Толкова ли е странно, че не искам гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли е странно, че не искам гадже?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1682 пъти
Много жени само пискат как искат сериозен мъж, с който да се обвържат, всеки човек си се занимава с някого. Аз в момента уча 3-ти курс съм и хич не ми е до гаджета. Много повече предпочитам да си изляза да се позабавлявам с приятели, да си науча, да поспортувам или да се отдам на хобито си. От какъв зор на 21 години ще се заробвам с някого. Просто мога външно да харесам някое момче или да си допаднем като приятели, но до там. И да, все още съм девствена. Имах едно гадже в гимназията, целували сме се, почти сме стигали до секс, дълго време изкарахме. Но драмите ми идваха в повече. Всеки ден някакъв проблем, излишни нерви. Един ден като реша, ще търся. Не съм за единия секс, но ако чак толкова ми се прииска - има куп играчки за тая цел. Няма как да легна с някого, когото не обичам. А пък не ми е до обвързване в момента и в близкото бъдеще. Предпочитам да заложа на образованието си, на безгрижните години и младежките емоции. Мъжете няма да се свършат. Даже често към мен са подхождали със сериозни намерения, а аз отвръщам, че изобщо не си търся гадже. Пък и след гимназиалното, не съм срещала някой, който така да ме плени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: c7acaa2fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Компот ли да ти отворим?

Живей си живота, забавлявай се, никой не те кара да се заробваш?! (тук не е Близкия Изток на 21 да се нахендриш с 3 деца и мъж-садист за цял живот, спокойно) с някого щом не изпитваш нужда. Звучиш като ядосан пубер, който тропа с крак срещу очакванията на обществото, и иска да се докаже какъв е бунтар, а не като зрял човек с мнение. Вири нос, назландисвай се и т.н., ама перфектни връзки не съществуват, така че не таи големи надежди за подобно нещо. Хубаво е, че имаш ясни и твърди принципи, но недей да се големееш сякаш си безценна и недостижима за бродягите и техните "сериозни намерения". Оставя впечатление, че се хвалиш, а не че просто питаш.

И все пак - да, нормално е. Има много като тебе и няма нищо скандално в това да не искаш гадже. То, само като прочетеш какви гадории се пишат в тоя сайт от обвързани хора, може да си отще да пипнеш друг човек завинаги.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e54a145865
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си решаваш кога да имаш гадже. Няма някакво правило, че трябва задължително да имаш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 914fa7bd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Още си малка, но на 25 биологичният ти часовник може да почне да те ръчка, защото познатите ти ще започнат да се женят и да раждат, а до 30 години ще си ударила стената и ще се тъпчеш с шоколадов сладолед и вино докато плачеш, скролвайки фейсбук.

Струва ми се, че някой ти дава зор. Роднини? Не им обръщай внимание, те са от друго поколение. Но все пак не е лошо да си направиш дете, не е нужно да се жениш или да живееш с мъж. Просто си избери някой расов бик, свърши работата и се оправяй сама. Балъци, които да ти отглеждат детето има под път и над път ако видиш, че не се справяш сама. Или можеш да го хвърлиш на родителите си, като толкова искат внуче и знаят само да искат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eaa78e079a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм на мнение и те подкрепям, че не трябва да се занимаваш с неща, които не разбираш...
Изчакай спокойно до 40-45, пък тогава, евентуално, виж...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 837d20f1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всеки сам определя живота си, аз също съм на 21, също съм 3ти курс, но съм сгодена. Аз така разбирам живота. Ти твоя го разбираш по този начин, не смятам че е нещо лошо или пък че ако до сега не си срещнала гаджето си ще си 70 с 200 котки. Живей така че да си щастлива и да се чувстваш добре в своя собствен живот.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f9efa1df7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това твое решение и няма нужда дори да го коментираш или да се обясняваш на който и да е...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 22949793f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не разбрах, някой ти натяква, че нямаш гадже, или се дразниш, че другите искат? Ще бъда леко груба, но смятам, че директността е полезна. Звучиш като някоя, която ще е девствена и на 40. Принципно няма лошо, особено, ако попринцип нямаш намерения за връзка и семейство. Ако искаш обаче, с годините и пропуснатия опит ще ти става все по-трудно. Докато се чудиш, подходящите мъже на твоите години ще са заети, а ти няма да имаш опит и няма да знаеш как да поддържаш една връзка. Това е проблемът с мисленето ти, но изборът си е твой, съмнява ме повечето хора да ги интересува особено твоят личен живот. Иначе ти препоръчвам да не се взираш толкова на другите, а ако си уверена в позицията си, и те няма да ти досаждат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cc16f2b8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като не искаш, ок. Задължава ли те някой? Ще я караш така до към 30-35, времето върви бързо, сега има желаещи и ги режеш, после с годините ще намалеят, накрая няма да ти досажда никой. След 40 вече ще можеш да разчиташ на компанията на някоя котка или кученце. Изобщо ще си супер!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 17560a3180
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защо да не е нормално? Всеки си живее така, както му се струва най-добре за момента. Трети курс си, излиза ти се с приятели, учи ти се, спортува ти се- чудесно. Все пак сме в 21 век, вече няма обществени норми кога човек да създаде семейство или да има сериозна връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker