Объркана съм. Какво да мисля, какво да чувствам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм. Какво да мисля, какво да чувствам?!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 727 пъти
Здравейте.
Ще гледам да напиша максимално кратко това, което ме тревожи.
От няколко месеца си пиша с едно момче. Виждахме се един път, след което започна да ми отговаря много бавно от 2 до през 5часа, което адски ме дразнеше ( и продължава)... интересното е, че след срещата самия той ми писа 1ви и аз ест. решавам, че съм му до паднала и може да се получи. Обаче самият му, , тон " на писане ( ако мога така да се изразя) като че ли беше саркастичен, на моменти самохвалещ се абе странен ми беше. Реших просто да спра да му пиша. Мина се месец и пак ми пише - Хей, как си? Сякаш нищо не е било. Не му отговорих. След още време пак ми пише, пак се1 нищо не е станало. Отговорих му, пописахме си и отново усетих, че беше хладен и ироничен. Спряхме да си пишем. Мина още малко време, писа ми, аз не му отговорих. Мина се ооще време и реших ток път аз да му пиша... пак пописахме си и накрая той се оттегли, като дори не прочете съобщението. Мина се седмица или две не знам и си публикувах снимка, която той реши да коментира, като ми писа на лично. Продължи ме да си пишем, ноо отново отговаряше през 5, 8, 10 часа БУКВАЛНО. Върха беше, когато ми отговори след 2дни, тогава не се стърояй и му казах, че просто убива всякакво желание за комуникация с него, че няма смисъл, че се губи цялата, , тръпка" на разговора. Отговори ми, че просто бил много зает и имал не знам си какви проблеми. Казах си ок и отново спрях да пиша... Той реши да продължи, като ме попита дали не съм се разсърдила, при което аз реших, че е време да напиша това, което наистина си мисля. Зададох въпроса какъв е смисъла да му пиша, като ще чакам 5дни за отговор, че няма как да ме обеди, че е толкова зает и че човек има ли желание, ще намери и начин. Казах му, че с тези бавни отговори ме кара да си мисля или че си има приятелка или че реално не иска да си пише с мен. Той ми отговори доста положително, че е правилно да си мисля тези неща и че харесал как съм се аргументирала. Обяснението му беше, че не си гледаш толкова телефона и че предпочита комуникацията на живо, и че искал да си пише с мен иначе изобщо нямало да се занимава. След този Ни разговор ми се струва доста по мек от преди, така да го кажа. Попита ме кога ще се видим, като му казах, че аз ще съм сериозна и може още следващата седмица. Обаче в мен напора едно чувство... все си отговаря през 3-4часа няма ден, няма нощ... много искам да се получи нещо, но и в същото време ме е страх да не сбъркам и после да остана разочарована и да съм си изгубила времето, само защото ми се е сторил подходящ и съм пренебрегнала нещата, които не ми харесват. Найстина не знам как да се чувствам и как да постъпят.
Оххх хич не стана кратко. хахаха

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker