Липсва ми да съм влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми да съм влюбена
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1773 пъти
Имам натрапчиви мисли и сънища. Семейна жена съм. Имам добър съпруг и детенце. Когато бях на 20г бях лудо влюбена в едно момче. За съжаление то явно не знаеше какво иска или просто бяхме твърде млади и се наложи да се разделим. Държеше се лошо с мен и не спирах да плача, та е един момент събрах сили и колкото и да не исках, направих това което е разумно. Минаха доста години. Аз създадох семейство. Той все още е сам. Понякога си мисля дали не е мислил за мен през това време или пък просто харесва мъже? Повече никога не изпитах такава тръпка, като с него. Това си ми беше първото влюбване, като изключим увлечения по актьори...
Семейните задължения, пране, готвене, чистене и гледане на дете ме върнаха на земята. Толкова ми е трудно. Едва се и наспивам, а в моментите, в които спя - сънувам това момче. Сънищата са идентични - как го срещам, сякаш след дълго очакване, вали дъжд, той мълчи и аз просто се сгушвам в него под един чадър. С мъжа ми се разбираме чудесно, приятели сме, но с годините сексуалното влечение към него изчезна. Никога не се отдавам напълно. Никога не ме кара да забравя за целия свят. Чувствам се ограбена, нещастна. Липсва ми любов, тръпка. Категоричо съм против изневери и това за мен са детински неща, предпочитам да стискам зъби и да подтискам емоциите си, отколкото да върша неща зад гърба на семейството си. Но тайничко ми се иска тръпка, да получа цвете, да ме изведат на вечеря, да ме ухажват... една жена без любов става страшно нервна. Такава съм в момента. Усещам как прикривам тази емоция чрез постоянно пазаруване, никога не съм доволна. Започнах да ям за да убия мъката. Не издържам без вино или сладкиши. Детето усеща, че съм нервна. Съпруга ми не ме задоволява. Свършва за 5 минути, оставам незадоволена, не ме ухажва, директно си сваля гащите и решава че почваме. Някак нещата за мен се изчерпаха. Чувствам се зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: d8a28791a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То се вижда накъде отиват нещата, ама ако изневериш какво ще стане? Ще се чувстваш виновна и няма да можеш да погледнеш мъжа си в очите. Радвай се на това, което имаш. Положението е кон за кокошка.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ea923c14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз от последните 2 теми си правя следните изводи.

За жената е голям проблем мъжа някога в миналото да е ходил на проститутка 1-2 пъти и вече да е забравил за това.

Обаче не е никакъв проблем, ако жената от години сънува и си мисли за старата любов и не изпитва никакво влечение към официалния си настоящ мъж, но си мишкува в брака, докато cе филмира, че той е сам, само защото и той не може да я забрави и си мечтае той да и подарява цветя, да и прави комплименти и т.н.

Това не е ли по-пагубно за брака от това, че преди н години си отишъл еднократно на проститутка? Само питам.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6ec6885c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Е сега остава заради един сън да си зарежеш семейството? Луда жена! Тръгвай на работа, да ти мине депресията. Всеки иска това, което няма, но като го превръщаш в идея фикс, ще си саморазрушиш живота. Стига с тая любов от филмите, стига с тая художествена измислица. Радвай се, че сте живи и здрави и изтрий Диема фемили от списъка с каналите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5cdb40f153
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Е този човек вероятно прави и реализира планове за вас двамата, а ти мислиш за друг. Ей това жените сте безмилостни животни, гадна порода.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9b6802cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вие май не четете добре. Авторката не казва, че ще си зареже семейството и е категорично против изневерите. Сподели всичко това на съпруга си, авторке. Ако е свестен и те обича, ще се постарае да ти поднася цветя и пр.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ea923c14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, тя в съзнанието си вече е изневерила. Била против, но "тайничко иска тръпка". Дали е спала или не с него не е толкова важно. След като с години мислиш, сънуваш и мечтаеш за друг, то не е ли същото?

То даже по-добре да се изчука с онзи, да се загаджат някой и друг месец, да го види в истинската му светлина, да разбере, че никой не е толкова идеален, колкото тя си фантазира, че да ѝ мине тръпката и да оцени мъжа си, отколкото да го идеализира с години наред и да се филмира, че онзи още мислил за нея.

Че тя може и цял живот да не забрави. Това да живееш с някого години наред, да му направиш деца и т.н. и през цялото време да си мислиш за друг, си е повече от притеснително и със сигурност е по-гадно от това да спиш с някого няколко пъти и да ти мине. НЕ съдя никого, просто констатирам.

А авторката много лекичко се е вкарала във филма. Явно нещо недоизживяно останало в нея и сега го идеализира във фантазиите си. Но лошото е, че си вярва на фантазиите и тотално не осъзнава реалността. Може би и романтичните филми по Диема си казват думата, както споменаха тук.

Аз неведнъж съм казвал, че романтичните филми вредят не по-малко от порното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9b6802cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   7, ако реалността беше разбираща за авторката, тя нямаше и да се сеща за онова момче от миналото. На авторката й липсва романтиката, това мъжа й да я изненада, дори с едно цвете. Като майка на децата му, едно цвете е най-малкото, което заслужава. А и кой се радва на 5 минутен секс? Никой.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e8616a1940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Кажи на мъжа си, че би искала да се чувстваш по-желана и би искала повече романтика в отношенията ви. Общо-взето това е. Говорете си. А сънищата и мислите за влюбването са просто начини да се дисоциираш от ежедневието.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7867141100
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами той като не прави нищо направи ти, защо чакаш ако след 2-3 инициативи твои няма промяна си го попитай директно той не се ли сеща да върне жеста и в рамките не по малко от месец ще имаш Истината която надали ще ти хареса :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 159d244d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Познато донякъде , не знам така ли става с годините , човек приема за даденост другия .

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 159d244d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е,то иначе има ли човек мъж или жена да не си е мислил за друг поне веднъж ? Какво мъже я нападане , нали заглеждате мацките по улицата . Хубаво е да има желание у партньора , комплименти , а не да си част от обстановката вкъщи . Мъжете забравят , че имат жени , забравят че жената се печели остоянно и се губи бързо .

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bc227575b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   do 12

между веднъж и с години има разлика. Между коя да е мацка и между един конкретен човек също.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb7e7e4b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз ако съм отдавна да съм му изневерила с цяла армия и да съм го захвърлила. За какво са ви дърти деца да ги дондуркате, а те да си смръдят, грознеят и наглеят?! Прави каквото ти е кеф!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fc4bfeabc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ами кажи му на тоя твой мъж в прав текст всичкото това, дето си го написала тук. Кажи му, че е скучен и безинтересен,, че хич го няма в секса и те оставя незадоволена, че мечтаеш за друг, че искаш внимание и ласки, а не 5 минути мушкане. Защо мълчиш? Като не стане това, което искаш, напусни го и си търси щастието, както го разбираш. Така е най-честно- и към него и към теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15f132dd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Пиша коментар само, за да добавя факт - Изневярата се случва първо в съзнанието. Без значение дали след това ще се материализира, или не. В този живот, каквото и да правим винаги по един или друг начин кармата ни го връща. Успех авторке :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d650770f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В момента си още на първа фаза, трябва ти само контакт с бившия и после ще се чудиш къде си се озовала а именно на мястото наречено "изневяра".

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9b7a0242b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Мъжът ти знае ли това което споделяш тук? Той не е гадател, вместо да го кепазиш по форуми, разкажи му как се чувстваш. Като не искаш да му изневеряващ, купи си сексиграчси и ще достигаш до край. Нима само кожена играчка може да задоволи една жена? Има и вибратори които си стоят вътре и по цял ден можеш да ходиш с такъв, щом не ти стигат 5 минути!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker