На играч ли се прави или не е наред ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На играч ли се прави или не е наред ?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1361 пъти
Здравейте.
Ето моята история и случай, които ме тормозят.
В началото на годината ми писа едно момче, отговорих му и започнахме да комуникираме. Стори ми се приятен човек, с който има какво да си кажа. Писахме си около месец, след което решихме да се видим. Излезнахме в един парк на разходка, говорихме си и минаваше добре. След това решихме да отидем на кино, отидохме... там нищо не се случи през първите 30-40мин от филма виждах само как си светва телефона, явно чакаше съобщение или не знам... Преди филма да започне реши да изкоментира блузата с която бях. Нормална блуза не много скъпа, но аз си я харесвам с щампа на жена... той реши да зададе мн. тъп въпрос за мен, а именно, , това да не е някоя фолк певица" с надсмешка ме попита... аз просто казах Не някакъв модел е. Това малко ме засегна... тръгнахме си, закара ме до вкъщи, поговорихме малко и аз се прибрах. Мислех си, че няма да ми пише, но нее той отговори още на друдия ден, което ме зарадва, но от този ден до днес отговаря през часове от 2 до 10часа при което на мен ми писна и спрях да му пиша. Мина се 1м и ми пише Хей как си, аз му отговорих пак пишеше бавно пак спрях да му пиша. След още 2-3м пак ми писа хей как си се1 нищо не е станало, все едно съм му отговорила и чата ни е спрял на хайде чао. Този път му отг. писахме си малко, като ми даваше едни отговори се1 е някъв супер големия с парите, колата и кариерата си направо се1 е цар... мн голямо его. Спрях да му пиша отново... След 2м. реших да му пиша... отново все едно нищо не е станало и не сме спорали да си пишем... от там вече той не ми прочете последното съобщ. и не отговори. След още 1м аз си поствам някаква снимка и пак всея нищо не е станало той ми пише. Започнахме отново... Отговаряще през 10часа буквално, като вечлазахказах, че с тия бавни отг убива всякакво желание да комуникирам с него. Оправда се че не си гледал телефона и в работата не можел (сиг. е 24/7 на работа) как искал да напуска и някакви такива аз каъо проятелски съвет му казах ако не му е добре да напуска и да я сменя.. той ми отговори след ДВА ДНИ. Извини се за бавния отговор, но понебе колата му е развалена и ходи с рейса и в 8 излиза а 11 се прибира било ад и ако искам края на седм. да сме се видели да ми обясни.... WTF ще кажеш че 1час път с рейс не си рови в телефона да бе да и няма 2мин да отговори. Според вас какво да си мисля... няма смисъл май да занкмаимавам, не е сериозен и май... Не мисля да му отг. на последното съобщ. камули да се виждаме...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: d01090332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   еми само си губиш времето явно, много си глупава досега можеше да имаш няколкомесечна връзка а то нищо, още сте на здр, ко пр

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c179310e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   АхахАХАХаххааххА.... на пичага му е през оня в джоба, мацка.

Човек като иска да говори с някой... няма сила на тоя свят 'дето да го спре. Писал съм докато съм на дискотека, докато съм на кино, докато карам (което не е похвално, ама като е по-силно от чувстото за самосъхранение)... така че... те са казали мъдрите хора... има ли желание - има и начин... няма ли желание... само оправдания! Толквоа е вярно това, че не е истина.

Спри да се занимаваш с него.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3afa919c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно несериозен човек на, който грам не му пука за теб. Ако си съгласна на такива вятърничави отношения, продължавай с комуникацията, за секс ще се навие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5f02ab4036
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има си приятелка 100%. Преди няколко години загубих достатъчно време с един такъв шизофренен тип. Като си мислех, че явно не ме харесва или не съм му интересна. Естествено ми беше казано, че е необвързан и страдал милият по бившата си. Е бившата му, не се оказа бивша. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4eb3d3e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Се1 си на 10, друго впечатление не знам, едно време жените не бяха такива кво ви става с тия социални мрежи не е ясно. Иначе имаш топ логика нема кво да стане.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 13c4f22c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има си приятелка и си пише тайно от нея с теб. А и с още други. Пробва която клъвне. Иначе е примерен мъж и супер верен. Или има приятелка, или просто чати на доста жени и ги проверява от време на време дали го помнят и да си вдига егото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4a9d1af019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРКАТА :
Аз през всичките тези месеци не съм се надявал на нещо или да съм го чакала и прочее. Харесва ми, като човек и си мислех, че може да се получи, но уви. След като ми отговори след 2 дни аз не му отг. и ти да видиш попитаме дали не съм се разсърдила, като аз спокойно и вежливо му обясних, че няма смисъл да отг. при положение, че ще отговори след 5дена, че целия смисъл на разговора отива по дяволите.. Казах му, че или си има гадже или просто няма желание да си пише с мен. Казах му и точно това, че има ли желание има и начини, че не може да ме убеди в това колко много е зает и не си гледа телефона. То м*м*а му президента не е толкова зает. От негова страна получих отговора, че мн бил харесал как съм се аргоментирала и ми харесал отговора. :D Правилно съм мислила, но не било вярно. Просто не си гледа соц. мрежи и предпочитал комуникацията на живо. Нямал си приятелка и ако не му се пишело с мен изобщо няма да се занимава и да ми пише толкова пъти все първи. В крайна сметка се разбрахме евентуално най-сетне да се видим в събота, като казах, че аз съм сериозна и ще видим той колко ще е сериозен и ако се направи със сиг. край на познанството ни. Продължава да си отг. през 8часа. Онзи ден си писахме 4 реда, като завърших с лека нощ понеже беше вече 00ч той го прочете да др. ден привечер някъде... някакъв отг така и не получих или др. здравей. Но иначе ми гледа сторотата в инстаграма, но по принцип няма време. Хахахахха ужас кви хора има....
Благодаря за коментарите :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 55d6ecf31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виждам, че и двете страни очакват да са специални и да получават внимание и то веднага и не правят компромиси. Накратко - няма да излезе нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b9800cfa29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И от цялата история излиза,че му е "се1 " за теб :D :D ограмоти се момиче и може да намериш свестен!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 06a15b5906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много неграмотно пишеш, а това е индикация за нивото ти като цяло, включително и как изглеждаш. Той не те харесва достатъчно, за да иска нещо сериозно с теб. Цяло чудо е, че все пак пише, макар и рядко. Намирам заглавието на поста ти за неуместно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f8cb756864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбира се, че е играч. Ако един мъж е влюбен в теб, няма да те разиграва така все едно си играчка за развлечение. Той иска да те види наживо, защото иска секс с теб, а не чатове през няколко дни само.

Внимавай много. Първо се срещни с него на публично място и не бързай да се усамотявате. Може да е психар също, освен играч, в чата някои мъже се правят на велики и добри, ама не е така. Ти си жена, уязвима си и затова се пази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker