Семейството ми е против него и връзката ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейството ми е против него и връзката ни!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте на всички, които ще прочетат историята ми! Аз съм момиче на 18 години, а приятелят ми е на 29 години. Заедно сме от скоро, но сме сродни души, разбира ме се перфектно, характерите ни са сходни, той е уникален човек -грижовен, мил, забавен... Проблема е че моето семейство (майка ми ) не го одобрява, не са се запознали още, но вече има лошо мнение за него без основателна причина. Той не е от заможно семейство, работи обикновена работа, сам си изкарва парите и живее на квартира -там и е проблема, приема го за човек втора ръка. Обяснявам и, че съм щастлива с него, добър е -тя не иска и да чуе. Не знам как ще я запозная с него. Предстои ми бал и той ще ми е кавалер, тя не го иска, а аз в никакъв случай няма как да го деля. Обичам го, той също ме обича, но не знам какво да правя с майка ми, как я накарам да разбере, че той е човека за мен, че сме еднакви.... Моля Ви за съвети, хора които са имали този проблем да изкажат мнение и помощ, в безизходица съм... Очаквам Вашите съвети. Благодаря Предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 480a62c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да я накараш да го харесва, особенно щом критериите й за добър зет са финансови, а и да не се лъжем той е доста по възрастен от теб. До някъде е й права и ще ти кажа защо, пък ти сама си преценяй.
Първо всяка майка иска за своето си дете добър живот и повечето имат предвид осигурен материално поне колкото техния и дори повече. Второ ако ти досега си отгледана в имане и момчето може да ти предложи живот в недоимък най вероятно до 1-2 години живот заедно ще се разделите, защото трудно се свиква с живот на по ниско стъпало, статистически е така. А най лошо е ако и дете създадете през това време. Предполагам си чувала, че любовта е хубаво нещо, но не храни, нито облича. Трето тя най-вероятно има планове ти да учиш висше, а вижда, че прекалено се привързваш и я е страх да не си прекъснеш образованието за да заживееш с него. Защото реално ти си на възраст за учене, а той е на възраст за създаване на семейство. За нея сега на 18 да тръгнеш да създаваш семейство е все едно да си провалиш живота.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 26c92500a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не мога да знам какъв е твоя приятел без да го познавам, но съм склонна да повярвам на преценката на майка ти. На твоята възраст все още нямаш опит и не можеш да преценяваш хората. И за теб емоцията е водеща а за майка ти и други неща са важни като например образованието му, работата му. Защото ще видиш, че след време различията в двойката по този въпрос са основната пречка за щастие. А и на твоя приятел му е лесно да си има приятелка като теб, която я издържат родителите й. Разликата ви е огромна. Нека да те издържа той и тогава да видим дали ще сте толкова щасрливи. Да не говорим, че на 30г. Мъжете вече започват и деца да имат и ако той не успее да се справи финансово, любовта ти бързо ще се изпари.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80a8aea8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1 и 2 са прави, но това е трудно да го разбере едно 18-годишно момиче. Нейните представи за любота и връзките още не са реалистични, което е разбираемо. Но пък човек най-добре осъзнава нещата, когато бърка и трупа опит. Само със слушане опит труднос е трупа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 725be88aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не всички на 18 са дебили. Аз и повечето ми познати много добре знаехме, че батковци почти чичовци, които не знаят още накъде са с главата и фетишите им към толкова по-малки жени граничат с педофилия, са много лош избор. А за това, че на 18 трябва да си оправяш живота изобщо не се и коментира. За това е пълно с ревящи идотки, че няма къде да живеят, няма къде да работят с това дете, а те горките на по 18-20 нараждали от някой прошляк-комплексар и си мислят, че са в приказката на пепеляшка. На 99% от мъжете не им се занима с деца, просто ги правят, един господ знае защо. Не съм видяла и един дори да си гледа детето. Същото е и с отношенията, всичко е временно и нищо не е толкова хубаво колкото ви се иска да е.
ж23

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5b27b27497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Живей си живота. На 18 взимаш сама решения. Изчакай и не бързай с бременности и т.н. след няколко години ще си наясно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1f40529229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ходи си с момчето, млада си, само на 18, стани на 22-23, виж дали той ще търси някакво развитие като по-добра и платена работа, виж с теб какво ще стане -работа, образование и т. н и тогава си задай въпроса дали сте един за друг, дали имате бъдеще заедно, все още ли мислиш, че сте сродни души и т. н. с две думи-дайте си време.
11 г разлика не е голяма, поне не и в днешно време щом се обичате и знаете, че сте един за друг

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d1caa3a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв кавалер на бала бе, момиче?! Това е празник на класа ти и на випуска, какво ще прави тоз дърт лешпер с вас?! Майка ти е права да се притеснява, но ако толкова искаш движете си заедно, обаче имай едно на ум- постарай се да инвестираш в образование и професия, развивай се, животът е пред теб!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2922a71dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кажи на майка си, че само се чукате и няма да се жените. Ще го смениш след някоя година. И тя ще се успокои. Пробвай.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 82b7c4acf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моята майка /Царство и небесно/ не одобряваше нито един от приятелите ми - измисляше абсурдни обвинения спрямо тях, имах усещането, че го прави нарочно, за да ме обиди, да ме накара да се почувствам зле - е, наистина успяваше да го постигне. Не знам защо го правеше... , със съпруга ми, вече бяхме семейство, имахме дете и тя пак продължаваше да мърмори против него и да си измисля глупости.
Тия неща само смразяват хората, никакъв друг ефект не постигат - ето, тя вече от години е покойница, но аз цял живот ще нося в душата си горчилката от думите и.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker