Влюбих се в човека, с когото правех само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в човека, с когото правех само секс
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2306 пъти
Здравейте.
Имам нужда да споделя моята история, защото адски много ми тежи. Ако някой може да даде добър съвет, нека да заповяда.

Момиче съм на 21 г. Лятото на 2018 г. се запознах с един мъж, с когото сме свързани професионално. Той е доста по-възрастен от мен и в началото въобще не гледах на него по сексуален начин. Още първата седмица от нашето запознаване той ме покани да излезем на среща, но аз отказах, защото не мислех, че е редно. Той обаче беше настоятелен и се уговорихме. Беше ми просто интересно да поговоря с човек като него и мислех, че можем да прекараме 2 часа в интересни разговори.
Дойде да ме вземе от нас, качихме се в колата, почна да ми пуска ръце и директно да говори за секс. Аз бях много учудена, защото не очаквах подобно нещо. Попитах къде ще ходим и той ми каза, че отиваме у него...
Не харесах идеята, но тогава бях доста наивна, а той е доста доминантна личност. Отидохме у тях и правихме секс.

Започнахме да се виждаме по 2 пъти на седмица. Сексът беше добър и той беше първият мъж, с когото ми беше толкова готино.
Никога след секс не се гушкахме или говорихме. Показваше ми ясно, че е само секс, аз бях ок в началото с това.

Месец след като почнаха нашите отношения той ми каза, че си има гадже. Попитах го защо не ми е казал за нея и как може да се вижда с мен. Той ми се разкрещя и даже ми удари шамар. Почувствах се ужасно, защото не го бях очаквала от него. После ми се извини и ми каза, че не трябва да се меся, защото не разбирам ситуацията. Никога повече не повдигнах темата за нея. Знам само, че двамата имаха връзка от разстояние.

Признавам си, че не престанах да се виждам с него след като разбрах за тях. Срещите ни обаче намаляха до 2-3 пъти в месеца. Той искаше да се виждаме по-често, но аз бях против.
В същото време излизах на срещи с други мъже, защото търсех по-сериозни отношения. Признах му, че се виждам с други и той се ядоса страшно много. Искаше да е единственият мъж, с когото спя, но това нямаше как да стане, защото той не ми е гадже и не му дължа вярност.

В началото на тази година реших, че не мога да продължавам повече така и трябва да сложа край на тези отношения.
Веднъж той ми писа и ми каза, че е скъсал с гаджето си и иска да отида у него и да остана за през вечерта. Аз отказах, защото не исках да съм нечий заместител. По-късно разбрах, че постоянно късат и се събират..

Тъкмо когато си помислих, че всичко е свършило, аз се поддадох на изкушението и отидох у тях. Това се случи 3 или 4 пъти тази година. След всяка наша среща се чувствах зле, защото исках да го прегърна, да съм истински интимна с него, а не можех. Не смеех да покажа чувствата си към него, защото не вярвах, че той изпитва същото към мен, а и знаех, че няма да мога да му имам доверие след като знам какво е правил.

Често ми казваше, че съм неговата слабост, а когато не се виждахме дълго време казваше, че съм му липсвала. Никога не му вярвах и му го казвах, на което той се сърдеше. Никога не сме имали открит разговор за нашите отношения, което ме мъчеше, защото исках да се изясним.

В продължение на няколко месеца не се бяхме виждали по никакъв повод и когато се засякохме за пръв път той беше радостен да ме види. Попита ме за секс, но след като му стана ясно, че няма да получи нищо от мен, престана да ми пише, а като се виждахме, говорихме само за работа. В един от тези разговори ми беше казал, че ме харесва като човек. Усетих, че наистина го мисли, което ми беше много странно.

Имам голяма вина и дълго време съжалявах, че съм била интимна с него. Това, че беше и обвързан, също ме кара да се чувствам гадно. Старая да приемам грешката си и да си взема голяма поука от всичко. За жалост все още имам чувства към него, а даже не знам дали са основателни - не го познавам добре, не знам какъв човек е, как е възможно да го обичам и да си мечтая за него? Искам да срещна нов човек, с когото да имам истинска връзка. Надявам се чувствата ми да изчезнат, защото ми пречат. Имало е моменти, в които се е държал много лошо с мен, защото е бил стресиран от работата си и си го е изкарвал понякога на мен. По-късно поправи поведението си и не се стигаше до такива изблици.

Много хора ще ме осъдят за постъпките ми и ще имат право. Но разбрах, че когато си най-сигурен, че няма да сбъркаш и да направиш нещо глупаво, животът ти поднася изненада.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87e1c0ec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Разбери, че ние сме хора с емоции и само секс правят роботите. За в бъдеще не се впускай в такива безсмислени връзки, защото пак ще страдаш. А за този - просто го изтрий от живота си. Този е някакъв емоционален инвалид, да правите секс и да не те прегърне...удря ти шамари...опесен е...това е човек с психически отклонения. Късаш и хвърляш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d48b0d83d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това твоето е ТРАГЕДИЯ скъпа,жена съм и ти го казвам директно

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5ea878e75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Не искам да бъда нечий заместител"-ами ти си точно това през цялото време.Първо се забъркваш с обвързан мъж,което е непочтено.Второ,този мъж е боклук,защото се дразни когато си търсиш сериозна връзка с друг мъж-чувала ли си приказката за кучето,дето хем не яде кокала,хем не го дава.Трето,когато си опитала да си изясниш отношенията ти е посегнал физически.Тогава е бил момента да приключиш с него.А ти.....на повикване.Задоволяваш се с трохите.За всяко ходене у тях за секс намираш оправдание-той е доминантна личност,поддадох се на изкушението-смешни,тъпи оправдания.И в случая не ти е виновен живота-просто той се е отнесъл с теб точно както си заслужила.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b369c7b672
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голямо откритие си направила. Не искам да те обидя, но от написаното оставам с впечатление, че си лекомислено и безотговорно към себе си момиче. Чудя се как може човек дотолкова да е лишен от самоуважение. Оставила си чичето да те върти като пумпал, още от първия път е видял в теб лесна жена и те е преценил, че ставаш само за секс , не за нещо по-сериозно. Можеш да си влюбена в него, но той в теб- не. Освен това той тази игра я е играл не веднъж и е много по-наясно от теб, няма с какво да го заинтересуваш толкова. Пишеш, че търсиш връзка, но ако и при другите мъже я търсиш така, няма да ти се получи, според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2482afbbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако е истинска, тази история искрено ме развесели. Показва и доказва много за истинският механизъм на женското сексуално привличане към мъжете.
За да се почувства привлечена сексуално към мъж, жената трябва да бъде доминирана. Освен това трябва да бъде постоянно подлагана на даване и отнемане на валидация т.е на така нареченото "топло-студено" отношение. Много мъже правят фундаменталната грешка да се държат или само много добре или само много зле. Жените безкрайно обичат коктейлът от хормони, който го залива, когато постоянно са "на нокти" и се питат - Той сега дали ме харесва за нещо повече от секс?, Ама защо се държи сега лошо с мен?, Дали ще се промени, ако съм достатъчно мила и търпелива с него?, Обича ли ме?....именно така се пораждат женските любовни чувства. Когато мислите на жената започнат постепенно да са окупирани от даден мъж.
Второто нещо е доминацията - каквото и да разказват съвременните феминистки, в природата на жената е да се се чувства привлечена от доминантен мъжки индивид. Не говоря, за насилие (макар, че има много примери и за това), а за мъжественост, воля, сила на характера, непреклонност, закрила на жената и т.н. Когато намерят подобен мъж жените са склонни да изтърпят много, на пръв поглед, неприемливи неща.
Авторке, не този мъж няма да се промени. Да, използва те само за секс и не вижда някакво друго бъдеще с теб. Хубавото в случая е, че той никога не ти е давал някакви надежди за нещо повече т.е не те е лъгал. Тези надежди са единствено в твоята глава.Според мен прави същото и с други жени.
Ти си прецени дали това те устройва или искаш някой мил и приятен младеж, с който да си говорите за разни неща и да се гушкате, но който, за съжаление, няма да предизвиква същата реакция в долната част на тялото ти.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ce7ce2041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тая история е толкова релна, колкото и сексът ми сутринта с Дженифър Лопез.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 505dfcf684
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е дълга. Трябва да знаеш от къде идва сексът и кой е създателят и с каква цел е създаден. За тези неща ще те оставя да се обърнеш към вярата в Бог.

Дори и учените са остановили, че когато жена спи с мъж, в нея се зараждат чувства и привързаност. Докато при мъжете е обратното - отдръпват се и се дистанцират.

Отиди на църква.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0a0f455102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ясно, той е психопат а ти си неговата нищо не подозираща жертва. Психо патите постянно лъжат, мамят,не се обясняват, нараняват те, обиждат те и после се извиняват, а и са много чаровни,бъркат ти в мозъка и те манипулират,имат сериозна връзка и доста странични. Обещават че ще се променят но изобщо нямат такова намерение, целта им е тотален контрол, винаги искат нещо от теб и ако не го получат следват обвинения,заплахи,насилие,тормоз а може и да те убият . Бягайте далече от такива и намерете някой да ви помогне защото имат мания за преследване ако ги оставите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ca190af90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма да те осъдя за постъпката ти, така си го почувствала, така си действала. Но ще ти кажа, че този изобщо не е стока, само като прочетох за шамара се хванах за главата. Той те има за пълен боклук, грам ама грам не му пука за теб. Имай достойнство и никога повече не се виждай с него. Не бъди гореспоменатото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d54b6300d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   коментар номер 5 е много точен! Евала!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a5f44409b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами направо ме хвана яд за теб. Как може да се оставиш на някакъв сопол да те прави на парцал? ! Бие ти шамари, има си гадже, което показва, че теб ползва само за забавления и втора цигулка и ти пак ходиш да спиш с него. Вярно, хора сме, всеки има някакви физиологични нужди, но ти за да задоволиш тях си пренебрегнала всички нормални човешки взаимоотношения, достойнството си, емоциите си... Сега имаш възможност да проявиш ПОНЕ МАЛКО самоуважение и да прекратиш какъвто и да било контакт с този човек, защото това което си преживяла с него е просто абсурдно.
М 21

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d54b6300d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Авторката:

Благодаря за всички коментари, дори и тези, които са осъдителни. Оценявам и тях, защото съм напълно наясно, че постъпката ми е била много тъпа и наивна, а и когато човек споделя нещо подобно няма как да получи аплодисменти.
Аз вече прекратих контакти с него, нямам никакво желание да го виждам и не искам да сме свързани по никакъв начин.
Анализирах поведението си в последните месеци и разбрах защо съм действала така.
Отношенията ми с този човек бяха грешка, която не мога да залича, но мога да науча много от нея - какви граници да поставям на мъжете в отношението им към мен и какво трябва да поправя в отношението ми към мен самата.
Боли ме и ме е срам, че съм го оставила да се държи така с мен, но продължавам напред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 45d7e73b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хах, не искала била секс, не гледала на него сексуално, но той бил много доминантен и хоп - секс. Ебати, защо като малки учат момчетата да сме възпитани и толерантни, като е достатъчно просто да си доминантен и силен и жените ще спят с теб?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 05c570988a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Все едно описваш един мой приятел. Много очарователен, ерудиран, приятен в компания, шеф на отдел е, омагьосва жените с големи жестове, хумор, ум... всичко. Има собствен апартамент, демек терен, кола, пие само скъпо уиски, абе угажда си. Живее си живота и не мисли да се обвързва (на 30 е) но в същото време си върти 3 - 4 мацки само за секс. За тях казва, че са в списъка, имат абонамент за секс и такива неща. Чувства нула. Не знам дали и те са наясно ама него го устройва идеално. Даже се чудя той ли е въпросния мъж...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker