Не мога да излезна от "филма" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да излезна от "филма"
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1509 пъти
Здравейте, момиче съм на 24 години, имам 4ри годишна връзка. Имам проблем, който не знам как да оправя и реших да се обърна към вас. Супер много съм ревнива ( ревнувам всички около мен роднини, приятели, а представете си какво става с приятеля ми. Усещам се, но не мога да подтисна чувството. Тази моя ревност все повече започва да задушава приятеля ми. Съмнявам се абсолютно във всичко, а той никога не ми е давал повод за съмненя. Не знам, защо постоянно се вкарвам в някакъв филм. Например ми отговаря по-късно на съобщението и аз вече едвали не си мисля, че е с друга. Супер ми е гадно, когато излиза на кафе с приятели или дори да отиде само до магазина. Само мисълта, че някоя друга може да го загледа ме подлудява. Обичам го супер много, знам че и той ме обича, но не знам защо винаги създавам дразги за абсолютно всичко и не му давам никаква свобода. Той никога нищо не ми е забранявал, когато искам си излизам на кафе, дискотеки, басейни. А той е ограничен на макс, даже не може да става дума на басейн да ходи без мен. Излиза на кафе и аз пак нацупена и му убивам цялото желание, а не е такъв да обикаля постоянно за тези 4ри години без мен макс да е излизал 10 пъти на кафе, а аз всеки ден задължително си излизам. Така тормозя супер много себе си и него. Той дори вече не иска да излиза с мен, а сме постоянно у тях, защото илезнемли няма начин да не му се цупя или сърдя ако случайно видя, че някоя го зяпя. Например отиваме на дискотека и излезнат ли танциорките и той миличкият ми вече не знае на къде да гледа, защото знае какво го очаква, а и аз самата много много не предпочитам да ходя с него, все пак си има доста разголени жени. Знам какво ще кажете, че явно нямам самочуствие, не вярвам в себе си или съм супер коплексирана и затова е цялата ревност. Но не е така виждам как изглеждам, винаги всеки ми го е казвал, че съм красива. Висока съм 1, 60 и съм 40 кг, малко съм слаба (но не грозно слаба, супер оформена съм имам идеялно тяло). Никога където и да отида не ми е липсвало мъжко внимание НИКОГА. Но въпреки това този страх може би така мога да го нарека, да загубя любимия си и това чувство за собственост ми е голяма пречка. Страхме е просто да загубя най-ценното в живота си и си го пазяя. Моля дайте ми съвет как просто да се спра, защото всичко това отваря голяма пропаст между мен и приятеля ми. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d9c10ea52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ало идеалната ще ти кажа две прости неща
Първо не си момиче,а жена-започна да става някаква мода на що-годе зрели години да се изтъквате като уж деца,а не сте
Второ-идеални неща няма,сама виждаш по себе си-тяло може и да имаш,но душата ти е една развалина все пак

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0bc8a1335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната измислена история. Авторке ще престанеш ли най-после с твоите калюцинации. Колко пъти вече ще ни казваш, че всички мъже ти казват, че си красива, а ти сама добавяш, че си супер оформена и имаш идеално тяло. Стани тогава модел.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c84a7ae58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На 24 си жена, не момиче!!!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3cdc8987c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Урок номер 1 - дай му свобода и спокойствие, без такива излишни драми.
Така ще му писне, рано или късно, ще му писне. Няма по грозно от това, да правиш драми, да се сърдиш и т. н. без причина - омръзва, писва, дразни.
Един мъж, или иска само теб, или не. Ако ще и на каишка да е, ако ще сляп да е, той ако си е женкар - ще бъде, ако не е - не е.
Колкото и да го пазиш, файда няма. С това поведение обаче, утре ще се завърти някоя, която няма да е вечно сърдита и неуверена в себе си, и в него и проблема ще си го създала ти. Не е приятно, приятеля/приятелката, съпруг/съпруга, да са вечно сърдити и кисели, че някой те погледнал и т. н. с тези драми и сръдни, повярвай ми почва, да дразни. Вечно проблеми от няма нищо и сърдити физиономии, грозно е. Колкото и да те обича, това поведение не е хубаво. Ти не си уверена в себе си, и в него това е проблема. Хубавото е, че все пак виждаш, че има проблем, че е без основателни причини, че е глупаво, а сега е време и да го разрешиш. Прикривай малко тези емоции, бъди уверена във връзката ви, а ако нещо има да става то ще стане, ти така няма да го предотвратиш, а точно обратното. Просто горе главата, и гледай, да му даваш любов и спокойствие, а не кофти емоции, защото лисици много дето само се усмихват. Бъди жената мечта, любов, любов, любов - това е тайната съставка и никакви такива сръдни, пак казвам - не е приятно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8ad0e294a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Без лекар си загубена.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 268485f61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е болест, сбъркани връзки в мозъка. Гледайте филма LoveSick с Matt LeBlanc. Може би ще се поучиш за някои неща, а и той също ще си обясни ситуацията, в която се намираш.
След това посети непременно психолог.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 47385bcebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   С толкова отровен човек не бих живял, да не ти е роб? Накрая просто ще му писне отведнъж, и ще ти дойде като гръм от ясно небе раздялата. Но, поне отсега си знаеш за какво ще е. С това си поведение просто го буташ в ръцете на другите жени, от които се оптваш да го опазиш, защото контрастът е много силен, а човек иска да се чувства добре, а не постоянно притискан. Ама явно и той е някакава муха, щом ти трае простотиите...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a7138f765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ревността не е нищо повече от неувереност и липса на вяра в себе си. Просто започни да се обичаш, да вярваш в себе си и бъди по-уверена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8c479ccd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти може да си супер оформена и да имаш колкото си искаш идеални тела, ама си неграмотна като лейка, душица.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed38c01439
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не те е страх достатъчно. Аз ще ти го кажа възможно най-директно и прямо и ако ме чуеш добре и успееш да повярваш истински в това, което ще ти кажа, може и да се оправите. Ако не се промениш, ще загубиш прекрасния човек до себе си! Това е толкова вярно, колкото е, че си от женски пол и колкото по-рано го приемеш, толкова по-добре. Знам, че е много лесно да се каже и напише, но няма друг начин и на теб това трябва да ти стане пределно ясно. Той няма да издържи и е въпрос на време, затова ако бях на твое място щях да осъзная къде ще доведе това и да действам, докато имам време. Ужасно е трудно да промениш себе си истински, но ако ти е скъп този човек, просто трябва. Не те нападам - виждам, че доста реалистично осъзнаваш какво правиш и че не е правилно, но мисля, че някъде в главата ти още се въртят спасителни фантазийки, че може и да не го загубиш, ако не спреш. Естествено е вътрешно нещо у теб да се противи на промяната, но ти просто трябва да осъзнаеш кристално ясно каква ще е цената, ако не се случи тази промяна. Пожелавам ти успех и късмет. Работи над себе си и задръж човека до теб!
S. A. D.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fcbbdded65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторка: женската злоба е навсякъде аз споделям с вас проблема си и за да не ми казвате, че явно нямам самочувствиеее ви обясних как се виждам аз и как ВСИЧКИ ме описватт. Моля ако ще коментирате по същество коментирайте аколи не си намерете друга занимавка ;) до номер 2 това ми е първата история написана не само тук, а в цялата социална мрежаа, но като гледам колко комплексирани хора има и си избиват комплексите сигурно ще е и последна. Жалко за номер 1, 2, 3 че вие не сте ИДЕАЛНИ, сърдете се не на мен а на ваще, да са се постарали повече :))

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0f8ed61cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей, авторке! Ти не работиш ли, че си постоянно по кафета и не знам си къде още? А приятелят ти не работи ли-кой ви издържа в крайна сметка? А и откъде имаш пари, че ходиш къде ли не-това с пари става, не с песен! А и на приятелят ти не му се ходи сам никъде, не му е интересно така! Ако иска, може да си се качи на влака и да отиде някъде за няколко часа-в някое село, да разпусне, не да се вре по тълпите, както ти обичаш да се вреш, че и да привлича погледи на не знам си какви там! Това е от мен!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 55824a11b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторка : благодаря на хората ,които се опитаха да ми отговорят на въпроса,а не да избиват комплексите си. Не работя наще си имат предистатъчно възможностти да ми осигурят живота който живея . В момента уча няма как и да работя едновременно по простата причина ,че не ми се налага ,а и наще не искат . (Сега ще слушам коментари от сорта разлигаване си ,нямаш никви отговорности не знам си какво) . Искам да добавя ,че хората не ме харесват само заради външния ми вид,а и заради същността ми . Това ,че съм ревнива не мисля ,че ме прави лош човек,както някои тук ме изкараха. Не знам за кво се хванахте на най-малката подробност ,а не на същността на текста . А за психолог от доста години си посещавам просто за разтоварване ,нещо като хоби ми стана ,всяка седмица имам си час с моя психолог. Просто исках да чуя мнение от хора ,които не ме познават ,защото всеки който ме опознае както виждате ,че и приятеля ми си затваря очите на цялото това мое държание ,защото и той вижда аз каква съм и вижда ,че се боря с единствения ми проблем с ревнистта . Пак повтарям не ме познавате,за да ме хейтвате по този начин . Аз ако бях прочела тази статия ,просто щях да влезна в положение на човека (както правя винаги,а не ги критикувам както явно повечето правят) и щях просто да си изкажа мнение в полза на човека както някои са направили . Тук хората пишат ,за да им се помогне да чуят и други гледни точки,а не да слушат критиките на хора ,които пак казвам избиват комплекси . Благодаря отнова на хората ,които са ми дали адекватни отговори .

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0d55ee6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 13

Благодаря за нищо ...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a888da5850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, няма за какво да се сърдиш на хората, казали са ти каквото мислят. Това че не понасяш критика си е твой проблем, не е техен. Ти като си пускала темета, какво очакваше- аплодисменти и адмирации ли само от идеалното ти (както ти го виждаш) тяло? Дори и да си най-голямата красавица, щом характерът ти е отвратителен, няма да задържиш мъж покрай себе си. Очевидно приятелят ти е пълен непукист или мухльо, щом още те понася. Запомни, че никой мъж няма да ти търпи вечно изблиците на ревност, параноята ти само го отблъсква, докато му омръзне и един ден стане това от което се страхуваш. Проблемът е в теб. Никой не може да ти помогне, ако не се промениш, а това е бавен и труден процес. Няма да успееш според мен и ти предстои да страдаш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fdd56a904
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Щом и психолога не ти е помогнал няма спасение за теб, жалкоо за теб и приятеля ти...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 31ff8b626f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Няма да анализирам уникалния характер, способности, качества и прелести на авторката, но не мога да се въздържа, да не отбележа покъртителната ѝ неграмотност. Такива хвалби и свръхсамочувстие, че и "учела" – какво учиш, бе девойко, за външното оценяване в четвърти клас навярно?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0dfd6326c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, ако спреш да страдаш от комплексите си и си намериш занимание, което ще те отклони от ревността ще е идеално за теб.
Искаш мнение - имаш го, защо тогава се газираш от безпристрастни мнения?
Няма значение как изглеждаш, ако ти самата не се приемаш, а ти очевидно не се харесваш всякак.
Ревността е породена от ниската самооценка, ако е избрал теб не виждам проблем да приемаш танцьорките и красивите момичета по улиците.
Всеки може да си гледа на където иска, това не е индикатор за "само да ми паднеш" или " Ще зарежа приятелката си заради теб, секси парче".
Съвсем скоро ще го изпуснеш ако не се промениш , но пък кой знае, може това да ти е за урок и да предприемеш мерки.
С на мама и тати паричките също ти изиграва лоша шега, ако тръгнеш да работиш и да се развиваш в професионален план ще видиш, че няма да имаш време да мислиш къде е приятелят ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker