Защо мъжете се държат по този начин с бившите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете се държат по този начин с бившите си?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3634 пъти
Здравейте :)...Ще бъда максимално кратка...
Преди около година се разделих с едно момче, към което имах много силни чувства, но те май не бяха споделени. Изневеряваше ми и то не с 1 или 2, даже с моя ''приятелка'', лъжеше ме и т.н.....

След като разбрах веднага сложих край на нашите взаимоотношения. Веднага след това мисля че не беше минала и седмица той си хвана друга приятелка, с която е и до момента. И по мой наблюдения тя също много го обича, но той нея не.

Искам да помоля мъжката аудитория за малко помощ, тъй като явно ,все още не съм достатъчно дорасла за да разбирам мъжете, защо въпросното момче (дори бих казала мъж - 22г) като ме види и постоянно ме гледа, опитва се да привлече вниманието ми, независимо че изгората му е до него, гледа ме с кой си говоря и още много неща...

Та въпроса ми е мъже, защо се държите така с бившите си на какво се дължи това поведение - ненадейно прозрение за любов или може би интерес, че жена се е осмелила да ви зареже?
Благодаря ви много,ще чакам с интерес отговорите ви.
Целувки.... Цвети (hug)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7e83196de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дължи се на наранено мъжко самолюбие. Тези "бройкадожии" трудно се примиряват, че са изоставени и тъй като, въпреки изневерите явно е искал още да е с теб сега се пробва дали няма да се върнеш/примерно/. Но чак любов, която да се прояви сега, след като е бил с теб и вместо да ти я показва те е неранявал, ми псе струва фантазия.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2f09bc62ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай всичко ще мине с времето, ако наистина са играли чуства съвсем нормално е да се интересуваш от човека, който е бил до тебе без ест да навлизаш в личното му пространство. Ако кажеш, че на теб ти е все едно то едва ли си го обичала толкова колкото казваш. Но голяма част от това за което ти се интересуваш е от чисто любопитсво и самия навик да се интересуваш какво става с този човек. Минава време и всичко се забравя, появяват се нови личности и интересът му към теб ще затихне, а даже и може да изчезне. Давай на пред и не се замисляй мн за минали неща да не те боли излишно глава.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 928b069c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен му липсваш момче съм казвам момче защото съм само на 15 и ми се е случвало да съжелявам за нещо... е това е мое мнение

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: af59f588e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжко мнение: Не е любов, може да е някакво чувство за принадлежност, или просто да иска секс с теб, но до там свършват чувствата му.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8363e9092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това е както кучетата препикават територията си. Като си препикал веднъж, очакваш там винаги да мирише на теб, дори след като си напуснал територията си. Та това поведение е в търсене на доказателство точно за това, че не си забравен, че още си там, още те помнят. Жените го правят същото. Човек иска да бъде запомнен - нормално е, и става ужасно, ако усети, че е забравен и че от неговата пикня нищо не е останало.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 522dec4dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Авторката:

Това с кучетата просто ме разби, а относно дугите коментари може би не може да не ме гледа когато ме види, е причината, че щеше да бъде първият ми мъж в сексуален смисъл и заедно обсъждахме кога и къде да стане точно. За това се Обичам много, защото не се вързах на лъжите му и не преспах с него, ако го бях направила сигурно сега вече щях да съм се побъркала по него и нещата щяха да стоят още по зле от момента.

Въпреки, че вчера го видях и от начина по който се погледнахме цялото ми тяло изтръпна, дланите ми се изпотиха незнам какво ми става в такива моменти се мразя, защо продължавам да обичам този човек като нищо хубаво не съм видяла от него. Идва ми да отида и да му зашлевя такъв шамар, но само като си представя като ме погледне с тези тъмни очи, от сърцето ми започва да капе кръв. Защо Господ ме наказва така, да страдам за един нещастник, Боже ще се побъркам.

Благодаря ви много за коментарите дори и да не коментирате аз исках просто да го споделя с някой, защото ще се побъркам, най - близките ми хора мислят че вече съм го забравила и за това не искам да им казвам нищо. Хиляди благодарности на тези който са си направили да прочетат историята ми :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker