Идеална като характер, но доста грозна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Идеална като характер, но доста грозна...
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3518 пъти
Темата не е провокация изобщо. Моля ви, не ме нападайте. И със сигурност би имало мъже, които ще я намерят за привлекателна, както и мен за не толкова, но лично според моя вкус, тя изобщо не ме привлича. Да не се лъжем, за 90% от хората външният вид има значение. Не искам да е някаква от корица на списание, просто да ми е симпатична. Имах връзка с голяма красавица, буквално всеки я намираше за красива - зеленоока, тъмнокоса, идеална кожа с хубав тен, фитнес тяло, гърди и дупе. И беше много интелигентна. Обаче се оказа голям боклук, очакваше все да харча пари по нея, все мрънкаше за малки неща, заряза ме заради приятел, с който по-рано ми е изневерила. Дълго време не исках гадже, с нея бяхме години все пак, а и много ме нарани, но физическото привличане беше на макс. Получавах ерекция само като я погледна или си помисля дори за нея.
Сега срещнах много добро момиче като характер. Не е като бившата социална пеперудка. Имаме много общи интереси. Тя ме харесва и дори първа ми сподели. С нея буквално можем да си говорим с часове. Обаче е много грозновата, особено в лице. Тялото й е плоско отвсякъде, но това не е чак такъв проблем. Обаче лицето. Има много малки очи, постоянно носи очила (които са секси на секси мацка), голям извит нос, ама наистина фрапантен. С грим също изглежда зле. Кожата също й е някаква кофти, червена с дупки при неподдържане. Уста тънка, както се казва като на свекърва. Ами не е красива. Не съм с много претенции, бих харесал почти всяко симпатично момиче с общи теми на разговор. Ама тя е ужасна. И се чудя изобщо да се занимавам ли, как да я отрежа без да я нараня. Чувствам се гадно заради причината, ама нали трябва да си привлечен. Ако е тялото, то се променя, ама като си като ударен с лопата в лицето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 25e0746028
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако бях в твоята ситуация, щях да прекъсна контакт с нея, за да не я залъгвам. Ако нещата не стояха така, щяхте да имате страхотно приятелство поне. Грубо се изказа по нейн адрес и прекалено детайлно. Ясно, че не е твоят човек, но се опитай да не я нараниш. Тая гадост трудно се преглъща.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: db087a03a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Винаги съм уважавал искреносста, но това детайлно описание беше излишно :Д.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6e0863c53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма ли привличане не става. Не можеш да се насилваш. Почни да гоустваш (ghosting) лека полека и тя ще разбере намека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ccdc98c9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защо изобщо се насилваш да си с дъщерята на Баба Яга? Ако някой не само не ти харесва, а те отблъсква, каква връзка?! Насила хубост не става.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5abd253e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Мисля, че всеки човек има право на щастие, но трябва да има реална преценка за хората и себе си. Момичето не е за теб, така ще изглежда, че си с нея от отчаяние. От историята ти се разбира, че имаш потенциал за по-добро. Търси нещо визуално приемливо, защото утре може да имаш деца и ще ти сърбат надробената попара. Жените извършват престъпление, като се хващат с всевъзможни криваци и раждат деца от тях, защото гледат изгодата и нагаждането. Външността е много над социалният статус и поведението, обаче това и след 100 години няма да се осъзнае. Преди време тук една се изцепи, че за мъжа не е важно дали ще е хубав, ок, ама за децата е ВАЖНО. Човек има избор пред себе си да търси по доброто. И на мен ми налиташе миньонче с наднормено тегло. Тя навсякъде пътуваше с кола и спазваше тъпи диети, а то това не става с диети и да не слизаш от колата. 300 метра не е извървяла по улицата. Търтеи не ми трябва. Трябва движение и спорт. Иначе беше с добър характер и симпатична в лицето. Личеше си, че ще стане симпатяга след свалянето на 15 кила, но просто нямаше как да ги свали. Търси си нещо като първата, ама дано е добра и честна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fd9b08e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Като не харесваш момичето, не излизай с него. Хората не са ти някакви взаимно заменяеми пионки, които да вземаш и изхвърляш както ти се иска. Тактично се оттегли от живота ѝ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e392ff342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Е...? Ти със снимката ѝ ли ще живееш или със самата НЕЯ?
Май не си си научил урока от първия път, а той е бил очеизваден!
Ами ще страдаш, докато не го научиш...

P.S. Ерекция когато видиш някого можеш да получаваш, ако сексът, който правите е невероятен... Получава се условен рефлекс. Не е първосигнално, колкото това с външния вид, но е факт...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec97f9d413
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разирам те идеално. Да, характера е по-важен от красотата, но пък като грам не те привлича, много добре знаеш, че няма да го бъде това. Обясни на момичето, че не се получава от твоя страна, без да изпадаш в подробности и прекрати връзката, докато не е хлътнала съвсем, че ще го изживее още по-кофти.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea586566a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Никога, никога, ама никога не се занимавай с жени, които не харесваш. Нищо хухбаво не излиза от това. Прекъсни контакт лека по лека с момичето, пък тя трябва да се усети, че си изгубил интерес.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e012f8f609
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Много си прав 8, но маса хора промиват мозъците на младите момичета, че външният вид не бил важен, че трябвало "да дават шанс" на грозните мъже, защото те били с по-хубав характер, по-читави хора и.т.н.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e55edd31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Така е, без привличане любовна връзка няма как да се осъществи. Както и да ѝ откажеш, ще я нараниш, защото няма безболезнен начин да ти заявят, че не те харесват. Това, което можеш да направиш, е да кажеш, че не искаш връзка/не се чувстваш готов и толкоз. Няма да задълбаваш защо и как. Най-малкото зло е.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bd486edacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   След години брак е важно да се разбираш с човека... и да го харесваш външно, но повече да се разбираш и да е човек... връзки на база външен вид не се градят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9667576d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

20.   Това ако го беше написала жена щяха да я унищожат, че не харесва "свестните" (не че има нещо свястно в тях) мъже, че мачовците само щели да я подхвърлят и побийват, че разведена ще свърши, задето не харесва непривлекателните "свестни" мъже, че как не я е срам да има някакви критерии и да не продължавам просто.
Двулична работа е това, ей...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fc8acd9f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не стават нещата без физическо привличане. Недей да се занимаваш повече с това момиче, защото и даваш надежди.
Но не съм съгласна с номер 8. Ако човек само се оглежда за нещо " по-добро" ,то може да си остане завинаги сам, във вечно търсене, защото все с нещо някой друг ще превъзхожда потенциалния му партньор и така. Малко зле го обясних, но мисля че схващате какво искам да кажа :D
А и след една възраст човек разбира, че има много по-важни неща от външния вид.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f4130d1e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   А'бе, подробното ти описание ме изуми в отрицателния смисъл на думата, ама те разбрах идеално. Момичето изобщо не ти е по вкуса и не можеш да си кривиш душата. Това е положението, няма какво да се направи! Ти няма и как да ѝ го кажеш без да е наистина грубо. Съветвам те просто да ѝ обясниш, че я харесваш като човек, но не и за приятелка. Нещата няма как да се получат, когато външността ѝ те отблъсква толкова много. Не, че нещо, ама то и за жената е унизително приятелят ѝ да я смята за грозна. Не се обяснявай много, в никакъв случай не бъди и толкова описателен, колкото си бил тук. Мисля, че това е най-дискретния начин да кажеш на човек, че не се чувстваш привлечен от него.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 81d7601e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   20 Да, и за това си седят злобни, комплексирани до болка и отхвърлени от всички. И по-добре така, не ни трябва да се размножават грешки на природата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d32746a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Не се излагай - не става. Тоя хубав характер много вероятно е угодничество и четкане. Ако се ожениш за нея си представи да стане още по-грозна и в добавка да започне да се държи гадно. Не разбрах какво се оплакваш от красивата - очакваш тя да е супер и даже да ти дава пари ли? Все едно да искаш най-модерния Мерцедес ама ако може на цената на Дачия, защото ей така - ти нямаш повече пари и трябва да ти го подарят. Ако не го направят, започва плюене колко алчни са от Мерцедес.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 11a5b8dae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Според мен в 21 век тя може да се направи повече от привлекателна. Инвестирай....нос, устни, изглаждане на кожа, лещи вместо очила и няма да я познаеш. В днешно време визията е просто пари и нищо повече. Ако толкова ти допада като човек, външността се променя. По трудно е кучка по характер да я направиш привлекателна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 30dbc1111b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25, а тя дали ще иска и автора дали ще има толкова средства?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: edb40686fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   25, толкова си куха, че не може повече. В 21 век нещата са такива каквито в 19 век. Дъщери на милиардери харчат маса пари и пак са зле. Какво остава Сульо да вложи в някаква овца? Едно е да се натъкми от 10 метра да подлъже, че не е крайно грозна. Друго е да я види човек отблизо. А и той като знае какво представлява, какво го топли някакво подобрение с лещи и т.н. Пак казвам - много си куха и наивна. Грозното си е грозно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 776e7fab65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Дори и момичето да е като топ модел, щом не я харесваш и не искаш да си с нея, просто недей. На сила хубост не става. Какъв е смисъла да бъдеш с човек който не те привлича. Не се насилвай с такива работи. Бъди директен, просто ѝ кажи, че не искаш нищо, хем тя да не таи тайно надежди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f1a35d16cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Физическото привличане е много важно в една връзка. Да, след време ще си свикнете и дори писнете, но ако се намирате за привлекателни, няма да ви е неприятно да си лягате един с друг. Затова такива приказки, ама тя е много добро момиче, ама той е много свястно момче... Не става. Ще си тровите живота един на друг и накрая ще се нараните много повече.

Единствено не съм съгласна със съветите да почнеш бавно да я игнорираш, докато не се усети. Това са незрели и страхливи изпълнения, които не подхождат на един човек с мъжество и достойнство. Просто й кажи, че нещата не се получават и не виждаш смисъл да продължавате, след което спри всякакъв контакт за да не не й даваш повече поводи да се надява на нещо. Това е мъжкото поведение, всичко друго са мишкарски истории, с които само тормозиш излишно отсрещната страна, а и себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 11a5b8dae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   27 На човека проблема му е външния вид. АИ не дей да ме определяш аз каква съм, защото най-вероятно изобщо не си ме разбрал. Хайде без гръмки изказвания.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7a4370edfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   Да ти кажа моят бивш приятел също беше грозен. Нямаше хубаво тяло, имаше малка уста точно както ти казваш като на свекърва, веждите му бяха събрани като на хайдутин, общо взето пълен минус. Беше страшно космат, просто отвратително много, да не говорим че цялото му тяло беше с някакви белези, просто гнусна история. Обаче пък имаше финансови възможности и аз един ден седнах и му обясних кое не му е наред. Отидохме на лазерна епилация на вежди и тяло, с лазер също махна белезите, започна да ходи на фитнес и стегна тялото, накарах го да си сложи хиалурон в устните и да са по-големи и направо стана като топ модел, а беше грозното патенце. Затова аз подкрепям номер 25, че всичко се оправя. Повярвай ми, виждала съм страшно много български фолк певици и модели на живо, те нямат вежди, нямат мигли, нямат коса, нямат нищо, а на снимките са като кукли, всичко се прави за пред хората. Предното момиче с което си бил каза, че е била красива и така нататък, да но тя е искала пари от теб, което е нормално. Аз например сега имам друг приятел, хубава съм, имам огромни гърди, гъста коса, гримирам се, имам чиста кожа и затова постоянно му харча парите. Красивите жени гледаме страшно много парите. Сега тука ще ме нападнат, че съм златотърсачка, но искам да кажа, че за да се ходи на поддръжка на мигли, на фитнес, на солариум и прочие се искат пари. Моят приятел не е богат и едвам смогва. Тоест искам да кажа, че ако си хванеш готина мацка трябва да станеш чичко паричко. Ако не, тогава ще си ходиш с грозни. А иначе сегашната ако реално я заведеш на операция на носа, да сложи лещи, на фризьор да й сложи допълнителна коса, да си сложи силикон и да я гримират професионално, може да стане красива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0f7a469c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не съм чела другите мнения, но като не ти харесва, не се насилвай. После, изобщо няма да я търпиш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe2147fe93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Номер 8, тя тази девойка, която е "като предната, ама честна" тъкмо него чака да я открие, да знаеш, 'щото той сигурно е Ален Делон и няма никакви кусури, видиш ли (макар че от написаното с друго впечатление оставам). Абе вие от коя планета падате? В реалния живот перфектни хора няма, само по филмите са такива. Сами преценете с кое да направите компромис - с външността, с характера, с лоялността, с интелекта или каквото още ви хрумва. Повярвайте ми, отсрещният човек СЪЩО ще направи компромис с нещо, което носите у себе си. Как не го разбрахте това...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d32746a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   25/30 - Я му прочети пак историята и помисли по следния въпрос: Тия пари, които предлагаш да вложи в разкрасяване на грозотията, ако ги даде на бившата си красива дали няма да й стигнат и даже да са й предостатъчни? Значи за красивата нямал пари, въпреки че е безупречна. Но ще влага сериозни суми за да докаже на света, че в 21 век грозотиите могат да изглеждат добре (от разстояние над 10 метра). Заблудена си безкрайно. Или си грозна и се успокояваш, че имаш шанс с повече пари.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd16e6e279
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Според мен щом не ти допада физически няма как да стане. Разбира се освен физическото трябва и още нещо. Аз като жена съм се насилвала не за секс, но да се срещам с хора, които не ми допадат. Да уточня, че не търся Мистър България даже вкуса ми доста се отклонява от това което е уж модерно за мъжка визия днес. Та да си дойдем на думата. Излизала съм с непривлекателни по моя критерий мъже само защото са добри, сериозни, свястни и отговорни като хора. Само с един ми се получиха нешата до степен да си го захаресвам и да желая. Там обаче на по късен етап приключиха нещата, тъй като на него му се наложи да замине за дълго в чужбина, а аз имам устроен живот тук и нямаше как да го последвам. Миналата година се запознах с един наистина сериозен и отговорен господин, който по много критерии беше за мен. Е да, ама не. Докато излизахме по срещи и разходки и си говорехме приятни нещица си мислех, че е супер. Стигнахме до фаза да се натискаме преди уж първия секс. Сериозно, но ми се насълзиха очите, смутолевих нещо за изненадващо дошъл цикъл и избягах. После лъгах, мазах, но тактично се дистанцирах. Та Авторе, обясни както са ти казали по горе, че не искаш да се обвързваш или обясни, че всъщност още си страдаш по бившата, но само не нараняваи момичето с истината за външния вид.

Сега с риск да ме оплюят и мен ще кажа, че подкрепям мнението на 31. За да си готино Барби си трябват парички. Обикновена жена съм. Никой не ме е наричал грозна, но пък не съм и от този тип след който мъжете въздишат и се обръщат на улицата. Та на мен за маникюр, дрехи, обувки / при все не от скъпите и маркови/, вежди, устни ми отиват сума ти пари месечно какво остава вече за фитнеси и други по сериозни подобрения. Това е истината. Няма чак толкова природно, натурално красиви и привлекателни хора. Всичко си е до подръжка.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80c7f1f1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Хахахаха номер 31 ме разби хахахаха ха Мале, Мале на къде върви този свят... Трябва да обичаш и харесваш един човек заради това, което е а не да го променяш по твой критерии. Ще си намери момичето момче, което няма са иска да я променя и да влага пари в нея - тя да не е кола?? Тук половината коментари имам чувството, че са написани от 17-18год където бълеш не разбират от жени, мъже, любов и от живота, като цяло ;)
Когато един човек не ти харесва и не те привлича, просто спираш да комуникираш с него и толкоз.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8993d6824f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   31 ти си олицетворение на приказката "отвън красива, отвътре червива" и трябва много да внимаваш, че както се хващаш с грозни патоци за да ти плащат фитнеса да не стане да гледаш грозни патенца като тати с плитки мозъчета като мама.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec97f9d413
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Вие го изкарахте, че една жена за да е красива, трябват едва ли не милиони. Ако красотата и се дължи на пари, то това не е точно красота. Ей тук до мен седи една колежка, която нито има пари, нито приятеля и е богат, дори почти няма и грим, но си е доста по-красива от силиконовите каки и определено по-естествена. Те бабите ни едно време сигурно по фитнеси и пластични хирурзи са ходели, че да са красиви. Представите za красота доста се извратиха напоследък.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ebca85116c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Имаше един мъж нчкъде по света, който спечели съдебно дело срещу жена си, защото не му казала, че била преправена от пластични хирурзи и след като се оженил за нея, тя му риодила грозно бебе с нейните наследствени грозни генетични белези.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 55b514a5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Не всички момчета си падат по момичета тип "Барби" и не всички момичета си падаме по момчета тип "Кен".
Авторе, щом си падаш по разглезени принцеси, се събирай с такива!
Извинявам се, ама това е незряло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: acca4ce013
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   31 - Красивата жена е тази, която е негримирана и пак я заглеждат мъже. В момента с грим може и от Шрек да се направи първа хубавица. От много маникюр и грим имат нужда грозни жени.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5de1bf679f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   @41 Четох статията и разгледах снимките. Потресаващи са! Бебето е същото като майка си преди пластичните операции. Човек можеш да излъжеш, но природата- не! Азиатци бяха със сигурност...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 05a732cdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Много по приятно е да общуваш с некрасива но умна жена, отколкото с красива кифла! Хубавите ябълки, прасетата ги ядат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5d963314f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторът: Не е нужно да си Барби или Кен, за да си малко поне симпатичен. Аз доста се поддържам, имал съм пъпки - ходих на козметик, може да започнете да ми казвате гей, ама това е елементарна поддръжка. Къпя се редовно, прическата си оправям. Като малък имах една вежда, ама сетих се, че трябва да я оправя. Да, бившата ми се падна да е кифла. Но не всички хубави момичета са кифли. Харесвал съм закръглени мацки (не, с форми, а леко пълнички направо), харесвал съм и като дъски, но красиви в лицето. Обаче на това момиче самият нос ми бърка в здравето, я тя не Мерил Стрийп, че да й отива. Можеше с малко козметик, фризьор и добро облекло да изглежда малко добре, но тя така си се харесва. Как предлагате да й кажа, да се промени? И да, мен определено ме харесват повече момичета, не съм някакъв надувко, затова й давам и шанс. Но даже сестра ми като я видя отвърна, че мога и “повече”.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bff2c1ac47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   "но лично според моя вкус, тя изобщо не ме привлича" - като не те привлича защо се занимаваш с момичето? Махаш се и толкова. Или колкото да не си на суха, за утеха я ползваш и после ще я захвърлиш. Ти не струваш, затова бившата ти е била шута. Щом такива теми те вълнуват, значи си комплексар. Ако това момиче беше богато или известно, носът й щеше да ти хареса, но щом не е Мерил Стрийп, не струва!? Ти не струваш господинчо, остави момичето да си намери свестен човек!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e40030da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   От номер 42: Авторе, сега май те разбрах по-правилно. Колкото и да е важен характера, не може човек съвсем да не се поддържа.
Защо не предложиш на приятелката си, да изкарате един ден във фризьорския салон, примерно, ако ще прави нещо с визията си, може би ще е по-спокойна ако ти я подкрепиш.
Според мен, проблемът е, че очилата й акцентират носа. Накарай я, ама без да я нападаш, да си ги свали, поне за един ден и от там нататък си прецени, но ако искаш да я запазиш, ще трябва търпение.
По философията ти виждам, че си умен човек, сигурна съм, че че вземеш добро решение.
Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker