда колебание в мен. Тя го усети, разплака се, каза ми че съжалява, че не иска да ме загуби и т. н.
Защо се породи това колибание? Ако тя има още чувства към голямата си любов, заради която се е развела, те рано или късно ще избият пак. Тогава обаче не ми се мисли, ако имаме наши деца и стигаме пак до положение за развод. Не бих искал децата ми да страдат за това. Виждам каква дупка запълвам, затова че около момченцето и няма баща, а нкъщност вече има в мое лице.
Не съм дребнав, че да се ровя в бельото на разведените, защото това е болезнена рана, но все пак новата половинка трябва да знае причината за развода, най -малко да не се повтарят грешките за в бъдеще. Аз съм бил честен пред нея и нищо не съм скрил, ништо от придишните си връзки, нито от недостатъците си. И съм готов, ако има нещо, което я смущава в моето поведение да работя върху себе си. Последното момиче, което много обичах почина и това беше голяма трагедия в живота ми, а настоящата много прилича външно на нея. Просто това ме грабна в началото.
Ако можете дайте ми съвет как да преодолея колебанията и съмненията си? Тя самата е доста стресирана и объркана, но аз по никакъв начин не я допълнитерно стресирам или натоварвам с нещо, просто се държа нормално, мило и нежно
Няма да отговарям на коментарите по -долу, защото не бих искал да влизам в излишни спорове, но ще ги прочета внимателно. Благодаря ви предварително за отделеното време и усилията да вникнете в моя проблем.
Дамян, 32

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: fae2814276
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, докога едни и същи истории ще въртите и пишете! Все жените ви виновни, че сте мухльовци, и ви изневеряват!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 83ef3b3f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или рискуваш, вярваш й и продължавате, или се поддаваш на съмнението и се разделяте. Но трябва сериозен разговор между двамата и да й кажеш каквото си написал тук. Едно към едно, бъди честен. Нека да е предупредена. Иначе, никой за нищо не може да ти даде гаранция в този живот.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 413afc8c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не ти е лесна дилемата...Аз за себе си мога да кажа, че не бих могъл да и имам доверие, именно защото си е замълчала, да не говорим, че тя търси да се хване някъде и ще говори каквото искаш ти - жена с дете - не са много мъжете , които биха поели по този път...А каква връзка е без доверие?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 86cf656412
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не е честна спрямо теб , не може да имаш доверие към такава жена , щом още подържа отношения с любовника и се крие .
Затова никога не трябва да вярваш на думите на жена , какво ти казват ,
гледай действията .
Ако искаш да продължите заедно , трябва изцяло да прекъсне контактите с бившия .
Може да пробваш известен период от време , но не се доверявай никога
щом отсега те лъже, за толкова важни неща от живата си !


Скорпион

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 01bb04f0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторе,много правилно разсъждаваш за доверието. Хайде,допуснала е грешка в първия си брак да върти любов с бившия,но това,че продължава да контактува с него и сега,не е на добре.Явно и е слаб ангела на жената. Не съм оптимист за връзката ви.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d7702ece69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До 1. Ами нали този мухльо тя си го е избирала.
А, когато един мъж изневери на жена си, тя мухла ли е? Или може би той е свиня, а тя света вода не напита? Като не ти отърва не влизай в сайта. Толкова ли ти е трудно да проумееш, че боклуци има и от двата пола.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 042461cdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих се постарал никога повече в живота си да не напиша думата "ништо", преди каквото и да било друго...

Такива неграмотници трябва да се радвате, че някой дори ви е обърнал капка внимание.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e505bd6d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да ти спестя дилемата - ти винаги ще имаш съмнения в нея и то съвсем основателно. две причини :
1. както казаха вече, тя е скрила от теб и не ти е казала защо се е развела. това значи, че при "напечена ситуация", тя пак ще предпочете да скрие от теб. това си е до манталитет и стериотип на отношение към другачето. който силно контрастира с твоя, както става ясно.

2. тя все още подържа връзка с него, макар и да е "нищо особено". сам си даваш сметка, че едва ли от "изпепеляваща любов" са преминали на етап "чисто платонична любов". нима можем да изключим възможността тя да се облегне да му поплаче на рамото, чисто приятелски, разбира се, и да се въздържат да не си пуснат една ръка, ей тъй - по навик.

сега, не ти казвам веднага да я зарежеш, макар че се съмнявам някога да преглътнеш съмненията които ще те преследват от тук насетне. Но можеш да си направиш един малък тест - една вечер, ей така между другото и вметни, че искаш да прочетеш цялата и комуникация и я наблюдавай много внимателно докато и го казваш. ако тя се паникьоса, ясно ти е че има какво да крие. ако откаже, още по лесно. ако се окаже, че си трият чатовете и няма никакви чатове, означава, че е имала какво да крие и не е искала да оставя никакви неудобни следи които ти би могъл да намериш.

П. с Номер 1, доста "алфички" ще ти се изредят на дупенцето докато осъзнаеш простата истина за себе си. но ще е една самотна вечер когато вече ще си дъртичка и никой освен някой такъв "мухльо" не би те и погледнал вече.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 55a0f77299
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не смятам, че вината за развода ѝ е изцяло в нея. Ако бившият ѝ мъж беше читав, тя нямаше да се оглежда встрани. Както и да е, минало. Не е била достатъчно смела да ти го каже, но е разбираемо все пак. Щом е скрила, значи изпитва вина, а също и че не иска това да влияе на бъдещите ѝ отношения.
Аз лично смятам, че тя се разкайва, че разбира в каква ситуация е с малко детенце, че никога не би минала отново през същото. Не би го причинила на себе си, на детето си и на новия си партньор.
Авторе, не се притеснявай, всичко ще се нареди. Освен това и ново момиче да намериш, несемейно, каква е гаранцията, че няма да ти изневери?
Дайте си шанс!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f3aadf8838
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами трябва ултиматум - ти или той? Да го махне отвсякъде, да му изтрие номера. Аз бих била до тук с доверието.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e654a7021
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей,момче има грозна,но вярна приказка-една жена,ударят ли я чужди топки по дупето спирка няма.Надявам се,че ме разбра.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 339b76c605
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Дамяне, брат, ти сам си си отговорил на въпросите.
На това говедо вяра никаква. Ще я засърби пак, ще се лепне при тази тъй голяма любов и ти ще имаш две опции - да си носиш с гордост еленските рога или да си втори източник на издръжка. Това което ми прави впечатление е че си още млад - имаш време, имаш и опции.
Всички мастии от сайта сега ще ти развият теории за втори шансове, прошки и тем подобни, но специално за тази където ти си я хванал място за прошка няма. Сама си се е насадила, сама си казва че е изневерила, пък после въй мамо, трябва му татко на туй дИте. Няма такива филми.
Аз дори съм склонен да заложа 20-ина лева че това дете не е на бившия и съпруг а на "голямата любов".
Хората са казали "Бии, да те уважават!", затова и бии шута, после набии една чикия и си легни да спиш спокоен че никой няма да ти ака на главата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a8f88e21aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не ми се обиждай, но това твоето е форма на мазохизъм. Разбирам да тънеш в неведение, както е било в началото, но след като вече си разбрал що за стока е, какво въобще се чудиш? Можеш да се примириш или пък да измислиш колкото искаш оправдания за нейната измяна, можеш дори известно време да живееш в заблудата, че с вашата връзка няма да се случи същото, но това няма да промени истината: винаги ще се чудиш какво точно се е случило и винаги ще си на тръни да не се повтори.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 63c4b47e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Уважаеми Дамяне,
Пише ти жена на възраст, била съм в подобна ситуация и ще те посъветвам да се разделите мирно и тихо, колкото и болезнено да бъде и за двама ви. Ще ти кажа и защо: защото цял живот ще те мъчи съмнението да не ти изневери или напусне и отиде при бившия си, или когото и да било друг. И разговори и обещания няма да помогнат. Ако имате деца един ден става много сложно.
Остави я, а ти си намери някоя друга - свободна. Нека за в бъдеще тя да си направи извода как да постъпва със следващия си партньор.
При липсата на доверие и най -малко съмнение между съпрузите само разводът е решение. Другото е тъжно и изнервено съжителство, придружено с лицемерни усмивки и преструвки.
Желая ти успех,
Ж.54

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 980701dac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Техните отношения са си тяхна работа от миналото. Гледай настоящето и оцени реално ситуацията.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c40a9f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Нормално е да замълчи, защото знае как ще го приемеш и какви съмнения ще породи у теб. На всеки се случва да сбърка, всеки има нещо в миналото, което би притеснило по някакъв начин неговия настоящ партньор. Ти я познаваш от известно време. Опитай се за момент да игнорираш това, което си научил и си отговори на следните въпроси: Какъв човек е тя? Смяташ ли, че може да й се има доверие? Изглежда ли ти като някой, който се поучава от миналото?

Гаранции няма. Може някой, който много е сгафил, да си е взел поука. Може някой, който никога не е гафил, тотално да се повлече. А може и обратното. Затова съди по човека.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f7e2de4ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Според мен където е текло пак ще тече, т. е. в момента, в който имат възможност с "голямата и любов" пак ще почнат аферата. Особено пък при положение, че "от време на време си пишат".

Като е бил толкова голяма любовта - що не се вземат? Особено като са я докарали до там да разбият нейното предишно семейство. Да позная ли - защото той е женен. Това, че се била разплакала нищо не значи.

Съжалявам, ама ми се струва, че ти си там, защото той не иска да е. Ако можеш да живееш с това - остани с нея.
Ако не можеш - бъди честен пред себе си най-вече и не си губи времето.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: abcd6639c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 1 не те знам мъж или жена си, ама са ще ти кажа защо толкова скачаме. Защото, колкото и да плюете, колкото и да прехвърляте топката по мъжете, няма да промени факта, че жените са си курви по природа.
Жените не са моногамни и никога не са били. Обичат разнообразието, обичат драмите, ако нямат драми сами си ги създават. Не обичат да бъдат с един мъж. Обичат сватбата, като церемония, но не обичат да бъдат съпруги. Да беше единичен случай, да кажеш, че е мухльо. Ама това е вече навсякъде. Постоянно и нявсякъде виждам поведението между хората в една връзка.
Иначе към автора. Отговорът е ясен и според мен го знаеш. Първо да се хванеш със сама жена с дете си е само по себе си много сложно.
Няма как да ти бъде вярна, ще чуеш всичко, което искаш да чуеш само и само да те задържи до себе си. И тя иска да те задържи не защото те обича, а защото има сигурност, защото голямата и любов само си я чука, а при бившия няма как да се върне. Сама жена с дете търси сигурност и провайдър, а ти си в тази роля.
Търси си нова приятелка, без деца. Ще се нацепиш много сериозно, но ще го разбереш чак след известно време, затова те предупреждавам още сега.
Ако си мъж си още по жалък, че така скачаш срещу мъжете и защитавашжените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0e265b8656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   След като се е развела заради голяма любов, защо сега не е с него? Не е ли логично ако толкова е искала да бъде с този човек, след развода си да остане с него?
Вместо това тя е с теб.
Винаги има риск отсрещната страна да те предаде, да те нарани. Но това е част от сделката да обичаш, да се довериш.
Човек винаги трябва да си има едно наум, но пък не и да се терзаеш и чудиш постоянно.
Ако всичко останало във връзката е наред, ако тя ти вдъхва доверие, ако няма противоречия в думите и.. може би това е била само една грешка, а всички понякога можем да сбъркаме..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 848f329d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Пич, казвам ти го най-отговорно като по-възрастен твой приятел: Тя "не иска да те загуби", но при първия по-голям конфликт или пропукване на отношенията между вас - тя ще отиде да се наниже на неговия... В моментите, когато човек трябва да се чувства сам и да му е гадно, заради последствията от нещо, което е направил на другия, тя ще има кой да я "утеши"(сещаш се..).
Знаеш ли, в чудесни отношения сме с първото ми гадже (да не казвам отпреди колко години), НО в семейни отношения! Т.е. след като приключиха любовните ни отношения имаше един период от 10-ина и повече години, в които НАПЪЛНО бяхме загубили контакт (не да си пишем и да се чукваме отвреме-навреме...). След това, покрай общи приятели отново осъществихме контакт, но този път вече като семейни двойки с деца и т.н. Оказа се, че тогавашният ѝ съпруг го познавам отпреди, имаме интереси в една сфера, и бързо се сприятелихме. Тя и жена ми също много си допаднаха. Децата ни растат заедно - често се събираме, ходим на разходки, екскурзии, театър и т.н., НО никакви интимности, намеци, разговори и душеизприказвания насаме, писаници по нощите и т.н. Това, което е било едно време си го припомняме понякога със смях и толкова...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e28101b0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   1, чшшш, феминизираната еманциПАТКА по-добре да мълчи!
Мухла си ти, най-вече понеже изобщо не отразяваш темата на автора, а си бръщолевиш само твоите глупости в стил "едно си баба знае - едно си бае"!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6dd6ff9397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не знам, но аз лично никога не съм отказвал едно хубаво чукане с бивша, особено когато е по нейно желание и е сама и нещастна, или скарана с мъжа си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee6a3f01e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мисля че трябва да останете заедно, защото всъщност ти си обичаш починалата и си с тази само, защото прилича на нея, тя си обича онзи и знае че с него няма шанс за продължителна връзка, тоест и двамата сте в едно и също положение, обичате някого с който нямате възможност да бъдете заедно. Както ти намираш прилика в нея с твоята, най вероятно тя намира същото у теб. Точно връзка като вашата е една от най-продължителните.
Имаше една мюсюлманска приказка за сакатия щъркел и сакатия гарван, които живели заедно и учудвали всички, но един мъдрец обяснил на хората които се били събрали да гледат, че те са заедно, защото имали подобни съдби.
Ако намеря приказката в последствие ще ти я копна.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ef14c93138
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Какво да ти кажа. Изневерите са част от живота. Преди около година почнахме да се засичаме с един покрай работата. Гледам го, един такъв хубав, и всеки път като се разминехме, едни погледи и усмивки, абе привличането беше факт. И в крайна сметка се уговорихме. Помня един случай. Излязох от вкъщи вечерта, викам му на моя, извикаха ме спешно в работата. Моята професия е такава, че това се случва постоянно. Излизам и чакам любовника, да ме вземе. Качвам се в неговата кола, а той ми вика, цял ден съм възбуден от мисли за теб. Казах му да се разкопчава и му врътнах една докато шофираше. Всичко глътнах, да не се омажа. Закара ме у тях и се почнахме. Най ми хареса как ме олиза цялата, и отзад и отпред. Накрая ми свърши върху гърдите. Вика ми, той твоя сигурно те пренебрегва. Отговарям му, ми не, пич е. Ама писва с един и същ. И така, после си се прибрах по живо по здраво при мъжа ми и детето. А с този хубавец откарахме месеци. Просто секс, нищо лично.

Малко кофти звучи май, а? Спокойно. Историята е измислена. Всъщност пак малко послъгах. Историята е истинска, но изневеряващият е мъжът. Още ли сте толкова потресени? Прочетох доста истории в този сайт, в които мъжете са толкова погнусени и възмутени от изневерите на жени, че си викам, то щом така се чувстват, значи никога не биха причинили такова нещо на жена си. Е да, ама. Всички много знаят, когато им го правят на тях, но е съвсем друго, когато го правят те.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5375857736
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Жена съм. Честно да ти кажа, ако тя те обича нека прекрати разговорите си с отминалата й голяма любов. От какво е объркана приятелката ти? Че истината излиза наяве? Не е ли малко нагло някой да ти гледа детето от чужд мъж, ти да говориш с голямата си любов? Толкова ли голяма жертва ще е за нея, ако прекъсне подобни разговори? Тя трудно ще те пусне да излезеш от живота й, защото рядко мъж в България отглежда чуждо дете. Сълзите й не са за теб, а от страх да не изгуби тази възможност. Повярвай ми, за много подобни случаи знам. Пробвай я - да прекъсне разговори с човека. Ако не - не те заслужава.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 501b8ee8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   №1 Авторът не е дребнав, но тъй като има сериозни намерения, не иска един ден тя да го зареже, както е направила с първият си мъж. А ако имат и деца, това ще му разбие живота. Тук става въпрос за доверие, а не че тя отново се наебала с "голямата си любов".
Авторе, не бързай с деца. Ако бях на твое място, щях да и подслушам телефона. Обърни се към специалист. Знам че звучи грозно, но това е единственният начин да разбереш истинското положение. Иначе винаги ще живееш в подозрения и това евентуално ще създаде проблеми.
Ще е интересно ако пишеш как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e656c6bb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Накъде? Май на никъде. Премълчаването на истината също е лъжа. Лъгала е по същия начин бившия си съпруг, а се е ч-кала с „голямата любов“ (като е толкова голяма, защо ли и тя е бивша? ), сега какво ѝ пречи да продължи с теб по същата схема? Хората на 30 и отгоре не се променят. Очевидно все още има нещо с онзи, щом продължава с писаниците и обажданията, ако ѝ подсвирне, нищо чудно да повтори номера. Тъкмо има и опит как да внимава вече да не я хванат. Ти си ѝ необходим, понеже е ясно, че пред вратата ѝ не чака стадо кандидати за брак и отглеждане на чуждо дете. Но щом е започнала живота си с теб с лъжа, не е читав човек. Аз не бих ѝ се доверила. А без доверие няма връзка, няма любов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d3bfca73c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не наказвай жената за минали грешки. Сигурно си в взела поука и няма да го допусне пак. Това не пречи да бъдеш нащрек, но не я обвинявай за нещо, което не е направила.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3bc22d6577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   До 7. Братане,
Четеш това, което искаш. Не видяли, че става въпрос за техническа грешка. Авторът на две места е написал "нищо" с "щ". Този сайт не е за правопис. Аман, от празнодумци.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e7b69cf8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мен ме изумява факта, че се е развела заради бившия, но още поддържа някакви отношения с него. Ако съжаляваше за грешката си би трябвало да се е породила някаква ненавист към него, след като той е спомогнал за края на връзката й, макар и тя самата да си е основна виновна. Питай я защо е изневерила, ако мъжа й не е бил някакъв изрод, то това говори много зле за нея. И факта, че вместо да започне на чисто, тя си поддържа отношения с бившия, за да си гали егото. Такава може и по няколко човека да върти в онлайн пространството, заради болната си нужда от внимание. Много е съмнителна цялата история и не мисля, че те чака нещо добро с такава жена. И това ти го казвам въпреки че съм жена и по принцип съм солидарна с жените. Бившия ми мъж е същия, пишеше на по няколко жени по интернет да ги сваля. Едната беше бившата му, с която е изневерил на предната си приятелка. Еми хванах го след известно време да й се обяснява в любов. Такива просто нямат оправия. Иначе не се разделихме, заради това, а заради по-сериозни неща, защото се оказа че е пълен ненормалник, но това е друг въпрос. Раздели се с жената, защото нищо добро не те чака, особено ако държиш на семейството по принцип, ценностите ви не съвпадат.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1330c5518f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Братане, "безгрешния", точно ти ли бе ще правиш граматични забележки. Нямаш какво да кажеш по темата, но също като "дърта кокърджа " само и само да плямпаш се правиш на даскалица по български а?
Изключително смешен човек си! Аз съм сигурна, че автора има достатъчно качества. Граматичните грешки не са такъв проблем, не и така както високомерието, което изобилства в теб.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cadcadee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, спокойно! Това е минало, жената си е изпатила достатъчно и не вярвам, че отново ще направи същата грешка. За мен има някаква логика сега да е честна с теб. Не ти е споделила от страх, явно се срамува и не е искала да създаде колебания в теб. Уви, понякога си бягаме от съдбата, но тя пак ни намира. Така е станало и с твоята приятелка. Страхувала се е да ти сподели, за да не загубиш доверието си в нея, а точно премълчавайки, те е разколебала. В крайна сметка не се е опитала да скрие истината пред теб, признала си е всичко щом си питал. Ако имаше намерение да те лъже, нямаше да си каже толкова лесно.
Разбирам те! Разбирам те отлично. Всеки на твое място щеше да се притесни и да започне много да го мисли. Ама, какво да ти кажа? Всички си имаме една голяма любов, всички разумни знаем, че към тази любов трябва да затворим всички врати, за да имаме по-хубаво бъдеще. Каквото е имала с онзи, винаги може да пламне отново, но това зависи само от нея. Не се отнася само за нея, а за хората с голяма любов. Която и жена да си хванеш, тя ще има минало и голяма любов от миналото. Която и да е тя, ти може да се окажеш по-голямата любов, която за щастие е и настояще. Всичко се случва, не можеш да се предпазиш. Не си струва да си тровиш мислите, умувайки сам.

Сега се стегни и слушай. Човешки неща ти се случват, говори с твоята приятелка. Седнете като големи хора и си изкажете всичко. На нас тук си ни казал всичко точно и ясно, пред нея сигурно не си го направил точно така, за да не я натоварваш и да не я караш да се чувства виновна. То, хубаво, ама така не може. Двойка сте, имате големи планове, трябва да се научите да обсъждате всякакви теми, дори и болезнените. Тя трябва да знае какво се случва в главата и сърцето ти, а ти трябва да знаеш същото за нея. Стига сте се страхували и сте се пазили, нищо хубаво не правите по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d4d317742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   И в крайна сметка всичките негативи ги отнася детето. Аз не бих приел жена с дете поради няколко причини, първо ти няма как по какъвто и да е начин ти да станеш баща на това дете, вярвай ми няма. Второ ако имате общо дете ти винаги ще държиш повече на твоето а не на чуждото. Трето на фона на толкова свободни жени без деца не вижда причина да се задържаш с нея поради две основни причини. Първо е изневерила на мъжа си, второ след изневярата не си е взела поука и не се е отказала от човека с който го е направила което какво ти говори ? Сега ти ще почнеш да задаваш въпроси, ще проявяваш ревност, ще има дразги. А знаеш ли какво умеят бившите да правят ? Да предложат рамо да си поплаче, да се оплаче и после да го поязди, няма по-лесна плячка от бивша която има някакви проблеми със сегашната си връзка. Там където е текло пак ще тече

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01bb04f0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, много лошо говори за нея,че поддържа отношения с бившия любовник.Заради него се е развела, но явно не изпитва никакво съжаление за грешката си и за разбитото си семейство. Виждала съм го това, бившият ми направи същото. Разбрах за любовницата, разделихме се известно време той да си помисли, но НЕ! Той не прекрати отношенията си с нея и логично се разведохме. После тя го заряза.
По принцип, ако си осъзнал кое ти е по-важно - семейството, нормалната реакция е да го изтриеш третия човек от всякъде и да започнеш на чисто, освен ако нямаш намерение да се събираш с него. Но случая не е такъв.Имам чувството,че при първия проблем между вас, ще изтича при него да му поплаче. Според мен е по-добре да се разделите, преди да ти е родила дете, и да се чудиш какво да правиш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1a9c84af3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Ако всичко беше наистина приключило , нямаше да я е страх да те загуби.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2f7a1b4353
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Повечето твърдят, че не биха взели жена с дете, и с право! Да пропуснем това, да пропуснем и това: една жена тръгне ли... Да кажем, че е нормално да не "тръби" за изневярата. Ама аз лично много се стреснах от това: "отвреме-навреме си пишат и чуват, но нищо особено."

"Отвреме-навреме" - вероятно е по няколко пъти на ден. "Нищо особено" е много особено. За какво се чуват? За му благодари, че й "разбил" семейство, обаче той неговото - НЕ!? Много правилно ти предложиха да й подслушваш разговорите и подробно да я провериш какво си е писала - със или без нейно знание. Сега се приема дори за ненормално да не изневерява жената, а в тази насока ще намери подкрепа от всички или почти всички жени, не случайно се казва, че: всички жени са...

А номер 1, бих изглеждало след цензурата: пиу, пиу, пиу!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker