Започнах да се превръщам в кучка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започнах да се превръщам в кучка
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4544 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо, което се случва с мен. Аз съм на 25 г, миналата година завърших висшето си образование. В момента работя в сферата на изкуството (далече от специалността ми), но се чувствам удовлетворена. Намирам себе си за интересен човек. Никога не съм била някаква гаднярка, снобарка или нещо подобно. Е, не съм била и светица (че то пък кой ли е).

Когато бях на 16 се влюбих за пръв път. Той беше на 26, но аз съм си наивна мечтателка и не спрях да се надявам да се получи нещо. Така изкарах 4 години - постоянно мисли за него, посещаване на местата, които посещава и той...Но в крайна сметка нищо не се случи. Имаше си приятелка, после се разделиха, но нищо. А знаеше за чувствата ми. Това си остана моята голяма любов (нали така се казва), макар и несподелена. За всичките тези години получих 1-2 усмивки и един кратък разговор, в който ми каза да спра да се занимавам с него, тъй като няма смисъл. И до днес като го видя нещо ми трепва...Незнам какво е, може би от навика...А може и любов да е, макар че вече за мен това е някакво отнесено, абстрактно понятие.

Като завърших гимназията се събрах с една компания от метъл музиканти. Имаха си групичка, свиреха насам-натам по клубове. Паднах си по китариста им. Излизахме няколко пъти, после стигнахме до секс (беше ми първият). Аз някаква на седмото небе, кефя му се, казвам си - хехе, мой тип е, готино момче е, надявам се на връзка...Е да, ама не. След "преспиването" минаха няколко дни без да ми се обади. Потърсих го, смотолеви нещо. Поисках да поговорим - каза ми, че предпочита да си останем приятели. Страхотно! Както си летях и БАМ! Прекратих отношенията си с цялата компания, не исках да е около мен и да се надявам напразно.

Приеха ме в университета. Запознах се с различни хора. Имах увлечение към едно момче. Сприятелихме се, излизахме на разходки, кино... Беше различен, мил, нищо общо с масата момчета. И аз отново полетях. Стигнахме до секс. Следващите няколко дни излизахме отново както преди, но аз се надявах вече да сме по-близки и отношенията ни да се се попроменили. Нейсе! Усетих, че от негова страна вече има само едно сексуално влечение и нищо повече. От скромното и мило момче нямаше и следа. Говореше ми как иска да ми разкъса бельото, как иска да ме "чука" и т.н. Отвратих се! Престанах да се виждам с него.

След известно време се запознах с един младеж - приятен, адски забавен...Поизлизахме - пикници, кино, пицарии...Стигна се до секс. Това беше първият ми хубав секс. Продължи дълго и страстно. Отдадох се напълно. И пак - летя, рея се усмихната... А той повече не ми се обади. След него имах увлечение към един съсед на моята възраст. Оказа се адски срамежлив, не знае как да се държи в компанията на момиче... Нищо не стана между нас. А аз много го харесвах. Замина да работи на морето и повече и не го видях.

Дипломирах се, прибрах се в родния си град. Дълго време излизах с приятелки ей така, на кафе и разходка. Всички си имаха някой до себе си, само аз сама. Така стана, че си паднах по гаджето на една тяхна позната, която от време на време излизаше с нас. Много ми допадаше като човек - разговаряхме, смеехме се... В един момент така се случи, че с него правихме секс. Много ми хареса. Много мил и нежен любовник. И аз отново летя... Първата една седмица не се спряхме. Постоянно ми пращаше СМС-и как иска да се видим, колко съм секси, колко съм сладка и т.н. Чувствах се желана и харесвана. И каква наивница само - представях си как ще остави Нея, заради мен.

Е, още са си заедно, но аз продължавам да се виждам с него. В началото ме прегръщаше, целуваше мило... В последствие СМС-ите му и отношението му към мен опираше до час и място на "събитието", а самото събитие - от вратата за краката. Беше ми гадно, може и още да ми е, но го подтиснах някъде в мен... Млада съм енергична, прави ми се секс и продължавам да се виждам с него. Може би тайничко се надявам на нещо повече...Но едва ли. Аз съм слаба (176см/58кг), а неговата е доста закръглена (самият той е като вейка).

Оказа се, че човекът е фетишист и се кефи на пълни жени. И предишната му приятелка е подоба. А аз се чудех какво прави с нея, като тя е адски глупаво същество. Обикновено мълчи, защото не може да каже нищо по каквато и да е тема. Ако се направи на нахакана и каже нещо, то след това настъпва някаквао мълчание от страна на присъстващите, а тя се смее с грухтящ смях...Та това било разковничето на връзката им.

След всичките мои разочарования започнах да се превръщам в кучка. Не ме интересува дали така участвам в измамата му спрямо нея, не ме интересува какво ще си кажат другите...
Сега се появи едно момче, което разправяло на една позната, че ме харесва. Е, нямам нерви. Тя казва - дай му шанс. Не мога. Просто имам идея да се видим с него, да пийнем да правим секс, ако ми хареса - да продължим да се виждаме и толкова. Никакви връзки, никакви шуротии. само си обременявам съзнанието със самонавиване и самонараняване. Да се надявам напразно - уморих се.

Имало човек, който някъде чакал любовта ми, с който сме родени един за друг, моята половинка... Глупости! Каква половинка? Аз съм си завършено цяло! Не ми трябва някой, който да ми краде емоциите. Ще се отдам на хобитата си, които никак не са малко. Ще си гледам собствения кеф, а другите - не ме интересуват. Не мога повече. Открих удоволствието от секса и мисля да му се отдам - без чувства, без задръжки. Достатъчно разумна съм за да се пазя, защото се обичам повече от всякога. А появи ли се някакъв различен трепет - притъпяване и подтискане. няма смисъл!

Романтична душа съм, една такава витаеща... мечтаеща... Обичам малките подаръчета, малките сладки жестове и т.н, но явно светът е прекалено студен за такива топли неща - поглъща ги и ги разтопява, а те се изпаряват сякаш не са съществували.

Чувствам се като кучка и мисля да бъда такава. Не може аз да приготвям свещи, да тичам до другия край на града за бутилка вино, да подготвям изненади, да свалям романтични песни и накрая дори да не отразят наличието на цялата атмосфера, а да ми се нахвърлят като животно и да си заминат. Край! Укорете ме, нападнете ме, критикувайте ме... Не ми пука! Благодаря все пак, че го изчетохте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: d1a83c3b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами браво, момиче! Натрупала си житейски опит и си съзряла! И си го направила по правилния начин, а не да се ожениш на 18 г. и на 22 вече да си вързана с 2 деца... Скъсала си с илюзиите, разбрала си какво си и коя си - какво по-добро от това? Е, бързото съзряване е и болезнено, вярно, но уверявам те - това е много по-малко болезнения път, отколкото горната алтернатива, където около теб щяха да страдат и деца, и съпруг...

Според мен всички хора трябва да са като тебе - свободни, независими, а не някакви зомбита в плен на хормоните и самозаблудите, които правят велики глупости от невежество, незрялост и егоизъм, а после оревават форумите. Защото зависимостите и взаимните зависимости (били те емоционални, финансови и т. н. ), чувството на притежание и права над другия, НЕ СА ЛЮБОВ!

И тук идва най-приятния момент - когато си напълно "отчаяна", когато напълно се откажеш от отчаяното търсене на мъж, когато освободиш психиката си и разбереш, че си си самодостатъчна и че щастието и любовта извират от самата теб, а не от някой извън теб - точно тогава (или малко по-късно, когато най-малко очакваш) ще се появи ТОЙ, същия човек като теб - зрял и независим, а връзката ви ще е равностойно партньорство, основано на приятелство и взаимно уважение + секс и всички други екстри, гарантираща свобода и лично пространство на всеки от вас, без илюзии, без зависимости, без "притежания" и напразни надежди, че другият ще живее живота ти вместо теб, или че ще ти осигури всичкото щастие и благополучие на света, а ти да си клатиш краката и само да искаш... Ще споделяте времето си заедно с ясното съзнание, че вие и никой друг сте творците на съдбата си и връзката си, и кавато си я направите вие лично - такава ще бъде тя, а не някакво неясно "произведение" на случайно стечение на обстоятелства.

Остави ги тези самоопределения "кучка". Животът не е само цветя и рози, а щастието не е негова цел... Поочуква ни, вярно е, но пък това ни прави по-мъдри и по-зрели. Да не раболепничиш на чуждото (в частност - на общественото) мнение не означава, че си "кучка" - напротив, означава, че си зрял и силен човек, живеещ без илюзии и самозаблуди, който умее да отстоява себе си и мнението си.

И запомни - никога не казвай "никога". Животът винаги има с какво да ни изненада...

Поздрави и успех: Ray

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dc0a1cb49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам обратния проблем, всички искат сериозни връзки с мен, но да не се "хваля" сега, понеже на теб така ще ти изглежда. Нали знаеш, кой каквото няма, това иска.
Мисля, че при мен се получава така защото не тръгвам с идеята за връзка към един човек, смятам, че мъжът трябва да е по-активен в ухажването и съм стигнала до извода че както и да изглеждаш, външния вид е само първото, което би грабнало един мъж. Отношението ти, харакерът, независимостта, това че не се лепваш за него като за спасителна лодка. Другото е, голямата власт която имаш над един мъж докато му пуснеш. Тогава ти диктуваш правилата. След първия път нещата могат да се обърнат при положение че не си си играла картите правилно докато ти си била силна.
Никога не живей за един мъж. Грешка номер 1. И наистина прочети Мъжете си падат по кучки. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7c2add769d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре дошла в света на големите. Само това мога да ти кажа. Мъжете не винаги търсят сериозна връзка, но пък за сметка на това напористите жени, които обсебват са като трън. Просто спри да търсиш във всеки секс партньор принц.
Колкото до гаджето на познатата.... Като ти чета описанието за нея... Дали се превръщаш в кучка, не зная, но в думите ти има злоба. А в случая мамиш ти. Чувстваш се като кучка.... Помисли защо...
Спиш с чужд мъж и на всичко отгоре едва ли не приятелката му е прасе. Искаш от пустите му мъже всичко за един секс...
Не си търси оправдание. Промени се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: aa23aee4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, аз няма да те критикувам, нападам, укорявам. Но след като изчетох хрониката ти, не смятам, че ти идва отвътре да си кучка. Не си се превърнала в такава, по-скоро искаш да си такава. Искаш го, защото си мислиш, че така няма да бъдеш наранена.
Няма смисъл да се насилваш - не си замесена от тази мая. Бъди си такава, каквато си. Но написаното тук те показва всякаква, но не и кучка.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 32a6bebd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей.. и аз съм много голяма романтичка.. до преди време вярвах в любовта.. в чувствата.. в искреността на хората.. и аз съм падала доста и винаги съм се чудела защо хората са толкова жестоки да се възползват от добрината ми.. много жестове съм направила.. много хубави и специални моменти които така и не бяха разбрани.. нито пък оценени... в даден момент реших да гледам себе си.. да се забавлявам, да не разчитам някой да внася емоция в живота ми.. станах много студена, много нагла и не му пукаше... поставях всеки на мястото.. от скоро се виждам с един човек... и за първи път някой иска от мен да положа старание, да правя жестове.. да бъда мила.. и това в момента е много трудно защото това бях аз в миналото.. трябва да изровя това минало да си припомня как беше, как ставаше.. да открия тази част от душата си-роматичната защото ако не го направя и продължа да бъда студена ще го загубя.. и за първи път ще загубя някого защото не съм му дала това -емоционалност. така че съвета ми към теб е.. не загърбвай прекалено много индивидуалноста си.. незнаеш утре какво ще ти сервира съдбата, може колелото да се завърти както при мен...

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: db0e759ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да те укоря, само ми стана жал, че едно толкова добронамерено същество е наранено така, че пренебрегва това което всъщност е! Не си кучка и не вярвам да станеш такава! Искрено ти пожелавам да срещнеш ИСТИНСКИЯ, да обичаш и да бъдеш обичана! И не се отчайвай, не ми изглеждаш на духом слаба, продължавай да се бориш, твърде млада си за да се откажеш! Успех и много късмет момиче. Една зряла жена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: be5a80257f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си кучка, ти си мило и доверчиво момиче. И аз мислех като теб, обезверих се, омъжих се без много да му мисля, пълна простотия от моя страна. Трагедията е там, че моята половинка ме намери чак сега когато вече е късно. Едва ли ще се роди друг живот за нас. Не мога да ти опиша как живея, колко много боли.... Ти си решила да притъпяваш чувства а аз нямам друг избор, затова не се предавай, имай търпение той сам ще те намери, съдбата си знае работата, е мен ме изработи.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 49c09b119b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм мъж, и само ще кажа, да се опитваш да не забравиш романтиката, колкото и старомоден да изглеждам..

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 475e2641a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кучките успяват- факт. Не може никой за нищо да те укорява, а и няма право-твоят жовот си е. Аз нямам чак такъв опит с връзките, но ще ти кажа, че и аз съм стигнала до същия извод- преди всичко гледай себе си, защото е рядкост друг (освен мама и тати) да гледа твоите интереси. Това не значи да си егоист естествено, а да си знаеш цената.
И още нещо- и аз съм мечтателка и си падам по-романтична натура и това никога не ми е помагало- напротив- точно както теб, авторке, съм се разочаровала постоянно. Такива са хората, такъв е животът... Няма какво да го правим освен да го живеем както си искаме... Успех във всяко начинание ти желая!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ff277603e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ПОДКРЕПЯМ ТЕ!!!!! И АКО МЕ НАУЧИШ КАК ДА БЪДА ТАКАВА, ЩЕ СЪМ ТИ МНОГО МНОГО МНОГО ЗАДЪЛЖЕНА!!!
МЪЖЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДРУГО!
коГАТО СИ ДОБЪР , НЕ СЕ ОЦЕНЯВА, ЗА ТОВА МОЖЕ ДА СМЕ ЛОШИИ , ЩОМ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА НИ ЗАПОМНЯТ!!!!

рочо

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f495723bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз не обичам курвите, но ти даваш пълния пример как едно любящо и нормално момиче, вярващо в истинската любов, се превръща в един момент в точно такава- лека жена. Не си виновна, разбирам те, момчетата са виновни за всичко, те са виновни за това което си в момента, в това в което си се превърнала. Ако не бяха такива и ако не беше попадала на такива, вярвам че нямаше да се превърнеш в курва.

Но какво да се направи.... пожелавам ти все пак да откриеш своята половинка, не можеш да живееш цял живот така, все пак след 2-3 години можеш и да го откриеш :)

Аз пък съм пълнолетен но все още не съм си имал приятелка, щото съм срамлив и в компанията на момичета .... никъв ме нема, но вярвам че ще открия любовта и не се отчайвам, тъй че и ти както си ходиш с тоя и оня и все ще попаднеш някой ден на точния :)
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c27b5f1bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че си научила много за отношенията жени-мъже, което ще ти бъде в полза, когато срещнеш твоя човек. Понякога истината закъснява, но идва. С отворени очи ще откриеш истинския и няма да се заблуждаваш и представяш несъществуващи неща. Романтиката е хубаво нещо и ще си дойде с него... Завиждам ти, че си пораснала, а не като мен... да се ожени за първия мъж в живота си и остане... вярна докрай, въпреки всичко, защото не може иначе...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 33e9eb9c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм мъж, и също не съм съумял досега да срещна моята половина. А колко много копнеех да имам истинска връзка. Но така и не се получи.
Вината може и да е в мен, но вече реших, че вместо да си пилея енергията за обречена кауза по-добре да я вложа някъде другаде, както казваш хобита, работа и да се наслаждавам на останалите неща от живота.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 41ec471200
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Интересно, бе хора, нямате ли си проблеми, та си ги търсите? !
Срам ме е да кажа колко време тъпча тая земя, но май никой друг не иска да приеме истината за романтиката, чувствата и емоциите такава, каквато е. Всеки твърди, че му липсва истинската любов, и в следващите редове веднага заявява, че не вярва никому, че е много пъти разочарован и т. н.. Т. е, всеки един ОТКАЗВА да бъде всеотдаен, но не той самият, а всички останали са виновни за това -искат само секс или облаги, но не се отдават в "разпореждане". Истината по разискваната тема е във втростепенното или третостепенно, или незнам кое-степенно всъщност, място на романтиката в живота на хората. Защото животът е едно финансово блато, в което потъват и романтика и чувства и всяко отпускане води до превръщането на живота на човека в играчка за спокойно плуващите финансови акули. И това е валидно не само за финансово необезпечените хора, а още по силно -за богатите. Те оперират с много финансови средства, но и рискуват непрекъснато да ги загубят. Това, дето е тема на темата, може да се назовава и с думата "любов", но тъй като е преди всичко предмет на сделка, всъщност е стока: "Може ли еди какво си количество, срещу еди какви пари? "...
Добре, че не се срещат много заблудени, отдадени на мечтите си хора (имам впредвид не какво заявяват, а с какво се съобразяват), защото ако и двамата в една връзка са прекалено романтици (а не проформа -цветя, вечери и т. н. и после по същество), просто връзката ще стане достойна за роман, но не и годна за оцеляване в блатото...
Съжалявам, ако съм засегнал мечтателите, но ще си призная, изпитвам и известно задоволство, ако мнението ми е светлина за оченцата на авторката.
Не се терзай -това, което пишеш не те прави кучка. Просто разсъжденията ти са следствие от првилната ти логика и разумното отношение към света, в който за да плуваш по дълго, не бива да хвърляш прекалено много усилия в помощ за останалите.... По нагоре срещнах и други разумни мнения.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 56476ac219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Браво! Много трогателна история, съгласна съм с теб наистина имаш житейски опит, но недей да се отчайваш и не може винаги да си си "злата кучка без душа". Майка ми все ми е казвала, че "Късметът ми е назад! " може така да е и с теб все ще се намери някой мъж, който да полудее по теб и да създадете семейство - не може винаги да си сама все пак си много млада. Успех, мила и бъди силна, не се предавай - бори се докрай! :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d3b2554886
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не знам дали си кучка, но недей да определяш каква е приятелката му, защото ти може да си слаба, ама си много по-глупава от нея, щом те използват само за секс! И проблема май е, че ти не знаеш как да се държиш с хората, затова и те така те приемат. Първо трябва да си наясно със себе си, преди да критикуват другите!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker