Смазан съм от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смазан съм от живота
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1499 пъти
Здравейте! Първо бих искал да ви споделя какъв човек съм. Младо момче съм, в повечето случаи съм добър човек. Гледам да им помагам на хората, да се чувстват добре и да са щастливи, не вдъхвам лоша енергия в хората, съвсем са спокойно около мен. Абе накратко добра душа съм и обичлив човек. Преди години имах дълга връзка с момиче, дойде време в което трябваше да се разделим. Отначало, както обикновенно беше ми кофти... знаех, че все някога ще ми мине, а понеже съм добър човек все още си имаме уважението с нея. Тя ми беше първата и след нея ми беше по-леко. Излизах с разни момичета, не са ме правили щастлив. Просто опознавах момичета в търсене на нещо сродно. Аз съм такъв човек, който не обича да използва момичетата за щяло и нещяло и си търсех любов. Минаха години в търсене и нищо, дори към онова момиче ми отмина всичко макар и че понякога сядаме на по кафе за да си разкажем това онова. Сега следва най голямата ми мъка през живота... изведнъж се уморих да търся момиче, нямах късмет... и спрях. Излизах само с приятелите си и започнах да се влюбвам в моя приятелка с която се познаваме от деца. Нямах какво да я опознавам, много добър човек, същата като мен. Не вярвах на себе си, че ще е точно тя и се влюбих много бързо. Веднага реших да й споделя, тя ми беше като сестра. След като й споделих, тя ми сподели същото... Казах си, леле късмета ми ме оцели. Бяхме много щастливи с нея, като деца. Казах си, това момиче го познавам колкото себе си, тя ми е отражение във всяко едно нещо, колко бях сляп... вече съм на години в които можехме нещо сериозно и трайно да бъде с нея, но не... Случи се инцидент, тя почина. Мина време... всяка вечер преди да легна я целувам на снимка, ходя често на гроба й, плача, ходя при родителите й... Студен съм отвсякъде, момиче не ми се поглежда, нямам желание за нищо. Много съм нещастен, дори излязох с момиче, преди имах някакви чувства към нея, сега направо нищо! Студен човек съм вече, без капка късмет в любовта. Нищо не ми остана вече... скърбя постоянно по това момиче. Това ли заслужавам с добрата и честноста си...
Почивай в мир, мила моя, толкова много планове имах с теб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0b67dbf8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма лекарство братчето ми. Наистина много ужасно. По - добре щеше да е изобщо да не се бяхте влюбвали, но.... Така е станало. Клин клин избива. Дано да си намериш друго момиче и да забравиш тази, за да не се мъчи. Ако имаш сили не ходи повече на гроба защото така само поддържаш спомена жив. Бог да те възстанови. Ти си добър. Пиши в Ютюб пастор Пламен Петров всеки четвъртък от 21 часа има всякакви молитви. Има изцеления. Има и свидетелства Света е такъв за жалост и тука се учим на нещо... не знам и аз. Бог е силен да превърже всяка рана.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d8b30b8a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютен ужас, но колкото и клиширано да звучи, това е реалносста и винаги може да ни се случи нещо толкова тежко. Не знам какъв съвет може да ти се даде. Просто се опитай да продължиш да живееш, а болката приемай като стимул да станеш по-добър, понеже тя винаги ни няпомня за човешкото у нас и затова колко уязвими сме.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3ef180020a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам за загубата :(. Аз съм момиче, което също няма късмет в любовта - или се влюбвам, а те в мен не, както и други ме желаят, аз пък тях не. Третия, най-болезнен сценарий е да се искаме и двамата, но нещо да се случи и да се не получат нещата. Живея в малък град, много харесвах едно момче, той също към мен проявяваше интерес, но много хора нямат добро мнение за мен, не ме и познават, но му наговориха такива глупости, че той се отказа. Имала съм връзки, но никога не съм изпитвала нещо особено към тях, хващала съм се за тях като удавник за сламка, но просто понякога ми писваше самотата. Не знам, може и с времето нещата да се променят, имаше едно изречение, което много ме замисли - "Господ каза "Ще те направя щастлив, но първо ще те направя силен"". Понякога се случват нещата неокачвано, знам колко клиширано звучи. Аз самата съм била свидетел на чудеса в живота ми. Опитай се да фокусираш енергията си върху нещо друго като за начало, не към любовта. В любовта засега очевидно колкото повече дълбаеш, толкова повече попадаш на трудности и на греда. Аз миналата година толкова бях отчаяна, търсех любов, но не намирах никого. Внезапно ме намери тя сама тази година февруари, никога не подозирах, че ще тръгна точно с това момче, нямах бурни чувства към него, но пък се оказа, че ми беше спокойно с него. За жалост обаче, той се много промени, започна да употребява често опиати, да ме пренебрегва и се разделихме лятото. Бяхме само 4-5 месеца заедно. После бях опустошена, защото точно тогава приятелите ми бяха все на някъде или пък други с половинките си и аз нямах почти с кого да излизам, а ми писна все сама. Беше лято, топло, горещо, а няма с кого да излезеш. Не ми липсваше самото момче, а някак си това, че имах развлечение, някакъв източник на щастие, тъй като аз по начало съм много депресиран човек. Сега уча в университет, като върша някаква задача и се справя добре това ми дава някакво щастие и смисъл, въпреки че не е достатъчно. Липсва ми някаква емоционалност. Преди с бившия ми излизахме често, говорехме си, изслушваше ме, купонясвахме, сега нищо от това нямам. Но все пак не съм загубила надежда. Вярвам, че все някога ще има някой за мен, който няма да си тръгне или нелепи обстоятелства да ни разделят. Предполагам, че и при теб е така. Ти си бил отчаян, когато си срещнал внезапно това момиче. Така и аз. Нелепи обстоятелства са ни разделили с партньорите ни. Сега и двамата сме отчаяни дори повече от преди. Но пък натам не знаем какво ни очаква, може би това е подготовка, за да оценим след време истинската любов. Търпение, много търпение трябва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6b2a410b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-големият ми кошмар. Постоянно губим близки, съвсем естествено е, но е различно при роднини и познати. Повечето пищят "ами мама и тате, те са най-важните, как? !!! ", ама е различно. Да си загубиш половината от душата е сякаш и ти да умреш, но не веднъж, а всеки ден. Различно е с половинките, те са и интимни приятели и просто приятели, и като роднини, всичко. Мойто приятелче просто изчезна и не ми говори и едва оживях, а знам, че си е жив и здрав. Не мога дори да си представя какво ще е, ако доживея нещо такова. Не знам какво да ти кажа, на мен нищо не ми помогна, просто с времето започва да се свиква. Само се опитай първата година да оцелееш, това е най-критичния период, после започваш малко по малко да отрезвяваш и да ти идва някаква яснота накъде да хванеш и какво да правиш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bd8fd373a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много тъжна история. Потърси помощ от психолог, наистина имаш нужда. Трябва да се събереш, колкото и да се чувстваш счупен на парченца. Отчаянието може да те погуби, а не бива. Вечно ще обичаш това момиче, но вярвай ми, ще срещнеш друга, която ще те утеши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker