Съмнения за двойнствен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнения за двойнствен живот
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2465 пъти
Не знам от къде да започна и предварително се извинявам за хаотичната ми история.
Омъжена съм от 8 години и имаме 2 деца на под 3 години. Преди известно време спорихме с мъжа ми за някаква глупост в началото на запознанството ни. Сетих се, че можем да разрешим спора като видим кореспонденцията ни във фб и понеже аз вече нямам профил, влязох в неговия. Той самия не използва фб и не е влизал от години. Последните му чатове са от преди 7, 8 години. Но... Какви чатове само...
Малко предистория. Когато се запознахме той беше обвързан с момиче, което беше заминало на Щатите за 2 години. Каза ми, че нищо не са си обещавали и вече се чуват много рядко, бяха минали 8 месеца, откакто я няма. Аз му казах, че не бих се забъркала в такива отношения и спрях да излизам с него. Само че вече бяхме доста хлътнали и седмица по-късно той ме извика у тях да поговорим. Когато отидох ми каза, че иска да прекрати връзката си пред мен и се обади на момичето. Каза й, че иска да бъде честен и да й признае, че е влюбен в друга жена. Момичето се засмя и каза нещо от рода на "Ние отдавна не сме заедно, прави каквото искаш. ". А по-късно ме намери във фб и ми написа "твой е, само се погрижи да не ме занимава". Може би трябваше да ми светне лампичката, че има нещо.
Обратно в наши дни. Гледам старите чатове на мъжа ми, имал е доста женско внимание. Установих, че системно е изневерявал на онова момиче. С колежки от университета, една жена над 50 и дори една от нейните приятелки. Много, много пошла история. Как ги е омагьосвал не знам, но някои много сериозно е унижавал. Например една го молеше да пият кафе на автогарата, че няма време, а има нужда да го види, а той директно й пише, да му се обади, когато има време да си поиграят. И тя след няколко дни му пише "да дойда до вас? ", А той " не, имам компания" и тя пробва ден, след ден да й дойде редът, едва ли не. Такива жени и не са една, две. Той е имал "компания" почти всяка вечер. Аз не го познавам в такава светлина и понеже не е някой голям красавец, мислех, че е така обаятелен само в моите очи.
За 8 години имах само един повод за съмнение и не му обърнах нужното внимание. Той никога не си е крил телефона от мен и една вечер получи съобщение "няма защо :)". В контекста на следния разговор: мъжът ми й изпраща координати за среща с телефонен номер и име на друг мъж, тя му пише "ок, разбрахме се", по-късно пише "видяхме се", а мъжът ми й отговаря "Благодаря, целувки". Веднага поисках обяснение, а той супер спокойно ми обясни, че така бил оправил нещата с моята фирма (бяхме в проверка, а мъжът от съобщението-шеф на институцията, която ни проверява). Каза ми, че той щял да ни запорира, докато трае проверката и съответно да ни разори, и когато мъжът ми го питал има ли друг вариант, онзи казал, че си има всичко, но му липсва приятна женска компания и мъжът ми "уредил нещата". Когато питах, какви са тия целувки и дали и той не се е "уредил" ми каза "Ти добре ли си? Просто к. рва, какво да й пиша. За какво ми е, нали имам теб. " Плюс куп комплименти каква красива жена съм и как му давам всичко, за което е мечтал. Това в комбинация с края на проверката ми замаза очите. Но сега като видях какви ги е вършил преди мен се чудя... Познавам ли го този човек? Възможно ли е да има двойнствен живот и аз да живея в някаква брутална заблуда?
Той е добър баща, добър съпруг, заедно сме почти постоянно, не се крие, не съм го хващала в лъжи къде е или нещо такова. Държи се хубаво, помага ми вкъщи, имаме активен сексуален живот.
Мен обаче ме тресе параноя и стигнах до там да поръчам скрита камера. Имах план. Реших, че ако е такъв женкар, за какъвто го мисля би се възползвал от всяка удобна ситуация. Исках да монтирам камерата у дома и да отида за седмица у родителите ми. Да видя какво ще направи, когато има поле за изява. Обаче не ми стиска.
Първо, той е толкова мил и отдаден на нас, че се чувствам като злодей и пълно куку.
Второ за да работи камерата цяла седмица трябва да я монтирам до контакт и е възможно да я намери и да умра от срам. Тогава ще ми се наложи да му кажа, че го съдя за неща от преди 10 години, което и сама осъзнавам, че не е нормално.
И трето, не съм сигурна дали съм готова да разбера истината и нямам идея какво да правя, ако тя се окаже грозна.
И така камерата си седи в кутията, в главата ми е пълна каша и вече цял месец се чудя какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 73d65ec068
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съмненията са вече в главата ти и то защото твоя мъж е писал на някаква си -целувки.
Имаш два изхода от тази ситуация:
1. Забравяш напълно за съмненията ти и вярваш на мъжа си.
2. Слагаш скритата камера -между другото можеш да използваш разклонител с дълъг кабел и да я скриеш където си искаш. Отиваш при родителите си. Когато се върнеш, ако няма нищо нередно на камерата, можеш да наемеш детектив и той ще направи снимки също навън и навсякъде. Даже ще сложи програма на телефона на съпруга ти и тази програма ще запише всички чатове и съобщения, даже и изтритите.

Зависи какво искаш повече да направиш как виждаш бъдещето си с този човек оттук нататък.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 567706bbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Господи, мили боже. Когато хората нямат проблеми, сами си създават такива...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2ec1e32a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо? Питам защо?! Защо му ровиш в миналото?
Казваш, че е отдаден на семейството, че е мил и прочие, а теб понеже параноята те е обвзела и решаваш да поставяш камери, планове.. Ей това се опитвам да разбера, когато всичко си върви добре винаги намирате начин да съсипете всичко, толкова години и излиза, че му нямаш доверие...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8ec26b92ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако имаш възможност наемай детектив ,заминавай някъде за седмица и през това време той постоянно ще му е по следите и ще ти стане ясно.
Лично аз съм хващала двама тарикати по този начин и определено действа

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a96f92b7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като те гледам каква параноична ревнивка си, то мъжът ти трябва час по-скоро да те напусне, че ти ще му вгорчиш живота за някакви неща, станали преди буквално 10 години, още преди да ти е никакъв... Да не говорим, че като гледам май до края на живота си няма да му дадеш вече мира на човека, след като си видяла младежките му чатове, каквито чатове те уверявам, че има буквално ВСЕКИ мъж, който не е бил някакъв задръстеняк в тийнейджърството си и е вършил най-нормалното нещо за този период от живота си - да сваля жени и да спи с тях.

В интерес на истината, дори и мъжът ти да ти е изневерил, дори и да се окаже, че го прави системно, то ако изобщо може да има някаква жертва, то това не си ти, а той, защото с това следене, с тези камери... Ти гледай да не разбере, че го снимаш със скрита камера, защото като нищо може и до съд да стигнете, защото това е абсолютна параноя и не всеки е склонен да я търпи на свой гръб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 32e1ffb972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е вярване какви простотии ти се въртят из главата! Жено, спри се! На път си да си разбиеш хубавото семейство и здравето заради своите безпочвени налудности. Осъзнай се!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7662f661e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да повярвам, че с тези съждения си успяла да се задомиш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 914998bdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може да монтераш камерата в детка играчка, която по принцип се зарежда в контакт или лампа, така няма да бие на очи. Има и бейбифонски камерк, които предават нон стоп онлайн.
Иначе аз на твое място не бих се занимавала, защото какво правиш ако той наистина ти изневерява? Скандал, обяснения, раздяла, взимаш децата и той ги вижда 2 пъти в месеца. Ако имаш хубав живот и той е грижовен съпруг и баща има ли смисъл. Друго секса, ако във вашата връзка куца, а ти откриеш, че той залита защо не му предложиш да сте двойка и да търсите още една жена, така ти няма да ревнуваш, а той няма да трябва да се крие.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 53144cd433
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Кротни се, защото ще си развалиш семейството и ще кукуваш сама с две деца. Както описваш съпруга си личи му, че е добър човек. Миналото му си е негово и защо е изневерявал на бившата си теб не те интересува. Не се превръщай зорлем в самотна майка. Разбра ме, нали?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec9edf965f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш да си с него, не рови, не се знае какво ще намериш. То на всеки мъж му минават мисли за други жени, дали има или няма по- добре да си остане загадка...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6abc94b46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много деликатна ситуация. Аз бих поставила камерата. Такъв женкар и бройкаджия не се променя изведнъж, дано да не съм права и да се е находил по чуждо както се казва, но все пак бих проверила.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ddaa9b083c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди сигурна,че и сега се изявява като голям играч,т. е ебач.
Но докато мислиш как да излезнеш от безисходицата,започни да харчиш безогледно пари .А и да си спестяваш,ще ти е полезно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b7707e8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Е, да, той едва ли е такъв наглец да ги води у вас. За тая работа се наема частен детектив. И ако има нещо - после снимките в съда и развода ще е по негова вина. Това с камерата е малко тъпо, най-много да го видиш как си бърка в носа.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d4a73f6d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здр миличка. Не рови. Остави призраците от миналото да си стоят там. Имаш две прекрасни малки дечица и бизнес... Имах един познат, който беше хванал жена си на калъп и се разведе. Точно заради това звънеше на втората си жена преди да се прибере от командировка...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5911914f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нищо чудно да ги върши такива. Вълка козината си мени, но нрава никога. Мъжете винаги могат да те изненеадат с подобни неща. Най-интересното е как успяват да ни заблудят с хиляди комплименти и добро държание, а зад гърба ти да вършат хиляди мръсотии. Моя приятел например така си чатеше с една половин година без аз да разбера изобщо, даже не съм и подозирала. Не съм им чела чатовете. Честно казано и не искам, кой знае какво е писал
.. също така имаше многобройни папки с голи жени, тип порно. А смея да твърдя, че тогава изглеждах перфектно-дълга тъмна коса, слаба, висока, стегната, всичко си имах... Той ми гледаше непрекъснато, искаше непрекъснато да го правим, правеше ми комплименти, добро държание и т. н. Абе все едно друг човек. Двойствени са, та и повече. Просто се чудя на дарбата им да заблуждават. И повечето пъти си женят за някоя, защото "не е курва", а не защото я обича. В същото време си върти флиртове, най-малкото, с всяка срещната. Затова няма да се омъжа, всичко е фарс.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a6a6254f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мисля, че си от хората, които нямат сериозни проблеми и затова ровят, за да си ги създадат. Като прочетох заглавието, очаквах да видя нещо за човек, който отсъства по 2 седмици в месеца, не е ясно къде ходи, крие се и т. н., а то мацката си нямала работа, взела да рови чатове отпреди 8 г. и да мисли има ли нещо в тая работа :-)
И да е имало, е отдавна минало. Ако нямаш нещо конкретно от сегашния ви живот, което да те кара да мислиш, че има друга, спри да търсиш под вола теле. Ако продължаваш да ровиш, може на човека да му писне, и да реши, че така и така му нямаш доверие, що пък да не се възползва :-)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b069751eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Щом се съмняваш, провери! Наеми детектив, ако има реално връзка/и извън къщи, той ще ти предостави доказателства. Ти трябва да решиш какво да правиш. Да седнеш и да помислиш без емоции искаш ли да продължиш играта на добро семейство с чудесния татко и съпруг, който зад гърба ти се гаври с теб. Или намираш сили да хвърлиш доказателствата на масата, да прекратиш театрото и да изхвърлиш боклука от къщи. Можеш и да му отмъстиш като си намериш любовник и му платиш с неговата монета, но ми се струва, че не си жена, която ще иска да се мърси и да мишкува като него.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8cfbb10006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако си 100% сигурна, че към настоящия момент е само с теб и прекарвате цялото си свободно време заедно, по-добре не се рови в миналото. Но и аз си падам малко параноичка и при най-малкото съмнение бих започнала да го следя по някакъв начин. Може мъжът ти наистина да е бил женкар преди, но вече да се е кротнал. Ако обаче ти даде повод за съмнение, разнищи нещата до край.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f00e5c12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Хубаво е да си отговорите на въпроса след, като разберете истината и тя не Ви хареса какво ще правите? Имайте в предвид, че живота на самотна майка хич не е лесен.
Имах един колега от университета, невероятен Дон Жуан. Когато имах комуникация с него ми е споделял, че това не се променя. Може да има дългогодишна връзка с една жена, но никога тя не е единствена, защото това го зарежда. В този ред на мисли си мисля, че камерата няма да свърши работа. Оставете ги тези неща и си гледайте децата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 04230b0a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Изненадват ме масово оправдаващите мъжа коментари. Не че заради миналото на човек трябва да му се лепне позорно петно за цял живот, но хората не се променят току така. Смятам, че е нормално, дори разумно да бъдеш подозрителна. И ако може малко да се спрем с тези съждения тип "нали не искаш да си самотна майка". А каква да е - глупачка, която някъв х*й върти на малкия си пръст?

От друга страна камерите и детективите ще ти съсипят здравето. Ако мъжът ти наистина е толкова прекрасен, аз бих седнала и бих му казала в прав текст - нямам ти доверие. Обичам те, искам да вярвам, че си ми верен, но ти нямам доверие. Какво можем да направим? Реакцията му ще ти каже доста неща.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 56bceb7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ако някой с когото сме семейство и имаме 2 деца, дойде при мен и ми каже нямам ти доверие, защото ти си направил еди какво си преди 8 години... извинявай, но единственото, което ще направя е да си тръгна. Аз 8 години съм до теб, щастлива си, гледам си децата, осигурявам те, нямаш проблеми и ти видиш ли ми нямаш доверие, заради нещо, което на всичкото отгоре не съм направил на теб. Каква е тази велика тъпотия!? !? !? !? Ако имаш съмнения за нещо от реалния ви живот заедно, да, разбира се, сподели му, но за нещо от праисторията... Стига глупости!
lo

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7964bbacfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Според мен усещаш, че има нещо и за това си писала тази история. Това с камерата и детектива ми се струва малко прекалено, потърси някакъв друг начин да разбереш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker