Приятелката ми се разсърди, като разбра, че съм бил с проститутки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми се разсърди, като разбра, че съм бил с проститутки
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 6781 пъти
Приятелката ми наскоро ме попита бих ли платил за секс. Не знам от къде ѝ хрумна. И ѝ казах, че съм го правил. И тя...избухна в сълзи.
От тогава минаха две седмици, виждаме се през два-три дни, но я усещам, че ѝ е криво. Няколко пъти зачекна темата.
Аз съм бил с две компанионки, сравнително редовно за определен период от живота ми. Не виждам нищо лошо в това и не се срамувам. Не бия тъпана, но на някои близки приятели съм споделял. Не съм бил обвързан, искал съм да опитам нещо различно, направил съм го. Момичетата го практикуваха напълно доброволно. За мен грозно е да лъжеш една жена, че имаш чувства и сериозни намерения, за да получиш секс, не да си платиш.
Не смятам, че проститутките са с нещо по-добри или по-лоши от останалите хора. Уважавам ги, както уважавам всяко човешко същество. Уважавам и труда им, много повече, отколкото на хора, които правят цигари примерно. Категорично смятам, че работата им трябва да се легализира и да бъдат защитени.
Едната си намери мъж и се "пенсионира", още по празници си пишем понякога. Другата още си бачка, наскоро се засякохме в социална среда случайно и си говорихме съвсем нормално, като приятели.
Казах на приятелката си всичко това, но тя си има предразсъдъци. Поиска да обещая, че никога няма да го правя повече. Обещах ѝ, че няма, докато сме заедно. Не обичам изневерите, не искам да наранявам човека до себе си и държа на думата си. Тя обаче продължи да се цупи. И накрая и заявих, че просто трябва да го приеме. Не мога да променя миналото си, а и според моята ценностна система не съм направил нищо лошо. Но ми е кофти, че я нараних. Как да ѝ помогна да приеме това и да се почувства по-добре? Обичам я и искам да съм с нея. Докато сме заедно, за мен няма други жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea8be9deac
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   За мен като жена е гнусно. Мъжа ми също намира ходенето на проститутки за отвратително и се чуди колко трябва да си изпаднал да опреш до тях.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 873f1a4531
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   И аз не мога да разбера защо повечето жени с лекота могат да преглътнат стотици бройки на мъжа, вкл. секс за по една нощ, тройки, четворки, какво ли не, но не могат да преглътнат 1-2 компаньонки.

Нима това да наебеш някоя в тоалетната на дискотеката и да и направиш сандвич със свой приятел е по-мако гнусно от проститутка?

Наистина не го разбирам това и много жени съм питал, но така и не получих смислен, рационален и логичен отговор.

Явно им е под достойнстовото, че са с мъж, който в техните представи не може да свали една жена и е опрял до проститутка. Те го приемат като изпадане, макар че има много и различни причини един мъж да го направи. И това ги принизява и самите тях в техните си предсатви. Аз така си го обяснявам. Защото съм забелязал, че жените си вдигат самочувствието само от факта, че ги сваля някой вървежен, без значение дали изобщо го харесват, но се обиждат ако някой не толкова вървежен ги харесвал. Виждал съм това с очите си и жени сами го казвали. И затова е това мое предположение за проститутките.

Но нека някой по-голям разбирач да каже или някоя напълно искрена жена защо това е толкова голям проблем, след като е минало. Нали настоящето било важно и не било важно какво е било преди това. А сега изведнъж - ама простутката в миналото се оказва голям проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c39b21a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Разбира се, че е отврат. Аз бих те заебала, честно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e1e2745636
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Тази тема все едно аз съм я писал, въпреки че не съм ходил на проститутки.
Всъщност съм работил в хотел нощтни смени, в който често идваха компаньонки.
Говорил съм си понякога с тях, нормални жени. Естествено повечето са с доста объркан живот, но кой съм аз, че да ги съдя.
Наистина каква е разликата между това да спиш с някоя от дискотеката за една нощ, или просто да си платиш на проститутка. Аз поне разлика не виждам.
Наистина трябва да се легализира проституцията.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 916c2bda64
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   2 и автора. Защото можете да ни лепнете нещо. Явно ви е малка причина?!! И не знам коя преглъща не знам си колко бройки на мъжът?! Ако очевидно е адекватен и се пази и редовно е на изследвания и прегледи, то нека си е ходил при проститутки и да си е имал милион бройки. Ама! Повечето са мизерни мърлячи. Първо нямат едната елементарна хигиена, второ идиотите на поразия се целуват с простотутки и правят всичко без презерватив. Има си компаньонки на високи цени, които се пазят и не позволяват такива свинщини, има и мърлячи за стотинки, които грам акъл нямат в тиквите си. Като поразгледате тук темите и работата е ясна кои клиенти и проститутки са в повече- мърлячите. Едните смръдльовци търсят евтинкото и да дава всичко пък какво като завалията е станал ходещ паразит. А смръдлите за жълти стотинки се съгласяват с кухите си глави. Това е проблема, а не просто дали е бил с проститутка и колко бройки бил имал. Близко е до акъла. Да не говорим, че обикновено до платен секс стигат онея поизпадналите. Значи нещо им куца, къде психически, къде физически щом са опряли да си плащат.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c23a313cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Мъж съм и ми е трудно да проумея какви мисли се въртят в женските глави. Но ми се струва логичен следният им страх : когато се скарате например, вместо да правиш мили очи, да отстъпиш и да се сдобрите, ти можеш да не отстъпиш и да си намериш необходимата доза секс при професионалистка. Така приятелката ти не би могла да те манипулира чрез секса, а както знаем, това е основното женско оръжие. Това, че си се пречупил и ходиш по проститутки, ти дава един вид независимост от нея и те поставя в силна позиция.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6b88650bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   до 1: Кое му е гнусното?

Както авторът казва - като не искаш или не можеш да лъжеш разни момичета, че ги харесваш, за да правите секс, но не искаш и да стоиш години на сухо? Какво да правиш? Ходил съм на проститутка 3 пъти - чисти, поддържани жени, работещи доброволно, всичко се прави с протекция. Няма нищо гнусно. Гнусно е само в съзнанието на непросветените. Тези жени не оставаха без работа впрочем... на проститутки са ходили вероятно повече мъже отколкото предполагате.

Авторе, просто повече не говорете по темата, не я чоплете повече. И както сам си осъзнал - докато си във връзка няма нужда от проститутки.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 873f1a4531
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   5, защото можело да ви лепнат нещо? Т.е. да разбирам, че ако мъжът си направи тест и излезе чист, няма да е проблем? Съмнявам се.

По тая логика може и бившата му да го е заразила. Защо против нея нямате нищо против, но проститутката видите ли можело да го зарази, макар че той спал с нея преди 5 г. примерно.

Даже е по-вероятно с бивша, защото с нея по би могло да не ползват презерватив за разлика от проститутката, която междувпрочен периодично се преглежда за разлика от бившата му приятелката, която може да е преносител, без да знае.

Не вярвам никак на този довод. Звучи несериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 54d0529270
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Не се занимавай с това момиче, сериозно. И Не допускай да бъдеш зарязан, защото е унизително. Редно е да търсиш такава с по-зряло и логично мислене. Много като нея смятат , че трябва да чакаме до 45 години специалната! Реално не осъзнават, че домашно куче без разходки и мъж без секс - Не могат! Щом не се поставя на твое място. - Адиос!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8ed0071646
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   Защо ли? Защото проститутките са дъното, човешки парцали.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 873f1a4531
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   11, мисля, че започвам да разбирам омерзението ви. Аз също нямам добро мнение за жени, които са ходили с мутри, батки и тем подобни или примерно с най-пропадналите цигани, особено ако е било за пари, защото пък за мен те са на дъното сред мъжете. Мисля, че почнах да вдявам какъв е всъщност проблема.

В този ред на мисли имам въпрос към автора и един към омерзените жени?

Към автора - би ли ти било проблем, ако приятелката ти от другата страна - демек ако беше спала с двама за пари по няколко пъти? Ей така защото тогава имала нужда и не виждала нищо лошо?

Към омерзените жени - проблем ли е ако беше изчукал някоя пияна курва в дискотеката, готова да пусне на всеки или те са малко над проститутките в йерархията?

Питам сериозно, не се заяждам. Интересно ми е какво се върти в женската главата, мъча се да си го осмисля и пречупя през мъжката си глава (горна). Както виждате съм отворен към цивилизована дискусия и не търся конфронтация.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 96eec0c17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Ами поради много причини е гнусно. Първо самата мисъл, че приятеля ти си е слагал оная работа в нещо, в което стотици други мъже са си слагали е отвратителна. Толкова ли не може да си намери сериозна приятелка, с която да спи като толкова много обича секса. Но не-набавя си го по лесния начин-отива, плаща и използва. За жената секса е предимно любов и емоции. Самата мисъл, че го правиш за да си задоволиш оная работа просто е гнусна и после да прави същото с новата си приятелка. Второ, прави ми впечатление, че всеки мъж в този сайт смята, че проститутките работят това доброволно. Според тях доброволно е да не са със сутеньор. Проститутките не работят доброволно, освен ако не са нимфоманки, но това е може би един процент от всички практикуващи. Добри да са без сутеньор, причините, които подтикват жената да стане проститутка са най-вече безпаричие, липса на образование, болен родител, болно дете, наркозависимост или в много случаи да се издържат докато учат. Естествено, че няма да показва проблемите си на работа, а ще се прави, че й е приятно. Нали трябва да си свърши работата. Та повечето жени се гнусят най-вече от това, че ти като мъж ходиш при проститутката и се възползваш от това, че си продава оная работа заради тежката житейска ситуация, в която тя е принудена да взима бързи пари, което в последствие става навик, защото е бързо и лесно. Но разбива личността и човека. Тази жена се свежда до една вагина и нищо повече. Последствията за психиката и тялото са печални. Та твоята приятелка най-вероятно е потресена, че ти (както и всички мъже, които ходят по проститутки и го смятат за нормално) не осъзнаваш горепосочените неща и смяташ ходенето при проститутка за нормално и приятно занимание. Ако еедна жена е ходила при жиголо, какво мнение ще имаш за нея?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24a69747de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 11

Не познаваш достатъчно адвокати ...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8210935b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Кога ще разберете, че жените обичат да си врат носа навсякъде и да питат въпроси чиито отговори не искат да знаят? На тях трябва да им се казват успокоителни приказки а не суровата истина, защото те не могат да я понесат и преглътнат, не могат да я приемат и да продължат напред. Имаше в един филм цитат за една персийска поговорка, която казва, че истинската пламенна любов не продължава много, но циничната такава - да. Има известна истина в нея. Трябва да си известен циник към жените, да ги познаваш и разбираш, да знаеш като те питат нещо какво да отговориш - не да им казваш истината а "правилния" отговор. Те и без това не искат истината а искат успокоение, че те познават, разбират и са сигурни в теб, тоест едно потвърждение, че са те разгадали правилно и са сигурни в представата си за теб. Ако ти дреме за дадена жена, не разбивай тези и илюзии и представи. Казвам илюзии и представи, защото никой не може да познава наистина някой друг и да знае какво ще направи на 100% в дадена ситуация, хората не се познават самите те а какво остава да познаваш някой друг, това е илюзия.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 608045ae58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Да казваш истината е желателно, но понякога не е препоръчително. Хигиена на говоренето. Не е нужно такива неща да се знаят непременно. Тя дори трябва да се радва, че си и казал.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bfe8a66059
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Приятелката ти не заслужава честен и откровен мъж като теб. Тя не може да оцени факта, че си и казал истината, докато другите в болшинството случаи не биха си признали. Жена не оценяваща честността ми няма място с мен. Аз казах! ХАУ!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0a698028f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Аз лично го бих приела като знак, че мъжът е безчувствен и животинските инстинкти в него надделяват. А такива мъже не са ми приятни. Същото е и ако е спал с леки момичета или е използвал жена за секс, лъжейки я, че има чувства. Ако някой прави секс без чувства и/или с цел облаги (важи и за жените, разбира се), означава, че духовното му развитие е на ниско ниво. Това рано или късно се отразява в цялостната комуникация. Това принизява и вашият сексуален живот до ... секс срещу пари. Защото аналогиите се правят подсъзнателно. Все едно щом го е правил с подбни жени/ мъже, и ти си такава/ такъв. Това ниско духовно ниво не се проявява само чрез сексуалното ни поведение, просто там много си личи. Ти влагаш чувства, любов, вярност, уважение, а получаваш партньор, който е готов да плати за секс и го е правил, само и само да задоволи нагона си. Сексът е обмен на енергия, ласки, ако щеш ти проникваш в друг човек, той те приема. Това без духовност е меко казано грозно. И доста жалка картинка. Но има всякакви хора, не е нужно да си избираш такъв мъж, щом търсиш чистота в сексуалните отношения. Много ясно, че не всеки държи на това, така че разни хора, разни изисквания.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 609cf5ad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Хубаво, бил си, казал си. Ама от къв зор си пишеш с тях, та и казваш на приятелката си? Ние жените също имаме разни забърсвания с непознати, но ако тя ти сподели подробности ще ти е хубаво ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 51e2c5e26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Моят ми беше споделил, че е ходил на проститутка или по- скоро са го черпили, доколкото си спомням. Да, определено не е една от най- приятните новини, но щом е в миналото като цяло не ме притеснява. По ме притесняваше да няма все още някакви чувства към някоя бивша или да не цъфне някоя мастия да се сваля с него.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 58e74e6a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Не можеш да и помогнеш, просто е тъпа и ще продължи да ти пили на главата за глупости и минали неща.

Явно има нужда да се тормози и ти си дал перфектният повод.



Намери си ново "любовница" и ще видиш как ще има нови теми за мрънкане...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf30e21466
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Разликата е, че един мъж, който е спал със 100 жени, е бил пожелан 100 пъти. Този, който е бил с проститутка, си е платил, за да го изтърпят един час.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0e91eecc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ми консерва е. Скоро и сексът ще ти писне с нея. То пак добре, че преди е било. А на мене като ми каза Чудя се дали да не отида на проститутка..... Че беше в чужбина и много възбуден нали.... И ме пита какво мисля по въпроса. Много романтично, няма що...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3181ffa6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жена съм и според мен приятелката ти има ниско самочувствие. Една моя приятелка се сърдеше, че приятелят й е бил с много жени и сама си призна, че има ниско самочувствие и затова е така. На мен лично не ми дреме и 900 да е имал преди мен, стига да се е пазил и докато сме заедно да е само с мен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 117b807621
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Айде айде отврат било. Жените от 20 до 30 се ебетв с 100 човека и после се жените, ама била уж само с 2 ма видиш ли, а тука моралистките било им гнусно.
Кого лъжетв бе, жените си прайте квото искате преди да се омъжите, докато не хванете някой провайдър да ви е сигурно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9680fa172b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Защото е гнусно. Защото му харесва да си го пъха там,където и други са били. Защото му харесва да е лъган.
Авторе, защо поддържаш връзка с тези жени, извратено е.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24a69747de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   До 18

Ти си имаш твойте извращения, аз си имам мои. Поне моите не ги навирам в лицето на хората ...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b4e9a10821
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Здравей, авторе! Не е трябвало да й казваш, че си ходил при проститутки! Направил си точно както Том Сойер-като се събира с Беки Тачър и решава да се сгодят, й споменава за Ейми Лорънс, а Беки му се сърди! Оттук е ясно, че ако Том не беше казал на Беки какво е направил, то тя нямаше да му се сърди! Излиза, че ако допуснеш грешка, никой не ти я прощава! Е, аз съм прочел цялата книга "Приключенията на Том Сойер" и в частност откровеността-ако не искаш да си усложняваш живота, запази тази тайна за себе си! Не трябва да се доверява на всеки! А относно едната, как така се е пенсионирала, не мога да разбера? Обясни ми!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 037ef19535
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ужас, че даже и си пишеш с тях. Гадно е, няма право да се сърди, но е гнусно че не го е знаела по-рано.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c454a67d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   До автора

Много зряло и широко скроено мислене на автора, поздравления за което! На колко години си?
Бих предпочела, партньорът ми да е спал с проститутки, отколкото да е лъгал и наранил други жени.
Въобще не би ме притеснило. Дори и сега, като омъжена жена, съм говорила със съпруга ми, че ако реши да ми изневери, е по-добре с проститутка - няма емоционална обвързаност, усложнения и т.н.
Плащаш и си тръгваш.
Е, друг е въпросът, че сексът с някого, когото познаваш по-добре, е по-хубав и качествен.
Ж 46

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6df6cb91a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Като жена напълно се съгласявам с мнението на 33. Не виждам абсолютно нищо нередно. Браво на автора за разсъжденията. Авторе, за съжаление сте с малко поразлични възгледи за живота с приятелката ти. Ти си по модерен и оупън майндед човек, докато тя ми се струва сухарка. Съжалявам, не искам да обиждам момичето. Може да си има други качества. Постарай се да не я коментирате тази тема повече.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 916c2bda64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   24 По-хубаво не можа да го каже. И по коментарите си личе колко са противни и трудни за изтърпяване такива безочливи индивиди.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1e381c0a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Жена съм и сигурно е много ненормално, но напълно разбирам доводите ти и за мен размишленията ти са някак логични. Естествено, надали ще ми стане приятно, ако изневиделица разбера, че приятеля ми е ходил по кампаньонки, но твоите аргументи са нещо, което мога да приема с ума си. Това, което ме възмути и което трудно бих простила е факта, че си си писал с тези жени, ако ще и да е приятелски. Сексът си е секс, с тях си имал само това, не ми се струва редно да си в сериозна връзка и да пишеш с тях. Честно казано, по принцип не разбирам мъжете, които се възползват от платения секс. Обаче, за сметка на това, много по-трудно бих приела до себе си мъж, който е лъгал и използвал жени, за да задоволи сексуалните си нужди. Няма да си кривя душата, за мен е по-добре да съм с някой, който е плащал, отколкото с някой, дето се пада морално деградирал тип, лъжец, използвач. В единия случай мъжът дава собствените си пари за секс, а в другия случай жертва чуждите чувства и лишава друг човек от информация и свободен избор.
Трудно ми е да те съветвам, но има само едно нещо, което ми се струва разумно в твоята ситуация. Седни да говориш с приятелката си като бял човек. Попитай я какво точно я притеснява. Видимо не я разбираш, вероятно и тя не те разбира. Опитайте се някак да вдигнете нивото на комуникация помежду си, че поне с разума си да успеете да постигнете някакво привидно съгласие. Тя няма веднага да забрави, но стига да те разбере, това също ще се случи. И не мога да те лъжа, затова ще ти го кажа директно, твоята приятелка може и да не съумее да приеме миналото ти. В тази ситуация няма да има виновни, такива неща се случват. Възможно е за нея постъпките ти да са безкрайно неоправдани, че дори гнусни и тя до такава степен да се отврати, че да не може да ги приеме. Съжалявам, авторе, но трябва да се подготвиш и за такова развитие на историята. Времето ще покаже, към момента е най-правилно да поговорите и да се опитате да се разберете взаимно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0152515eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   На мястото на приятелката ти бих се разделила с теб. Не мисля, че бих гледала любимия със същите очи, ако разбера такова нещо. Това е най-гнусното и жалко нещо и показва слаб характер и пълно безхаберие и безчовечие. А това че още държиш въпросните проститутки във фейса, смятай че е края.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b3763aab21
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Много са тъпи жените. Аз не вярвам, че има мъж, който да не е ходил на проститутка. Аз съм спал с доста проститутки и не виждам нищо нередно в това, всичко е стока и се продава и купува. Аз имам нужда от секс, те от пари - това е просто сделка. Освен това с проститутка е много по-евтино и безпроблемно, сега имам жена и направо ми писва понякога от простотиите и.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 57e6a19332
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   От автора,
Благодаря ви за коментарите. Не мога да отговоря едно по едно на всички, но ще се опитам да изясня някои неща, които ми направиха впечатление в коментарите.
Номер 13, права си, че тези момичета не станали проститутки от хубаво. И двете са израснали в голяма бедност, без баща. Но това важи и за мен. Да, професията им е тежка, оставя им последствия върху психиката. Но същото може да се каже и за моряците. Много от тях познавам, това да си по половин година в морето и да не виждаш семейството си не е никак леко. Аналогично тираджиите. Може да кажем същото и за миньорите, при тях основно увредено е здравето.
Така че, всеки човек си има причини да иска да изкарва пари. И всеки си има глава на раменете как да го направи. Докато не вредиш на другите (продавайки наркотици например), не виждам проблем. Между другото и на двете проститутки съм казвал, че ако мога с нещо да им помогна за търсене на друга работа, ще го направя.
За това прословуто "писане", което ви притеснява. Писали сме си три-четири пъти, най-вече по рождени дни някое пожелание, последвано от две-три изречения любезности. По същата причина, поради която си пиша с фризьорката си, с фитнес треньора си, с механика си. Хора, с които съм имал определени работни отношения, но са симпатични, готини и сме добри познати. Или все едно да се обадиш на бивше гадже за празника. Със сигурност не си чатим през ден по два часа.
Относно заразите, рискът да лепнеш нещо е много по-голям при случаен секс в дискотека. Момичетата, при които съм ходил, вземат по 300 лв. на час и са доста добре информирани за рисковете, изследват се редовно. Не съм чувал за компанионка, която да предлага секс без кондом.
На въпроса как бих се почувствал, ако разбера, че приятелката ми е правила секс за пари? Ами няма да ми е много приятно, но ще го приема някак. Налагало ѝ се е, направила го е. Не всичко е идеално в този живот. И жените, които правят секс за пари са хора, и тях ги обича някой.
Относно "пенсионираната" проститутка, момичето просто реши, че не иска вече да работи това, намери си друга работа, има си приятел, с когото живее. Жива и здрава да е.
Както и да е, на приятелката ми като че ли взе да ѝ минава. Разбира, че няма как всичко да е перфектно и че всеки има определени черти, които другият приема за недостатъци. Но все пак се радвам, че бях откровен с нея. Пак бих бил, дори да ме зареже. Много по-зле се чувствам, когато трябва да лъжа и шикалкавя.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 037ef19535
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Да авторе, сравнявай проститутките с фитнес треньори,механик и фризоьр. Знаеш ли каква е разликата да си пишеш с едните и да си пишеш с проститутките? Услугата при едните е много по-интимна. Моряците са учили, за да пътуват, да тегава работа е но не е работа с която продаваш най-интимното си нещо, нито е най-лесния изход в тази ситуация. Пишеш тук за мнение,ето жените ти го дадоха така че не се опитвай да се оправдаеш. Единствено мъжете и някои жени, на които грам не им пука биха те подкрепили, но се съмнявам че ще си делиш леглото с тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 57e6a19332
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Автора:
Хора, много се разочаровах. Исках съвет как да се сдобря с приятелката си. Не съм искал нечие одобрение за това дали съм ходил по проститутки. Така или иначе вече станалото станало. Не знам защо толкова много хора се изживяват като морални съдници. Признавам, не съм чак толкова извисен и се засегнах.
На жените, които казват, че биха ме зарязали на момента и не биха ме погледнали - уважавам тази позиция. Има жени, които и аз не бих погледнал. Например жени, които не обичат животни или деца. Но за ваше успокоение, ако някога излизаме и ме попитате дали съм бил с проститутка, ще кажа истианта. И щом е толквоа важно за вас, ще имате шанса да ме оставите и да бъдете с някого, който ви обяснява, че ви обича, докато спи с някоя друга.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 64eaac5d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Авторе, приятелката ти е комплексарка. Само комплексираните жени питат неща, на които не искат да знаят отговора. Пристрастени са към самосъжалението си. Имах една приятелка един път, на която споделих, че съм ходел на проститутка и тя ме слушаше с такъв интерес, че чак се възбуди и ме емна на леглото. Даже докато правехме секс ме разпитваше.
Просто не сте един за друг. Тя след време като се разкрепости може и самата тя да стане проститутка, ама сега е света вода ненапита, нали...

Колкото до това дали са парцали... много от тях са в пъти по интелигентни от всяка една средностатистическа жена. Дори бих казал, че има много мъдри измежду елитните. Дори има такива които са проститутки вие сте им приятел/ка, но не го знаете.
Ама не поради някаква причина в България проституцията се свързва с циганка/магистрала.

Значи е грешно да се чукате? Но и вие го правите. Или пък е грешно да се чукате за пари? Ами и вие го правите.
Ако автора беше казал "абе един път черпах една мацка една водка и й платих таксито '... и каква е разликата? Други път, раждат деца и вземат апартаменти след развода... и, каква е разликата?

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ насилствената проституция. Но истината е, че повечето от тях го правят напълно доброволно, дори и с мерак!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0152515eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Виж, ясно е че имаш оправдания в главата си за проститутките. И за теб и такива като теб звучат логично! Но това нищо не променя. Ти ако тръгнеш да гледаш интервюта с убийци, пак ще ти звучат логично, даже за момент може да си “на тяхна страна”. Това обаче прави ли действията им по-малко ужасни?
Бих ти написала няколко дълги параграфа защо, аджеба, е лошо да се ходи на проститутки. Защо е нехуманно, унизително, егоистично и гнусно. Обаче реших, че смисъл няма. Ако ти имаш интелекта да разбереш защо това е лошо, няма смисъл да повтарям. А ако го нямаш - каквото и да напиша няма файда.

Нормално е приятелката ти да се сърди и да й е мъчно, гнусно, обидно от теб. Повечето жени, в това число и аз, направо бихме прекъснали връзка с теб. Ако все пак държиш на тази жена, затвори браузъра си, признай си грешката, махни проститутките от фб и ОСЪЗНАЙ защо това, което си направил е отвратително. Пред себе си го признай поне. А ако не можеш - няма какво да си говорим изобщо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5b2488b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Важното е че ти си си простил!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 65ed10dedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   От всички коментари си направих извод, че ако автора беше девствен и приятелката му му беше първата, и беше признал това на момента щеше да бъде изоставен.
Както от твърдението на №24, за желания мъж и онзи който го търпяли, следва че девствения, не само че не са го желали, ами и не са го търпяли или и пари е нямал да плати за да го търпят.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9680fa172b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Извратено е да си пишеш с тия жени. Правили сте каквото сте правили,ама защо си пишеш? Че чак и рождените им дни знаеш? Е, това вече е извратено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bbcbe31d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   До 41. Много глупав коментар. Явно някой жени нямат уважението към други жени само, защото са проститутки и си изкарват парите с честен труд. А това, че масово омъжени жени изневеряват и се чукат с боклуци -любовници не се брой. А, ако авторът беше спал с омъжена жена по - добре ли щеше да бъде? Просто си е задоволил нуждите по възможно най-лесния и приемлив начин.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3bc273d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Приятелката ти май не е особено интелигентна, авторе. Извини ме за констатацията, но... Една ширико скроена жена въобще не би поставила въпроса като проблем. Бил с проститутка? Ами добре. Пушил трева два пъти като студент? Е, и? Аз на моя съпруг - който наистина не е бил с проститутка - съм му обещала някой път да го "почерпя" с орална услуга от някоя магистралка, като се прибираме с колата от някъде, но той се дърпа само по една причина - много мрази презервативи, а пък там със сигурност ще се наложи да ползва, а то св...ка с презерватив е все едно да се целуваш с гаджето си през стъкло. Но ние сме весели, разкрепостени хора, които напълно приемат другия с всички негови фантазии, минали преживявания и бъдещи мечти. Може би вие с твоята приятелка се разминавате в нещо много важно - толерантността към човешките слабости. Сигурна съм, че и тя тайно си е похапнала шоколад, докато си е обещала, че ще е на диета. Ами те двете неща не са кой знае колко различни.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 96d07fcefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Имала съм връзка с такъв мъж. Обикновено се стига до проститутка, защото по някаква причина някои мъже се притесняват да изпълняват по-интимни или "извратени" фантазии с приятелките си. Знам, че е ходил при проститутки, защото има малко по-особени предпочитания (които обаче съвпадаха и с моите и това го изяснихме от самото начало). Странното е, че дори с мен той не можеше да се отпусне, а аз съм доста разкрепостена. Според мен в съзнанието му имаше двоен стандарт - сериозната приятелка е "чиста" и не трябва да прави "извратени" неща, докато с проститутката това не е проблем.
Доста привлекателна жена съм и постоянно получавам мъжко внимание, обичам секса, но с него по някаква причина не ни се получаваше. Той така и не ми сподели какво точно му липсва, уж всичко беше наред, но съм убедена, че беше нещо, което не би се посвенил да поиска от проститутка. Странна работа.
Със сегашната ми половинка нямаме такива проблеми, всичко е чудесно - откровени сме един с друг и изпълняваме всичките си фантазии.
Иначе за болести и прочее - това може да се случи и без мъжът да е ходил по проститутки. При проститутката обикновено и тя, и "потребителят" се пазят от евентуални болести, докато разни уж "нормални" девойки могат да ти разкажат играта с хламидии и други болести, предавани по полов път.
Реално проблемът на такива мъже е по-скоро психологически. Дали ще е този двоен стандарт, който описах, или ниската самооценка, или консуматорската настройка... Имам познат, който е с нормален външен вид, интелигентен, печели доста добре (в един период и 6-цифрени суми месечно), но не правеше секс с жена си, а ходеше при проститутки от време на време. В една от тях се влюби, тя видя финансова изгода и дори му роди дете. Какво се случи обаче? Не след дълго просто сексът им стана същия като с бившата му жена. Изводът сами можете да си го направите.
Ако мъж редовно е ходил по проститутки, трябва да ви светне лампичката, че нещо не му е наред. Ако имате желание да си го лекувате и отглеждате - супер, но ако нямате - бягайте с двеста.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a12162644e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Всъщност, ако тя знае, че е първата и преди това не си помирисвал жена, може би ще те зареже. Но, ако си замълчиш и вземеш да се справиш, после и признаеш, може и да станеш най златния в сърцето й. Не мога да си обясня защо, но масово младите жени си мислят, че ако не си бил с жена преди тях, не си опитен и ще бъдеш скован. Това реално са глупости, тъй като всичко зависи от самия човек и как чувства дадена ситуация. И това нещо е абсолютен факт. Много е важно да имаш усет. Нямах никакъв опит на 26-и попаднах на една 20-годишна , добре си паснахме и се получаваше, но случайно един мой познат и приятел на някакви други край нея, решиха да ми правят сечено! Някой изтърсил, че никога не са ме виждали с момичета и вероятно тя ми е първата. И тя твърдеше после, че аз съм смешник и съм се опитвал да се възползвам, понеже съм бил девствен и никоя не ми връзвала. Истината е, че тя изобщо не усети това по време на сексуалните ни моменти, ама се върза на приказките срещу мен. Пичовете го направиха от завист. Момичето не беше грозно и един искаше да вземе моето място. През годините съм се уверил, че 99% от жените под 30-годишна възраст, не умеят да чувстват истината. Уж са много емоционални същества, а винаги някакви идиоти ги лъжат. Не трябвало да признаваш за проститутките.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 873f1a4531
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   45, защо по презумпция логиката на автора е заблуждаваща и трябва едва ли не стане по-нисък от тревата, а твоята логика не? Да научил уроци. Какви уроци да научи, като от неговата гл.т. си е прав и не е направил нищо нередно? Това, че някой друг го смята за престъпление и че автора трябва да се покае, не е нищо повече от различна интерпретация, но кой е меродавния съдия, който да отсъди еднозначно? Няма такъв.

От гл.т. на автора пък може би неговата приятелка е тази, която трябва да учи уроци и да бъде по-широкоскроена.

Ей го според 50 пък твоята гл.т. звучи несериозно. Няма универсален критерий чия логика е правилно и чия не. За теб ти твоята е ОК, за автора - неговата. Не гледайте на своята логика като на абсолютната и единствена истина, ами разберете, че тя е само една възможна интерпретация, която си има истина само за вас самите, но никой друг не е длъжен да я споделя, още по-малко пък да признава "грешки", които за него не са.

По същия начин и автора може да изисква от теб да поправиш "грешката" си да си тесногръда. Ще се обидиш, нали? Защо пък точно автора да трябва да нагажда разбиранията си към нея, а не тя към неговите. Нито и е изневерил, нито нищо. Тя няма право да му търси сметка за миналото, щом в настоящето и е верен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24a69747de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   До 52


А и ако е някой с 6 цифрена заплата, най-често говорим за човек на ръководна позиция, с много привилегии и възможности, но и много стрес и задължения, следователно вярва, че секс му се полага и ще си го набави, както намери за добре, ако приятелката му има проблем.
Проститутките не ги боли глава, не се оплакват, не искат да си говорят след секс, а по-скъпо платените такив, се държат все едно сте на първа среща, където всичко е цветя и рози. Освен това, проститутките и любовниците никгоа не приказват за собствените си проблеми, а общи нямате, но ще слушат и ще кимат, на каквото има мъжа да каже.
За някой хора е "долно и мръсно", но за повечето такива мъже, просто е като посещение в лунапарка. Забавляваш се, срещаш нови хора, има тръпка, няма стрес, накрая си тръгваш. Не твърдя, че е правилно или неправилно, просот казвам как е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e261c28d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Тя нямала право да му търси сметка за миналото, ако в настоящето й е верен...
Значи и вие мъжете нямате право да търсите сметка на половинките си, ако ще и с 300 човека да са спали преди вас, ако сега са ви верни.
Да де, ама във всяка тема за бройките виждаме как се демонизират жените с над 3 бройки...
Малко мерим пак с двойния аршин, а?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 56cf9d5e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

57.   Авторе, от мен дружески съвет: Не влизай в обяснителни режими, жените обожават да те накарат да се чувстваш виновен за нещо, за което не си. Двойният стандарт е очевиден. Бъди твърд, казал си и- ок. Тялото си е твое , ще правиш с него каквото решиш, още повече, че доколкото разбирам тогава не сте били гаджета. И на мен ще ми стане отвратно ако разбера, че мадамата ми е спала с негър, ама няма да правя трагедия, просто ще и кажа, че не искам да бъда с такъв човек. Една веднъж така се опитва да ме разпитва за миналото ми с други жени - разказах и, че съм правил секс с мъже, което въобще не е вярно, не си падам по тях, ама тя се побърка - не знаеше дали се шегувам или не и спря всякакви въпроси. Това е добра проверка колко струва човекът до теб. Като знам колко жени са си лягали с началници в името на кариерата си, е двулично някоя да ти търси сметка че си си плащал за секс.

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker