Объркана съм.Какво да направя.Обичам го. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм.Какво да направя.Обичам го.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1029 пъти
Здравейте. Края на Юни месец т. г. се разделих с приятеля си, с който ходехме 1 година. По време на връзката ни той късаше с мен 2 пъти в които без обяснение защо.. просто казваше"късаме". Казваше че неиска все още да се обвързва и затова ме оставя. Когато това се случваше аз вечно бягах подир него и го молех до се съберем, опитвах с хиляди неща и разбира успявах и се събирахме. Но последния път беше различно, последния път аз скъсах с него защото той не ми обръщаше никакво внимание и просто не издържах на това пренебрежение. И така 4 месеца спряхме да имаме всъкъкъв контакт, нито се чувахме, нито се виждахме. До Октомври, когато всичко се промени. Един ден една моя приятелка пи писа във фейсбук, че въпросния ми любим и е пратил покана за приятелство и е започнал да я разпитва за мен. Тогава аз се реших да му пиша и да разбера защо след толкова време го поинтересувах отново. Той обаче не ми отговаряше, с дни се опитвах да се свържа с него. Най накрая той отговори на съобщенията ми. Уговорихме се да излезем и да поговорим. Минаха няколко дни и излязахме. Когато ме видя той просто се промени, очите му сияеха не издържа и ме прегърна, сподели ми че съм му липсвала, каза ми че все още изпитва чуства към мен. Прекарахме една страфотна вечер заедно. Няколко дни по късно отново излязахме, аз реших да го попитам дали в момента има момиче до себе си защото докато бяхме разделени бях дочела подобно нещо. Тогава той каза че е имал но е прекратил отношения с нея след като сме се видели първия път, на следващия ден също излязахме и той ми сподели че всъщност не е прекратил отношения с нея, но не е искал да ме нарани като ми каже че има някоя и че излиза с мен едновременно. Попитах го дали е влюбен в нея но той каза че не е влюбен и дори не иска да се обвърза с която и да е защото чуства че иска да е малко по свободен. Твърдеше че ме обича, че аз съм любимото му момиче, първата му. любов и че неможе да ме забрави. Излизахме още няколко дни но изведнъж той спря да пише. 3 дни не отговаряше на съобщенията ми. Помислих че съм сгрешила с нещо и съм го обидила. Една вечер той се реши да ми отговори и каза че вече е обвързан с онова момиче и иска повече да не се виждаме. Бях срината. Цялата седмица която прекарах с него беше най хубавата в живота ми. Мислих че с времето всичко ще се нареди и ние отнова ще се съберем, просто защото и двамата се обичаме ужасно много. Той ми сподели че през тази година която бяхме заедно много ме е наранявал и неиска това да се повтаря вече. Тогава аз разцрах че той не иска да е с мен точно заради това. Може би знае че е спосоцен да ме нарани отново и точно заради това не иска да се събираме. Моля ви помогнете ми. Дайте ми съвет. Това момче ме обича но нещо го спира да се събере с мен. Какво да направя???? Обичам го ужасно много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 43bff3fa59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ъъ, разбира се, че не те обича. Ако те обичаше нямаше да те рсзиграва и щеше да е с теб. Нямаш ли самоуважение малко? Нищо не го спира да е с теб, просто не държи на теб и е женкар и нарцисист/социопат. Като другата му бие шута пак ще се сети колко много те "обича" уж. Не му пиши.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a42b038e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В голяма грешка си, той изобщо не те обича. Не го слушай какви ти ги говори, а виж как действа. Ти допускаш да се унижаваш- защо?! ?Това не е любов. Забрави го и си обещай, че никога няма да тичаш подир г**за на някой си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 33117b36ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това момче не те обича. Иска ти се да е така, понеже ти си влюбена до уши и несподелената любов е гадно нещо и затова се правиш на сляпа. Той те унижава долно и си жалка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1c2bbef9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   много си проста, намери си друг, само си играе с теб, стига се събирахте с бивши ще получите от същото отново

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker