Може ли човек да "изпусне" сродната си душа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли човек да "изпусне" сродната си душа?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2448 пъти
Историята ми може да ви се стори малко абсурдна, но все пак реших да споделя "тревогите" си. ( Ж на 23 съм) Преди няколко години случайно се запознах с един човек. Той ме хареса от пръв поглед, настояваше да има нещо между нас, но аз го отхвърлих ( без да съм била груба) понеже тогава много си падах по друг мъж. Та.. от тогава през годините не се бяхме виждали, не сме и комуникирали един с друг в социалните мрежи ( макар че се имаме в приятели).
Но в началото на септември го засякох случайно на улицата. Той ме спря. Заприказвахме се... Боже, оказа се, че има толкова много общо помежду ни! Не спирахме да си говорим. Наистина много се зарадвах, че го виждам, личеше му, че и той е щастлив от срещата ни. Изглежда по същия начин, както когато се запознахме, но пък такова привличане усетих този път... Но всичко свърши с това.
Не ме е търсил ( признавам, не очаквах) и си мисля, че единствената причина да не го направи е, че сигурно си има приятелка.
Честно казано от тогава, колкото и да е странно, не съм спирала да мисля за него и за нашата среща. Дали не изпуснах сродната си душа преди няколко години заради глупост и наивност? Възможно ли е това според вас или хората, на които им е писано да са заедно, рано или късно накрая се събират?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6a70311dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не те е поканил на среща, вероятно не защото има приятелка, а защото вече си го отрязала веднъж и не мисли, че има смисъл. Той няма как да чете мисли и да знае, че вече го харесваш като мъж, защото по пътя на логиката е по-вероятно да не го харесваш, след като си отрязала преди време. Той може ли през 5 месеца да те пита наново, в случай че случайно си си сменила мнението?

Ако имаш някакви контакти, го потърси и ти го покани на среща или поне му намекни,мче го харесваш. Иначе да, ще го изпуснешм и цял живот мжое да съжаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 996d1e4132
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мислиш, че си толкова специална, че Бог е направил специален човек за теб сред всичките 7 милиарда. Аз не мисля, че има сродни души. По-скоро има подходящи и неподходящи. Много налиташ в романтика, явно много филми си гледала. Това ще ти повлияе зле в реалния живот.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8e7174e055
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сродна душа означава съвсем друго нещо, не това, което си описала.
По-вероятно е никога да не срещнеш, отколкото да я изпуснеш.
А ако по някакво вселенско чудо наистина я срещнеш то бъди сигурна, че няма как да се разминете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a650ba733c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е па още стой, чуди се и се вайкай, пък барем се сетил да ти пише.

Т'ва като жената такова чудо няма друго.

Да не говорим, че един разговор с някой... и вече сродна душа?!?!

Аз вярвам, че има хора, които много, много, много рядко се срещат и те са "точните" хора за всеки от нас, ама не смятам, че такова нещо се разбира от два разговора, защото е много по-дълбоко и комплексно.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ee07996987
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Сродна душа не е това, което си мислиш. Ако се срещнат две сродни души, те няма как да се разминат. Само с поглед ще се познаят една друга и дори няма да има нужда да говорят. Аз имам щастието да съм я срещнал и още като се видяхме, без да сме си разменили и дума, и двамата знаехме всичко един за друг и какво ни чака съвместно. Усещането е, че все едно с този човек сте живели цял живот заедно и си знаете и кътните зъби, макар да се виждате за първи път. Много е странно и знам, че много хора ще ми се присмеят, но това е много трудно да го обясниш на човек, който не го е преживял. Това се случва изключително рядко. И реално техните взаимоотношения далеч не датират от този пръв поглед, а много много преди това.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 99f6e3584a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Добре, прекалила съм с тази "сродна душа", схванах. :D
Прави сте. Просто не знам какво ми стана та си спомних преди ГОДИНИ, че се е държал мило с мен, бил е добър, забавен мъж, просто бях хлътнала по друг. Честно казано не се бях сещала за него, но тази среща ми напомни за достойнствата му и съжалих за избора си и че не му дадох шанс. Имах нужда да си го кажа някъде, както виждате е абсурдна ситуацията. Надали ще има някакво развитие, ясно ми е, че съм закъсняла, но се радвам, че споделих. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a9bca66269
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На вас жените прозрението все ви идва със закъснение. Малко от вас са опортунистки .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6a626bab88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти реално не познаваш този човек, някаква бегла комуникация от преди, случаен разговор на улицата и вече реши, че той е човека. Ами прочети малко истории, жени по този начин след кратки връзки забременяват, раждат деца и един ден се оказват с бебе на ръце и сами.
За да опознаеш един човек и да прецениш той ли е или не, е необходимо повече време. На въпроса ти, може да, напълно е възможно.
Скоро попаднах на един виц "Той не и се обади пръв, тя не му се обади първа, двамата се бракуват за други и след това цял живот си спомнят един за друг. Идиоти"
Прости приказки, а колко много истина казват...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7b23ef10ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо сте нападнали така лошо Братанчо със по 1 звезда? Напълно прав е, че авторката, като повечето жени страда от синдрома "искам нещо, но ще си мълча и ще стискам палци", вместо да се сети, че е 21 век и не е грешно да правиш първа стъпка като жена. Доста е смешно също да се минава на заключение, че шанса или човека е изпуснат, само за да не се наложи да се направи тази крачка. Едва ли не приехте, че няма как да стане, за да си спести жената "ужаса" да му пише и да покаже, че нещата вече са различни за нея и да пита той дали има интерес. Голям страх!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 846132b191
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   всеки който харесаш ти е сродна душа докато не намериш следващия, може да имаш няколко сродни души или нито една, при всеки е различно

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f483b4ed3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сродните души предполагат приемане на лъжливата доктрина за преражданията на душите или трансмиграцията, която в оригиналния и хиндуистки вариант означава, че душите се прераждат в животни, кристали, хора, дървета и подобни, но понеже това не е по-вкуса на съвременния човек е "осъвременена" и е направена така, че да е по-приемлива тоест, че хората се прераждат в други хора. Обикновено ги привличат с това, че в "миналите си животи" са били голямата работа - я принцеси я лордове и царе, явно никой в "миналото" си не е бил слуга. Получава се нещо като при хората, които твърдят, че са Наполеон, комично - да. Накратко - няма сродни души, обаче има хора с които си допадаш и ако поради някаква причина ги изпуснеш - изпускаш ги, едни врати се затварят, други се отварят.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9f9bbb85da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11, що им разваляш красивата илюзия сега, знаеш ли колко момичета(жени, и мъже) вярват, че в следващ живот ще бъдат с голямата си неизживяна любов..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5bc8c44ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Та.. от тогава през годините не се бяхме виждали, не сме и комуникирали един с друг в социалните мрежи ( макар че се имаме в приятели)". Ами пиши му и ще разбереш. Разбира се, не директно да го каниш на среща, защото това би го отблъснало, но не пречи да го заговориш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker