Полезно за млади мъже. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полезно за млади мъже.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 606 пъти
Пичове, ще пиша кратко и ясно за вас. Не се кефя да гледам свои приятели в депресии, отчаяние, тъпи състояния и в центъра на всичко да стои жена. Изобщо нямам цел да се правя на всезнаещ или на голям разбирач, вие си имате глава на раменете и ще разсъждавате. Ще опиша няколко типа ситуации, в които сте изпадали, изпадате в момента или ще изпаднете някога! Това не засяга семейните с деца, а младите хора!
1. Връзка от разстояние! Колко от тези връзки са здрави и успешни? Ако сте се запознали във фейсбук, сайт за запознанства, приложение за такива, на живо и живеете в различни градове или просто един от вас е заминал някъде да работи или учи - НЕ се филмирайте и не очаквайте велики неща! Бих искал да се аргументирам, ама ще е трудно да е кратко. Да речем, че дългата липса един от друг е убиец на тръпката и предпоставка за изневяра, омръзване и често РАЗДЯЛА. Това води до огорчение и неприятни чувства. Вие ще си кажете " Абе, тя е в Норвегия и ме обича, а пък на мен ми се прави много секс и тук имам шанс да го направя, ама ме спира гузната съвест. Ами, ок, ама нея почти сигурно НЯМА да я спре гузната съвест! Повярвайте, има случаи да се спират мъже по цяла година от морални угризения, а тя ДА НЕ СЕ спира цяла година. А, реално и нищо няма да разберете, защото жените могат да крият. Така, толкова за връзките от разстояние. Това са обречени връзки с малки изключения.
2. Връзка с мацка, която преди това е била с друг от компанията или познатите ви, вече сте се виждали с нея и преди и не е имало искри между вас - КОЛКОТО и да сте на зор, никога не се хващайте с нея! Това ще доведе до интриги и замесване и на други хора. Мазохистично е и води до главоболие.
3. Връзка с мацка, която си има гадже, не го е скъсала и крие за вас. Ако се впускате в такова нещо, то ще е или за секс еднократно, или краткотрайна любовна драма. Не хлътвайте по мацето, ще се върне при гаджето или ще цепи другаде.
4. Връзка с мацка, която не е девствена, не ви е пуснала, но излиза с вас да се целувате или само да се опипвате! ТОВА Е временно с вас. Ако не ви пусне веднага, значи не ви харесва или се съмнява и опипва почвата. Не бъдете експерименти и след няколко дена я игнорирайте. Има вероятност да сте вкаран в пробна графа.
5. Ако вие сте над 25 а тя няма 20 - Различни разбирания и представи за живота. Подобни отношения са само за секс. Момичетата на тия години имат непостоянство в мисленето. Съзнанието е на хлапе. Разликата между мъж и жена с пет и повече години в полза на мъжа, може да е само Когато и двамата са над 25!!!
6. Когато очевидно мацката ви харесва, но непрекъснато настоява да й кажете с какво се занимавате. Пичове, ако прекалява с тези въпроси и непрекъснато натяга, значи ви харесва но е твърде меркантилна и търси принц. И вероятно ще очаква вие да сте този принц. Тоест да имате жилище, кола, професия и пр. Вероятно такъв тип момиче ще е над 23
И ще мисли за деца и задомяване. И, Ако вие няма да се задомявате, няма да продължите дълго време да излизате.
7. Недейте да влизате в така наречената friendzone! Да излизате с някоя мацка по пейките и да ви лафи разни неща. Това ви прави смешни и жалки. Вие не сте приятелка, сестра или втора майка. Но през цялото време ще си мислите, че след толкова много разговори с нея ще се получи нещо и ще тръгнете - Почти малко вероятно.
8. Най-често срещаният проблем при всички мъже - Искаме секс и то без да бързаме с обвързването! И все не става. Да не се лъжем, в общи линии има голям процент мъже минаващи 25 и те не са имали интимни връзки. Става така: поддържане на добра физическа форма и контакти с жени около 40те или чужденки на 18, 25, 35, 45 - няма значение.. там е всичко дето търсим, а ние търсим качество. Надявам се някой да се замисли и нямам против критични коментари. Успех на разумните и късмет за неразумните. :).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker